NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
18
4
2:15, Arena4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem igazán szeretjük a gúnyos vicceket errefelé 😀Értettem
http://indavideo.hu/video/Nem_igazan_kedveljuk_a_fajtadat_errefele/ 😀Csabee13
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 13 éve
Nem igazán szeretjük a gúnyos vicceket errefelé 😀http://indavideo.hu/video/Nem_igazan_kedveljuk_a_fajtadat_errefele/ 😀
több mint 13 éve
Még viccelni sem lehet?????ez után a hsz után remélem elverünk titeket és akkor benyomok ezer emoticont a topikotokbabriareosSzerintem pennington ha felépül a rajtig ő kezd,és megverjuk a patsetMiamifins have a sweet dream.....
de az álmok speciálisan rémálmokká válnak
de majd ha lesz szezon meglátjuk mi lesz az nyitómeccsen ami MNF is egyben ha jól emlékszem a seduléra ThundersNFL
Draft
több mint 13 éve
http://profootballbusiness.blogspot.com/2011/05/forbes-32-2010-16-miami-dolphins.htmlHát mit ne mondjak tud valamit Ross: Az inflációval korrigált beszerzési árhoz képesti érték %-os mutatója: -9 % + Működési eredmény: -7,7 millió dollár (32. az NFL-ben) + ami legjobban szíven ütött : Játékosokkal kapcsolatos bérköltségek: 164 millió dollár (2. az NFL-ben)
És ennek ellenére a Dolphins-é az egyik legkitartóbb közönség.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
ez után a hsz után remélem elverünk titeket és akkor benyomok ezer emoticont a topikotokbaSzerintem pennington ha felépül a rajtig ő kezd,és megverjuk a patsetMiamifins have a sweet dream.....
de az álmok speciálisan rémálmokká válnak 😉 😉 😉 😉 😂 😂 😂 😂 😀 😀 😀 😀
de majd ha lesz szezon meglátjuk mi lesz az nyitómeccsen ami MNF is egyben ha jól emlékszem a seduléra :cool:ThundersNFL
több mint 13 éve
Szerintem pennington ha felépül a rajtig ő kezd,és megverjuk a patsetMiamifins have a sweet dream.....
de az álmok speciálisan rémálmokká válnak 😉 😉 😉 😉 😂 😂 😂 😂 😀 😀 😀 😀
de majd ha lesz szezon meglátjuk mi lesz az nyitómeccsen ami MNF is egyben ha jól emlékszem a seduléra :cool:
Draft
több mint 13 éve
Uhm ezt hogy? Lockout van.S Jeron Johnson, Boise StateNekem tetszik ez a draft....nincs "sexy" pick, de kockázat sem.Nem is jöhet elvileg UDFA. Vagy rosszul tudom?szaba
Az UDFA állomány is tetszik, majd meglátjuk mire viszik, de biztos lesz olyan is aki beküzdi magát a rosterre.
Jött QB, RB, WR, DB, TE, OL...eddig összesen 10 UDFA.DM13
S Joe Lefeged, Rutgers
RB Derrick Locke, Kentucky
RB Noel Devine, West Virginia
QB Scott Tolzien, Wisconsin
QB Pat Devlin, Delaware
TE Brad Taylor, Baylor
WR Derrell Johnson-Koulianos, Iowa
OG Thomas Claiborne, Boston College
OT Jarriel King, South CarolinaDM13
Hol találtad?
több mint 13 éve
Na de akkor ez az UDFA kérdés vak lárma? 😊
több mint 13 éve
nem fog felépülni.ha felépül, akkor az első passzkísérletnél leszakad a karja
több mint 13 éve
Szerintem pennington ha felépül a rajtig ő kezd,és megverjuk a patsetMiamiMegverjük részt adom 😊
De sajnos Penni kifújt. Tönkre van az a váll. Kap egy ütést és viszlát. De szép is lenne tényleg, ha megnyerné megint a comeback player of the yeart. 😊 Álmok
több mint 13 éve
Miami
964
Szerintem pennington ha felépül a rajtig ő kezd,és megverjuk a patset
több mint 13 éve
Ha már nosztalgia 😀 Pats elleni Wildcat bemutatkozás.. Üvöltöztem a Tv előtt örömömben 😀 😀Emlékszem írták az eredménykövetőben, hogy ez egy direct snap volt. Ami igaz is. Csak a meccs alatt feltűnően sok volt, aztán kiderült, hogy bekerült a playbookba a Wildcat formáció 😀
http://www.youtube.com/watch?v=EYEmxO1xzF0
Én azért sajnálom, hogy az a 23as mez megürül.Csabee13
Nem biztos, hogy megürül.
több mint 13 éve
Ha már nosztalgia 😀 Pats elleni Wildcat bemutatkozás.. Üvöltöztem a Tv előtt örömömben 😀 😀http://www.youtube.com/watch?v=EYEmxO1xzF0
Én azért sajnálom, hogy az a 23as mez megürül.
több mint 13 éve
De megsérült egy kosárlabda meccsen nemrégiben...Igen, ha jól tévedek erre az évre még szerződése van, sőt vissza is akar térni ezredik vállsérüléséből.Nem pontos.Köszi a kiigazitást. Tényleg Pennington még rosteren van itt amúgy?iktriad
Mi is ajánlatot tettünk neki, de a Saintset választotta mert úgy érezte jobban bíznak benne. (durva sérülése után)
És jött Cool helyette, aki az akkori másik FA szupersztár volt.Delonso_
Meglátjuk 😊Delonso_
persze h az lenne, de hiába szerződtették újra tonit, a tavalyi edződráma után nem hiszem h sok türelme lesz még rossnak.És a 2008-as szezon utánna 😍
Sparano nem tökéletes. de sosem fogom elfelejteni a bemutatkozó interviewját.
Amikor ott mondta, hogy I'm not afraid of challenges, I look forward to them.... ez nagyon kellett akkoriban cam cameron után.
én nagyon remélem h végre kijön a lépés, és mindenki megnyugszik.briareos
Két kedvenc videóm van:
http://www.youtube.com/watch?v=JBi-osw9eeg (amikor ordibálják, hogy ''Miami has won, Miami has won'' valami iszonyat, borsódzik tőle a hátam 😊)
http://www.youtube.com/watch?v=Ka-fqtuyipM
Már megint PO-t akartok jövőre? 😀 Hát ha ez az elvárás, megmodnom őszintén elég pesszimista vagyok hozzá. 2008-hoz is nemcsak mi kellettünk hozzá (Patriots gyengélkedése - Brady nélkülözése, Jets még nem forrott ki, a Bills meg sajnos olyan amilyen)! Jövőre? Ebben a csoportben mostmár bőven mondhatjuk, hogy két Super Bowl esélyes csapat van, nagyszerű játékosokkal (habár Sanchezt egyesek lenézik, mások istenitik - nem tudom mihez köthető magasba emelése. Megfelelő OL-ek és WR állnak rendelkezésére?). Nekem nem kell PO (persze ne úgy értsétek), én betelnék ha többet elérnénk mint 7-9 :/
A szezonnyitót várom is meg nem is. Nem várom, mert a Patriotsal kezdünk, és várom is, mert talán be tudnánk mutatkozni az elején rögtön - és az nagy morált adhatna a csapatnak. Bízok benne, hogy kitalálnak valamit Sparano-ék :rolleyes:
Az, hogy habzó szájjal nyomom szerintem inkább kéne örülni neki, mint szomorkodni rajta. Fele annyira sem értek a footballhoz, de szívügyem a csapat sorsa, akármennyire hihetetlenül is hangzik! 😊
több mint 13 éve
Lockout van még vagy nem? Vagy csúnyán lemaradtam valamiről?
több mint 13 éve
S Jeron Johnson, Boise StateNekem tetszik ez a draft....nincs "sexy" pick, de kockázat sem.Nem is jöhet elvileg UDFA. Vagy rosszul tudom?szaba
Az UDFA állomány is tetszik, majd meglátjuk mire viszik, de biztos lesz olyan is aki beküzdi magát a rosterre.
S Joe Lefeged, Rutgers
RB Derrick Locke, Kentucky
RB Noel Devine, West Virginia
QB Scott Tolzien, Wisconsin
QB Pat Devlin, Delaware
TE Brad Taylor, Baylor
WR Derrell Johnson-Koulianos, Iowa
OG Thomas Claiborne, Boston College
OT Jarriel King, South Carolina
több mint 13 éve
szaba
10 547
Nekem tetszik ez a draft....nincs "sexy" pick, de kockázat sem.Nem is jöhet elvileg UDFA. Vagy rosszul tudom?
több mint 13 éve
Nekem tetszik ez a draft....nincs "sexy" pick, de kockázat sem.tudsz dobni egy listát?
több mint 13 éve
Nekem tetszik ez a draft....nincs "sexy" pick, de kockázat sem.Az UDFA állomány is tetszik, majd meglátjuk mire viszik, de biztos lesz olyan is aki beküzdi magát a rosterre.
Jött QB, RB, WR, DB, TE, OL...eddig összesen 10 UDFA.
több mint 13 éve
persze h az lenne, de hiába szerződtették újra tonit, a tavalyi edződráma után nem hiszem h sok türelme lesz még rossnak.Sparano nem tökéletes. de sosem fogom elfelejteni a bemutatkozó interviewját.
Amikor ott mondta, hogy I'm not afraid of challenges, I look forward to them.... ez nagyon kellett akkoriban cam cameron után.
én nagyon remélem h végre kijön a lépés, és mindenki megnyugszik.
több mint 13 éve
De ez egy kicsit kockázatos is nem? Nem az lenne egy taktika, hogy folyamatos csapatépítés, normális, logokus lépésekkel? Most akkor állandóan 3-4 évente kirúgjuk a HC-t v. a DC-t v. a OC-t?Így egy QB sem tud normálisan odakoncentrálni (bár profik és is benne van, amit ők is tudnak), v. egyáltalán idejönni mert nincs meg felé a bizalom v. látja, hogy a csapatvezetés nem egységes.
De ez igaz ha következő idényben (bármikor is lesz) nem lesz PO, akkor repül egy pár emberke Toni-val az élen.
De amúgy nekem szimpi, de persze nem ezen múlik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
amúgy ha belegondoltok, érthető h nem jött QB.Toniéknak most kell nyerniük, ha nem lesz PO valszeg kalap kabát az egész bagázsnak.
A sok needünkkel, ha jött volna egy olyan QB aki aránylag garantáltan PO-ba vezethetne minket (van ilyen egyáltalán? mert szerintem nem), ő is szar csapatot vett volna át, és újabb karriert törtünk volna derékba.
Így inkább az egyéb needeket tömködték be, és marad Henne. HA bejön, akkor maradnak toniék, ha nem akkor új FO,és új minden.
több mint 13 éve
Nem görcsölöm túl, azt is túlélem ha marad kezdő. De azt még mindig tartom, hogy ha Henne stabil megbízható irányító lesz jövőre, veszem a mezt 😀Egyébként igen úgy fest arra játszanak, hogy Henne körül mindent feljavítgatnak és ettől remélik a javulást. Logika van benne de én azért félek, hogy mi lesz itt jövőre.
Fa-n és traden is lehet franchise irányítót szerezni. Lásd Cassel pl. más kérdés, hogy beváltja e reményeket. De annak vitték oda. Idén Kolb lesz ilyen, mondjuk őt nem szeretném.
Persze nem vagyunk.. csak beszélünk róla.
Na majd meglátjuk mi lesz ha elindul az Fa 😉
több mint 13 éve
Én sem azt mondom, hogy felakasztom magam ha nem úgy történik valami a csapatnál ahogy sokan v. én elképzelem, de igenis bosszant ha kicsinyes dolgokon elcsúszunk ill. más csapat képes megcsinálni mi meg nem.Csak érdekelnek a csapattal kapcsolatos mily etén alakulások.
Bennem is más érzelmek kavarognak, hogy ha egy Miami meccset nézek, mint ha egy számomra semleges csapatok meccsét. Szeretem az amerikai focit bármelyik csapat is játssza, mert nagyon érdekes, de a Miami meccs az Miami meccs. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Én?Én nagyon régen szurkolok a Miaminak, és nagyon hamar rájöttem arra, hogy akár nyerünk, akár vesztünk, vajmi kevés hatása van az életemre. Ez egy játék, amit szeretek nézni. Se több se kevesebb. Nyilván én is káromkodok ha olyan van, de habzó szájjal mint egyesek szokták... az nem én vagyok