Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Sziasztok ! Ajayi-tól mi várható a szezon hátralévő meccsein? Lehetséges, hogy kezdő futóvá avanzsál majd, vagy ez elképzelhetetlen? A mostani meccsen elég jó átlagot futott, de Miller is szuperül játszott, elég nehéz lehet a döntés a Miami-nál.
több mint 9 éve
miamiban a remény hal meg először
több mint 9 éve
RunRickyRun
776
ÁÁÁÁ. basszus. Félidő előtti helyzet és nem kérjük ki az időt csak miután 2mp marad, majd utána. ha előtte kikérjük akkor még marad egy támadási esélyünk és ha nem jön össze még FG is jöhetett volna. 😕 jó szájízzel mehetünk az öltözőbe. Ja nem.
Szerkesztette: RunRickyRun
Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Brenner az "állandó" mozdítható. Egyébként jött egy OL tag (Ulrick John), de persze ő sem aktív.Ajayi nem tudott blokkolni a TC alatt, illetve akkor még inkább LaMike returner pozíciójában látták a fantáziát Philbinek. Bordaserulessel visszateros IR-re rakták, a bordája 2-3 hét alatt meggyógyult, azonban csak most lehetett aktiválni (valószínűleg Williams sérülése miatt az utolsó pillanatban a vasárnapi meccs szempontjából), és most kellett is, valamint Wake IR-re kerülése miatt hely is akadt. Nem hasonlítanám Gilisleehez egyenlőre, korai még.Ha volt hely Brenner miért lett waivelve? :-/ túl mélyek vagyunk OL-en úgy látom..
Geeri
Csabee13
kepfeltoltes.hu/151108/CTTYxpMWsAAbUMu_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Ajayi nem tudott blokkolni a TC alatt, illetve akkor még inkább LaMike returner pozíciójában látták a fantáziát Philbinek. Bordaserulessel visszateros IR-re rakták, a bordája 2-3 hét alatt meggyógyult, azonban csak most lehetett aktiválni (valószínűleg Williams sérülése miatt az utolsó pillanatban a vasárnapi meccs szempontjából), és most kellett is, valamint Wake IR-re kerülése miatt hely is akadt. Nem hasonlítanám Gilisleehez egyenlőre, korai még.Ha volt hely Brenner miért lett waivelve? :-/ túl mélyek vagyunk OL-en úgy látom..
Geeri
több mint 9 éve
Ajayi nem tudott blokkolni a TC alatt, illetve akkor még inkább LaMike returner pozíciójában látták a fantáziát Philbinek. Bordaserulessel visszateros IR-re rakták, a bordája 2-3 hét alatt meggyógyult, azonban csak most lehetett aktiválni (valószínűleg Williams sérülése miatt az utolsó pillanatban a vasárnapi meccs szempontjából), és most kellett is, valamint Wake IR-re kerülése miatt hely is akadt. Nem hasonlítanám Gilisleehez egyenlőre, korai még.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Parker és Kovacs nem utazott el a csapattal. A WR eddig nagy csalódás, bár a sérülései is hátráltatták. Ajayi eddig Gillislee-re hajaz (aki Bills PS tag jelenleg). Remélem jövőre nem lesz ennyire inaktív.
kepfeltoltes.hu/151108/CTJgLwLUEAEEfY3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Ajayi aktiválva, Brenner waivelve. Érdekes hogy épp az utolsó pillanatban ahhoz, hogy ma játszhasson. Meglepne azért ha aktív lenne.Parázs csata lesz ez, nagyon várom.
Remelem Chris McCain kap lehetőséget Wake sérülésével, nagy kedvencem a srác. Amúgy meg Shelby is motivált lesz, egy jó teljesítménnyel elkezdheti Vernont kitúrni maga elől a rangsorban.
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
az ellenfél a mumus. ennél többet nem is kell mondani. nem mellesleg itt lesz tyrod taylor. pattogatott kukoricát készíteni.
több mint 9 éve
Miami
964
Mccain meddig nem játszhat?
több mint 9 éve
Van valaki a Szabadügynők piacon akire rá repülnénk?Nincs és Trade deadline is letelt, szóval abból főzünk ami van.
Miami
több mint 9 éve
Miami
964
Van valaki a Szabadügynők piacon akire rá repülnénk?
több mint 9 éve
Kösözönjük. 😊Remélem az Raiders odacsap A JETS nek!Szolgálatodra (:
Miami
QB-juk sem maradt...
Pari
Remélem mi is visszavágunk a Jets-nek és a Bills-nek is. Még így is, hogy sok a hiányzó.
Remélem most majd észre veszik, hogy kell egy normális backup tackle is a csapatba.
több mint 9 éve
Na , Hawuan Hames is kiesett 4-6 hétre. Wake készülhet a következő szezonjára. Biztató mindenesetre. Van kihívás bőven.Fox ahányszor pályán van annyiszor kaptunk ki. Kellemetlen..
DM13
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Miami
964
Akkor most kell 3 w zsinórba!
több mint 9 éve
Na , Hawuan Hames is kiesett 4-6 hétre. Wake készülhet a következő szezonjára. Biztató mindenesetre. Van kihívás bőven.
több mint 9 éve
Miami
964
Remélem az Raiders odacsap A JETS nek!
több mint 9 éve
RunRickyRun
776
Azthiszem a jövőhét lesz a mérvadó. A bills ellen nyerni kell, hasonló mérleg, csoport rivális. A pats azért nagy falat minden csapatnak. Viszont ha a jövőhét megint ilyen lesz, na akkor nemtudom hogyan tovább.
Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Bills ellen azért szeretnék látni egy győzelmet.A zacsit már lehúzhatod a delfin fejéről, okafogyottá vált. Ez a csapat már vállalható , a Pecc elleni L ellenére is.Tuti altattunk! Elvégre még két meccsünk lesz ellenük! 😀 😛Másodjára nézve sem értem miért Sheppard próbálta fogni Edelmant, bár nekem már az sem tiszta egy ilyen personel ellen miért van egyáltalán a pályán...Ezen én is csodálkoztam meccs közben hogy hogyan gondolták a leggyorsabb elkapókat linebackerrel fogni??!!! Nem tudom mi történt, de az elmúlt 2 meccs fejlődéséből semmit nem láttunk!
Geeri
RunRickyRun
Geeri
DM13
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Mccain Wake James, sérült, nekünk nincs még hely a sapka alatt? hozni egy jó védőt? Láttam Watt a Packers fele megy!TT nem fog kiadni ennyi draft cetlit, még ha Wattról is lenne szó. Álomszerű lenne, wisconsini srác, packers drukker, de ez inkább csak média hír. És ha jól emlékszem kb 28M dead money lenne utána idénre Houstonban ami nem kevés, viszont baromi sok.
Miami
| Bár nem tudnék nem örülni ha mégis 😊 a sok draftcetli ellenére sem |
Liverpool Fc
több mint 9 éve
A zacsit már lehúzhatod a delfin fejéről, okafogyottá vált. Ez a csapat már vállalható , a Pecc elleni L ellenére is.Tuti altattunk! Elvégre még két meccsünk lesz ellenük! 😀 😛Másodjára nézve sem értem miért Sheppard próbálta fogni Edelmant, bár nekem már az sem tiszta egy ilyen personel ellen miért van egyáltalán a pályán...Ezen én is csodálkoztam meccs közben hogy hogyan gondolták a leggyorsabb elkapókat linebackerrel fogni??!!! Nem tudom mi történt, de az elmúlt 2 meccs fejlődéséből semmit nem láttunk!
Geeri
RunRickyRun
Geeri
több mint 9 éve
Tuti altattunk! Elvégre még két meccsünk lesz ellenük! 😀 😛Másodjára nézve sem értem miért Sheppard próbálta fogni Edelmant, bár nekem már az sem tiszta egy ilyen personel ellen miért van egyáltalán a pályán...Ezen én is csodálkoztam meccs közben hogy hogyan gondolták a leggyorsabb elkapókat linebackerrel fogni??!!! Nem tudom mi történt, de az elmúlt 2 meccs fejlődéséből semmit nem láttunk!
Geeri
RunRickyRun
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
RunRickyRun
776
Másodjára nézve sem értem miért Sheppard próbálta fogni Edelmant, bár nekem már az sem tiszta egy ilyen personel ellen miért van egyáltalán a pályán...Ezen én is csodálkoztam meccs közben hogy hogyan gondolták a leggyorsabb elkapókat linebackerrel fogni??!!! Nem tudom mi történt, de az elmúlt 2 meccs fejlődéséből semmit nem láttunk!
Geeri
Miami Dolphins Fan
több mint 9 éve
Miami
964
Mccain Wake James, sérült, nekünk nincs még hely a sapka alatt? hozni egy jó védőt? Láttam Watt a Packers fele megy!