NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
506
38
2:15, ARENA4
Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 7 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1070816980431749120
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Ha holnap lesérül 2 falember akkor láhatjuk élesben Lampet és Quessenberryt.Hétfőn egyébként kib@sztuk Big Joe-t, akit tegnap leigazolt a Cards.Hát oda elfér...
empty taxi
De azért nem február van...szóval ha holnap lesérül 2 falember, akkor...vagy Lamppal mi a retek van már?
Chargers LT

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Hétfőn egyébként kib@sztuk Big Joe-t, akit tegnap leigazolt a Cards.Hát oda elfér...
empty taxi
De azért nem február van...szóval ha holnap lesérül 2 falember, akkor...vagy Lamppal mi a retek van már?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
Hétfőn egyébként kib@sztuk Big Joe-t, akit tegnap leigazolt a Cards.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Na büszke vagyok a csapatra...totál nem volt ránk jellemző, hogy akár kisebb hátrányból is felálljunk, pláne nagyon jó csapat ellen. Most sikerült, mindenki tudásának megfelelően kezdett játszani a 2. félidőben 😊Ehhez kapcsolódik, hogy Riversnek ez volt a hetedik győzelme 16+ pontos hátrányból, amivel ligaelső Manninggel közösen
Chargers LT

több mint 7 éve
Na büszke vagyok a csapatra...totál nem volt ránk jellemző, hogy akár kisebb hátrányból is felálljunk, pláne nagyon jó csapat ellen. Most sikerült, mindenki tudásának megfelelően kezdett játszani a 2. félidőben 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
De legalább emiatt elővettétek a jobbik futótokat végre!Khm
Wyatt
2 meccs, 15 futás, 120 yard, 8-as átlag, TD, 19 elkapott yard

több mint 7 éve
Na megnéztem a condensed változatot: Szerintem Ekeler egyértelműen backup és nincs meg a képessége/mérete, hogy #1 RB legyen, hosszútávon (és rövid távon se szvsz) nem tudja Gordont pótolni. Titans ellen se győzött meg és most sem.Volt pár érdekes fújás a mi javunkra egészen elképesztő módon nem a f@sz rossz oldalán voltunk. 😮
WR corp állat, nem tudok mást hozzáfűzni.
több mint 7 éve
Hát azért Cromartienak 14 gyereke van, úgy hogy az utolsó 3 azután született, hogy volt egy vaszektómiája. Fülöpéknél meg csak a 9. lesz.A nagy kerdes szerintem inkabb az, hogy Cromartie mikent reagal a hirre, miszerint le akarjak taszitani a tronrol?Kit érdekel a meccs, ha ilyen hírek is vannak?! Meg is vagyunk így offense oldalon. 😀Csak gyártja, gyártja, de miből fogja eltartani őket? 😊
twitter.com/AdamSchefter/status/1069392882447077377
Gabesz92
bcsarli
Stez
több mint 7 éve
Cromartienak van ugyanattól az egy nőtől két gyereke? Mert szerintem ő ebből a szempontból verhetetlen. 😊A nagy kerdes szerintem inkabb az, hogy Cromartie mikent reagal a hirre, miszerint le akarjak taszitani a tronrol?Kit érdekel a meccs, ha ilyen hírek is vannak?! Meg is vagyunk így offense oldalon. 😀Csak gyártja, gyártja, de miből fogja eltartani őket? 😊
Gabesz92
bcsarli
Stez
több mint 7 éve
A nagy kerdes szerintem inkabb az, hogy Cromartie mikent reagal a hirre, miszerint le akarjak taszitani a tronrol?Kit érdekel a meccs, ha ilyen hírek is vannak?! Meg is vagyunk így offense oldalon. 😀Csak gyártja, gyártja, de miből fogja eltartani őket? 😊
Gabesz92
bcsarli
több mint 7 éve
Kit érdekel a meccs, ha ilyen hírek is vannak?! Meg is vagyunk így offense oldalon. 😀Csak gyártja, gyártja, de miből fogja eltartani őket? 😊
Gabesz92
több mint 7 éve
Kit érdekel a meccs, ha ilyen hírek is vannak?! Meg is vagyunk így offense oldalon. 😀 twitter.com/AdamSchefter/status/1069392882447077377
több mint 7 éve
Grat, nagyot mentetek a 2. félidőben!
több mint 7 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
INJURY UPDATE: Results of an MRI on Melvin Gordon’s right knee confirmed the initial diagnosis of a medial collateral ligament (MCL) sprain.
His status will be evaluated week-to-week.
több mint 7 éve
twitter.com/eric_d_williams/status/1066880708650524672Egyetlen rossz dolog, ami a meccsen a történt. Remélhetőleg nem vészes annyira.
több mint 7 éve
Nem hiába imádja mindenki a csapatnál Donniet:twitter.com/Chargers/status/1065439125631787009