Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Denver Post's @MikeKlis says Orton-to-Miami trade could happen before #Broncos hold a team meeting at 4 pm MST (6 pm EST)
több mint 13 éve
szar vicc lenne 😀Ricky már 34.Én RW-t szívesebben látnám még 1 évig, mint a fumble-érzékeny AB-t.
Jöjjön csak BradshawDelonso_
De mire eljön a hétfő szerintem lesz új QB és kezdő RB is a csapatnál.
Ha már Dallas : Colombo, Carey helyett ????? 😊DM13
Delonso:
Feature back nem feature back, nem lesz egyértelmű elválasztás szerintem. kb egyenlő carry akárki is jön. 3rd downál nyilván egy olyan lesz fenn aki tud PP-t csinálni.
több mint 13 éve
Ricky már 34.Én RW-t szívesebben látnám még 1 évig, mint a fumble-érzékeny AB-t.
Jöjjön csak BradshawDelonso_
De mire eljön a hétfő szerintem lesz új QB és kezdő RB is a csapatnál.
Ha már Dallas : Colombo, Carey helyett ????? 😊
több mint 13 éve
Jah Barber sanszos tényleg.De a rookie lenne a feature back?
Hát... Bradshawt kicsit biztosabbnak érzem.
Persze tökmindegy ha Giants marad, hogy én mit érzek 😊
több mint 13 éve
TC MenetrendThe Miami Dolphins 2011 training camp is in. Or out. Whichever you prefer.
In any case, it’s available.
The Dolphins’ first practice will be Friday – this Friday – at 11 a.m. at the team’s training facility on the Nova Southeastern campus in Davie. Yes, it’s open to the public. Just as every other practice is.
There will also be a Monday night practice at SunLife Stadium on Aug. 1 – this coming Monday – that will start at 7:30. The Dolphins are calling it a “Monday Night Back to Football” practice. There will be “additional family friendly activities” announced shortly. Admission (and parking) will be free there, too.
Some details about attending the camp:
-Bleacher seating will be available to the first 2,000 fans at the facility.
-Parking is available at the Nova Southeastern University medical school garage. You can access the garage off University Drive and S.W. 30th St.
Now, onto the schedule:
Friday, July 29: 11 a.m.
Saturday, July 30: 11 a.m.
Sunday, July 31: 11 a.m.
Monday, Aug. 1: 7:30 p.m. (at SunLife Stadium)
Wednesday. Aug. 3: 11 a.m.
Thursday, Aug. 4: 11 a.m.
Friday, Aug. 5: 11 a.m.
Saturday, Aug. 6: 11 a.m.
Sunday, Aug. 7: 1:50 p.m.
Tuesday, Aug. 9: 11 a.m.
Wednesday, Aug. 10: 11 a.m.
Sunday, Aug. 14: 11 a.m.
Monday, Aug. 15: 11 a.m.
Tuesday, Aug. 16: 11 a.m.
Wednesday, Aug. 17: 11 a.m.
So there you have it. See you at practice.
több mint 13 éve
persze, ha jönne is csak 1 évre jönne szerintem.majd összekukázzuk barbert
több mint 13 éve
kár rágódni tavalyon, új év kezdődött.erősödtünk tavaly óta. hozunk még egy futót, visszahozzuk ricky-t.
Emberek.. nem berger lesz a C. innentől fogva csak jobb lehet
több mint 13 éve
Nem szomorkodom a múlt éven de tudnám mondani.Reméljük összekapja magát a jóember, vagy jön a homeless, vagy Pryor vagy valaki és kissé konzisztensebben kisöpörjük a csoportunk.
több mint 13 éve
PFFFF.....na és ?????Henne, RB helyzet, edző helyzetDelonso_Én meg olvasom a rangsorokat és sokan 1/1 nek meg az első nyolc között draftolónak rangsorolnak minket. Ez is csúnya.Delonso_Mégis minek alapján?????DM13
A def meg majd addig malmozik szerintük ?
több mint 13 éve
Henne, RB helyzet, edző helyzetÉn meg olvasom a rangsorokat és sokan 1/1 nek meg az első nyolc között draftolónak rangsorolnak minket. Ez is csúnya.Delonso_Mégis minek alapján?????DM13
több mint 13 éve
Én meg olvasom a rangsorokat és sokan 1/1 nek meg az első nyolc között draftolónak rangsorolnak minket. Ez is csúnya.Delonso_Mégis minek alapján?????
több mint 13 éve
McDanielnek nagyon örülök.Már, ha nem hullanak ki egyesek menet közben.....😊
Iszonyat kemény és mély DL-ünk van, meg merem kockáztatni hogy ligaelitbriareos
De tény, h lehetne a QB-nk is ilyen színvonal 😊
több mint 13 éve
McDanielnek nagyon örülök.Iszonyat kemény és mély DL-ünk van, meg merem kockáztatni hogy ligaelit
több mint 13 éve
Egyre többen írják és szűkül a kör is...Orton fog idejönniDelonso_Továbbra is tipp, vagy híradás már?Ventura
több mint 13 éve
Orton fog idejönniDelonso_Továbbra is tipp, vagy híradás már?
több mint 13 éve
És Bradsaw a target még.
több mint 13 éve
DeWill marad párduc.
több mint 13 éve
Orton fog idejönni
több mint 13 éve
Tony McDaniel agreed to a two-year deal with the Dolphins, providing depth to the defensive line. ‘I am a Dolphin at heart,’ he said.Read more: http://www.miamiherald.com/2011/07/27/2333322/tony-mcdaniel-signs-two-year-deal.html#ixzz1TKGiMSAw
több mint 13 éve
Nem akarok siránkozni, de csak nehogy mi adjuk Kolbért a nagy pickeket, elképesztő árat vizionálnak neki, ezért már irányítót is kap az ember.
több mint 13 éve
állítólag felvettük a kapcsolatot a cowboystól elzavart Marion Barberrel :rolleyes:kristofnagyon be vagyunk dallasolva 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
állítólag felvettük a kapcsolatot a cowboystól elzavart Marion Barberrel :rolleyes: