Los Angeles Chargers

20 feliratkozó

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Állítólag jó eséllyel a miénk lesz az egyik edzői stáb a Senior Bowlon, amikor utoljára ilyen volt egy Philip Rivers nevű srác volt a Senior Bowl MVP-je.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Cikk a relocationről, érdekes:  www.boltsfromtheblue.com/2016/1/5/10712966/sell-the-sizzle-not-the-steak-dean-spanos-chargers-stadium

Madden hates me.
több mint 8 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
 twitter.com/BR_NFL/status/684210911276470272
Sixo
Vajon mit tudhatnak 200 kilométerrel feljebb, hogy át akarják pakolni a csapatot? Most olvastam, hogy ha lesz NFL csapat LA-ben, ha nem a stadiont megépítik.

Szerintem amúgy a Chargers mellett a Rams fog az Angyalok városába költözni, a Raiders-t meghagyják a 49ers lokális riválisának.

Még olyan élképzelésem is van a dologról, hogy a Rams és a Raiders helyet cserél a csoportokban, hogy kialakuljon egy új városi rangadó.

Az új felállás szerint:

AFC West: Broncos, Chiefs, Rams, Chargers,
NFC West: Cardinals, Raiders, 49ers, Seahawks
több mint 8 éve
No comment.
 www.sbnation.com/lookit/2016/1/5/10716148/eric-weddle-chargers-free-agent-wont-speak-to-team-nfl-ir

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
 twitter.com/BR_NFL/status/684210911276470272

több mint 8 éve
 twitter.com/UTgehlken/status/684166434872664064

több mint 8 éve
Váltás OC poszton, Reich out.
Beki
Bring back Whiz!

twitter.com/JasonColeBR/status/684123221512306688

Meanwhile:
 twitter.com/UTgehlken/status/684124437906468864

Madden hates me.
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 323 — Jedi Master
Inlogikátlan
Chargers LT
!!!

Ez a szó a legjobb az egész bagázsra. Annyira logikátlan, hogy azt már meg kell erősíteni!
szaba
: D Igaz! Kazinczy most miattam forog a sírjában kicsit : D
De nah, olyan pipa vagyok, nem tudom, mit beszélek!

Szerkesztette: Chargers LT

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Inlogikátlan
Chargers LT
!!!

Ez a szó a legjobb az egész bagázsra. Annyira logikátlan, hogy azt már meg kell erősíteni!
több mint 8 éve
Fel nem foghatom, hogy kerülhetett Weddle ilyen helyzetbe : S Inlogikátlan az egész, érthetetlen...ő (volt) a csapat egyik szíve!

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Váltás OC poszton, Reich out.
több mint 8 éve
Azt nem írtad, hogy a Miami meccs utánig hitt benne, hogy visszatérhet. Aztán sikerült ezt a hitet kiölni belőle. Grat.
több mint 8 éve
Nah akkor most van az, hogy a rohadás álljon bele mindenkibe.

Impending free agent FS Eric Weddle told reporters on Monday that he may never speak to the Chargers' organization again.
Weddle said he won't get to the bottom of his falling out with the Chargers "because I probably won't ever speak to them again." Weddle said he's looking for the "right fit" in free agency, and a "chance to win a title." Weddle, who was placed on injured reserve two weeks ago, said Monday there is "no doubt" he was healthy enough to play in Sunday's finale against Denver.

Madden hates me.
több mint 8 éve
Ok, fiúk, én leléptem. Egy élmény volt, majd ha lesz edző a csapatnál, szóljatok.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
McCoy marad.
több mint 8 éve
Telesco-t én csípem , nem örülnék ha lépne. Tény , hogy elég nagy hibaszázalékkal dolgozik, de ha a keretet nézzük, ami elsősorban az ő feladata, szerintem korrekt munkát végzett. FA piacon több jobb dolgot csinált , mint mellényúlást, főleg idén.
Sixo
Húha, ez megérne egy orvosi véleményt szerintem.
több mint 8 éve
Én nem hinném (és legyen igazam), hogy az előttünk húzók kihúznák Bosát. A Brownsban biztos vagyok, mert új GM, új HC, és aligha bízhatnak Manzielben. Aki egyébként simán jó lenne, amint mutatta, de, ha idióta, akkor az. És annál inkább kell gyorsan QB-t húzniuk, mert nem túl erős a felhozatal. Ha 1/2-re nem visznek valakit dobálni, nagyon megszívhatják.
A Titans már inkább ráharaphat, de én is azt olvastam, hogy OT -re jóval inkább szükségük lenne, a védelem ott nem gázos DE poszton. Szóval én reménykedem.
Persze a március nagyon sok mindent el fog dönteni.

Új OC mindenképp kell, ezt Telesco csak érzi...Gordonból embert kell faragni, ekkora bust azért mégse legyen már. Pláne fontos lenne, hogy menjen a futás (vele), mert anélkül, ha nem idén, akkor jövőre lesz kivágva McCoy, mert tuti nem lesz PO. Ezt a vak is látja.
Persze árnyalja az egész csapat teljesítményét a kismillió sérülés. Így nehéz objektíven megítélni dolgokat. Mert egészséges csapattal biztos lett volna több olyan dolog, ami működött volna...
Telescot bírom, nem küldeném el még jövőre sem, persze azért minimum produkáljon egy hasznos és jó márciust. Megvan rá idén (is) a lehetősége.

több mint 8 éve
Mert mindig átversz ezzel a szerkesztgetéseddel.

több mint 8 éve
Csak 1 hsz-szel volt lentebb 😛

Madden hates me.
több mint 8 éve
 twitter.com/PFF/status/684032248161632256

több mint 8 éve
Reich nagyon szar ez tény, Spencer dettó. Őket el kell(ene) zavarni sztem is.
Pagano év közben elvaxolt 1-2 dolgot, de előtte mind3 szezonjában sztem kicsit erőn felül is teljesített a D-vel plusz az utóbbi hetekben már megint látszott némi remény a defense-ben. Persze ha elengedik Weddle-t (ami több mint vszínű), akkor kb. dőlni is fog minden, kb. Verretten kívül az egyetlen klasszis a védelemben (talán még Perrymanből az lesz), ebből nehéz ütőképes gárdát farigcsálni.
Szal én ink Paganot tartanám, mint McCoyt, néhány meccsen eléggé lelketlennek tűnt a banda, plusz ugye az edzői stábot is ő választja ki, szal ha a segédedzők szarul teljesítenek az az ő felelőssége is.

Jah és a napi stat rovatba is jöjjön vmi sokatmondó:
 twitter.com/PFF/status/684032248161632256

Madden hates me.
több mint 8 éve
Nekem akikkel a vezetésben a legnagyobb bajom van , az a két koordinátor. Ők mindenképp takarodjanak a szezon végén. Telesco-t én csípem , nem örülnék ha lépne. Tény , hogy elég nagy hibaszázalékkal dolgozik, de ha a keretet nézzük, ami elsősorban az ő feladata, szerintem korrekt munkát végzett. FA piacon több jobb dolgot csinált , mint mellényúlást, főleg idén. McCoy-al meg úgy vagyok, ha mégsem rúgnák ki, én nem hőbörögnék, adnék neki még egy évet, megnézném, hogy normális koordinátorok mellett mire menne. Sok hibája volt neki is, jobb lenne ha jönne valaki más a helyére, de én el tudnám viselni ha adnék neki még egy évet új stábbal.

Szerkesztette: Sixo

több mint 8 éve
Állítólag az LA-be költözés körüli mizéria miatt marad mindenki, így ugyanis nem lehet normálisan végigcsinálni egy edzőkeresést.
Pedig Sean Paytonért állítólag egy 2. kört kér a Saints.

Madden hates me.
több mint 8 éve
1/3 , de hát Bosa-t kb mindkét előttük lévő kihúzná szerintem.
Azért így visszatekintve, amikor nagyon húztátok a szátokat Perryman draftnál , mert minek ILB , szerintem így utólag mondhatjuk ,hogy eddig jó döntésnek bizonyul az ő választása.
Sixo
Konkrétan Perryman miatt nem ég még Telesco háza.
több mint 8 éve
Jah és Ingram 10.5 sack szezon végére. Az elmúlt 3 szezonban nem volt ilyen Chargers játékostól, utoljára ilyen 2011 Antwan Barnes, ő az ezt követő szezonban elment és eltűnt gyorsan a ligából. (egykori ékpárja Devin Taylor is legjobb szezonját futotta , úgy látszik ez a kakasok éve)