Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Streater inaktív ??!!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 10 éve
A mai elvárásom a meccstől, egy Amari td.(alacsonyra tettem a lécet...mondjuk azt se bánom, ha Crab, vagy Walford is szerez😊)
több mint 10 éve
Már meg van azt hittem keleten játszunk nem otthon
több mint 10 éve
sziasztok mikor kezdünk?10ó5p
Surda
több mint 10 éve
sziasztok mikor kezdünk?
több mint 10 éve
Tevin McDonald felhozva PS-ból.
több mint 10 éve
twitter.com/Crushboy31/status/644977564138631168Elég jó lenne, hiányzik egy ilyen karakter a csapatból
deyell
több mint 10 éve
Bart Scott: Where Were Amari Cooper’s Teammates? www.raidersbeat.com/?p=1346
built for this shit
több mint 10 éve
Huhh www.theplayerstribune.com/dan-williams-raiders-dad/
több mint 10 éve
Megy a pletyi, hogy, abban az esetben, ha JPP-t kirakja a Giants, akkor mi lennénk az elsők, akik rámennének.Amadeus91B+ akkor tényleg Reggie-t láttam reggel kukázni amikor kiraktam a szemetet
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Megy a pletyi, hogy, abban az esetben, ha JPP-t kirakja a Giants, akkor mi lennénk az elsők, akik rámennének.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
A sok rossz mellette egy kis biztató infó:www.silverandblackpride.com/2015/9/17/9343303/inside-the-film-room-oakland-raiders-cb-tj-carrie-shut-down-aj-green-cincinnati-bengals

több mint 10 éve
Remélem a srácok hétvégére megtalálják a töküket és megmutatják akar győztes akar vesztes meccsen hogy senki nem szórakozhat úgy Velük mint múlthétenSio büntetett volna
Cubehead
több mint 10 éve
Na közben elszállt amit írtam, ha jól nézem...Papíron igen. Sajnos az életben mar nem ilyen egyszerű instalalni egy ilyen váltást.
empty: Jelly sérült, ezért hagytam ki ebből most. Smith nem jó megoldás benn, de a múltheti front7 se volt működőképes...
Cube: Nem izgat, milyen a hátterük, rakjanak fel egy működőképes védelmet. A feladat és felelősség pedig nem igazán változna sztem. LDE most is és 3-4ben is 2gap futás fókusszal. NT szerepe is maradna, mostani DT szerep kvázi marad csak RDE posztra kicsit kifelé csúszik. RDE és ROLB szerep között nincs különbség igazából. LOLB változna, de az pont Mack-nek feküdne. MLB-ILB nem nagy difi, egyedül a WLB-ILB lenne komolyabb változás, de pl Heeney már lehet megoldaná vmennyire azt is...
Rolni
Az edzők beállítotsagavak pedig arra akartam utalni hogy a keret milyenségétől Függetlenül hamarabb tesznek fel mindketten egy működő 4-3t.
Viszont abban egyetértünk, hogy valamit csináljanak mert a múltheti D az nagyon vanília volt. Preseasonbe keményebbek és agresszívabbak voltak.

több mint 10 éve
Deyell, Lőrincz bá' tanított? Hatalmas forma! 😀
több mint 10 éve
Na közben elszállt amit írtam, ha jól nézem...empty: Jelly sérült, ezért hagytam ki ebből most. Smith nem jó megoldás benn, de a múltheti front7 se volt működőképes...
Cube: Nem izgat, milyen a hátterük, rakjanak fel egy működőképes védelmet. A feladat és felelősség pedig nem igazán változna sztem. LDE most is és 3-4ben is 2gap futás fókusszal. NT szerepe is maradna, mostani DT szerep kvázi marad csak RDE posztra kicsit kifelé csúszik. RDE és ROLB szerep között nincs különbség igazából. LOLB változna, de az pont Mack-nek feküdne. MLB-ILB nem nagy difi, egyedül a WLB-ILB lenne komolyabb változás, de pl Heeney már lehet megoldaná vmennyire azt is...
több mint 10 éve
Hol marad Jelly?Szerk. A dolog másik problémája h Malcolm Smith az életbe nem fog blokkokról leválni.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ez igy teljesen okés. Egy dolgot nem vettél számításba Rolni. Illetve kettőt. Egyik mas feleloseg mas feladat amit kb a front 7nek tanulnia kellene,mertvigye nem csak igy van hogy igy vagy ugy állítjuk őket fel.Amúgy ezzel a mostani kerettel kb 3-4-et kéne játszani talán...mindenesetre én visszatenném Macket SLB-nek, és Aldon mehetne LEO posztra, csakhogy Ray-Ray ne legyen a pályán. Mayowa is szerepet kaphatna itt, de most épp sérült.Ezzel nagyon egyet tudok érteni.
deyell
Pari
Tuck\Autry-Williams\McGee-Wilson\MEJr. DL rotációképes és bármikor nyitható 4DL fallá
Mack-Lofton-Smith-A.Smith pedig lehetne a LB corp. Így Ray nem kellene kezdőbe és lehetne variálni is még. Mayowa back up OLB-nak rendben és Heeney is működőképes lenne beck up ILBnek sztem.
Rolni
A másik pedig hogy Jdr es Norton is 4-3 as Def arc

több mint 10 éve
Amúgy ezzel a mostani kerettel kb 3-4-et kéne játszani talán...mindenesetre én visszatenném Macket SLB-nek, és Aldon mehetne LEO posztra, csakhogy Ray-Ray ne legyen a pályán. Mayowa is szerepet kaphatna itt, de most épp sérült.Ezzel nagyon egyet tudok érteni.
deyell
Pari
Tuck\Autry-Williams\McGee-Wilson\MEJr. DL rotációképes és bármikor nyitható 4DL fallá
Mack-Lofton-Smith-A.Smith pedig lehetne a LB corp. Így Ray nem kellene kezdőbe és lehetne variálni is még. Mayowa back up OLB-nak rendben és Heeney is működőképes lenne beck up ILBnek sztem.
több mint 10 éve
mindenesetre én visszatenném Macket SLB-nek, és Aldon mehetne LEO posztra, csakhogy Ray-Ray ne legyen a pályán. Mayowa is szerepet kaphatna itt, de most épp sérült.Ezzel nagyon egyet tudok érteni.
deyell
több mint 10 éve
Amúgy CWood már edz igaz cucc nélkül. Mondjuk ettől meg fixen kihagyja a találkozót de biztató azért

több mint 10 éve
Jó volna, ha:-JDR és Norton kicsit rendbe szedné a védelemben a kommunikációt, fegyelmet
-Mustár úr ráállna a futásra és nem venné el a lábát a gázról
-Szívvel játszana a csapat