NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
17
4
2:15, Arena4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
hogy fociról is legyen szóInkább csak depth miatt jelölték meg. OLB-re csak Misi meg Wake van. a Többiek MLB-k. Math Roth nevét olvasgattam, hogy szóba jöhet mint FA na meg Moses resign.
ESPN-en Misi kapott egy kis hypeot, sokat várnak tőle idén (én is) nem is értettem azokat akik az OLB posztot neednek jelölték meg. Futás ellen nagyon jó volt, összakapart 5 sacket, (ez csak több lesz idővel) szóval tényleg jó volt /lesz.
a nagy kérdőjelek nekem edds és odrick, ki mit vár tőlük?briareos
AJ Edds is IR volt ugye, de róla olyanokat olvasgattam hogy van benne potenciál. Van aki idáig is elment:
"A.J. Edds returns from an ACL injury, and this guy is a diamond in the rough. Edds excel in pass coverage and isn’t afraid to lay the lumber by any means."
Hát Odrick meg top15 prospect volt tavaly, és ez volt az első komoly sérülése. Én azt várom, hogy állat lesz szerintem jó húzás volt csak peches. És idén megrémiszt egy két QB-t meg RB-t.
De te mit gondolsz róluk?
több mint 13 éve
hogy fociról is legyen szóESPN-en Misi kapott egy kis hypeot, sokat várnak tőle idén (én is) nem is értettem azokat akik az OLB posztot neednek jelölték meg. Futás ellen nagyon jó volt, összakapart 5 sacket, (ez csak több lesz idővel) szóval tényleg jó volt /lesz.
a nagy kérdőjelek nekem edds és odrick, ki mit vár tőlük?
több mint 13 éve
😀csitt arról volt szó, hogy nem beszélünk arról az estérőlbriareosmit csináljon szerencsétlen?Meleg víz hatékonyabb érvagdosás esetén!
üljön a hideg vizes zuhany alatt és vagdossa magát, míg a tv-n az intjeit nézi vissza?briareos
S igenis önmegtartoztasson, hátha szeptemberre összegyűlik valami a tökeiben.
Bria, Te szex terén nagyon megengedő és megértő vagy! 😊tomi-tomi
Most, hogy elárultuk magunkat, akkor mindenki tudja, hogy befogadó típus vagy? 😛
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
csitt arról volt szó, hogy nem beszélünk arról az estérőlmit csináljon szerencsétlen?Meleg víz hatékonyabb érvagdosás esetén!
üljön a hideg vizes zuhany alatt és vagdossa magát, míg a tv-n az intjeit nézi vissza?briareos
Bria, Te szex terén nagyon megengedő és megértő vagy! 😊tomi-tomi
több mint 13 éve
Én azért nem erre gondoltam, csak a kontraszt. Rossz látni, hogy ő elvan, de a csapat meg szenved és próbál újjáépülni. Persze szórakozzon csak, most még megteheti, de amikor majd minden meccsre max. koncentráció kell nyújtani, azért akkor csak arra figyeljen oda.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
mit csináljon szerencsétlen?Meleg víz hatékonyabb érvagdosás esetén!
Bria, Te szex terén nagyon megengedő és megértő vagy! 😊
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
mit csináljon szerencsétlen?üljön a hideg vizes zuhany alatt és vagdossa magát, míg a tv-n az intjeit nézi vissza?
legalább nem növesztett olyan sérőt mint brady
több mint 13 éve
Én inkább sírok. Annyira nincs elkeseredve úgy látom. De miért is lenne jól játszott az előző idényében. 😛
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ha már a QB kérdés: Henne megirigyelte Bria nőinek adottságait :o Bevezető:http://www.thephinsider.com/2011/3/22/2065240/chad-henne-enjoying-his-offseason
Képek: http://photos.tmz.com/galleries/chad_henne__what_a_drag#tab=most_recent&id=88319
Komolyan nem tudom, hogy a képek láttán sírjak vagy nevessek. 😐
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Thigpen RFA? Ezt nem tudtam, de olyan sokat nem változtat a tényen.
több mint 13 éve
rúkiekat már belevezették, szóval őt is levehették volna. én sem értem.mondjuk mindegy, mert nem fog többet játszani
több mint 13 éve
Én tudom, de ezek a rosterek még messze vannak attól, hogy ezeket véglegesnek tekintsük.
több mint 13 éve
thigpen rfapennington valóban FA (bár hivatalosan még mindig IR-en van nálunk)
több mint 13 éve
Csak kicsit visszatérve a QB kérdésre : én úgy tudom, hogy Pennington és Thigpen is UFA-n van. Maradt Henne és Brandstater rosteren. Egyenlőre.Brandstarter csak alternatíva volt Pennington után. Szerintem hoznak valami szép cserét (vagy kezdőnek valót???).
Remélem jól tudom. Ha nem javítsatok ki nyugodtan.danyly
több mint 13 éve
FA valóban. Nemrégiben néztem a wikijét, ott még csapattagként volt.
több mint 13 éve
Csak kicsit visszatérve a QB kérdésre : én úgy tudom, hogy Pennington és Thigpen is UFA-n van. Maradt Henne és Brandstater rosteren. Egyenlőre.Remélem jól tudom. Ha nem javítsatok ki nyugodtan.
több mint 13 éve
http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/05/forbes-32-2010-16-miami-dolphins.htmlHát ez egy igen siralmas gazdasági mutató. Tök utolsók vagyunk amiben nem kéne és tök elől amiben megint nem. 😕 De a jegybevétel 4., az viszont szép.
Hát mit ne mondjak tud valamit Ross: Az inflációval korrigált beszerzési árhoz képesti érték %-os mutatója: -9 % + Működési eredmény: -7,7 millió dollár (32. az NFL-ben) + ami legjobban szíven ütött : Játékosokkal kapcsolatos bérköltségek: 164 millió dollár (2. az NFL-ben)
És ennek ellenére a Dolphins-é az egyik legkitartóbb közönség.Geeri
Floridába hiába van három NFL-es csapat, csak a Miami-t szeretik a legjobban. De ez természetes. 😀
Szerintem egy kicsit csökkenteni kellene a fizetéseket és amelyik UFA játékosunknak érvényes és számára elfogadható szerződést tolnak az orra alá az mehet. Csökkenteni kell a deficitet. 😊
több mint 13 éve
nekem bőven elég ha szeptemberben keződik az idény, és el fog kezdődni 😊
több mint 13 éve
Miami erre vannak megfelelő topikok!http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=49
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=1075
Egyébként hogy válaszoljak. Senkisem tudja! Reméljük minél hamarabb, de a pénz beszél kutya ugat.
több mint 13 éve
Miami
964
Ebből annyit vettem ki hogy június július ba indul be a szabadugynok piac.de sok volt az info,valaki roviden hogy mikor válik biztossá hogy lesz szezon?lesz meg valami bírósági ülés?ha igen mikor és mik az esélyek?bocsi a sok kérdésért de szeretnék tisztán látni.
több mint 13 éve
szaba
10 547
The Palm Beach Post confirms that No. 62 overall pick Daniel Thomas is likely to be the Dolphins' "featured running back" as a rookie.Fins GM Jeff Ireland plans to add to his backfield in free agency, but Thomas was a workhorse in college and has the look of a bell cow in Miami. The Dolphins are expected to pursue a speedy, change-of-pace complement such as Darren Sproles when transactions are allowed. But no smallish back is going to pose a serious early-down threat to the 6-foot, 230-pound Thomas.
IRL ismét követi a GM játékot. Bár bria pont most vágtad ki Sprolest. 😛
több mint 13 éve
Mikor lehet majd igazolni?mikor indulnak be a csapatok?ez kin múlik?Miamihttp://profootballbusiness.blogspot.com/
itt mindenre választ találsz
több mint 13 éve
Miami
964
Mikor lehet majd igazolni?mikor indulnak be a csapatok?ez kin múlik?