Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 14 éve
hopp egy Moore-Thomas TDbriareosTe mit nézel Brada?
több mint 14 éve
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2011/08/dolphins-scrimmage-today-live-bog-here-.html#comments a mostani scrimmage meccsről itt van live blog.Marshall tuti?
starting o
Henne
Reggie Bush & Lou Polite in backfield
LT DJ Jones, LG Carey, C Pouncey, RG Incognito, RT Colombo
Fasano TE
Marshall and Hartline at WR
starting d
Starks, Solia, Langford @ DL
Misi, Dansby, Burnett, Wake @ LBs. -> ez valami kegyetlen durva
Vontae, Smith at CB
Bell and Clemons in the backkristof
mástól azt olvastam h nem játszik ma
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2011/08/dolphins-scrimmage-today-live-bog-here-.html#comments a mostani scrimmage meccsről itt van live blog.starting o
Henne
Reggie Bush & Lou Polite in backfield
LT DJ Jones, LG Carey, C Pouncey, RG Incognito, RT Colombo
Fasano TE
Marshall and Hartline at WR
starting d
Starks, Solia, Langford @ DL
Misi, Dansby, Burnett, Wake @ LBs. -> ez valami kegyetlen durva
Vontae, Smith at CB
Bell and Clemons in the back
több mint 14 éve
Ja, így már világos 😀épp azért mondom, h elcsalt meccsek nyertesei ne pattogjanak 😛briareosa tavalyi meccsünk után én inkább csöndben lennék a helyedbenbriareosSokra mentetek vele mondjuk 😀szaba
több mint 14 éve
épp azért mondom, h elcsalt meccsek nyertesei ne pattogjanak 😛a tavalyi meccsünk után én inkább csöndben lennék a helyedbenbriareosSokra mentetek vele mondjuk 😀szaba
több mint 14 éve
a tavalyi meccsünk után én inkább csöndben lennék a helyedbenbriareosSokra mentetek vele mondjuk 😀
több mint 14 éve
a tavalyi meccsünk után én inkább csöndben lennék a helyedben
több mint 14 éve
Ha már az eredmények nem jönnek 😀
több mint 14 éve
a fins színei tényleg jól állnak a lányoknak 😛
több mint 14 éve
ugyanmár 😊😊Ha nem lennének a tampás lányok, egyértelmű lenne, de így döntetlen! 😊Helmut Zimmer
Mindig is híres cheereink voltak, szép hagyományok ezek 😊Delonso_
több mint 14 éve
😊Ha nem lennének a tampás lányok, egyértelmű lenne, de így döntetlen! 😊
Mindig is híres cheereink voltak, szép hagyományok ezek 😊Delonso_
több mint 14 éve
😊 Mindig is híres cheereink voltak, szép hagyományok ezek 😊
több mint 14 éve
ha rájuk is lehet venni jegyet, akkor vennék 😀az offensünk lehet hogy szar, de hogy a cheersquad a liga legjobbja, az holtbiztos 😀briareos😀 😀 😀
Mondjuk szép kis kedvcsináló volt, csak kár hogy marketing szaga van 😛 a'la: VEGYÉÉÉ' JEGYET!Csabee13
több mint 14 éve
az offensünk lehet hogy szar, de hogy a cheersquad a liga legjobbja, az holtbiztos 😀briareos😀 😀 😀
Mondjuk szép kis kedvcsináló volt, csak kár hogy marketing szaga van 😛 a'la: VEGYÉÉÉ' JEGYET!
több mint 14 éve
az offensünk lehet hogy szar, de hogy a cheersquad a liga legjobbja, az holtbiztos 😀
több mint 14 éve
nem tudom eldönteni, hogy a schedule eleje vagy vége keményebb 😊
több mint 14 éve
kiakadok ettől a buzisok reklámtól, pedig maga a műsor nagyon tetszikkristofcsak frusztrált vagy, mert nem tudod kihasználni az akciós autóvásárlási lehetőségeket 😀
több mint 14 éve
kiakadok ettől a buzisok reklámtól, pedig maga a műsor nagyon tetszikkristofDetto
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kiakadok ettől a buzisok reklámtól, pedig maga a műsor nagyon tetszik
több mint 14 éve
hatalmas játékos, és az ember csak még elismerőbben tud nyilatkozni, ha az élettörténetét is ismeri.Na ő az akiről nem látom ki fogja pótolni
több mint 14 éve
hatalmas játékos, ez ember csak még elismerőbben tud nyilatkozni, ha az élettörténetét is ismeri.Na ő az akiről nem látom ki fogja pótolni
több mint 14 éve
akárhányszor látom bell-t akcióban, elámulok a fizikumától. majdnem mint egy LB
több mint 14 éve
csapat honlapján mindjárt indul egy kis preseason special, érdemes lesz belehallgataniedit:
mindjárt: most
belehallgatni: belenézni