Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Ricky megy a ravensbe.Nekem nem kár. De remélem inkább majd hátráltatja a Ravens-t mint előre viszi főleg ha velünk kerülnek össze. 😊
kárbriareos
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
hát de mos tkomolyan? hát azt, hogy szerintem azt csinál amit akar 😊 mászkálhat tőllem "i luv dolphins" pólóban is... addig amig túl nem lépi a fan kört 😀mit szólnál, ha azt mondanám, JaMarcus barátunk delfines polóban sétált tegnap Miami-ban? 😀DenyAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀mit?
Ventura hozta fel ezt legutóbb 😂Csabee13
úristen ilyen köcsög híreket olvasni... favre, tebow. ez csak lol lehet és semmi más
Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
mit szólnál, ha azt mondanám, JaMarcus barátunk delfines polóban sétált tegnap Miami-ban? 😀mit?aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀
úristen ilyen köcsög híreket olvasni... favre, tebow. ez csak lol lehet és semmi más
Ventura
több mint 14 éve
Bush írta ma: Good productive day today at Dolphins Scrimmage. My man Chad Henne was on fire...aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀
több mint 14 éve
mit?aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀
hát az éra utolsó darabjának is búcsút intünk. pápá 😕
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 14 éve
Nem hát. Szükség van a lelkes aktivistákra. Amúgy Tebowt én is csípem, minek jöjjön ide? 😀Ortont előbb tudjátok megszerezni szerintem. Tebow ne menjen Miamiba!visi_bnem bírnád elviselni sobri elvesztését, mi? 😊briareos
több mint 14 éve
Ortont előbb tudjátok megszerezni szerintem. Tebow ne menjen Miamiba!visi_bnem bírnád elviselni sobri elvesztését, mi? 😊
több mint 14 éve
Ortont előbb tudjátok megszerezni szerintem. Tebow ne menjen Miamiba!
több mint 14 éve
aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosAz idei év jelmondata: Szeretnék Henne rajongó lenni! 😀
Ventura hozta fel ezt legutóbb 😂
több mint 14 éve
Nem ugy értettem,hanem hogy nem lesz leigazolva.
több mint 14 éve
Engem sem kell félteni. :o Én sem ülök fel az ilyen hülye híreknek v. inkább híreszteléseknek.
Teljesen értelmetlen ilyen cikkekkel foglalkozni. Szerintem.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
abból is a rosszabbik fajta.nem is téged féltettelek 😊
több mint 14 éve
Puszta spekulációhttp://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/os-diaz-tebow-dolphins-0808-20110807,0,4363153.columnbriareosaki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosNa, mi ez ? 😊Delonso_
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tebow 2db Miamit ér.aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosNa, mi ez ? 😊Delonso_
több mint 14 éve
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/os-diaz-tebow-dolphins-0808-20110807,0,4363153.columnaki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosNa, mi ez ? 😊Delonso_
több mint 14 éve
aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantólbriareosNa, mi ez ? 😊
több mint 14 éve
aki elkezd pörögni a Tebow2Miami vonalon azt ignorálom mostantól
több mint 14 éve
Reshad Jones - DB - DolphinsReshad Jones ran with the starters at free safety during the majority of the Dolphins' scrimmage Sunday.
Jones appears to have a leg up on Chris Clemons in the battle to start next to Yeremiah Bell. "Reshad in the last couple practices has been around the ball. He's been more physical," coach Tony Sparano said.
több mint 14 éve
http://espn760.com/blogs/dolphins.php?action=blog&post_id=3229még egy cikk a tegnapi scrimmageről, szó van a TC láthatatlan emberéről is
több mint 14 éve
Troj smith el mi a helyzet?vagy nem eroltetik?ennyire bizni valakibe mint. Sparano.szerintem öt is elkellett volna kuldeni.Miamisenki nem írta ha jól emlékszem, hogy "eröltetik" mindössze egy kipróbálásra jött, mint pl. barber.
ha elküldted volna sparano-.t ki jött volna, stb kérdések felmerülnek. nem úgy megy a.
több mint 14 éve
https://picasaweb.google.com/phi257/MiamiDolphinsAugust7th2011Scrimmage?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqOu-ue4b-eEg&feat=directlinképpen akartam kérdezni, hogy hol találok videókat a practiceról, mint az eddigi években? hiába lesem a honalpon a video menüpont alatt ott csak nyilaktozatokat látok...
463 képes galéria a tegnapi scrimmagerőlbriareos
több mint 14 éve
https://picasaweb.google.com/phi257/MiamiDolphinsAugust7th2011Scrimmage?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOqOu-ue4b-eEg&feat=directlink463 képes galéria a tegnapi scrimmageről