Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 9 éve
www.chargers.com/video/2017/02/04/joey-bosa-wins-nfl-defensive-rookie-year
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 9 éve
És LT!!!!! HoF lett a valaha volt legjobb futó! 😊
több mint 9 éve
Joey Bosa lett a DROY! Gratula!
több mint 9 éve
Ingrammal mindenképp hosszabbítani kell, 1/7-en pedig vagy a legjobb WR, S, OT is meglehet, az egyik biztos választható lesz!
több mint 9 éve
Igazából ha jövőre jobb OL rostert akarunk akkor pedig kell a korai körös húzás, vannak annyian a rosteren OL-ek, hogy aki 4. körtől lefele jön az kis túlzással max a PS-t célozhatja meg.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Mondjuk mindenhol azt olvasni ritka gyenge az idei oline draft class...Gondolom ilyen 3.-4.körös huzasok azert lesznek .
több mint 9 éve
Jah. Ráadásul sztem az OL-be sem akarnak is max 1 pick fog need alapján menni (annyi pénz meg pick benne van már, hogy kicsit kezd feneketlen kút érzésem lenni, reméljük az új OL-edző jobban fog teljesíteni, mint azt előzetesen várom), max ha adott helyen OL lesz a BPA, akkor fog több OL jönni.Eric D. Williams írt a WR-helyzetünkről, szerinte benne van egy Stevie J cut ill. nem zárt ki egy korai körös WR-t a sok sérülékeny játékos miatt.Ha Ingram-et meg tudjuk tartani, akkor azért az OL-t leszámítva nincs olyan vészesen nagy needünk. S lenne még, de azt úgy lehet hagyni ahogy van , nem annyira durván vészes.
Sztem is benne van a korai WR-húzás és csak ebben az esetben tudom elképzelni a Stevie J cutot (magyarul ha az újonc jól teljesít TC-ben, utána el lehet küldeni Stevie J-t).
empty taxi
Sixo

Madden hates me.
több mint 9 éve
Eric D. Williams írt a WR-helyzetünkről, szerinte benne van egy Stevie J cut ill. nem zárt ki egy korai körös WR-t a sok sérülékeny játékos miatt.Ha Ingram-et meg tudjuk tartani, akkor azért az OL-t leszámítva nincs olyan vészesen nagy needünk. S lenne még, de azt úgy lehet hagyni ahogy van , nem annyira durván vészes.
Sztem is benne van a korai WR-húzás és csak ebben az esetben tudom elképzelni a Stevie J cutot (magyarul ha az újonc jól teljesít TC-ben, utána el lehet küldeni Stevie J-t).
empty taxi
több mint 9 éve
Eric D. Williams írt a WR-helyzetünkről, szerinte benne van egy Stevie J cut ill. nem zárt ki egy korai körös WR-t a sok sérülékeny játékos miatt.Sztem is benne van a korai WR-húzás és csak ebben az esetben tudom elképzelni a Stevie J cutot (magyarul ha az újonc jól teljesít TC-ben, utána el lehet küldeni Stevie J-t).
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Utoljára a 90-es években volt ST-edző Stewart, érdekes kinevezés. Lynn mondjuk vágja a special teamet, szal egyelőre nem formálok markáns véleményt.

Madden hates me.
több mint 9 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2017/01/30/report-chargers-hire-george-stewart-as-special-teams-coach/
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Ugye új RB-edzőnk is lett, Alfredo Roberts személyében, Jacksonville-ben és Clevelandben is együttdolgozott Lynn-nel mint TE-edző, legutóbb a Coltsnál dolgozott ugyanebben a minőségben.Megvan az új LB-edző, Robert Saleh, ő Bradley régi embere, a Jaguarsnál is ő volt az LB-edző.
Kell még ST coordinator és erőnléti edző.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Ha még aktív lenne Ray megkérdezném, ez a Rivers gyerek meg akar halni? 😀www.nfl.com/videos/nfl-pro-bowl/0ap3000000779743/Philip-Rivers-leaves-Ray-Lewis-hanging

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Volt egy interjú Lynn-nel a Senior Bowlon, a legérdekesebb kérdés és válasz szvsz ez volt:Chargers.com: For the last few months, our scouts were looking for prospects for a different system than what you may run. How does what you want to do on the field impact, or change, what you want our scouts to look for?
Lynn: We do have a system for sure, but we are going to be personnel driven. That’s why it is important for me to get the right coaches, because coaches need to be flexible in their styles. They are not going to tolerate good players if they don’t fit your system. We are going to have flexibility in our system to fit our players. That’s the way I coach.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Lynnt tartják a legjobb hire-nek az idei edzőkeringőben:

Madden hates me.
több mint 9 éve
Rivers megy a Pro Bowlra... elvileg 😊
több mint 9 éve
Veteránok. Majd novemberben lesz a meccs.Te oszt a stadiont kik fogják megtölteni?Gus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
iktriad
Sixo
több mint 9 éve
Te oszt a stadiont kik fogják megtölteni?Gus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
iktriad
több mint 9 éve
Már most hihetetlen idegben vagyok emiatt! Kár volt írnod!Gus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
iktriad
több mint 9 éve
Nem bánnék egy fő műsoridős győzelmet :-PGus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
iktriad
több mint 9 éve
Gus Bradley lett a DCRemélem minimum TNF-es lesz emiatt az idei Jaguars - Chargers. 😊
ervinator
több mint 9 éve
Gus Bradley lett a DC
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
A lentebb látható kép a profilkép a csapat twitter és FB-oldalán is ez sztem ilyen kompromisszumszerűség.A kövi két szezont az eddig megszokott mezekben játsszuk le, ahogy beköltözünk az új stadionba, új mezek is lesznek.most akkor van logo változás vagy az is csak majd akkor?
empty taxi
braxa88

Madden hates me.
több mint 9 éve
A kövi két szezont az eddig megszokott mezekben játsszuk le, ahogy beköltözünk az új stadionba, új mezek is lesznek.most akkor van logo változás vagy az is csak majd akkor?
empty taxi