NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Miami Dolphins

29 feliratkozó

több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Mi ez a nagy pangas gyerekek.senki nem ir?vagy nallatok is lockoiz vsn? :/Miami
Mi a véleményed a bria által beírt hírről, mi szerint Carey meglepő cut lehet majd az edzőtáborban, mert nagyon sokra tartja a stáb L. Murthát, és előbbi játékos elég komoly sérülésből lábadozik, plusz nagyon megemelkedik a fizetése is?

Szerinted ha Careytől meg akarnátok szabadulni, nem lett volna logikusabb OT-t választani az első körben Pouncey helyett, abból kiindulva, hogy belülre könnyebben lehetett volna minőségi játékost találni akár a drafton később, akár a veterán szabadügynökök között, mint a támadófal szélével kísérletezgetni?

Nincs olyan érzésed, hogy a korábban támadófal edző Sparano is abban a csapdába esik, mint sok más vezetőedző is, akik a szakterületüknek tartott egységgel kapcsolatban túl sokat variálnak, mert nagyon értenek hozzá, aminek a vége a folyamatos csere-bere, a kohézió teljes hiánya, és befuccsolt csapatmunka?
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
miről írjunk? a semmiről? 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Mi ez a nagy pangas gyerekek.senki nem ir?vagy nallatok is lockoiz vsn? :/
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
The Palm Beach Post suggests that RT Vernon Carey could be a surprise cut in Dolphins camp this year.
Lydon Murtha has been informed he'll compete with Carey to start at right tackle, and the incumbent is coming off a potentially extensive surgery to his right knee. Specifics of the operation were never disclosed. Carey's base salary also jumps from $950,000 last year to $4.15 million this year. We'd still expect him to make the team, but only if he's 100 percent.

Murtha, lol. viccnek is rossz

több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Az a lényege hogy henike nem tud 20 yardnál hosszabbat pontosan passzolni.
Ebben az egyik legrosszabb a ligában. 8 % os találati aránnyal.Delonso_
Egy hellyel még az a Cutler gyerek is megelőzi.. A listát meg Vince Young vezeti. Kerékbetörni!

😊

A találati aránya viszont 25 százalék, a 8 azt mutatja, hogy a passzainak hány százaléka volt legalább 20 yardot a levegőben. A legjobb mutató 45 %.

Itt a táblázat a Jaguars topikból: http://www.profootballfocus.com/blog/2011/05/10/going-deep/DoM
Igyekszünk mindennel lehúzni amivel csak lehet😊 Szerelem ez
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ebben az egyik legrosszabb a ligában. 8 % os találati aránnyal.Delonso_
Egy hellyel még az a Cutler gyerek is megelőzi.. A listát meg Vince Young vezeti. Kerékbetörni!

😊

A találati aránya viszont 25 százalék, a 8 azt mutatja, hogy a passzainak hány százaléka volt legalább 20 yardot a levegőben. A legjobb mutató 45 %.

Itt a táblázat a Jaguars topikból: http://www.profootballfocus.com/blog/2011/05/10/going-deep/
több mint 13 éve
és h valami pozitívumot is mondjunk erről a szerencsétlenről:

Rank Player Team Blitzed Drop Backs Attempts Completions Completion%
1 Drew Brees NO 282 267 176 65.92%
2 Chad Henne1 MIA 199 179 114 63.69%
3 Aaron Rodgers GB 266 245 154 62.86%
4 Philip Rivers SD 209 190 118 62.11%
5 Matt Schaub HST 244 226 140 61.95%

ergó minden playnél blitzelni kéne 😀

több mint 13 éve
http://thefinsiders.com/blog/2011/2011-offense-looking-to-follow-path-of-2010-defense/

na persze... :/Geeri
legyen úgy

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
http://thefinsiders.com/blog/2011/2011-offense-looking-to-follow-path-of-2010-defense/

na persze... :/

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Ebben az egyik legrosszabb a ligában. 8 % os találati aránnyal.
több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Ezt valaki írja már le nekem magyarul
több mint 13 éve
According to Pro Football Focus, Chad Henne ranked 29th of 31 qualifying QBs in terms of deep ball accuracy last season.
PFF considers any pass thrown longer than 20 yards in the air a deep shot. Henne was 10-of-40 on long balls, and only 8.15 percent of Henne's passes traveled this long. (He prefers check downs.) It doesn't help that Miami lacked a deep threat, but Pro Football Focus' stats support Dolphins coach Tony Sparano's belief that Henne needs to make major strides going downfield.
több mint 13 éve
Csabee13 Miami Dolphins 2 561 — Dolphins Fan
Abban vban igazság amit aprofootballon írtak, hogy lényegében egyedüli megoldás... a nagyobb nevekre nem egy csapat pályázik és ők is oda fognak adni érte pár ropogos dollárt, meg draft picket - szeritnem nagy vadászat lesz. Aki meg tényleg oylan játékos azt a szintet meg henne is megüti... 3. esély. Ha szar nagyon nagyon remélem, hogy pápá lesz és továbbra sem modnják majd azt, hogy ''látunk rajta fejlődést''

csaba egyébként nem érsz rá, hogy nincs új cikk a honlapon? 😕Ventura
Szia!
Igen közbejött egy kis magánéleti malőr. De két cikkem is van félkészen. Remélem hamar kikerül. Az egyik Wildcat: Fogatlan e a vadmacska? A másik pedig Szégyen a futás! De sanszos...
😊
több mint 13 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 129 — FIRE GM Chris Grier 👞💥🚪
Abban vban igazság amit aprofootballon írtak, hogy lényegében egyedüli megoldás... a nagyobb nevekre nem egy csapat pályázik és ők is oda fognak adni érte pár ropogos dollárt, meg draft picket - szeritnem nagy vadászat lesz. Aki meg tényleg oylan játékos azt a szintet meg henne is megüti... 3. esély. Ha szar nagyon nagyon remélem, hogy pápá lesz és továbbra sem modnják majd azt, hogy ''látunk rajta fejlődést''

csaba egyébként nem érsz rá, hogy nincs új cikk a honlapon? 😕

Texas Longhorns, 2023 Big XII Champion
--------------------------------------------------------
több mint 13 éve
Nem tudom, meg lehet érte kövezni, de én azért még várok valami pozitívumot Henne-től idén. Elvégre új OC, jó fal, megbízható elkapók. Persze idén is voltak egyéni hibái, de talán ezeket kinövi. Most még egyszer megmutathatja, igaz utoljára.

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Scott Tolzien?

több mint 13 éve
lol, jim mandich believed in henne... lol
mi is 😀 de csak believed. na majd az új és elit falunk mögött megkátjuk mire lesz képes 😊

több mint 13 éve
Bocsi ha teleszemeteltem az oldalt, nem igazán lett szép design. :rolleyes:
Ha bármilyen segítség kell a blog-hoz v. bármihez, szívesen segítek. Van egy phothoshop-hoz kiválóan értő rokonom - ő keni vágja - , ha kell szólhatok neki. Persze ha ráér és elvállalja. Meg persze ha elfogadjátok.danyly
Amit látsz, az az első ideiglenes épp csak Miamis design. Most készítem a komolyabb menüvel, rovatokkal ellátott újat. De az idő.

😀 én is úgy szeretem, de máshol is inkább leírták rendesen.

Na amíg készül az új csinosítottam egy kicsit ezen remélem, így emészthetőbb.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Bocsi ha teleszemeteltem az oldalt, nem igazán lett szép design. :rolleyes:
Ha bármilyen segítség kell a blog-hoz v. bármihez, szívesen segítek. Van egy phothoshop-hoz kiválóan értő rokonom - ő keni vágja - , ha kell szólhatok neki. Persze ha ráér és elvállalja. Meg persze ha elfogadjátok.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Hát nem tudom, de én szolnokra jártma középbe, de legfeljebb 5-6 (has nem kevesebb) NFL-es cuccot láttam.

Volt részem anno évekkel ezelőtt, hogy egy gyereknek NFL-es baseball sapkája volt, akkor láttam egy dagadt csávon Redskinses kabátot, csöveseken raiders-es kabátot, illetve 1 éve a szolnok plázában egy saints-es vagy vikings-os mezben lévő csávót... de dolphins-osat soha 😕Ventura
Engem is mindig megbámulnak, mikor harci díszben kimegyek 😀 mez+sapka
De újítanom kell új holmikat csak fogalmam sincs honnan szerezzem meg.Csabee13
Mandiches posttal kapcsolatban egy észrevétel:
Az nem Allright Miami, hanem

Awwwright MIAMI!

több mint 13 éve
Hát nem tudom, de én szolnokra jártma középbe, de legfeljebb 5-6 (has nem kevesebb) NFL-es cuccot láttam.

Volt részem anno évekkel ezelőtt, hogy egy gyereknek NFL-es baseball sapkája volt, akkor láttam egy dagadt csávon Redskinses kabátot, csöveseken raiders-es kabátot, illetve 1 éve a szolnok plázában egy saints-es vagy vikings-os mezben lévő csávót... de dolphins-osat soha 😕Ventura
Engem is mindig megbámulnak, mikor harci díszben kimegyek 😀 mez+sapka
De újítanom kell új holmikat csak fogalmam sincs honnan szerezzem meg.
több mint 13 éve

Volt részem anno évekkel ezelőtt, hogy egy gyereknek NFL-es baseball sapkája volt, akkor láttam egy dagadt csávon Redskinses kabátot, csöveseken raiders-es kabátot, illetve 1 éve a szolnok plázában egy saints-es vagy vikings-os mezben lévő csávót... de dolphins-osat soha 😕

több mint 13 éve
Miami Miami Dolphins 964
Én cegleden lakom és múltkor én is láttam egy marino mezes,csavokat. A tescoba. Nekem is tetszik a volt ez lesz az ország elsőszámú,blog😉
több mint 13 éve
Kérem, én pont az Alföldön lézengek, szóval van ám itt kúltúra 😀
A blog fasza lesz!

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
csabán felbuzdulva szerkeztgettem a facebookos oldalunkat 😀 nem nagy cucc, csak, hogy mégse legyen sivár! majd képeket is hajintok fel.

csaba! habár a design meg fordítás meg miegymásban nem tudok segíteni, de ha majd egyszer úgy adoódik szerintem egy egy roster frissítgetéssel tán csak elbírnék 😀 illetve nem tudom miféle munkálatok lennének még ami nem igényle fordítást-...Ventura
Bármihez amihez kedved van.. 😀 ez nem munka.. kedvtelésből csinálom, te is úgy csináld..

Viszont most el leszek egy darabig az új Designal, meg nyúzom a photoshopos cimbiket hogy akadjanak rá a kérdésre.. Lehet, hogy ez a blog.hu hülye ötlet volt jobban jártam volna saját fejlesztéssel.. Nem hittem, hogy lesz iránta érdeklődés ha nem megy csinálok inkább 0-ról egy újat aminek legalább tudom, hol az eleje meg a vége.