Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Miami
964
Már leesett 😀
több mint 8 éve
Miami
964
Ő nem a.Redskins edzője most?
több mint 8 éve
Klaci79
22 221
Adam Schefter @AdamSchefter 4m4 minutes agoMike Shanahan scheduled to meet Tues with Miami Dolphins, as @alexmarvez said. Will be Shanahan's 2ND interview with Miami. Also met Dec. 22
több mint 8 éve
Teryl Austin érkezik interjúra, állítólag hívja a Browns is, de inkább a Phins érdekli.profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/04/report-teryl-austin-to-interview-with-browns-dolphins/
Szerk. Gézával egyetemben aki csütörtökön jön, előtte kedden Phillybe, szerdán Clevelandbe látogat.
profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/04/adam-gase-to-meet-with-eagles-browns-dolphins-this-week/
twitter.com/RapSheet/status/683988219172679680
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Miami
964
Mi a sans Campbell maradására?
több mint 8 éve
Meglepne ha az SB előtt edzőnk lenne, szerintem az szinte biztos hogy a Panthers hamarabb fog kiesni mint hogy a Dolphins bármit bejelentsen...
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Gratulálok a győzelemhez srácok !
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 8 éve
Azért az durva, hogy az első két évben szerzett letöbb yard rekordját OBJ az első két évben szerzett legtöbb elkapásét pedig Landry döntötte meg, és szobatársak voltak. Igen ígéretes és kib.szott fiatal elkapósorunk van. Könyörgöm végre találjunk egy jó HC-t is.
több mint 8 éve
Tényleg gyenge meccs volt. Bocs a kirohanásokért, de imádon amikor nyerünk a NE ellen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Köszi, én remélem, hogy azért nem mostanában 😊Fú de fos egy meccs volt ez 😀Tekintve az idei formánkat maga a csoda. Grat ismét a csoporthoz. Egyszer ez a csillag is leáldozik.
Gronkot szépen kikapcsoltátok, Floridába (pláne télen) meg úgyis mindig szopni járunk
Wyatt
Csabee13
több mint 8 éve
Fú de fos egy meccs volt ez 😀Tekintve az idei formánkat maga a csoda. Grat ismét a csoporthoz. Egyszer ez a csillag is leáldozik.
Gronkot szépen kikapcsoltátok, Floridába (pláne télen) meg úgyis mindig szopni járunk
Wyatt
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Fú de fos egy meccs volt ez 😀Gronkot szépen kikapcsoltátok, Floridába (pláne télen) meg úgyis mindig szopni járunk
több mint 8 éve
The idea of Doug Marrone (HC) combo with Jim Schwartz (DC) has been mentioned to me by multiple sources today as a viable one.Isten mentsen ettől a kombótól!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Final game of a season in which the HC, OC, DC and GM have been fired before the final game was played.Király!
több mint 8 éve
Wyatt
26 306
Ez itt már nagyon off, de engem a fél jó évében sem győzött meg. De a legjobban valamelyik Seahawks elleni meccsen írta le nálam magát, amikor Wilson klasszisokkal gyengébb célpontokkal is szépen haladt, ő pedig kutya gyenge volt. Mondjuk mostanában ez úgy évente kétszer voltEz a Kaepernick-dolog most vicc volt, ugye?Én még látok némi reményt Kaep karrierjével kapcsolatban (egy remek pszichomókus és egy jó stáb talán visszatérítheti a jó útra) csak jóval de jóval kevesebbet mint ami Tannehill-ben van.
Mármint nyilván nem Bazza részéről
Wyatt
Bazzani
több mint 8 éve
Rapoport szerint Grier kerul kinevezesre, mint GM hetfon.Gyakorlatilag a scouting director tisztséget jelenti a GM nálunk. Karácsonyfáé a hatalom.
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rapoport szerint Grier kerul kinevezesre, mint GM hetfon.
több mint 8 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000613711/article/mike-tannenbaum-to-guide-miami-dolphins-extreme-makeoverA cikkhez csatolt kép nekem nagyon beszédes. Campbell arca tükrözi az ellenérzéseit - és én egyetértek vele. Nem tudom, mennyire az ő része is ez a szezon csapnivalósága, és milyen tényezők voltak még, de nekem szimpatikusabb, karizmatikusabb, mint Philbin volt...
baggio
Believe In Your 'Fins!
több mint 8 éve
Ez a Kaepernick-dolog most vicc volt, ugye?Én még látok némi reményt Kaep karrierjével kapcsolatban (egy remek pszichomókus és egy jó stáb talán visszatérítheti a jó útra) csak jóval de jóval kevesebbet mint ami Tannehill-ben van.
Mármint nyilván nem Bazza részéről
Wyatt
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Hickey repult is azota, de h Tannenbaum vezesse a front office atalakitasat...sok jora nem ad okot.
több mint 8 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
hujjuj. ujabb irányító faragó: adam gase mint HC pletyka
több mint 8 éve
Kire lehet számítani új HC terén?Az meglepne. Hickey viszont out úgy fest.
Mostanában nem tudtam követni a dolgokat, de már azt írják hétfőn új edzőnk lehet.
danyly
több mint 8 éve
Kire lehet számítani új HC terén? Mostanában nem tudtam követni a dolgokat, de már azt írják hétfőn új edzőnk lehet.