NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
Egyébként számomra mindig olyan paradox dolog egy új Hc felvétel, mivel egy másik csapat kirugja mert szarul teljesített és 3 csapat ugrik rá hogy oda menjen. Dehát azért rugták mi mert gyenge volt. Ilyen alapon maradhatna az is aki eddig volt. Na mindegy csak eszembe jutott.Azért pl. Reid tökéletes ellenpélda.
RunRickyRun
több mint 8 éve
Egyébként számomra mindig olyan paradox dolog egy új Hc felvétel, mivel egy másik csapat kirugja mert szarul teljesített és 3 csapat ugrik rá hogy oda menjen. Dehát azért rugták mi mert gyenge volt. Ilyen alapon maradhatna az is aki eddig volt. Na mindegy csak eszembe jutott.Üdv az NFL világában 😉
RunRickyRun
több mint 8 éve
twitter.com/JasonLaCanfora/status/684890876611530752
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Egyébként számomra mindig olyan paradox dolog egy új Hc felvétel, mivel egy másik csapat kirugja mert szarul teljesített és 3 csapat ugrik rá hogy oda menjen. Dehát azért rugták mi mert gyenge volt. Ilyen alapon maradhatna az is aki eddig volt. Na mindegy csak eszembe jutott.
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Semmi rasszizmus, de Austin színes bőrűnek számít a rooney szabály szerint? 😀
Csabee13
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Semmi rasszizmus, de Austin színes bőrűnek számít a rooney szabály szerint? 😀
több mint 8 éve
Most olvastam egy Olyat hogy Draft jogot akarunk adni Sean Payton Ért?Csak azt pletykálják "paytonhoz közel álló emberek" hogy mi vagyunk a 3 csapat egyike aki érdeklődik. Ugyanakkor mivel élő szerződése van nem kereshetjük meg egyenesen őt, mert az szabályokba ütközne. Engedélyt kell kérni a Saintstől, hogy beszélhessünk vele és nyilván ennek a feltétele, hogy megegyezzenek a felek az esetleges kompenzációban. A pletyka az, hogy a Saints 2. kört szeretne. + még annyit olvastam twitteren, hogy Paytont is érdekli a dolog. Ez persze az ég világon semmit nem jelent, mindössze azt, hogy meghallgatná az ajánlatot.Részünkről szinte biztos, hogy nem a pénz lenne a gond amit Payton kér, mert Ross nem szűkmarkú ha nagyhalakról van szó. De azt biztosnak érzem, hogy nem adunk 2. kört.
Miami
Ross nyilatkozott olyat, hogy nagynevű edzőt szeretne, aki képes motiválni a játékosokat, új kultúrát teremtene a csapatnál. Csak sajnos majdnem az összes ilyen edzőt szerződés köti. De azt is leszögezte, hogy Tannenbaum irányítja a HC keresést, és végigviszik a folyamatot.
Hiába a sok interjú nagyon úgy fest, hogy kivárunk nem parázunk azon, hogy előttünk leigazolhatják a "célpontot".
több mint 8 éve
Miami
964
Most olvastam egy Olyat hogy Draft jogot akarunk adni Sean Payton Ért?
több mint 8 éve
szerencsére egyik sem opció 😀Rex vezetőedző, érte picket kellene adni, bezzeg Mangenius, aki ugye jelenleg Niners DC 😊Na meg Rex-et is pl., akit Parcells viszont nem vett fel, hanem Sparanot választotta 😊Tannenbaum ugye anno Manginit hozta Jets élére... 😊Sparano? Vele már megégtünk nem? Vagyis mikor én elkeztem nézni akkor váltották le ha jol emlékszem! Milyen posztra jönne? Sean Payton? Harbough? Gigants volt vezető edzője? Ezektől semmit nem akarunk? Mike Smith? Jo lenne valaki ebből kerülne ki ha Campbell megy!Képletesen értettem.. Azt akartam mondani, hogy Tannenbaum -nak akkora a hatalma mint Parcells -nek volt és most kinevezte a saját GM-ét és következik a saját HC is. Mert Sparano Parcells választása volt annak idején. Nagyjából ugyanaz történik, mint 1-15 -ös szezon után.
Miami
Csabee13
empty taxi
Csabee13
empty taxi
több mint 8 éve
Rex vezetőedző, érte picket kellene adni, bezzeg Mangenius, aki ugye jelenleg Niners DC 😊Na meg Rex-et is pl., akit Parcells viszont nem vett fel, hanem Sparanot választotta 😊Tannenbaum ugye anno Manginit hozta Jets élére... 😊Sparano? Vele már megégtünk nem? Vagyis mikor én elkeztem nézni akkor váltották le ha jol emlékszem! Milyen posztra jönne? Sean Payton? Harbough? Gigants volt vezető edzője? Ezektől semmit nem akarunk? Mike Smith? Jo lenne valaki ebből kerülne ki ha Campbell megy!Képletesen értettem.. Azt akartam mondani, hogy Tannenbaum -nak akkora a hatalma mint Parcells -nek volt és most kinevezte a saját GM-ét és következik a saját HC is. Mert Sparano Parcells választása volt annak idején. Nagyjából ugyanaz történik, mint 1-15 -ös szezon után.
Miami
Csabee13
empty taxi
Csabee13
Madden hates me.
több mint 8 éve
Na meg Rex-et is pl., akit Parcells viszont nem vett fel, hanem Sparanot választotta 😊Tannenbaum ugye anno Manginit hozta Jets élére... 😊Sparano? Vele már megégtünk nem? Vagyis mikor én elkeztem nézni akkor váltották le ha jol emlékszem! Milyen posztra jönne? Sean Payton? Harbough? Gigants volt vezető edzője? Ezektől semmit nem akarunk? Mike Smith? Jo lenne valaki ebből kerülne ki ha Campbell megy!Képletesen értettem.. Azt akartam mondani, hogy Tannenbaum -nak akkora a hatalma mint Parcells -nek volt és most kinevezte a saját GM-ét és következik a saját HC is. Mert Sparano Parcells választása volt annak idején. Nagyjából ugyanaz történik, mint 1-15 -ös szezon után.
Miami
Csabee13
empty taxi
több mint 8 éve
Tannenbaum ugye anno Manginit hozta Jets élére... 😊Sparano? Vele már megégtünk nem? Vagyis mikor én elkeztem nézni akkor váltották le ha jol emlékszem! Milyen posztra jönne? Sean Payton? Harbough? Gigants volt vezető edzője? Ezektől semmit nem akarunk? Mike Smith? Jo lenne valaki ebből kerülne ki ha Campbell megy!Képletesen értettem.. Azt akartam mondani, hogy Tannenbaum -nak akkora a hatalma mint Parcells -nek volt és most kinevezte a saját GM-ét és következik a saját HC is. Mert Sparano Parcells választása volt annak idején. Nagyjából ugyanaz történik, mint 1-15 -ös szezon után.
Miami
Csabee13
Madden hates me.
több mint 8 éve
Miami
964
Akkor csak Playoff lehet útàna :😀 értem!
több mint 8 éve
Sparano? Vele már megégtünk nem? Vagyis mikor én elkeztem nézni akkor váltották le ha jol emlékszem! Milyen posztra jönne? Sean Payton? Harbough? Gigants volt vezető edzője? Ezektől semmit nem akarunk? Mike Smith? Jo lenne valaki ebből kerülne ki ha Campbell megy!Képletesen értettem.. Azt akartam mondani, hogy Tannenbaum -nak akkora a hatalma mint Parcells -nek volt és most kinevezte a saját GM-ét és következik a saját HC is. Mert Sparano Parcells választása volt annak idején. Nagyjából ugyanaz történik, mint 1-15 -ös szezon után.
Miami
több mint 8 éve
Miami
964
Sparano? Vele már megégtünk nem? Vagyis mikor én elkeztem nézni akkor váltották le ha jol emlékszem! Milyen posztra jönne? Sean Payton? Harbough? Gigants volt vezető edzője? Ezektől semmit nem akarunk? Mike Smith? Jo lenne valaki ebből kerülne ki ha Campbell megy!
több mint 8 éve
Pár gondolat tőlem. Na mi is most tudunk nyerni az NE ellen, amikor már jobban jártunk volna egy lostal. Persze egy Pats skalp felbecsülhetetlen érzés mindig! 😊 Igy viszont 2 helyet rontottunk a jövő évi draft pozicionkon, a 6-ról a 8.-ra csúsztunk.Hickey-t egyszerűen kisöpörte Tannenbaum. Ennyire egyszerű.. Ross felvette Hickeyt mert gyakorlatilag senkinek nem kellett a meló. Még Farmernek sem akit most csaptak ki Clevlendből. Csak közben jött Tannenbaum először mint tanácsadó, aztán szép lassan ezzel a lépéssel jutottunk el oda, hogy Tannenbaum lett az ami Parcell volt... Grier lett Ireland, és hamarosan leigazolják Sparanot is. Azt mindenki döntse el maga, hogy ez nekünk hosszú távon jó e vagy sem. Mindenesetre Hickey-től sem voltam hasra esve.
Valahogy ez a Gm váltás meglepett, szerintem nem nagyon tudott, engedték kibontakozni Hickey-t. Most jön egy ujabb arc, erről is elmondanak minden jót, hogy hol volt kiktől tanult aztán pont semmit nem fogunk érezni az egészből, főleg ugy hogy sosincs szabad kezük mint pl. Irelandnek anno.
Tanny-t egyáltalán nem látom veszett fejszének, mint itt néhányan. Az utolsó meccsig a legtöbb sacket kapta a NFL-ben, ami sokat elmond az őt védő falról. Egy jó fal mögött sokkal jobb teljesitményt nyújthatna ő is. Igazából az év a támadó fal túlértékelésén illetve cseréik teljes hiányán ment nagyban el. És még igy is volt pár meccse amin rekordokat döntött! Nem mondom vannak azért gyengeségei is hosszú passzok, de én nem cserélném!
Stills éve nagy csalódás volt számomra. Rengeteg droppja volt teljesen megbizhatatlan elkapónak éreztem. Ha már felé szállt a labda össze rezzentem.
Parker viszont hihetetlen jó draft volt. Kár hogy kevés lehetőséget kapott év közben és ugye sérült is volt. Most az idény végén utolsó meccseken azért megmutatta, hogy nagyon gyors, magas és hihetetlen érzékkel kapja el a labdákat! Imádtam!! Jövőre szép évet jósolhatunk neki, főleg ha lesz olyan fal ami mögül lesz idő passzolni.
Most Millerrel nem tudom mi lesz, valszeg nem marad nálunk, de Ajaji az utolsó meccset leszámítva nem tűnik rossznak. Tetszik hogy nem egyenes futó hanem teknikásan mozog, pörög forog és erős is hozzá. És Williams-al kiegészítve nem lesz az rossz, bár lehet hoznak valakit melléjük eléjük. Mindenesetre én nem arra költenék.
Sajnos Cameron is csalódás volt, hasonló mint Stills. Nagyon nem volt megbízható kezű elkapó pedig pont azt vártam tőle. Erre több elejtett passza volt mint amit összeszedett. Sims-et sokkal jobbnak tartottam idén.
A védelen nagyon felemás képet mutatott, vagy nagyon jók voltak ebből volt a kevesebb, vagy nagyon pocsékak. Lesz mit rendbe tenni jövőre ott is.
Suh először nagyon nem tetszett aztán egyre inkább belejött. Kicsit egyedül maradt, az volt az érzésem, de szerintem jó hogy van , lesz egy ilyen állat a védő falunkban!
Jövőre én a támadó fal megerősítését várom elsősorban, majd a védelem főleg secondary renoválása lesz a fő dolog.
Jövőre sok új arcal indulunk újra neki, remélem nem azt a szöveget kapjuk újra hogy még nincsennek összeszokva, aztán 2év elteltével kezdjük az egészet elölről.
BUÉK
RunRickyRun
több mint 8 éve
@AdamSchefterAFC East looks: Miami requesting HC interviews with Pats OC Josh McDaniels, Pats DC Matt Patricia, Bills asst HC Anthony Lynn, per sources.
Felírnak már itt mindenkit. Követni sem lehet. Smith ma-holnap lesz ugye az első, utána jön kedden Shanahan.
A további tervezett interjúk a hétre: Gase, Austin és Campbell.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
NFL on ESPN @ESPNNFLDolphins are meeting today with former Atlanta Falcons head coach Mike Smith. (Via The Miami Herald)
Madden hates me.
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Pár gondolat tőlem. Na mi is most tudunk nyerni az NE ellen, amikor már jobban jártunk volna egy lostal. Persze egy Pats skalp felbecsülhetetlen érzés mindig! 😊 Igy viszont 2 helyet rontottunk a jövő évi draft pozicionkon, a 6-ról a 8.-ra csúsztunk.Valahogy ez a Gm váltás meglepett, szerintem nem nagyon tudott, engedték kibontakozni Hickey-t. Most jön egy ujabb arc, erről is elmondanak minden jót, hogy hol volt kiktől tanult aztán pont semmit nem fogunk érezni az egészből, főleg ugy hogy sosincs szabad kezük mint pl. Irelandnek anno.
Tanny-t egyáltalán nem látom veszett fejszének, mint itt néhányan. Az utolsó meccsig a legtöbb sacket kapta a NFL-ben, ami sokat elmond az őt védő falról. Egy jó fal mögött sokkal jobb teljesitményt nyújthatna ő is. Igazából az év a támadó fal túlértékelésén illetve cseréik teljes hiányán ment nagyban el. És még igy is volt pár meccse amin rekordokat döntött! Nem mondom vannak azért gyengeségei is hosszú passzok, de én nem cserélném!
Stills éve nagy csalódás volt számomra. Rengeteg droppja volt teljesen megbizhatatlan elkapónak éreztem. Ha már felé szállt a labda össze rezzentem.
Parker viszont hihetetlen jó draft volt. Kár hogy kevés lehetőséget kapott év közben és ugye sérült is volt. Most az idény végén utolsó meccseken azért megmutatta, hogy nagyon gyors, magas és hihetetlen érzékkel kapja el a labdákat! Imádtam!! Jövőre szép évet jósolhatunk neki, főleg ha lesz olyan fal ami mögül lesz idő passzolni.
Most Millerrel nem tudom mi lesz, valszeg nem marad nálunk, de Ajaji az utolsó meccset leszámítva nem tűnik rossznak. Tetszik hogy nem egyenes futó hanem teknikásan mozog, pörög forog és erős is hozzá. És Williams-al kiegészítve nem lesz az rossz, bár lehet hoznak valakit melléjük eléjük. Mindenesetre én nem arra költenék.
Sajnos Cameron is csalódás volt, hasonló mint Stills. Nagyon nem volt megbízható kezű elkapó pedig pont azt vártam tőle. Erre több elejtett passza volt mint amit összeszedett. Sims-et sokkal jobbnak tartottam idén.
A védelen nagyon felemás képet mutatott, vagy nagyon jók voltak ebből volt a kevesebb, vagy nagyon pocsékak. Lesz mit rendbe tenni jövőre ott is.
Suh először nagyon nem tetszett aztán egyre inkább belejött. Kicsit egyedül maradt, az volt az érzésem, de szerintem jó hogy van , lesz egy ilyen állat a védő falunkban!
Jövőre én a támadó fal megerősítését várom elsősorban, majd a védelem főleg secondary renoválása lesz a fő dolog.
Jövőre sok új arcal indulunk újra neki, remélem nem azt a szöveget kapjuk újra hogy még nincsennek összeszokva, aztán 2év elteltével kezdjük az egészet elölről.
BUÉK
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
A fater (Bobby Grier) is NFL csapatoknál töltött be vezető posztokat (college-ban RB volt). Jelenleg a Texans senior personnel advisor (2000 óta van itt). Előtte nagyon sokáig a Patriots-nál volt (1981-1999). Itt volt Vice President of Player Personnel is. Na de ez a fater. Chris Grier 16. idényét fogja kezdeni idén a Phins-nél. Előtte a Pats-nél dolgozott. Tavaly interjúra hívta GM posztra a Jets, de nem őt választották. A Phins-nél korábban volt 9 évig director of college scouting, 4 évig national scout/assistant director of college scouting. Tehát van rálátása mind az NFL, mind az egyetemi játékosokra. Tehetséges ember, aki komoly szakemberektől tanult (pl. Bill Parcels; neki is külön köszönetet mondott a bevezető interjújában, Belichick (!), Pete Carroll és Nick Saban mellett) és a család is sport centrikus (a tesó NHL játékos volt).
A csapaton belül kialakítottak egy külön bizottságot, mely az új HC-t fogja keresni ill. elbírálni. Természetesen a főnök Tannenbaum, mellette (inkább beosztottként) Grier, a vice chairman Matt Higgins, a president és CEO Tom Garfinkel és a tulaj Stephen Ross.
Sajnos Grier Tannenbaum-nak fog jelenteni, így nem sok szabadságot fog kapni. De sajnos ezt már tudtuk előre.
Első interjújában elmondta, hogy egy (!) offseason alatt rendbe teszi a defense-t, és nyerni fogunk Tannehill-el. Na ezekre is kíváncsi leszek.
kepfeltoltes.hu/160104/GrierCX49bPCWcAU5SPJ_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Miami
964
Mit lehet tudni rola?
több mint 8 éve
Grier hivatalosan is az új GM:Ahhh, pont most akartam beírni én is..😀
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Grier hivatalosan is az új GM:
több mint 8 éve
Eddig ezek a nevek merültek fel, hogy a héten jönnek interjúra:Gase, Mora Jr., Mike Shanahan, Austin, Mike Smith, Koetter és Marrone.
Ne csak az edzőkről essen szó:
Lamar Miller said the most important aspect when he picks his next team is "fit," more so than money or a chance to win.
Ezt a mondatot megjegyzem magamnak.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Marrone is érkezik interjúra.