Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 8 éve
Ha jól emlékeszem 2008-ben is ő volt az OC, amikor két 1000 yard feletti futónk volt.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Jeff Davidson lett az új OL-coach, McCoy spanja még a Panthersös időkből, ő volt az OC, McCoy meg a QB-coach. Legutóbb a Vikingsnál dolgozott, nem egy Joe D, de szarabbra számítottam.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Úgy néz ki Verrett megy a Pro-Bowlra, Revis sérül miatt visszamondta, az ő helyére megy.
több mint 8 éve
Whiz visszatért! Végre valami jó hír...Juhéé, van remény : ) Na mostmár jól alszok
szaba
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
szaba
10 553
Whiz visszatért! Végre valami jó hír...
több mint 8 éve
twitter.com/eric_d_williams/status/687351009086205952twitter.com/eric_d_williams/status/687351932680310785
twitter.com/eric_d_williams/status/687353942582411264
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
több mint 8 éve
Valószínűleg a 2016os szezont San Diego-ban fogjuk játszani, erről március 23.ig kell döntenünk. 2017 január 15.ig van lehetőségünk LA-be költözni.twitter.com/JasonColeBR/status/687338445895680000
espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/14740/nfl-owners-say-chargers-unlikely-to-play-in-la-in-2016
Sixo
Madden hates me.
több mint 8 éve
Valószínűleg a 2016os szezont San Diego-ban fogjuk játszani, erről március 23.ig kell döntenünk. 2017 január 15.ig van lehetőségünk LA-be költözni.espn.go.com/blog/san-diego-chargers/post/_/id/14740/nfl-owners-say-chargers-unlikely-to-play-in-la-in-2016
több mint 8 éve
100-100 milliót kapunk mi is és a Raiders is stadionépítésre, akinek nem jön össze annak Inglewood a menekülő út.Én meg pont azt hallottam Bears fanoktól, mikor hozzánk került, hogy képtelen volt egy 3. LBt kinevelni Briggs és Urlacher mellé, amíg DC vagy LB coach volt. Itt mondjuk elég jó az alapanyag, amivel dolgozhat, kíváncsi leszek, pl. Kyle Emanuel vagy Perryman fog-e fejlődni, most hogy Babich edzi majd őket.
Babich meg jó LB-edző, ő faragott Pro Bowlert Lance Briggsből, ez is tény. Persze Nolan 1 éve alatt is látszott a fejlődés szinte mindenkin (kivétel Butler), ami azért vicces, mert az elődjét Joe Barryt ugye elvitte a Skins DC-nek. Szóval kíváncsi vagyok mi következik.
empty taxi
több mint 8 éve
100-100 milliót kapunk mi is és a Raiders is stadionépítésre, akinek nem jön össze annak Inglewood a menekülő út.Babich meg jó LB-edző, ő faragott Pro Bowlert Lance Briggsből, ez is tény. Persze Nolan 1 éve alatt is látszott a fejlődés szinte mindenkin (kivétel Butler), ami azért vicces, mert az elődjét Joe Barryt ugye elvitte a Skins DC-nek. Szóval kíváncsi vagyok mi következik.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Nem jó nap ez a Chargers életében. Szerintem babich még LB coachnak is gyengus sajnos. És ezt nem azért írom, hogy Sixot piszkáljam. Ez tény.
több mint 8 éve
Ez meg vmi nekrológ: www.usatoday.com/story/sports/nfl/chargers/2015/04/27/san-diego-move-los-angeles-stadium-clippers-padres-rockets/26477599/
Madden hates me.
több mint 8 éve
Bob Babich az új LB-coach, Nolan jelezte, hogy más lehetőséget keres (gondolom DC szeretne lenni vhol). Babich az utóbbi 3 évben a Jaguars DC-je volt, annak nem volt jó, de előtte Chicagoban ő volt az LB-edző az Urlacher-Briggs-féle érában.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Ez a lista tuti nem jó, legalábbis a mi szempontunkból, hogy a fenébe lehet M. Kendricks 14.... úgy futottak át idén rajtunk mint kisgyerek a szobán mikor vécére siet..... 😉
több mint 8 éve
McCoy kapott egy szerződés hosszabbítást 2017ig (O_o)Igazából ez csak jó stratégia Telescotól... ha szar évünk lesz, úgyis kirúgja.
Sixo
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
Végighallgattam egy podcastet a relocationről.viszont a USC és a UCLA is 70 ezer fölötti átlagnézőszámmal dolgozik, szóval a 4 millió los angelesiből szerintem lesz elég focikedvelő, aki minden héten kimegy a stadionba (ha közös bérlés lesz ugye)
A lényeg, hogy mi veszíthetjük a legtöbbet az LA-i költözőssel ha 2 csapat is költözik. Ugyanis a Rams meg a Raiders mai napig rendelkezik ottani fanekkel, akik nyilván nem fognak átpártolni.
empty taxi
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 910
Végighallgattam egy podcastet a relocationről.Valszeg ti és mi csak együtt tudunk menni, a Rams meg magában.
A lényeg, hogy mi veszíthetjük a legtöbbet az LA-i költözőssel ha 2 csapat is költözik. Ugyanis a Rams meg a Raiders mai napig rendelkezik ottani fanekkel, akik nyilván nem fognak átpártolni.
empty taxi
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Persze, sőt a Raiders esetében arról is volt szó, hogy San Antonioba költözik.Végighallgattam egy podcastet a relocationről.szerintem az Oakland és a Chargers is kényszerpályán mozog, nem véletlenül akarnak a centrum felé húzni
empty taxi
a Rams az amelyiket nem kifejezetten zavarja a térség, ugyanakkor ő tud mindenkivel a legjobban kicseszni, mert komoly piacokat fed le, ha jó lesz a csapatuk jövőre
ugyanakkor nincsenek olyan mennyiségű Rams és Raiders fanek hogy pénzügyileg rájuk lehetne alapozni, a pénz az LA TVs szerződésekben és az esetleges semleges nézőkből fog jönni, de a Raiders pénzügyileg pl. alapból rosszul áll; de lehet a Chargers is veszteséget könyvelne el ha nem költözik.
Mindenesetre a Chargers-Raiders párosnak ott a kiugrás lehetősége Stlouisba, ami kényelmes mentő öv lesz tekintve mennyire akarnak ott mégiscsak egy csapatot...
sapka
Mind a Ramsnek mind a Chargersnek nagyon elavult a stadionja és nem nagyon látni azt, hogy ez a közeljövőben változzon.
Kroenke nyilatkozataiból nekem meg az jön le, hogy ő ebben az inglewoodi stadionban lát marha nagy bizniszt, hogy oda tudja-e vinni a Ramst az kis túlzással másodlagos, hiszen a logikája szerint vmelyik költöző csapat akkor is bérelhetné a létesítményt.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Végighallgattam egy podcastet a relocationről.szerintem az Oakland és a Chargers is kényszerpályán mozog, nem véletlenül akarnak a centrum felé húzni
empty taxi
a Rams az amelyiket nem kifejezetten zavarja a térség, ugyanakkor ő tud mindenkivel a legjobban kicseszni, mert komoly piacokat fed le, ha jó lesz a csapatuk jövőre
ugyanakkor nincsenek olyan mennyiségű Rams és Raiders fanek hogy pénzügyileg rájuk lehetne alapozni, a pénz az LA TVs szerződésekben és az esetleges semleges nézőkből fog jönni, de a Raiders pénzügyileg pl. alapból rosszul áll; de lehet a Chargers is veszteséget könyvelne el ha nem költözik.
Mindenesetre a Chargers-Raiders párosnak ott a kiugrás lehetősége Stlouisba, ami kényelmes mentő öv lesz tekintve mennyire akarnak ott mégiscsak egy csapatot...
Szerkesztette: sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Végighallgattam egy podcastet a relocationről.A lényeg, hogy mi veszíthetjük a legtöbbet az LA-i költözőssel ha 2 csapat is költözik. Ugyanis a Rams meg a Raiders mai napig rendelkezik ottani fanekkel, akik nyilván nem fognak átpártolni.
Madden hates me.
több mint 8 éve
Kár lenne tagadni, hogy nagy a család 😀Állítólag jó eséllyel a miénk lesz az egyik edzői stáb a Senior Bowlon, amikor utoljára ilyen volt egy Philip Rivers nevű srác volt a Senior Bowl MVP-je.Őt ma legtöbben már csak "apa"-ként ismerik.
empty taxi
szaba
Madden hates me.
több mint 8 éve
szaba
10 553
Állítólag jó eséllyel a miénk lesz az egyik edzői stáb a Senior Bowlon, amikor utoljára ilyen volt egy Philip Rivers nevű srác volt a Senior Bowl MVP-je.Őt ma legtöbben már csak "apa"-ként ismerik.
empty taxi