Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Egyébként nem is tudom, hogy írtam e, hogy ugye amikor Hill az egyik puntot visszahordta TD-re, akkor Kelce kigúnyolta Kinget, a lovaglós táncával.Össze basztak a pályán is, King közel volt hozzá, hogy betakarja, bíró húzta el
Azon kívül, hogy elég nagy türhő parasztság volt ez részéről, még twitteren is megkapta Kingtől a magáét 😊
twitter.com/MarquetteKing/status/807123565120225280
Bruce
több mint 9 éve
Egyébként nem is tudom, hogy írtam e, hogy ugye amikor Hill az egyik puntot visszahordta TD-re, akkor Kelce kigúnyolta Kinget, a lovaglós táncával.Az hogy látványosan ünnepli a dolgait (kigúnyolja az ellent) biztossá tette, hogy egyszer visszakapja (lásd Newton).
Azon kívül, hogy elég nagy türhő parasztság volt ez részéről, még twitteren is megkapta Kingtől a magáét 😊
Bruce

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Átléptük az 1000 yardos álomhatárt!Büntetésekben!!!
www.nflpenalties.com/
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Egyébként nem is tudom, hogy írtam e, hogy ugye amikor Hill az egyik puntot visszahordta TD-re, akkor Kelce kigúnyolta Kinget, a lovaglós táncával. Azon kívül, hogy elég nagy türhő parasztság volt ez részéről, még twitteren is megkapta Kingtől a magáét 😊
több mint 9 éve
By the way, Pro Bowl szavazást mindenki végignyomta párszor?Igen! 😊
gaben
több mint 9 éve
By the way, Pro Bowl szavazást mindenki végignyomta párszor?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
ezeket még beteszem. Carr szellemeket látott szinte végig a meccsentwitter.com/Cianaf/status/807281071226241024
twitter.com/Cianaf/status/807282757126815744
built for this shit
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy klimatizalt helyen jo csak Carr. Eccerujen serult. Kivalo QB, ezt nem kell mar bizonyitania. Siman meglehet a csoportelsoseg. Most egyenloseg van, nem elony. A Denvernek feszes lehet a csoportgyozelem, ha vasarnap veszit. Nem fognak, de ha megis. Meglatjuk, a Denver jatszik meg a Chiefs ellen, es mindketto nem nyerhet. Aztan ott a vegin a Denver elleni meccs. Ez ilyen csoport, a vegeig jonak kell lenni, ha elso akarsz lenni. Es en ezt roppant elvezem.
De igazabol a Raiders-Chiefs-Broncos trio nagyon komoly PO eselyes egesz szezonban, ez a lenyeg. Nem hiszem, hogy orulni, de kulonosebben bankodni fog barmelyik csapat, ha a PO meglesz, de az elso hely nem. Persze jobb megcsinalni, tobb szempontbol is, de a lenyeg a PO, az mar egy jo szezon.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
elég aggasztónak tartom azt, hogyha Carron van valamiféle nyomás, ami még csak nem is túl nagy (idei két Chiefs elleni meccs) akkor kurvagyengén játszik. jó tudom, most sérült volt a kisujja, ezért nem volt under center play, de az első Chiefs elleni meccsen nem volt sérült, mégis gyengén játszott. Penn valamikor hamarosan vissza fog vonulni, nem biztos mindig elit lesz a támadófal.bízom benne, hogy még mindig a tanuló fázisban van és ezt is ki fogja nőni. Ha ennyire a faltól függ csak a játéka és a klímától, akkor rövid időn belül szívni fogunk.
twitter.com/Cianaf/status/807041632877105157
twitter.com/Cianaf/status/807043997344661504
deyell
több mint 9 éve
Vagy ha sikerül megcsípni a hazai pályát 😉Nem hiszem hogy ez a dolog nyitja... Ha így lenne akkor a texans elleni meccs is lehetne L mert ugye Howard rendre nem bírt Clowneyal. ( s biztos lehetne még példát találni). Én inkább az időjárás és a következményeként elkonyvelheto droppokban látom a hibát és a vesztés fő okát. David Carr lenyilatkozta közvetlenül Carr sérülésenel hogy nem probléma mert Max tamasztasra használja nem szerves része a dobo mozdulatansk technikájának mert sokkal inkabb mutató és középső ujjal ereszti el a lasztikat mint sem egész kézzel. Szvsz szimplán nincsenek a hideghez szokva a srácok és ez szívás.Clowney a futás ellen volt faktor elsősorban, nem a passzjátékban. de amikor épp hozta a nyomást akkor Carr interceptiont is dobott. ha meg nem bírjuk a hideget, akkor baszhatjuk, mert az AFC play-offban csak az lesz, kivéve esetleg ha a Texans ellen játszunk a wild card meccsen.
Cubehead
deyell

több mint 9 éve
gedam
6 508
nem látok semmi ilyet, mondjuk mán öreg vagyok:Jason McCallum @JMacSC 1h1 hour agoTom Kábel átka
After watching replays on highlights for @RAIDERS vs @Chiefs - I am convinced that the pass from Carr to Cooper hit NBC's spider cam wire.
Ez mondjuk durva, ha igaz, mert TD lett volna
Rolni
mustaine
www.youtube.com/watch?v=oVMVnqmtSMw
több mint 9 éve
Hazai pályán a KC ellen mocskosul szakadt az eső, most meg hideg volt. Könnyen lehet, hogy tényleg nem bírja Carr a szélsőséges időjárást, ez viszont nem jó előjel a playoffra nézve, ahogy deyell is írta.
több mint 9 éve
Nem hiszem hogy ez a dolog nyitja... Ha így lenne akkor a texans elleni meccs is lehetne L mert ugye Howard rendre nem bírt Clowneyal. ( s biztos lehetne még példát találni). Én inkább az időjárás és a következményeként elkonyvelheto droppokban látom a hibát és a vesztés fő okát. David Carr lenyilatkozta közvetlenül Carr sérülésenel hogy nem probléma mert Max tamasztasra használja nem szerves része a dobo mozdulatansk technikájának mert sokkal inkabb mutató és középső ujjal ereszti el a lasztikat mint sem egész kézzel. Szvsz szimplán nincsenek a hideghez szokva a srácok és ez szívás.Clowney a futás ellen volt faktor elsősorban, nem a passzjátékban. de amikor épp hozta a nyomást akkor Carr interceptiont is dobott. ha meg nem bírjuk a hideget, akkor baszhatjuk, mert az AFC play-offban csak az lesz, kivéve esetleg ha a Texans ellen játszunk a wild card meccsen.
Cubehead
built for this shit
több mint 9 éve
elég aggasztónak tartom azt, hogyha Carron van valamiféle nyomás, ami még csak nem is túl nagy (idei két Chiefs elleni meccs) akkor kurvagyengén játszik. jó tudom, most sérült volt a kisujja, ezért nem volt under center play, de az első Chiefs elleni meccsen nem volt sérült, mégis gyengén játszott. Penn valamikor hamarosan vissza fog vonulni, nem biztos mindig elit lesz a támadófal.Nem hiszem hogy ez a dolog nyitja... Ha így lenne akkor a texans elleni meccs is lehetne L mert ugye Howard rendre nem bírt Clowneyal. ( s biztos lehetne még példát találni). Én inkább az időjárás és a következményeként elkonyvelheto droppokban látom a hibát és a vesztés fő okát. David Carr lenyilatkozta közvetlenül Carr sérülésenel hogy nem probléma mert Max tamasztasra használja nem szerves része a dobo mozdulatansk technikájának mert sokkal inkabb mutató és középső ujjal ereszti el a lasztikat mint sem egész kézzel. Szvsz szimplán nincsenek a hideghez szokva a srácok és ez szívás.
twitter.com/Cianaf/status/807041632877105157
deyell

több mint 9 éve
Jason McCallum @JMacSC 1h1 hour agoTom Kábel átka
After watching replays on highlights for @RAIDERS vs @Chiefs - I am convinced that the pass from Carr to Cooper hit NBC's spider cam wire.
Rolni
több mint 9 éve
elég aggasztónak tartom azt, hogyha Carron van valamiféle nyomás, ami még csak nem is túl nagy (idei két Chiefs elleni meccs) akkor kurvagyengén játszik. jó tudom, most sérült volt a kisujja, ezért nem volt under center play, de az első Chiefs elleni meccsen nem volt sérült, mégis gyengén játszott. Penn valamikor hamarosan vissza fog vonulni, nem biztos mindig elit lesz a támadófal. twitter.com/Cianaf/status/807041632877105157
built for this shit
több mint 9 éve
Pont azt a 11 pontot hagytuk a meccsben, amivel nyertünk volna (az első fumble után azért elég távol voltunk) és ez sajnos Carr pontatlansága miatt volt.Sajnos a hideg nem igazán feküdt neki, meg Condonak és King-nek sem tett jót.
több mint 9 éve
nem akarok nagy elemzésbe kezdeni, mertti jobbak vagytok ebben és nem is tudok, de:
sok részleten múlt a vereség? Osemele és a többiek sérülése, Carr játszott ugyan, de nem volt százas, a D az első félidőben csak asszisztált, stb, de egyik sem szól arról, hogy jobbak lettek volna, nyilván az adott helyzetben jobbak voltak, mert több yard,pont stb de semmi nagyon nagy gázt nem látok (most már hogy lenyugodtam és gp újra néztem ) partiban vagyunk vastagon és valljuk be sokszor állt a szerencse mellettünk, most nem de nem ezen múlt .10/3 nagyon jó ez, csak a KC-től nehéz ezt elviselni.
Goo Raiiiderrrrrsss!
több mint 9 éve
Faszért nem rugunk fg-t, basszam szájba...
több mint 9 éve
Jason McCallum @JMacSC 1h1 hour agoHát valamin irányt váltott a labda. Én úgy gondoltam, hogy amiatt számította el magát Cooper, hogy megfújta a szél a labdát és ahogy fordult kicsit eltévesztette az irányt.
Rolni
Egyébként ha TD is lesz ott, akkor sem biztos hogy nyertünk volna, mert 2 pontos kellett volna az X-hez is. Inkább az a baj, hogy a 3 labdaszerzésből összesen 6 pontot szereztünk....
Bruce
Nem akarom túl ekézni, de ha nálunk fúj legközelebb, meg kapja lehet addigra lenyukszom és nem lesz tomatoatac, de szóban mindenképp 😊Bassus ezek siman verhetőek voltakUdvardit megtalálod a fórumon is VIZILÓ néven. Egyébként meg nézd el neki, hiszen játékvezető, tehát papírja van róla. Egyébként bírja a kritikát is! 😊
Carr Coop Cap Robert vagy valaki egy hangyafasznyit odatesz nyerünk.
De a riporterektől vagy kik ezedk agyfost kaptam. Udvardit megdobálom legközelebb rohadt paradicsommal at tuti.
Surda
Bruce
több mint 9 éve
Én azt gondolom, hogy Latham és Osemele vissza fog térni a Chargers ellen (ami egyébként az utolsó meccsünk lehet a Qualcomm stadionban). McGee és Joseph kérdéses, de inkább utóbbi az aki nem fog játszani a Chargers ellen. A lábujj sérülés nagyon makacs és ha csak kicsit is érzi a lábában a fájdalmat, annyival lassabb lesz, hogy nem érdemes erőltetni. Mario meg remélem rotációba már be tud szállni, neki is kellene, hogy elkezdje felvenni a ritmust, mert sztem a jelenlegi állapotában nem igazán tud még hasznos lenni.
Aldon Smith idén már sztem tuti hogy nem játszik és remélhetőleg emiatt nem fog az offseasonban valami szarságot csinálni megint.
Egyébként a falunk nem volt szar, talán két-háromszor volt az hogy közelebb értek Carr-hez mint ami az ideális, egyszer volt, hogy a labdát is elérte Houston és volt egy sack is. Úgy gondolom, hogy egy hiányzót el tud viselni az OL. Osemele-t is a biztonság kedvéért nem játszatták most, szar volt ez a hideg (szerintem is a hideg játszott közre Carr-nél is)
A futás tényleg nagyon jól ment, de leginkább D. Johnson sérülése után javultunk föl. Egyébként ez utóbbi sérülés még visszaüthet a Chiefs-nek a hátralévő időben, mert nagyon fontos láncszeme annak a védelemnek.
több mint 9 éve
Jason McCallum @JMacSC 1h1 hour agoHát valamin irányt váltott a labda. Én úgy gondoltam, hogy amiatt számította el magát Cooper, hogy megfújta a szél a labdát és ahogy fordult kicsit eltévesztette az irányt.
Rolni
Egyébként ha TD is lesz ott, akkor sem biztos hogy nyertünk volna, mert 2 pontos kellett volna az X-hez is. Inkább az a baj, hogy a 3 labdaszerzésből összesen 6 pontot szereztünk....
több mint 9 éve
Ez bőven nyerhető volt, mi balfaszoskodtuk el sajna.Egyszer fenn...
több mint 9 éve
Bassus ezek siman verhetőek voltakUdvardit megtalálod a fórumon is VIZILÓ néven. Egyébként meg nézd el neki, hiszen játékvezető, tehát papírja van róla. Egyébként bírja a kritikát is! 😊
Carr Coop Cap Robert vagy valaki egy hangyafasznyit odatesz nyerünk.
De a riporterektől vagy kik ezedk agyfost kaptam. Udvardit megdobálom legközelebb rohadt paradicsommal at tuti.
Surda
több mint 9 éve
Jason McCallum @JMacSC 1h1 hour agoAfter watching replays on highlights for @RAIDERS vs @Chiefs - I am convinced that the pass from Carr to Cooper hit NBC's spider cam wire.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM