Los Angeles Chargers
20 feliratkozó
több mint 12 éve
Mondjuk jah OL terén komolyak a kérdőjelek, a pass rush is elég hullámzó és CB-ügyben sem vagyunk a csúcson, plusz WR is kelleni fog ha elmegy V-Jax meg Crayton.Én bírom ezt a bolondot, lehetne sokkal rosszabb GM-ünk is. Mondjuk ha tényleg marad AJ akk gyanítom tényleg jön egy offense-minded HC, aki hajlandó lesz Manuskyra bízni a védelmet és nem akar vmi saját havert hozni.empty taxiJöjjön. Engem a draft meg a FA sokkal jobban érdekel, mert valamit most már robbantania kell AJ-nek etéren.szaba
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba
10 545
Én bírom ezt a bolondot, lehetne sokkal rosszabb GM-ünk is. Mondjuk ha tényleg marad AJ akk gyanítom tényleg jön egy offense-minded HC, aki hajlandó lesz Manuskyra bízni a védelmet és nem akar vmi saját havert hozni.empty taxiJöjjön. Engem a draft meg a FA sokkal jobban érdekel, mert valamit most már robbantania kell AJ-nek etéren.
több mint 12 éve
Én bírom ezt a bolondot, lehetne sokkal rosszabb GM-ünk is. Mondjuk ha tényleg marad AJ akk gyanítom tényleg jön egy offense-minded HC, aki hajlandó lesz Manuskyra bízni a védelmet és nem akar vmi saját havert hozni.
Madden hates me.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Boldog újAJ-t.The San Diego Union-Tribune reports owner Dean Spanos is struggling to reach a decision on GM A.J. Smith's future with the Chargers.
Per "some in and around the organization," Spanos is reluctant to "completely start over," and may retain Smith despite two straight disappointing seasons. The wide perception amongst San Diego media is that coach Norv Turner will not be back. The Union-Trib also reports Smith remains a candidate for St. Louis' likely general-manager opening if he's cut loose by the Chargers.
több mint 12 éve
szaba
10 545
Teammates vote Mike Tolbert special teams player of year, Eric Weddle defensive POY, Ryan Mathews offensive POY and Philip Rivers as MVP.Tolbi tavaly OPoY lett, idén STPoY. Jövőre - ha marad - cél az MVP/DPoY cím. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 545
Tehát legrosszabb esetben jövőre Hardwick, Dielman, McNeill és Gaither sem lesz itt. Kb. le is mondhatunk a Clary nélküli szezonról...Sztem idén ő a legjobb FS a ligában. Sztem Gaithert megpróbáljuk majd megtartani, ill. Hardwick jó lenne, ha még legalább egy évet maradna, bár Mrooch se rossz, ill. állítólag Green C-ként sokkal jobb, mint G-ként. Vasquez nem rossz, de legalább Clary igen. Domb is tud G-t játszani, de nem bíznék benne kezdőként, azonban láttunk már csodát. Mindenképp kelleni fog OL draft az 1-3. körben, akár két db is. De ha új menedzsment lesz, akkor nagyon előre szaladtunk már a tervekkel, lehet hogy fázni fogunk majd jobban, ki tudja.
Rivers PB-szereplése igencsak derék 😀 Weddle viszont megérdemelte, a végén még igazad lesz szaba és all-pro is lesz.Pocs
több mint 12 éve
Tehát legrosszabb esetben jövőre Hardwick, Dielman, McNeill és Gaither sem lesz itt. Kb. le is mondhatunk a Clary nélküli szezonról...Rivers PB-szereplése igencsak derék 😀 Weddle viszont megérdemelte, a végén még igazad lesz szaba és all-pro is lesz.
több mint 12 éve
Én azt hallottam h Gruden marad az espn-nél még egy évet.Na akkor inkább maradjon Norv 😊 nem örülnék Grudennek itt...RolniAzt olvastam, hogy ha kivágjátok A.J.t akkor valszeg együtt mennek St. Louisba.tenorxÉn meg azt, hogy Gruden azt szeretné, ha nem kéne markáns GM-el dolgoznia, hogy ő hozhasson döntéseket.
- de mivel spanok AJ-vel, az se kizárt, hogy ezért tartsuk meg AJ-t...szaba
Itt egy cikk a várható edző keringőről, nem tudom mennyire tény-, ill. fantáziaalapú...
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/writers/don_banks/12/29/black.monday.primer/index.html
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 12 éve
Hardwick megszellőztette, hogy 30 évesen visszavonulHöriAkkor már szeptemberben visszavonult.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
szaba
10 545
Weddle, Gates, Rivers PB. Weddlenek örülök, a másik kettőt tudomásul veszem. 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Azt hittem spanok vagyunk...de hogy ilyet fogsz írni, azt nem gondoltam volna... Chiefs? Örihari 😀 😀 😀 😂Mivan? 😀 Miattam estek ki, ha kiestek? 😀 Nem.szabaAmilyen troll ez a csoport, nyerünk mi is meg a Chiefs is. Amúgy sztem rohadtul maguk alatt lesznek a fiúk, de egy szoros vereségre jók lesznek.szabaKösz...JC6
több mint 12 éve
Na akkor inkább maradjon Norv 😊 nem örülnék Grudennek itt...Én meg azt, hogy Gruden azt szeretné, ha nem kéne markáns GM-el dolgoznia, hogy ő hozhasson döntéseket.= jön!szabaAzt olvastam, hogy ha kivágjátok A.J.t akkor valszeg együtt mennek St. Louisba.tenorx
- de mivel spanok AJ-vel, az se kizárt, hogy ezért tartsuk meg AJ-t...szaba
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 12 éve
szaba
10 545
Én meg azt, hogy Gruden azt szeretné, ha nem kéne markáns GM-el dolgoznia, hogy ő hozhasson döntéseket.Azt olvastam, hogy ha kivágjátok A.J.t akkor valszeg együtt mennek St. Louisba.tenorxJó hír szabának: Gruden valszeg újra edzősködik 2012-ben.empty taxi= jön!szaba
- de mivel spanok AJ-vel, az se kizárt, hogy ezért tartsuk meg AJ-t...
több mint 12 éve
Azt olvastam, hogy ha kivágjátok A.J.t akkor valszeg együtt mennek St. Louisba.Jó hír szabának: Gruden valszeg újra edzősködik 2012-ben.empty taxi= jön!szaba
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
Úgy legyen! :cool:Jó hír szabának: Gruden valszeg újra edzősködik 2012-ben.empty taxi= jön!szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
Mivan? 😀 Miattam estek ki, ha kiestek? 😀 Nem.Kösz...JC6Szaba, kérlek, vasárnap nyerjetek! 😛JC6Amilyen troll ez a csoport, nyerünk mi is meg a Chiefs is. Amúgy sztem rohadtul maguk alatt lesznek a fiúk, de egy szoros vereségre jók lesznek.szaba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kösz...Szaba, kérlek, vasárnap nyerjetek! 😛JC6Amilyen troll ez a csoport, nyerünk mi is meg a Chiefs is. Amúgy sztem rohadtul maguk alatt lesznek a fiúk, de egy szoros vereségre jók lesznek.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 545
Szaba, kérlek, vasárnap nyerjetek! 😛JC6Amilyen troll ez a csoport, nyerünk mi is meg a Chiefs is. Amúgy sztem rohadtul maguk alatt lesznek a fiúk, de egy szoros vereségre jók lesznek.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szaba, kérlek, vasárnap nyerjetek! 😛
több mint 12 éve
szaba
10 545
Jó hír szabának: Gruden valszeg újra edzősködik 2012-ben.empty taxi= jön!
több mint 12 éve
Jó hír szabának: Gruden valszeg újra edzősködik 2012-ben.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Nagyon durván outcoacholta a Cunningham és Linehan Norvot és Manuskyt. A Ravenst hülyére vertük azzal h a play előtt motion segítségével Rivers kapja a readet h mit védekezik az ellenfél, erre ezen a meccsen használtuk a motiont vagy 2x. Emellé még társult az h a védelem képtelen volt egy normális pass deflectionre. Az O-nál meg Rivers sem volt a legpontosabb de azért a karácsonyi dropparádé is megvolt. Várom a tabula rasat a coaching staffban.
Madden hates me.
több mint 12 éve
A Lions fórumokon pont azt elemezték meccs előtt,hogy Turner mennyivel nagyobb stratéga és betéve tudja a Lions gyengéit és ezáltal síma Chargers W.Na az én karácsonyi ajándékom az egy bejelentés lesz !Ja. Most már mennie kell AJ-nek. De sztem az még bőven benne van a levegőben, hogy Norv maradhat. Bár tegnap a coaching staff is óriási verést kapott Feketééktől.szaba
kicsi ajándékot AJ adja
nagy ajándékot a tulaj!Helmut Zimmer
Azért 3yardról 4passz ez ellen a védelem ellen....