NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
csabán felbuzdulva szerkeztgettem a facebookos oldalunkat 😀 nem nagy cucc, csak, hogy mégse legyen sivár! majd képeket is hajintok fel.csaba! habár a design meg fordítás meg miegymásban nem tudok segíteni, de ha majd egyszer úgy adoódik szerintem egy egy roster frissítgetéssel tán csak elbírnék 😀 illetve nem tudom miféle munkálatok lennének még ami nem igényle fordítást-...
több mint 13 éve
Utolsót leszámítva mindegyiket meg akarom csinálni még ebben a hónapban.A reklám meg szurkolók már neccesebb 😀 Ha elindul a szezon írok majd a Ricsinek a tévébe XD
Köszi a tippet, és akkor várom majd a segítséget.
több mint 13 éve
Unofficial list of potential 2011 free agentsQB
Todd Bouman
Jaguars
Marc Bulger
Ravens
Kerry Collins
Titans
Todd Collins
Bears
Brett Favre
Vikings
Charlie Frye
Raiders
Rex Grossman
Redskins
Matt Hasselbeck
Seahawks
J.P. Losman
Seahawks
*Peyton Manning
Colts
J.T. O'Sullivan
Raiders
Chad Pennington
Dolphins
Patrick Ramsey
Vikings
Chris Simms
Titans
Alex Smith
49ers
Jim Sorgi
Giants
Brian St. Pierre
Panthers
*Michael Vick
Eagles
Billy Volek
Chargers
* franchise tag
Szép egy lista. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem nyáron bőven lesz rá időm, igaz előtte még be kell fejeznem a U ismertetőjétami feltétlenül kell sztem az oldalra:
- aktuális roster
- link ebbe a topikba
- csapat ismertető
- menetrend (értelemszerűen szezon közbe frissítve)
- és hát történelmi cikkek (legnagyobb meccsek, playek, játékosok)
- szebb design 😀
- reklám és szurkolók
több mint 13 éve
Én mostanában biztos nem tudok segíteni, vizsgaidőszakom jön+meló is persze de utána szívesen segítek bármiben ha gondolod.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Hosszú távú tervekben az szerepel, hogy az összes hall of famert meg honor roll tag "profilját" megcsinálom. Most lesz rá időm.Amit még gondoltam, egy külön rovatba legemlékezetesebb meccsek, playek. És valóban a történetet is.
(Ezt mindenképpen együtt kéne, hogy kinek mi a kedvenc. Szépen mindenki megcsinálná a saját kedvencét és kiraknánk. Aztán lehet csemegézni 😊 )
Köszi még egyszer. Hát aki érez magában erőt meg kedve is van bármikor posztolhat ki, csak szóljatok és megy is meghívó meg a jogosultság hozzá.
Design meg nagyon alap még. Épp csak átjavítgattam az alap kódot. Majd belemegyek jobban idővel felcsicsásítom, szavazások aktív elemek stb.. persze ízlésesen.
több mint 13 éve
Amúgy már készen van a Miami franchise története, csak ellenőrizni kell a helyesírást vagy nem tudom, szóval majd azt is fel lehet dobni a blogra. Illetve a wikipédiás Dan Marino életrajzot is el lehetne lopni, illetve kibővíteni, átszerkeszteni - és majdan mikor majd lesz olyan cimke, hogy ''Játékos portré'' akkor el lehetne érni.
több mint 13 éve
blog fasza, idővel majd az írási stilus is kialakul.Ha szépen fejlődik, még bowl.hu hivatkozások közé is kikerülhet.
Ha majd kell help, szólj nyugodtan
több mint 13 éve
Köszi a pozitív visszajelzést. Neki is álltam a következő bejegyzésnek. Mad Dog -ról bányászok össze amit csak tudok és fordítom le. holnap estére kint lesz reményeim szerint.
több mint 13 éve
ma szolnokra dan marino mezbe mentem, had ne mondjam, hogy lestek az utcán 😀 az alföldön erőteljesebben ki kellene építeni a dolphins rajongótábort 😊 http://dolphins.blog.hu/jó ötlet és nagyon is jó, hogy van egy olyan hely ahol csak dolphins hírek vannak (mert nagyszerű, hogy van profootballmagazin.hu, de a dolphins hír az elég kevés). úgyhogy én ennek csak örülni tudok - még segítenék is, de idő híjában nem tudnék, meg annak ellenére, hogy február óta angolt tanulok még nem jutottam el elit szintre. szóval hajrá!
Csináltam egy ilyet 😀 ha nem méltó szóljatok és már törlöm is. Na osszatok! 😀Csabee13
több mint 13 éve
Bocs, nem volt szándékos biztos én nézelődtem rossz helyen. Nekem mindig van érzékem az ilyen hülye zsurnaliszta írásokat megtalálni és azt közzétenni. :rolleyes:2007: Suffered two broken bones in his left hand vs. Wisconsin (10/13) … The next week, he left the Indiana clash (10/20) in the first quarter with a dislocated right ankle, missing the team's final five contests.Erről már beszéltünk régen...Nem én mondtam, hogy gáz és azt sem, hogy könnyen megsérül. Olvasgattam és egyesek ezt állították, mondták. Képzeld a dolgoknak MINDIG utána nézek. :mad:danyly
AZ!
Odrick könnyen megsérül? Mert volt neki egy Rookie-ként? Ha megint kidől elfogadom de nem olyan sérülékeny mint hiszik.. nézz után a múltjának.. Akik draftolták megtették.. Nem gáz a srác és a Def falunk iszonyat mély lesz ha így marad..
Crowder-el vagyok úgy, hogy lehetne rosszabb is... 😊 De tényleg jó lenne ha Edds kinőné.Csabee13
Ennyit találtam.. na most ha 4 évente megsérül azt nem nevezném még Injury Prone -nak erre gondoltam, hogy nézz utána.. 😛 nem kell zsémbelni egyből... És ha csak a wikijét nézed láthatod, hogy nemvolt túl sokat sérült. Ennyire akartam felhívni a figyelmed. Vagy te találtál ellentétes dolgot?Csabee13
Király ez a kis blog. Nekem tetszik.
több mint 13 éve
http://dolphins.blog.hu/Csináltam egy ilyet 😀 ha nem méltó szóljatok és már törlöm is. Na osszatok! 😀
több mint 13 éve
Jó, hogy mallett revansot akarna( de csak akarna) venni mert nem őt válaszottuk a drafton. Na mindegy ti nem hisztek nekem, de azzal, hogy Mallett New Englandbe került egy nagy ellenség vár ránk megint a jövőben - mint most Brady (remélem nem lesz igazam)VenturaMajd Wake meginterjúvolja, hogy mégis mi a helyzet revans terén 😀
több mint 13 éve
akarjon revansot venni, majd belelép a D a szájába 😀
több mint 13 éve
Jó, hogy mallett revansot akarna( de csak akarna) venni mert nem őt válaszottuk a drafton. Na mindegy ti nem hisztek nekem, de azzal, hogy Mallett New Englandbe került egy nagy ellenség vár ránk megint a jövőben - mint most Brady (remélem nem lesz igazam)
több mint 13 éve
Nem gondolok még semmit, nagy kérdőjelek mind a ketten.hogy fociról is legyen szóInkább csak depth miatt jelölték meg. OLB-re csak Misi meg Wake van. a Többiek MLB-k. Math Roth nevét olvasgattam, hogy szóba jöhet mint FA na meg Moses resign.
ESPN-en Misi kapott egy kis hypeot, sokat várnak tőle idén (én is) nem is értettem azokat akik az OLB posztot neednek jelölték meg. Futás ellen nagyon jó volt, összakapart 5 sacket, (ez csak több lesz idővel) szóval tényleg jó volt /lesz.
a nagy kérdőjelek nekem edds és odrick, ki mit vár tőlük?briareos
AJ Edds is IR volt ugye, de róla olyanokat olvasgattam hogy van benne potenciál. Van aki idáig is elment:
"A.J. Edds returns from an ACL injury, and this guy is a diamond in the rough. Edds excel in pass coverage and isn’t afraid to lay the lumber by any means."
Hát Odrick meg top15 prospect volt tavaly, és ez volt az első komoly sérülése. Én azt várom, hogy állat lesz szerintem jó húzás volt csak peches. És idén megrémiszt egy két QB-t meg RB-t.
De te mit gondolsz róluk?Csabee13
Roth nem hiszem h visszajönne ide, nem amíg a mostani FO van hatalmon 😀
Moses resign meg... hát legyen elvégre senki sem érkezett OLB posztra, de vele is csak többen vagyunk.
több mint 13 éve
2007: Suffered two broken bones in his left hand vs. Wisconsin (10/13) … The next week, he left the Indiana clash (10/20) in the first quarter with a dislocated right ankle, missing the team's final five contests.Erről már beszéltünk régen...Nem én mondtam, hogy gáz és azt sem, hogy könnyen megsérül. Olvasgattam és egyesek ezt állították, mondták. Képzeld a dolgoknak MINDIG utána nézek. :mad:danyly
AZ!
Odrick könnyen megsérül? Mert volt neki egy Rookie-ként? Ha megint kidől elfogadom de nem olyan sérülékeny mint hiszik.. nézz után a múltjának.. Akik draftolták megtették.. Nem gáz a srác és a Def falunk iszonyat mély lesz ha így marad..
Crowder-el vagyok úgy, hogy lehetne rosszabb is... 😊 De tényleg jó lenne ha Edds kinőné.Csabee13
Ennyit találtam.. na most ha 4 évente megsérül azt nem nevezném még Injury Prone -nak erre gondoltam, hogy nézz utána.. 😛 nem kell zsémbelni egyből... És ha csak a wikijét nézed láthatod, hogy nemvolt túl sokat sérült. Ennyire akartam felhívni a figyelmed. Vagy te találtál ellentétes dolgot?
több mint 13 éve
Erről már beszéltünk régen...Nem én mondtam, hogy gáz és azt sem, hogy könnyen megsérül. Olvasgattam és egyesek ezt állították, mondták. Képzeld a dolgoknak MINDIG utána nézek. :mad:
AZ!
több mint 13 éve
Bocsi de nem bírtam kihagyni. Tudtam, hogy ezt fogjátok írni. 😀Egy jó kis cikk :salguero egy idiótabriareos
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2011/04/undrafted-free-agent-pipeline-shut-for-dolphins.htmldanyly
több mint 13 éve
Erről már beszéltünk régen...AZ!
Crowder-el vagyok úgy, hogy lehetne rosszabb is... 😊 De tényleg jó lenne ha Edds kinőné.
több mint 13 éve
Egy jó kis cikk :salguero egy idióta
http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2011/04/undrafted-free-agent-pipeline-shut-for-dolphins.htmldanyly
több mint 13 éve
odrick nem fog special teamezni.Starks-Langford-Merling(ha marad)-Odrick, McDaniel, ez lesz a rotáció DE poszton, ami szerintem iszonyat erős.
Edds meg remélem idény felére kinyomja crowdert a kezdőből. bár futás ellen valszeg nem lesz annyira jó mint crowder amikor annak épp jó napja van. Igaz ritkán van neki olyan
több mint 13 éve
Egy jó kis cikk : http://miamiherald.typepad.com/dolphins_in_depth/2011/04/undrafted-free-agent-pipeline-shut-for-dolphins.html
több mint 13 éve
The 2011 NFL Draft has come and gone and while undrafted players can't sign with a team, they at least have an idea of where they would like to go based on opportunities to make teams and get playing time. The Miami Dolphins addressed some needs over the past weekend but to say that all the holes are plugged would be stretching the truth.
Once a new collective bargaining agreement has been reached or the courts order the league year to begin here are a few names that should receive a phone call from Jeff I.
több mint 13 éve
hogy fociról is legyen szóSötét lovak nekem is mindketten. Odrick-ról ugye semmi nem derült ki, max annyi, hogy könnyen megsérül. Bár legutóbbi nyilatkozatában harcra kész, alig várja, hogy játsszon. De max. egyenlőre szerintem csak ST, mert Starks, Merling és Langford-tól nem fér be. Jó edzésmunka, kemény, harcos játék és idény felénél még akár kezdő is lehet? Volt aki hulladék pick-nek minősítette Odrick-ot az egyetemi statjai alapján?! Én nem találom annyira szörnyűnek.
ESPN-en Misi kapott egy kis hypeot, sokat várnak tőle idén (én is) nem is értettem azokat akik az OLB posztot neednek jelölték meg. Futás ellen nagyon jó volt, összakapart 5 sacket, (ez csak több lesz idővel) szóval tényleg jó volt /lesz.
a nagy kérdőjelek nekem edds és odrick, ki mit vár tőlük?briareos
Edds-ről sem derült ki semmi tavaly. 3. számú ILB talán lehet. A 2009-es Iowa statja jó volt, főleg INT-ben és assist szerelésekben. Ha így muzsikálna akkor tovább javítaná az LB munkát, bár az eddig is jó volt, nem ezzel volt a baj.
Más: lehet az én figyelmemet kerülte el ez a Mallett-es sztori, de azért csak meg akartuk szerezni, de nem voltunk erőszakosak, de inkább sokat kellett volna érte adni.Mindegy, szerintem ő sem szívesen jött volna ide. 😊