NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
21
6
2:20, Arena4
Los Angeles Rams
26 feliratkozó
több mint 12 éve
biztos a profootballweekly.com is hülye mint énEzen videó alapján tetszik a lábmunkája?ulpianusEgy jó OG-t nem tudnánk hozni FA-ról? :/PizsamaRok Watkins jó lesz. tetszik a lábmunkája és a méretei sem rosszak
http://www.youtube.com/watch?v=IksyYj4lUnYDiamondsHead44
http://www.youtube.com/watch?v=RcPgPeZc__M
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Ezen videó alapján tetszik a lábmunkája?ulpianusMost biztos volt még söre. 😀
Bocsi, de magas labda volt. No offense. 😐
Highlight videók meg azért nem érnek semmit, mert akárkiről össze lehet vágni pár playt amiben jól játszik.
Azon kívül, hogy jó kis "zsírdisznó", sokat nem látok benne. Elvileg tackle-ként is jegyzik, de ott tuti kicsinálnák. Guardként futásokban jó lehet, ha úgyis arra akarnak építeni. Mondjuk ezt mondta már Spangli is...
több mint 12 éve
Ezen videó alapján tetszik a lábmunkája?Egy jó OG-t nem tudnánk hozni FA-ról? :/PizsamaRok Watkins jó lesz. tetszik a lábmunkája és a méretei sem rosszak
http://www.youtube.com/watch?v=IksyYj4lUnYDiamondsHead44
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Carmeloman
644
Bradyről sem tudták milyen,és tessék..majd kiderül idővel jó volt-e a draft v. sem.. 😀
több mint 12 éve
Egy jó OG-t nem tudnánk hozni FA-ról? :/PizsamaRok Watkins jó lesz. tetszik a lábmunkája és a méretei sem rosszak
http://www.youtube.com/watch?v=IksyYj4lUnY
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
azért annyiban nem változik a világ, hogy az nfl.com adta eddig a legrosszabb minősítést az idei draftunkraÉn sose tartottam a draft értékeléseket olyan nagyra... Úgy is az idő dönti el. Mikor pár helyen múlik, akkor nem lehet egy előre felállított draft board alapján értékelni. Legfeljebb a team needeket lehetne szem előtt tartani, de azt meg senki nem tudja előre, hogy most egy üresen hagyott helyre nem jön-e egy trade keretén belül szerzett játékos.
de az is tény, annak örülnék a legjobban, ha uszkve 9 hónap múlva áttérnének a "mi már májusban megmondtuk, hogy milyen faszán draftolt a Rams" üzemmódbaDiamondsHead44
Persze azért jó ideig mosolyt csalnak az arcunkra az ilyen Irvin pickek vagy tavagy Mouton. 😂
több mint 12 éve
Bazé: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828d9d6f/article/ram-tough-les-snead-leans-on-strengths-to-rebuild-st-louis-?module=HP11_cpazért annyiban nem változik a világ, hogy az nfl.com adta eddig a legrosszabb minősítést az idei draftunkra
Egész tavalyi év során nem foglalkoztak velünk ennyit az nfl.com-on. 😀süti
de az is tény, annak örülnék a legjobban, ha uszkve 9 hónap múlva áttérnének a "mi már májusban megmondtuk, hogy milyen faszán draftolt a Rams" üzemmódba
STL Curtain
több mint 12 éve
Bazé: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828d9d6f/article/ram-tough-les-snead-leans-on-strengths-to-rebuild-st-louis-?module=HP11_cpEgész tavalyi év során nem foglalkoztak velünk ennyit az nfl.com-on. 😀
több mint 12 éve
Carmeloman
644
A rookiek számai: :cool: R1: Michael Brockers, #96
R2: Brian Quick, #83
R2: Janoris Jenkins, #21
R2: Isaiah Pead, #24
R3: Trumain Johnson, #22
R4: Chris Givens, #13
R5: Rokevious Watkins, #73
R6: Greg Zuerlein, #4
R7: Aaron Brown, #50
R7: Daryl Richardson, #26
több mint 12 éve
az újonnan draftol játékosok mezszámai:Michael Brockers, #96
Brian Quick, #83
Janoris Jenkins, #21
Isaiah Pead, #24
Trumain Johnson, #22
Chris Givens, #13
Rokevious Watkins, #73
Greg Zuerlein, #4
Aaron Brown, #50
Daryl Richardson, #26
Zuerlein nemcsak Josh Brown helyét, hanem mezszámát is megkapta, Givens pedig Kurt Warner-ét hordja majd
STL Curtain
több mint 12 éve
Mármint Vernon Carey a Miami-ből, miért is ne? :rolleyes:Egy jó OG-t nem tudnánk hozni FA-ról? :/PizsamaMinek ? Most draftoltuk... őőő... izé... ááá, már értem...
Carey jöhetne. Vagy Jake Scott Tennessee-ből, de őt valószínűleg elhozta volna már Bajusz.
Én már előre félek, hogy a rettenthetetlen Bruce Irvin kicsinálja Samut és nem lesz aki felvigye Frodót a Végzet-hegyéhez. 😕
Sztem nem nez ki szarul 😊FBKriszCsak Dahl, mint egy atombomba rombolja szét a többiek által felállított coverage-t. 😂süti
több mint 12 éve
Johnson szerintem is inkább safety lesz, mint CB. maradjunk Fisher nagy játékos, ködösít rendesen + teljesen átformálják Snead-del a csapatotDiamondsHead44Erről Virág elvtárs jut az eszembe: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AVZ-BOfC5fI#t=24s
több mint 12 éve
Johnson szerintem is inkább safety lesz, mint CB. maradjunk Fisher nagy játékos, ködösít rendesen + teljesen átformálják Snead-del a csapatotCsak Dahl, mint egy atombomba rombolja szét a többiek által felállított coverage-t.Darrian Stewart meggyőzőbb volt. Igaz ő se egy életbiztosítás, de szerintem bőven fejlődőképes még most is. Idén is rotálva lesznek szerintem, de én még akkor is inkább Johnsont raknám seaftybe... Első körös tehetség, mi meg használjuk majd nickelnek, ha nem 4.-5. CB-nek... Legalábbis Bajusz azt mondta CB-ként számít rá.süti
😀 ok, de utni tud 😊FBKrisz
STL Curtain
több mint 12 éve
Csak Dahl, mint egy atombomba rombolja szét a többiek által felállított coverage-t.Darrian Stewart meggyőzőbb volt. Igaz ő se egy életbiztosítás, de szerintem bőven fejlődőképes még most is. Idén is rotálva lesznek szerintem, de én még akkor is inkább Johnsont raknám seaftybe... Első körös tehetség, mi meg használjuk majd nickelnek, ha nem 4.-5. CB-nek... Legalábbis Bajusz azt mondta CB-ként számít rá.
😀 ok, de utni tud 😊FBKrisz
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Csak Dahl, mint egy atombomba rombolja szét a többiek által felállított coverage-t. 😀 ok, de utni tud 😊
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Egy jó OG-t nem tudnánk hozni FA-ról? :/PizsamaMinek ? Most draftoltuk... őőő... izé... ááá, már értem...
Carey jöhetne. Vagy Jake Scott Tennessee-ből, de őt valószínűleg elhozta volna már Bajusz.
Én már előre félek, hogy a rettenthetetlen Bruce Irvin kicsinálja Samut és nem lesz aki felvigye Frodót a Végzet-hegyéhez. 😕
Sztem nem nez ki szarul 😊FBKriszCsak Dahl, mint egy atombomba rombolja szét a többiek által felállított coverage-t. 😂
több mint 12 éve
FBKrisz
643
Rams Release Dominique Curry, Marquis JohnsonLong-Langford-Brockers-Quinn
DiamondsHead most szomorú 😐
Elvileg még keressük az LB-eket FA-ról.
McIntosh, Haggan és Brandon Johnson lenne opció.
Rockynak nagyon tudnék örülni. 😐süti
Dunbar - Lau - McIntosh
Finnegan Fletcher/Jenkins
Dahl Mikell
Sztem nem nez ki szarul 😊
'I BELIEVE'
több mint 12 éve
Egy jó OG-t nem tudnánk hozni FA-ról? :/
több mint 12 éve
Darth sütiulpianusÉs így már duplán érvényes a "come to the dark side, we have cookies" szlogen. 😉
több mint 12 éve
Darth sütiHonnan tudtad, hogy elfogyott a söröm? 😛DiamondsHead44Megérzem az erőben ha bárkinek bárhol elfogy a söre. 😐
Nem olyan mókás, mint az elmetrükk meg tárgyak akarattal való mozgatása... de valahol el kell kezdeni. 😐süti
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Honnan tudtad, hogy elfogyott a söröm? 😛DiamondsHead44Megérzem az erőben ha bárkinek bárhol elfogy a söre. 😐
Nem olyan mókás, mint az elmetrükk meg tárgyak akarattal való mozgatása... de valahol el kell kezdeni. 😐
több mint 12 éve
Rams Release Dominique Curry, Marquis JohnsonHonnan tudtad, hogy elfogyott a söröm? 😛
DiamondsHead most szomorú 😐
Rockynak nagyon tudnék örülni. 😐süti
STL Curtain
több mint 12 éve
Rams Release Dominique Curry, Marquis JohnsonDiamondsHead most szomorú 😐
Rockynak nagyon tudnék örülni. 😐
több mint 12 éve
programok a nagy edzőtáborig:_OTA: május 15-16., 18., 22-23., és 25., június 5-8.
_minicamp: május 11-13. (csak rookie-k), június 12-14.
STL Curtain
több mint 12 éve
Carmeloman
644
az elmúlt néhány napban végigolvastam egy csomó scouting report-ot az újonnan draftolt szerzeményeinkről és azt kell mondjam, hogy azok alapján igen jól sikerült draftunk volt. az tény, hogy a four pillars elvet nagy erejű atomtámadás érte és az edzőknek lesz feladata mind a szakmai, mind az emberi tényezők fejlesztésében, de gyakorlatilag 3 elsőkörös képességű játékost draftoltunk (Brockers, Jenkins, Johnson), Quick és Givens is elég jó képességekkel rendelkezik, Zuerlein pedig megbízható, pontos, nagy hatótávolságú és olcsó kicker-nek ígérkezik.és főként bíznak magukban..mert mindegyik volt próbajátékon,gondolom illenek a filozofiába..sok kisebb egyetemű,de nagyon jó és jó képességű,de balhés került ide.. ha elhagyják a pályán kívüli dolgokat meglehet a playoff..ha nem Samu mindene törik és 1/1 :s
tény ez az FO nagyságrendekkel aktívabb, agresszívabb és céltudatosabb, mint az előző kettő volt. 19-re kérték a lapot, négy hónap múlva kiderül, hogy milyen eredménnyel.DiamondsHead44