NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 9 éve
ano92 Philadelphia Eagles LSU Tigers 5 312 — Robert Griffin III && Tom Savage && DeShone Kizer fan
Tanyahillben volt fantazia?

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Same ol... ja nem. Beszoptuk, nekem tetszett amit láttam.. Stills eldobta a meccset.
Csabee13
aha 2.negyed elején ment el. kár.

nagy meccs volt, két brutál jó D# és 2 brutálszar OL..
több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 564 — Dolphins Fan
Same ol... ja nem. Beszoptuk, nekem tetszett amit láttam.. Stills eldobta a meccset.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
 twitter.com/AdamSchefter/status/774992924622880769

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Bevallom fournettetol felek kicsit. Az nflben nem lesznek alabamanal rosszabb defensek meglatjuk mire megy veluk ebben az evben 😀
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Fournette, Cook, McCaffrey és Chubb. Ezek közül bármelyik. Komolyan mondom nehéz lenne mellélőni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Mccaffreyt ide 😀 imadom a jatekat , hihetetlen h mit tud feher letere 😀
több mint 9 éve
2017-es draft 1. kör RB.

De most komolyan. Foster szerintem nem bírja végig a szezont (ne legyen igazam), és jövőre sok jó RB lesz első körben. Engem Ajayi és Drake sem győzött meg eddig. Persze az utóbbi még éles meccsen sem játszott. Vissza kellene térni a brutál RB játékhoz a Miaminál.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Szépen kezdődik:
"Foster's teammate Jay Ajayi will miss Sunday's game in Seattle due to a coach's decision, the South Florida Sun-Sentinel reports."

Nem fogadta jól, hogy nem ő a starter, büntisarokba került. Fene tudja, hogy ez most jó vagy rossz döntés/reakció edzői oldalról, majd kiderül pár hét múlva...
Paradoxon_MIA
Döntés jó, ha valaki eléd kerül a depth charton és ezzel nem értesz egyet akkor küzdj a helyedért és ne duzzogj.
Csabee13
Nem pont így értem, de mégis 😊 szóval: most polcra tesszük Ajayi-t, aki besértődik (bár, nem illene), aztán esetleg Foster mégsem válik be, de addigra Ajayi meg már elkapja a DolphinsDepit és kalap kabát. Tudom, teória meg agyalás, de nem lenne ismeretlen állapot... 😊
Paradoxon_MIA
Nem hiszem, hogy itt most az edzőknek kéne engedni. Bill Belichick-es húzás, de nekem tetszik. Egyelőre még Gase a főnök, és ezt bizony azért le kell játszani már időben. Ha meg ezért depi, süllyesztő lesz neki... ér egy fikarcnyit is többet? 😊
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Szépen kezdődik:
"Foster's teammate Jay Ajayi will miss Sunday's game in Seattle due to a coach's decision, the South Florida Sun-Sentinel reports."

Nem fogadta jól, hogy nem ő a starter, büntisarokba került. Fene tudja, hogy ez most jó vagy rossz döntés/reakció edzői oldalról, majd kiderül pár hét múlva...
Paradoxon_MIA
Döntés jó, ha valaki eléd kerül a depth charton és ezzel nem értesz egyet akkor küzdj a helyedért és ne duzzogj.
Csabee13
Nem pont így értem, de mégis 😊 szóval: most polcra tesszük Ajayi-t, aki besértődik (bár, nem illene), aztán esetleg Foster mégsem válik be, de addigra Ajayi meg már elkapja a DolphinsDepit és kalap kabát. Tudom, teória meg agyalás, de nem lenne ismeretlen állapot... 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Szépen kezdődik:

Paradoxon_MIA
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 471 — Chrysler.vf@gmail.com
Szépen kezdődik:

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 379 — Erin Elite Andrews
Ki mit vár a seahawks ellen? Csak én vagy pesszimista vagy rosszul látom?
RunRickyRun
Seahawks esélyesebb. Meglátjuk, engem főleg az érdekel mit mutatunk.. tavaly a Washington meccs után már lehetett érezni, hogy hosszú szezonunk lesz és nem a PO hosszúságú értelemben. Most nem szeretnék ilyet érezni 😊 tekintve, hogy kicsengettem a 200USD-t gamepassra morcos lennék, ha megint szenvedést bámulnék egy közmunkás havi béréért 😊
Csabee13
Hát nem ez lesz az a meccs amin villogni fogunk! 😊 Én most pesszimista vagyok sajnos.
RunRickyRun
mi is 😊
OL csak papíron van

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
RunRickyRun
Seahawks esélyesebb. Meglátjuk, engem főleg az érdekel mit mutatunk.. tavaly a Washington meccs után már lehetett érezni, hogy hosszú szezonunk lesz és nem a PO hosszúságú értelemben. Most nem szeretnék ilyet érezni 😊 tekintve, hogy kicsengettem a 200USD-t gamepassra morcos lennék, ha megint szenvedést bámulnék egy közmunkás havi béréért 😊
Csabee13
Hát nem ez lesz az a meccs amin villogni fogunk! 😊 Én most pesszimista vagyok sajnos.

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
RunRickyRun
több mint 9 éve

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Foster lesz a kezdő futónk a seahawk elleni első fordulóban!

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Claimeltük a Titánoktól kitett Justin Hunter WR-t. Nagyobb tehetségnek indult mint ami lett belőle. 2013-ban 2. körben hozta el a Tennessee, de nem váltotta meg a világot.

Persze kell még az elkapó a csapatba, de nem biztos, hogy sok sót eszik meg, Landry, Still és Parker mögött. Bár Parker-nek van egy combhajlító sérülése + Caroo is ismerkedik az NFL-el, így esetleg 4. számú elkapónak rövid időkre beszállhat a játékba.

több mint 9 éve
OL-ből Ulrick John is el lett küldve. Szépen takarítottuk a támadófalat is.

Szerencsétlen Daniel Thomas még hányszor rúgjuk ki és hozzuk vissza? 😊
danyly

danyly

danyly
Hát nem tudom Williams többet tett e érte... Viszont akkor Pead rosteren maradt?
Csabee13
Gondolom direkt másoltad be 3x a mondataimat. Ennyiszer lesz még cut-sign? 😊

Igen, úgy tűnik Pead még kerettag. Bár azt nem tudom, hogy harcolta ki, mert igen gyenge már évek óta.
Az írták nem volt rossz az edzéseken, és 3. számú futóként számolnának vele. Közben szenvedett egy combhajlító sérülést (2 hét szünetet írtak), így az első héten a Seattle ellen nagy valószínűséggel nem fog játszani.

Szerkesztette: danyly

több mint 9 éve

danyly

danyly

danyly
Hát nem tudom Williams többet tett e érte... Viszont akkor Pead rosteren maradt?
több mint 9 éve

több mint 9 éve
53 man roster cut:
9/3 cuts:
James Burgess, LB
Chimdi Chekwa, CB
Deandre Coleman, DT
Jamil Douglas, OL
Thomas Duarte, TE
Zac Dysert, QB
Shamiel Gary, S
Tyler Gray, LB
Chris Jones, DT
Dominique Jones, TE
Cleyon Laing, DE
Rashaan Melvin, CB
Lafayette Pitts, CB
Cedric Reed, DE
Rashawn Scott, WR
Daniel Thomas, RB
Jordan Williams, DE
Sam Young, OL

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Kiváló játékos volt. Nagyon bírtam a játékát. Jó lenne ha megint lenne ilyen játékos a keretben.
danyly
és idén lesz 10 éve már a kiváló szezonjának! sajnos én csak 2007-ben kezdtem közelebbről ismerkedni a sporttal és a csapattal; egy mérkőzést láttam abban a szezonban - a pittsburgh ellenit, így zach thomas is kimaradt az életemből. 2008 óta követem folyamatosan a meccseinket.

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 9 éve
időnként a szurkolók is kikapcsolódhatnak. pár perc elfordulás az aktuális reményektől és várakozásoktól
 www.youtube.com/watch?v=VIeVTEaxN2I
Ventura
Kiváló játékos volt. Nagyon bírtam a játékát. Jó lenne ha megint lenne ilyen játékos a keretben.

több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 576 — 🏈🐬🐂🤘🏽
időnként a szurkolók is kikapcsolódhatnak. pár perc elfordulás az aktuális reményektől és várakozásoktól
 www.youtube.com/watch?v=VIeVTEaxN2I

Szerkesztette: Ventura

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------