NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
lehet, hogy az új offense guru kidolgozott egy taktikát, ahol irányítóra nincs szükség, helyette viszont egyszerre legalább 8 elkapó van a pályán. 😂

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
itt inkább irányító kössön ki, ne olyan akire többnyire nincs szükségünk 😀 de kitelik a vezetőségtől azért ez is...

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mike Sims Walker szívesen játszana újra együtt nagy spanjával, Brandon Marshallal, szóval ne lepődjetek meg, ha netán itt kötne ki:
http://jacksonville.com/opinion/blog/429812/tania-ganguli/2011-05-18/former-jacksonville-jaguars-receiver-mike-sims-walker
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Akkor itt ki lenne jó irányító? Ha felmerülnek nevek valamilyen okok miatt (el akar jönni, FA tették stb.): akár McNabb, akár Kolb v. most Orton senkinek nem megfelelő. :/
Akkor a Dolphins-nak ki lenne jó QB? Nem fog idejönni különböző okok miatt sem Brady, sem Manning stb. (franchise tag, pénzügyi okok, szerződés stb.).
Én Henne teljesen kizárom, hogy még egy meccsen kezdő legyen mert elront mindent. Nem jó és kész. Elmondtam már egy párszor nem egy esélyt kapott nem élt vele. Itt az ideje a váltásnak.

Más hír a pénzügyi vonalon: baj lehet már ha egy pénzügyi szakembert kell felvenni (de tudjuk baj van, nagy mínuszban van a franchise) Brockelman személyében. A pénzügyet és humán erőforrásokat beleértve fogja felügyelni a pénzügyi és adminisztrációs osztályok szervezetét.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt bírom ebben az offseasonban, hogy olyanokat mutatnak be megváltóként, megoldásként akik nem tudtak a saját csapatukban sem permanens kezdő pozíciót kiharcolni.
Persze létezik olyan hogy egy másik szisztémában valaki mégis beválik, de hadd legyek kissé pesszimista ezt illetően.
Ennél nagyobb blődség sokszor csak az áruk, lásd Kolb.
Be kéne látni, őket nem véletlenül tradelnék el.Delonso_
sztem ezt pont nem neked kéne megmagyarázni, hisz gm játékban volt két jó (elit?) irányítód (God és Matty) te se tartottad meg mindkettőt (sőt még Daltont is behúztad), az Eaglesnél meg az fordult elő, hogy egy sérülés után rájöttek h Vick mégis fasza ettől Kolb még nem lett szar, csak feleslegessé vált, v Orton se lett attól rosszabb h Timmy kiszorította a kezdőből, így azt a szintet sztem mindketten tudják hozni, h mi jobb csapattá váljunk általuk
az árat meg értelemszerűen a kereslet-kínálat szabja meg, de pl egy első kört én is sokallanék kolbért
több mint 13 éve
Azt bírom ebben az offseasonban, hogy olyanokat mutatnak be megváltóként, megoldásként akik nem tudtak a saját csapatukban sem permanens kezdő pozíciót kiharcolni.
Persze létezik olyan hogy egy másik szisztémában valaki mégis beválik, de hadd legyek kissé pesszimista ezt illetően.
Be kéne látni, őket nem véletlenül tradelnék el.Delonso_
Én úgy gondolom, hogy Kolb kiforrott volna ott. Most az, hogy néhány meccsen nem rázódott még bele aze egy dolog - legalábbis az Eagles rendszerben szerintem igen. Ha nem lenne Vick, ő lenne az irányító.

ezt úgy írtad, mintha a Miaminak a SB egy normál QBnyira van.sapka
Hát tegnap írtam gyorsan véleményt, káthatod, hogy majdnemhogy egyedüli gondként az irányító személyét és az OC személyét mondtam. Most tegyük félre, hogy szerencse is kell, meg jó playhívások, meg egészség sem árt, meg a védelembe se hibázzanak... azthiszem elismerem, hogy igen, annyira lenne. Nézd a miami meccseit és láthatod, hogy mi történik a pályán

több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Valójában ez a Miami számos komponensében értékes csapat, egy valóban jó fr QB-val, és egy jó OFF koponyával nagyon jó kis csapat lehetne. Nekem inkább az a bajom, hogy egy helyben topog a Fins.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Hát akkor itt megoldás nem lesz qb poszton. Ha csak egy top 5 qb nem jön ide azonnal...
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Jön Orton ő is eldobál míg Sparanot nem rúgják ki, de nem vele fogunk SB-t nyerni.Delonso_
ezt úgy írtad, mintha a Miaminak a SB egy normál QBnyira van.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Mondom Hennehez képest mindenki upgrade, Alex Smith is.
De nem megoldás Orton sem. Limitált karok és repertoár, nem vezér stb stb.
Megoldást kellett volna már erre rég találni nem a rosszhoz ragaszkodni.
Jön Orton ő is eldobál míg Sparanot nem rúgják ki, de nem vele fogunk SB-t nyerni.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Hennét pedig ne vegyük alapnak, hozzá képest Troy Smith is pro bowler.Delonso_
Lehet h pont ezért lenne megoldás Orton?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Sztem Orton igencsak minőségi javulás lenne, ha sikerülne kidolgozni egy olyan támadási rendszert, amiben ő tud operálni. Henne nem tudom, milyen rendszerben lenne képes jól játszani. Orton legalább mutatott valamit.szaba
Szerinted az lenne, szerintem meg Pennington light.
Nem lenne előrelépés.
Hennét pedig ne vegyük alapnak, hozzá képest Troy Smith is pro bowler.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Sztem Orton igencsak minőségi javulás lenne, ha sikerülne kidolgozni egy olyan támadási rendszert, amiben ő tud operálni. Henne nem tudom, milyen rendszerben lenne képes jól játszani. Orton legalább mutatott valamit.
több mint 13 éve
A Kinti Fins szurkolók Ortont akarják 😊
Szerintem Marshall is örülne 😛haromt
Tudtommal erre mondják, hogy csöbörből-vödörbe :rolleyes:Geeri
Be kéne látni, őket nem véletlenül tradelnék el.
több mint 13 éve
Szerintem Marshall is örülne 😛haromt
Tudtommal erre mondják, hogy csöbörből-vödörbe :rolleyes:

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Marshall is örülne 😛
több mint 13 éve
Jaja, fajintos lesz. Nagyon kíváncsi vagyok össze tudunk e hozni valami pozítívumot, mert mostmár igazán adott minden - irányító kivételével. Nagyszerű elkapók, nagyszerű futók - itt kérdőjel, fajintos fal - punci berázódik, incognito nagyon vagány, szükség esetén FAról jöhet valami szép teremtmény. Azt kell, hogy mondjam, hogy offense oldalon ütni kellene. Én itt csak két rosszat látok legfeljebb. Henne és Daboll (Őt csak azért, mert számomra ismeretlen és nem tudom milyen isteni szikrákra képes - lásd: Henning féle play hívások).

Idén újból nálam a védelem a kakukktojás. Vagy bejön vagy nem. Valljuk be, azért kitettek a srácok magukért, hiszen 5 másodpercenként visszamenni a pályára és végignyomni a meccset így... és nem is csak egy meccset! LB sor kafa, de szerintem egy két szép csere elfér. Edds és OLdrick visszatér, így a tavalyi semmi után idén ingyen erősítés plusszba. A DL jó, bár nem tudom Soliai és Kearse mit fog majd sisteregni. Én nálam még mindig a secondary a hunyó. A CB-k jók, de előfordulnak bakik... és a lehető legrosszabbkor. várom Jones robbantását, nemhiszem, hogy cserére hivatott, de tény, hogy Yeremiah nagy előny még mindig kora ellenére.

így összevéleményezve... minimum a pozitív szezon - bár én mindig kevesebbet várok, mint ti, de erős a csoportunk.

több mint 13 éve
Igen kapjon el 2000 Y-ot. Persze a realitások talaján maradva: kicsit akkor is több kell tőle, de persze ez nem biztos, hogy csak rajta múlik. Ugye Henne elég gyenge hosszú passzokban (Marshall-nak idén 40y+ 2 db, 20y+ 9 db elkapása volt). Azért ez nem világcsúcs. De még egyszer hozzáteszem ez főleg nem rajta múlt. De ugye sokszor legjobban rá figyeltek a védők, nagyon jól levédekezték.
Elviekben a draftolt új WR-ünk arra lesz hivatott, hogy teret nyisson, elvonja a védők figyelmét és akkor Marshall v. más több, jobb pozíciót tudjon kiharcolni v. TD tudjon elérni.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Marshall Denverben sem volt jobb. Pontosabban itt is ugyanolyan jó sztem. Bár én csak 3-4 Phins meccset láttam végig, az igaz.
Egy egy fumbli ott is volt. A TD szám az sok mindentől függ. De volt 3.
Mindenesetre 1000 yard az ezer yard. Az megvolt. Mennyit kapjon el? Kétezret?
Vagy mi a gond vele?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Ha már a nagy fizetésekről van szó: A héten v. a jövő héten már edzést akar vállalni Brandon Marshall (ez jó hír; nem is erről van szó).
47,5 millió $ szerződés 4 évre. Ez nekem kicsit kimaradt, hogy ennyit kapott a srác. Kicsit sok.
A tavalyi teljesítményénél kicsit többet kell mutatnia, hogy igazolja az ilyen nagy összeg kifizetését feléje. Persze ha nem adnak neki ennyit nem is jön hozzánk.
Persze+ még ez a szurkálásos dolog is hátráltatja a felkészülésben.
Én személy szerint sokkal többet várok Marshall-tól. Kb. olyan formát mint amit a Denver-ben produkált, melyet a közönség és szurkolók is honoráltak 2 Pro Bowl részvétel ill. beszavazás formájában.

több mint 13 éve
Én már nagyon megutáltam Henne-t. De ez csak személyes vélemény, attól függetlenül lehet ő lesz jövőre is a kezdő. Sajnos ezt egyenlőre fogadjuk el, mert nincs más alternatíva. Persze ez még változhat, de az NFL idény is bizonytalan, nemhogy a Miami kezdő QB helyzete. :/

több mint 13 éve
Én nem tudom de ez a Murtha fiú eddig nem nagyon győzött meg teljesítményileg, de ha a Dolphins-nál látnak valamit benne?! :/ MIndenesetre érdekes.
De az a felvetés nem rossz, hogy igazából Carey felépülését, edzésmunkáját segítse, hogy jobb legyen, előbb hadra fogható legyen stb.
De akkor minek neki ekkora fizetés?danyly
a dolphinsnál, henneben is látnak jövőt.

több mint 13 éve
Én nem tudom de ez a Murtha fiú eddig nem nagyon győzött meg teljesítményileg, de ha a Dolphins-nál látnak valamit benne?! :/ MIndenesetre érdekes.
De az a felvetés nem rossz, hogy igazából Carey felépülését, edzésmunkáját segítse, hogy jobb legyen, előbb hadra fogható legyen stb.
De akkor minek neki ekkora fizetés?danyly
Tényleg nevetséges, hogy lassan a vécésnéni és rekordpénzeket visz haza... Carey-t kidobni fura lenne, sőt rémisztő. Nem hinném hogy tényleg nekiállnának kiselejtezni a fal működő részeit, valószínűbb szerintem, is hogy motiválni akarják a srácot. Bár azzal, hogy a mindenkinek fix embernek számító Carey-t kóstolgatják, elég bizonytalan hangulatot keltenek a csapat háza táján, ami igen, lehet motiválja őket, de az is benne van, hogy összezavarja.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
De akkor minek neki ekkora fizetés?

több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
szerintem az egész mögött csak annyi van, hogy nem akarják, hogy Carey eltunyuljon.
legalábbis remélem