NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 8 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/687035933582061571
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
[b]Nem tudom ki szórakozik, de még egyszer beírom:[/b]Chris Foerster (jelenleg 49ers OL coach) interviewing for OL, Shawn Jefferson (jelenleg Tennessee WR coach) WRs.
+
I’m told, at this time, #Cowboys DBs coach Jerome Henderson is electing to remain with Dallas.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Campbell out
több mint 8 éve
Részemről azért mert FA,Draft,Minicamp,TC,PS előtt ilyet mondani, írni merő hülyeség... kivétel ha a cut már borítékolva van. Ha megtartjuk őket egy ilyen után, hogyan várod el, hogy odategye magát edzésen ne csak alibizzen.Miért lenne zoral? Egyik sem való kezdőbe, de a backupot is megkockáztatom.Gaze azt nyilatkozta hogy elsőszámú feladatnak tekinti Tannehill megvédését és jövőre nem lesz a kezdőben Dallas Thomas és Billy Turner sem.akkor elég zoral a csávó :- D
RunRickyRun
ki tudja, hátha fejlődne egyik.
Ventura
danyly
Mondjuk nem láttam, hallottam ezt a nyilatkozatot még.
több mint 8 éve
Miért lenne zoral? Egyik sem való kezdőbe, de a backupot is megkockáztatom.Gaze azt nyilatkozta hogy elsőszámú feladatnak tekinti Tannehill megvédését és jövőre nem lesz a kezdőben Dallas Thomas és Billy Turner sem.akkor elég zoral a csávó :- D
RunRickyRun
Ventura
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Gaze azt nyilatkozta hogy elsőszámú feladatnak tekinti Tannehill megvédését és jövőre nem lesz a kezdőben Dallas Thomas és Billy Turner sem.akkor elég zoral a csávó :- D
RunRickyRun
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Gaze azt nyilatkozta hogy elsőszámú feladatnak tekinti Tannehill megvédését és jövőre nem lesz a kezdőben Dallas Thomas és Billy Turner sem.
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
foxsports.com >> Dolphins owner says Adam Gase will lead team to 'many, many Super Bowls' buzztap.com/-4S805WHűha, nagy a szerelem!! 😉
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25444685/report-joe-philbin-wanted-to-dump-tannehill-draft-derek-carr-in-2014Azt mindenki tudta, hogy Philbin nincs odáig érte. De sokat elmond a sztoriról, hogy mindezt azért hogy mentse Shermant... miközben örülhet, hogy már akkor nem került lapátra ő is. Az egykori OL edző csapata 4ből 3éven legtöbb sacket engedte a ligában. Semmi gondom Carr-al tehetséges meg minden.. de részemről inkább Jarvis Landry mint ő. Tannehill-t meg savazzák, itt még sok Miami szurker is, de könyörgöm srácok... az elmúlt 10 évben leszámítva Penningtont nem volt ilyen Qb-nk. Nekem fognak esni ezért páran, de jóval több van benne, mint Penningtonban volt. Minden meccsén kezdett mióta itt van, pedig nincs kímélve... Nagy marhaság lenne most leírni.. főleg, hogy jövőre még ott az opció arra, hogy kirakjuk. Super bowl menetelést meg remélem amúgy sem várt senki jövőre.
Amadeus91
Ha főnököm utálja a pofám, és leírt én sem teljesítek túl jól. Philbin annyira nyomta a csapatot, hogy mikor kivágták akkora lendületet vettünk hogy két csapatot is porig aláztunk. Megkönnyebbült mindenki, pörögtek a játékosok. Az más kérdés, hogy szépen szétesett a csapat, hiszen kirakták a HC-t, mindkét koordinátort. Olyan edző hívta a playeket aki qb assistant volt mikor Tannehillt draftoltuk, a HC 6 éve volt edző. A defense séma egy rakás sz.r volt a DC-nk 10 éve volt high school szinten DC. A screen offense agyrém meg rosszabb volt, mint a Sparano féle field goal offense.
Amúgy Campbell végül mégsem marad olybá tűnik. Arra leszek kíváncsi milyen stábot rak össze Gase. Nagyon remélem, hogy lesz pár rutinos edző is.
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 915
www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25444685/report-joe-philbin-wanted-to-dump-tannehill-draft-derek-carr-in-2014
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
Egyelőre várjuk meg mi sül ki belőle. Persze a korábbi tapasztalatok átírhatják ezt a felvetést, de jó is lehet ez a dolog. Lehet ez volt az egyik feltétele Gasenek. Gase, on his offense: "We've run multiple things. We're a fluid offense. On defense, we'll wait to see what we decide to do as far as a staff there."
Ross said it's Gase's call on whether to keep Dan Campbell.
Az új HC találkozott már Suhval és Tannyvel is.
Állítólag a Bengals DB coach Vance Josephet szeretné DC-nek (FOX hír), illetve elhozná Chicagóból az LB coach Clint Hurttöt (nálunk DL coach lenne). Hurtt neve ismert lehet a Shapiro-botrányból, egykori UM assistant.
Szerkesztette: danyly
több mint 8 éve
Philbin kapcsán meg mindenki azt nehezményezte, hogy milyen hc már amelyik még playeket sem hív. Igaz ő soha nem hívott.Annak, hogy a HC hívja a playeket megvan az előnye és a hátránya is.Nem tudom, én mostanában nem egy esetben olvastam épp kirúgott emberekről, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy első alkalommal HC-nek kinevezett edző tehet, hogy nyakába veszi a playcalling teendőket is. Persze a főedzői létnek egyik alapeleme, hogy "control freak" legyen az illető, ezért nyilván rohadt nehéz erről lemondani, de szerintem ez kapásból egy hatalmas red flag, elég csak megnézni az alábbi 2011-es cikkben kik azok, akik annyira biztosak voltak magukban: espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/38639/head-coaches-juggling-play-calling-duties
peterk2005
baggio
több mint 8 éve
Annak, hogy a HC hívja a playeket megvan az előnye és a hátránya is.Nem tudom, én mostanában nem egy esetben olvastam épp kirúgott emberekről, hogy az egyik legnagyobb hiba, amit egy első alkalommal HC-nek kinevezett edző tehet, hogy nyakába veszi a playcalling teendőket is. Persze a főedzői létnek egyik alapeleme, hogy "control freak" legyen az illető, ezért nyilván rohadt nehéz erről lemondani, de szerintem ez kapásból egy hatalmas red flag, elég csak megnézni az alábbi 2011-es cikkben kik azok, akik annyira biztosak voltak magukban: espn.go.com/blog/nflnation/post/_/id/38639/head-coaches-juggling-play-calling-duties
peterk2005
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Így van Géza a jmd Payton tengelyen bárhol landolhat
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Annak, hogy a HC hívja a playeket megvan az előnye és a hátránya is. Ez ugye nem csak azzal jár, hogy meccs előtt felveszi a mikrofon mellé a playbookot is és ő beszél a QB-hoz, hanem pl. edzésnapokon is kell időt töltenie az offense-el, gyakorolni kell velük. Ergo a HC le van kötve meccs közben, és edzéseken, a filmroomban is az offense-el. Ez olyan DC-t, spec koordinatort, stb. igényel, aki képes önállóan megoldani a saját feladatait. Sőt, bizonyos koordinációt is maguknak kell megoldani, amit egyébként a HC csinál (OL, WR, RB, stb. edzőket összefogni, összehangolni, ugyanez a védelemben, spec teamben, stb.)Szerintem Gase-el dupla-vagy-semmire mentetek. Ha bejön, akkor nagyon is bejöhet, mert szerintem a paliban nagyon sok van. Csak még nagyon fiatal, nem mindig jön ki. Akár annyira se jöhet ki, hogy hasonló fejreállást produkálhat, mint McDaniels néhány éve Denverben.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Miami
964
Viszont nekem az tetszik hogy ő hívja a Támadó Play eket,Sztem minden csapatnál igy kéne mert ugye Philbin is anno sokszor modta nem értett egyet a playekkel! Most.meglàtjuk mire megyünk igy!
több mint 8 éve
Én valahogy nem ültem seggre ettől a Gase-től. :SRáadásul rostert is kezelheti... ami ekkora tapasztalattal nagyon meglepett...
RunRickyRun
több mint 8 éve
RunRickyRun
776
Én valahogy nem ültem seggre ettől a Gase-től. :S
Miami Dolphins Fan
több mint 8 éve
Szerk: Nyilvan a poenbol beirt okorsegek ismertek. Azokat torlik, illetve nem ezek alkotjak a lenyegi tartalmat.Én szeretem a wikipedia-t, többnyire én hiteles forrásnak találtam. Persze minden enciklopédiában vannak gyenge fejezetek, bekezdések, a wikin is.
ulpianus
Az viszont kifejezetten zavar, ha a trollkodó nem tud helyesen írni. Egy fórum postban simán el lehet írni egy-egy szót, de ha már meghackelek egy wiki oldalt, akkor odafigyelek. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
jaja, most úgysem olvassa mert közvetít ma 😀bókolsz ?😛Hörinél nagyobb troll nincs isHöri hozzászolása nekem nagyon bejőnne mondjuk a Manning verzió!Ne etesd a trollokat könyörgöm 😊
Miami
Csabee13
petey
Coolearie
több mint 8 éve
Ha már trollkodás... Gase már összetákolt Tebow-kompatibilis O-t.Trollkodásnak elég gyenge, tekintettel arra, h akkor McCoy volt az OC. Nem mintha a Bolts topicban oly sok szó esne Tebowról bárki által is...
Várjátok csak ki, amikor Sobri végre benéz a fórumotokba 😀
Gyulus
Gase csak '13-ban lett koordinátor, akkor nem volt annyira szar a Broncos offense...
Kíváncsi leszek Gase-re HC-ként. OC-nak nálunk nagyon bejött, de ez még semmire nem garancia és Chicago-ban már is jobban megosztotta a szurkolókat... Én mindenestre szurkolok neki
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 8 éve
Még egy DB coach a Bengalstól... az előző is mennyire bevált. 😊Am told hiring of @Bengals DBs coach Vance Joseph as new @MiamiDolphins DC is "done deal." Official once CIN done in playoffstwitter.com/RapSheet/status/685882557259460608
Wester
szóval még nem 100%
petey
több mint 8 éve
Am told hiring of @Bengals DBs coach Vance Joseph as new @MiamiDolphins DC is "done deal." Official once CIN done in playoffstwitter.com/RapSheet/status/685882557259460608
Wester
szóval még nem 100%
Szerkesztette: petey