NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
ne aggódjatok, ha ez megtörténik, akkor young olyan csodát művel nálunk, mint vick az eaglesben
több mint 13 éve
Sejtettem énVince Young - QB - Titans
Vince Young has reportedly spent time in South Florida this offseason as a way to get "face time" with the Dolphins.
Though the Dolphins are reported to have concerns about Young's attitude, we suspect they'll reconsider once the lockout is lifted. The staff has dropped hints that a mobile QB is on the agenda, and Young would be a good fit in Brian Daboll's run-heavy offense featuring play-fakes and roll-outs.
több mint 13 éve
A Jets Run Heavyt játszik. Nem "mikor futójáték play van", hanem "mikor passzjáték van" kategória, ha már homár. Ez meghatározza (csökkenti) a QB ratinget. Konkrétan a legnagyobb arányban hívnak run playt a ligában (és egyedüliként 50% felett teszik (évek óta)). E mögött kell game managerkedni, ami egyáltalán nem a QB ratingről szól. (Meg úgy egyáltalán a QB ratingből önmagában semmit nem lehet megállapítani sztem).De ha már QB rating. A két úr 2010ben a ligában 26. illetve 27. lett. Ami számomra nem azt jelenti, hogy milyen jó ez a szám, de meglepő, hogy egyikük nem sikeres:
http://espn.go.com/nfl/statistics/player/_/stat/passing/sort/quarterbackRating/year/2010/seasontype/2
A mögöttük található QBket érdemes megnézni. Hassi megítélése megosztott, nem szeretnék a saját szurkolói újra látni a csapat élén, de ott még vannak sokan akik mégis. Viszont a többit aztán csak szidták a fanek, hogy húzzanak már el. Őket előzte meg ez a páros.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
szerintem egyszerű a válasz. attól függetlenül hogy nagyjából egyszinten vannak, a jets védelme üt. a támadó oldalon, meg nem sikerül az első és második passzkísérlet és harmadiknak is passzolnak az sikerül és megint first down. (plussz ehhez jön hozzá mikor futójáték play van). én így tudom elképzelni, hogy sancho miki és henne bálint azonosak. de még ennyivel nincs befejezve, mert ott a clutch vagy mi... tehát a jets ellenfelek bőszen ordibálhatják, hogy suck meg fuck.
több mint 13 éve
http://thefinsiders.com/blog/2011/chad-henne-vs-mark-sanchezElgondolkodtató, hogy akkor mi volt a különbség a két csapat között?
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Brandon Marshall's wife, Michi, back in jail after violating judge's order to stay 500 feet from couple's home.marriage sucks
No comment. 😀gsn
több mint 13 éve
gsn
3 548
Brandon Marshall's wife, Michi, back in jail after violating judge's order to stay 500 feet from couple's home.No comment. 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Hali!😊 már nagyon várom a két cikked 😊
Új meló, új kecó de már csak napok kérdése és jövök folytatom ígérem.
Üdv mindenkinek!Csabee13
több mint 13 éve
Hali!Új meló, új kecó de már csak napok kérdése és jövök folytatom ígérem.
Üdv mindenkinek!
több mint 13 éve
ricky tweet:I’d love nothing more than to finish my career winning a Super Bowl with the Dolphins, but that’s gonna take some cooperation from others.
igaz h kihagyott pár évet és ezért korához képest megkímélt, de kétlem h lenne benne még 15 év
több mint 13 éve
pedig illene ide, csapatszinten minden évben eljátsszuk, hogy lábon lőjük magunkat
több mint 13 éve
haha, pont most nézem, h tegnap a Fins hivatalos fb oldalára kitettek egy kérdést, h mennyire lenne jó döntés leigazolni a frissen szabadult Burresst 😀Az akit azért csuknak be mert lábon lövi magát, nos attól nem várnék sokat 😊
én üdvözölném a döntést, ha nem is játszana, Marshallra és Wilsonra tuti jó hatással lenne 😛kristof
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
haha, pont most nézem, h tegnap a Fins hivatalos fb oldalára kitettek egy kérdést, h mennyire lenne jó döntés leigazolni a frissen szabadult Burresst 😀Durva partykat nyomának....
én üdvözölném a döntést, ha nem is játszana, Marshallra és Wilsonra tuti jó hatással lenne 😛kristof
Hát. Az elkapókkal szerintem minden rendben. Vagy irányító lenne? Esetleg RB ?😊
több mint 13 éve
Csaba, még mindig sok a dolog? 😕 😕
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
haha, pont most nézem, h tegnap a Fins hivatalos fb oldalára kitettek egy kérdést, h mennyire lenne jó döntés leigazolni a frissen szabadult Burresst 😀én üdvözölném a döntést, ha nem is játszana, Marshallra és Wilsonra tuti jó hatással lenne 😛
több mint 13 éve
pedig most lehet álmodozni, meg ábrándozni 😀briareosfree agency nélkül nehéz 😐
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na hát az ránk fér 😊
több mint 13 éve
na mi van mindenki meghalt?briareosLockout van a szurkolásban...
több mint 13 éve
LOL! Olvastátok a profootballon (vagy a Miami Heraldon) Henne nyilatkozatát? 😀 Ez már igen! Ez aztán a megnyugtatás! :cool:VenturaEgészséges egy önbizalom 😀
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
LOL! Olvastátok a profootballon (vagy a Miami Heraldon) Henne nyilatkozatát? 😀 Ez már igen! Ez aztán a megnyugtatás! :cool:
több mint 13 éve
Adam Rank egy szánni való idióta. Ki ért egyet?
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81fedae8/article/henne-working-hard-to-grab-dolphins-starting-qb-job?module=HP_headlinesHenne fel akarja venni a vezér szerepét, edzéseket szervez, Jake Long pedig ajnározza érte. A végén még tényleg sikerül neki 😛
Mindig jövőre!