Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Romo ide vagy oda, nem lesz tényező. Ez a mi meccsünk és kész. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
We have signed free agent LB James-Michael Johnson.

To make room on the roster for Johnson, we have waived center Sam Brenner.
RunRickyRun
Már megint Brenner? 😀
Csabee13
El is kelt közben. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
Romo nélkül kicsit bizakodóbb lettem volna, de Tonyval a fedélzeten nagyon össze kell kapni magunkat, ha be akarjuk húzni a meccset. Az eddig balhere-megmozdulásokat jegelni kéne és összpontosítani erősen.

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
RunRickyRun Miami Dolphins 776
Nagy a csend gyerekek. Ugye a dallas meglesz azért nekünk? 😉
RunRickyRun
Nem. 😀
gyeek
Elhittem, mi? 😀

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
RunRickyRun
Nem. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan

RunRickyRun
Már megint Brenner? 😀
több mint 9 éve

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
A victory speechet ki ne hagyjátok 😊 bírom a faszit, csak kéne mellé egy hc tapasztalattal rendelkező tanárbácsi és részemről maradhat.
több mint 9 éve
Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.
Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
RunRickyRun
De volt 😊 1980 Seahawks
Csabee13
Akkor még a következő meccsen is kell egyet csinálnunk hogy NFL rekordot döntsünk?! 😊
RunRickyRun
Igen, jelenleg csak beállítottuk 😀 de el tudnám viselni, ha ez nem jönne össze.
több mint 9 éve
Az első negyedet szívesen kihagytam volna az életemből. 5ft-ot nem adtam volna érte hogy onnan fel tudunk állni. A Win a lényeg, a játékon van mit javítani még. Sajnos Tanny-t nem tudjuk kellőképpen megvédeni hogy legyen ideje passzolni, a futásokkal meg nem értem miért bánunk ennyire csínyján. Nagyon jó kis futásaink voltak és Ajayi is remekelt. Szerintem sokkal több futás bele fért volna a játékba. Suh szerencsére jól játszott, lassan lassan felveszi a ritmust ő is, nagy kár hogy Wake kihullott mellőle.
Ja és 3 egymást követő meccsen SAFETY ellenünk, valszeg még nem volt a történelemben. 😊
RunRickyRun
De volt 😊 1980 Seahawks
Csabee13
Akkor még a következő meccsen is kell egyet csinálnunk hogy NFL rekordot döntsünk?! 😊

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
RunRickyRun
De volt 😊 1980 Seahawks
több mint 9 éve

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
A Nap Amikor Sturgis Hozta A Dolphins Győzelmet

Mindig jövőre!
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 800 — Így remélem megfelelek nektek.....
grat!
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 990 — Apu ökölbeszorított keze
Grat itt is

több mint 9 éve
Paradoxon_MIA Miami Dolphins Florida Gators 3 462 — Chrysler.vf@gmail.com
A Miami ClownFins a védelemnek és Mr. ButtFumble-nak köszönhetően bemákolta ezt a meccset.
A W az W, de a teljesítményre büszkék nem lehetünk. Landry viszont nem csak lábban, agyban is ott van 😊

Believe In Your 'Fins!
több mint 9 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 136 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
miami dolphins
miami safeties

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 9 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
nem. hiszem. el.

több mint 9 éve
Akkor két egyformán bizonytalan tábor csapata csap össze.
Remelem én szekálhatom Delonsot utána

több mint 9 éve
Mit vártok a meccstől?
Erdekes lesz remelhetôleg
Janek
Leginkább attól függ melyik arcunkat mutatjuk 😊 Szerintem itt az elmúlt 4 hét után olyan embert nem találsz aki mer mondani erre valami konkrét dolgot.
több mint 9 éve
Mit vártok a meccstől?
Erdekes lesz remelhetôleg

több mint 9 éve
Az a szörnyű hogy simán hozhattuk volna ezt a meccset és akkor jönnek a balfaszkodások. 2 jó védekezés után 3down és 40 yardos TD-ket futnak. Azthittem agyvérzést kapok az este. Na innentől nem nézem élőben a meccseket az tuti.
És tényleg voltak szép megmozdulások, jó játékhívások, de aztán egy rövidzárlat és megy a drive a kukába.
Ajayi nagyon tetszett simán lehetne váltogatni a 2 futót, sokkal több próbálkozással mint most.

Szerkesztette: RunRickyRun

Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Sziasztok ! Ajayi-tól mi várható a szezon hátralévő meccsein? Lehetséges, hogy kezdő futóvá avanzsál majd, vagy ez elképzelhetetlen? A mostani meccsen elég jó átlagot futott, de Miller is szuperül játszott, elég nehéz lehet a döntés a Miami-nál.
Leon78
Amíg nem tud megbízhatóan blokkolni biztosan nem. Az is kérdéses volt visszatérős IR-ről levegyék e, pedig több hete játékra képes. 2. - 3. számú futó szerepkörben mozoghat. Miller most is összefutott 141 össz yardot 2td-vel. Rá nem veszélyes.

Na ezert marad a delfin fején a zacsi. Majd ha nem egy rejtvény hogy itt a stabbol ki mit csinál és mi a felelőssége, ha nem csinálunk Sexy Rexybol menetrendszerint sztáredzőt, vagy ha beszedelgunk a rájátszásba.. majd akkor talan leveszem.
Geeri

Szerkesztette: Csabee13
több mint 9 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Na ezert marad a delfin fején a zacsi. Majd ha nem egy rejtvény hogy itt a stabbol ki mit csinál és mi a felelőssége, ha nem csinálunk Sexy Rexybol menetrendszerint sztáredzőt, vagy ha beszedelgunk a rájátszásba.. majd akkor talan leveszem.

Mindig jövőre!