Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Kaptunk egy új logót is... mit mondjak, nem túl kreatív... és nem tetszik! :S
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Azért biztos lenne olyan ahol lenne 20k nezőnél több.Nem vagyok otthon az usa nagy varosaival kapcsolatban de beugrik Portland,San Antonio pl
több mint 8 éve
Ezzel a Lynn-Whiz-Bradley hármassal én megbékélnék.Ezzel én is...pláne a másik opciót látva (Smith)
twitter.com/RapSheet/status/819564555642802180
empty taxi
több mint 8 éve
Nem talaltak más várost?Mondjuk Oakland vagy Szent Lajos 😛
Janek
több mint 8 éve
Nem talaltak más várost?Pedig BAZ megye tárt karokkal fogadta volna a csapatot.
Janek
több mint 8 éve
Azt rebesgették annó, hogy Rivers nem akar költözni sehova a családja miatt, Lehet arról tudni valamit, hogy hogyan reagált a költözés hírére, esetlegesen gondolkodik e a visszavonuláson, vagy más egyéb opciókon.Állítólag megbékélt a ténnyel, hogy LA-be megy a csapat és azt mondta, hogy ahova a Chargers megy oda megy ő is és innen fog visszavonulni.
Leon78
több mint 8 éve
De legalább a jegyek 65%a elfog kelni 😁Nincs.Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
Albert Breer szerint Smith vagy Lynn lesz a HC-nk.
empty taxi
Érdekes számomra, hogy vajon LA-ben mondjuk az elmúlt 10-15-X évben hányan szurkoltak a Chargersnek, és miért?
Volt/van "hagyományos" szurkolói bázisa? Vagy majdhogynem teljesen a 0-ról indulnak? Bocs, ha faszságot kérdezek, csak nem tudom mennyit számít, hogy összesen 1 évet volt a Chargers LA-ben, és az sem tegnap volt. Kb. mintha egy vadonatúj csapat költözne LA-be.
Vrij6
Konkrétan azt várják a kintiek, hogy a Raiders ellen hazai meccsen a stadion 65%-a ezüst-feketében fog feszíteni.
empty taxi

több mint 8 éve
LA striciváros ez tök igaz, de So Cal egyetlen NFL csapata a Chargers volt.Nincs.Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
empty taxi
Érdekes számomra, hogy vajon LA-ben mondjuk az elmúlt 10-15-X évben hányan szurkoltak a Chargersnek, és miért?
Volt/van "hagyományos" szurkolói bázisa? Vagy majdhogynem teljesen a 0-ról indulnak? Bocs, ha faszságot kérdezek, csak nem tudom mennyit számít, hogy összesen 1 évet volt a Chargers LA-ben, és az sem tegnap volt. Kb. mintha egy vadonatúj csapat költözne LA-be.
Vrij6
Konkrétan azt várják a kintiek, hogy a Raiders ellen hazai meccsen a stadion 65%-a ezüst-feketében fog feszíteni.
empty taxi
Én éltem San Diegoban, én (nagyon) szeretem azt a várost, sokszor trollyztam el a stadion előtt melóba, meg haza.Nyílván van kemény szurkolói mag, de én mindig azt éreztem, hogy OK jó, van ez a csapat, oszt annyi. Nem volt integráns része a város életének, viszont rengeteg szurkoló jött Orange countyból, Sonoma Countyból (Petaluma, Fullerton) sőt feljebbről.Haverjaim San Luis Obispoból jártak minden második hazai meccsre, meg az oaklandi meccsekre.
Igaza van Emptynek, de nem 0-ról indul a csapat
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Azt rebesgették annó, hogy Rivers nem akar költözni sehova a családja miatt, Lehet arról tudni valamit, hogy hogyan reagált a költözés hírére, esetlegesen gondolkodik e a visszavonuláson, vagy más egyéb opciókon.Annyit tweetelt, hogy Good bye San Diego.
Leon78

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Azt rebesgették annó, hogy Rivers nem akar költözni sehova a családja miatt, Lehet arról tudni valamit, hogy hogyan reagált a költözés hírére, esetlegesen gondolkodik e a visszavonuláson, vagy más egyéb opciókon.
több mint 8 éve
Ezzel a Lynn-Whiz-Bradley hármassal én megbékélnék.twitter.com/RapSheet/status/819564555642802180

Madden hates me.
több mint 8 éve
Nincs.Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
empty taxi
Vrij6

Madden hates me.
több mint 8 éve
Olyan szempontból m1, hogy a qualcum kb használhatatlan lett, san diego meg leszarta. Valszeg nem volt jobb választása spanosnak.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Igen, ez így érthető.Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:
empty taxi
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Valszeg ezért játsszuk az első két szezon a 20 ezres StubHubban...www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Vrij6
Más:

Madden hates me.
több mint 8 éve
www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.htmlEz eléggé lehangoló. Ki fogja megtölteni a stadiont?
empty taxi
Illetve úgyis kérdezhetném, hogy beleértve az USC-t, meg az UCLA-t, a Rams mellett, 100 szurkolóból vajon hány szurkolna most a Chargersnek?
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
www.latimes.com/sports/la-sp-chargers-to-la-plaschke-20170111-story.html

Madden hates me.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Josina Anderson @JosinaAnderson I'm told Anthony Lynn is "currently scheduled" for 2nd interviews with the #Chargers & #Rams this week, per sources.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Na sajnos át lehet nevezni a topicot :S :- ( Erre a hírre még a bowl oldala is összeomlott...Picsába!
Az egyetlen, ami vigasztal, hogy eredetileg is LA-i csapat vagyunk.
Nem sokkal nagyobb, mint a Fradika stadion, de 2 évig az otthonunk lesz:
oi63.tinypic.com/2gumioo.jpg
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 8 éve
Lehet, én csak azokat a meccseket láttam atlantai részről, amit a tv adott...azok meg általában egy erős Saints elleni derbik voltak, vagy valami jobbféle csapat elleni meccs... tehát nem épp a nagy győzelmeket láttam Smith részéről. És nyilván, ha nem állt jól a Falcons szénája, nem lett túl jó véleményem róla. De összességében mégis jó kép alakult ki róla. Jó edző, meg minden, szakmailag is bizonyos oldalról, de vannak fontos hiányosságai, és nekem fontos, hogy el tudjam képzelni egy edzőről, hogy vele SB-ba juthat a csapat.Nyámnyila alatt azt értettem, hogy nem tudott lépni a szituációkra, sokszor csak téblábolt és bambult a pálya mellett. Egyszerűen nem elég energikus..Chargers LTEz hülyeség, már bocsi 😊
peach
több mint 8 éve
Nyámnyila alatt azt értettem, hogy nem tudott lépni a szituációkra, sokszor csak téblábolt és bambult a pálya mellett. Egyszerűen nem elég energikus..Chargers LTEz hülyeség, már bocsi 😊
A jó félidei elemzés számomra meg elég fontos.Ezzel nem tudok vitatkozni.
Ti sokkal több Falcons meccset láttatok, de nekem minden évben az volt az érzésem, hogy vele sosem lépnek túl egy bizonyos szintet, SB-t meg pláne nem nyernek. Chargers LT
Csak zavar, hogy smitty mint egy utolsó nímand, úgy van kezelve az utolsó két éve, ill. a brutál meltdownok miatt a po-ban. De azért csak egy olyan emberről beszélünk aki az első 5 évéből 4szer po-ba ment, a korona pedig egy nfc döntő volt aminek a megnyerésétől 4 yardra voltunk.
Amúgy a jags topicba is azt írtam, hogy ide nem ő a megfelelő hc sztem se, szóval a lényegben egyetértünk 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
loptam...Adam Schefter @AdamSchefter
Denver has two OC interviews now set up for Thursday, per sources: Mike McCoy and Bill Musgrave. Each have Broncos connections.
Ian Rapoport @RapSheet
Dominoes… LBs coach Matt Burke becomes #Dolphins DC. Joe Woods likely becomes #Broncos DC. Mike McCoy a strong candidate for DEN OC.
Elég pikáns lenne, ha McCoy lenne ott most a OC...és nem örülnék.
Szerkesztette: Chargers LT
több mint 8 éve
látszik, hogy JDR mellett edzősködött. 😃 Viccesek lennének az OAK-SD meccsek két olyan edzővel, aki fogalmatlan a halftime adjustment terén.DE | <- Ez egy kib@szott nagy de | egyrészt a halftime adjustment számára ismeretlen fogalom, másrészt a 87 éves nagymamámba több time management skill szorult, mint belé.No ha minden igaz a Bills kiviszi előlünk McDermottot, a Broncos Josephet, csak a gyökér Jaguars baszta el azzal, hogy nem Mike Smithre voksoltak.Mondjuk sztem Austin és Smith közül Austin a gyengébb opció...
Mindenesetre jellemző lenne ha a megmaradt 5 névből az egyetlen egy borzadályt választanák Spanosék. Király Petya mindenesetre arról írt h szerinte Smith v Austin lehet a befutó.
empty taxi
Rolni
empty taxi