NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Miami
964
Elvesztettem a fonalat valaki lenne kedves leírni kiket draftoltunk?.és milyen posztra.ha jól láttam iranyitot nem draftoltunk.tud valaki valamit hogy igazolunk e iranyitot? Hallottam palmert kolbot.valaki mondjon valami biztatot.előre is köszi,nem lehet mindenki profi😀
több mint 13 éve
korrekt story, ha van esze a lelkét is kiteszi majd az ST-ben 😊
több mint 13 éve
játszott ő mindent CB, FS, SS.nálunk ST lesz 😀
több mint 13 éve
he-heDe nézzétek a jó oldalát.. Sehol egy Pat White típusú luxus pick. Szimplán erőtlen draft.. nem szar ez csak szürke egyszerű nem vállaltak rizikót a sok bust után. Kivéve talán ezt a bűnözőpalántát. Amúgy S vagy CB?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát ez igen érdekes draft lett, mindegy SuperBowl lesz ebből azt kész(Wilson elég durva arc 😐)
több mint 13 éve
Mindjárt én is elolvasom a cikket, csak egí szóra még visszatérnék Kearse-re.jóvan akkor azthittem nekem káprázik a szemem fél 1-kor, hogy én centert láttam kiírva
Alkatilag DT, ebben a pozícióban is volt meghirdetve, nálunk viszont fel kell hizlalni NT-re. Most kb. 140-142 kg a srác, még egy 10-es és jó lesz. Magassága mind DT-re, mind NT-re megfelelő.
Furcsaság: pont néztem a Wilson kiválasztását és egy ideig C-nek írták ki. Biztos már elfáradt az emberke. 😊danyly
több mint 13 éve
Igen nem egy vidám vasárnapi kis cikk. A múlt az múlt, most a jövőjére kell neki is koncentrálni és remélem a Dolphins-nál beválik ill. betörik.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ez egy elég hm... érdekes történet azért.De ugye van még a ligában rosszfiú.
több mint 13 éve
sok a kérdőjel.Nem semmi. 😮Akkor Miamiban jó dolga lesz 😊Delonso_elég kemény sztori, érdemes elolvasni a cikket amit linkeltembriareos
Érdekes, hogy a fegyver sosem került elő.DoM
viaskodnak a puskáért, elsül egy lövés, hogy-hogynem pont fejbe.
no mindegy, remélem jó útra tért, és mindent megtesz h éljen a második lehetőségével.
(ui: personal note: azt is remélem h kenrick ellist nem varrják be 20 évre) 😀
több mint 13 éve
Mindjárt én is elolvasom a cikket, csak egí szóra még visszatérnék Kearse-re.Alkatilag DT, ebben a pozícióban is volt meghirdetve, nálunk viszont fel kell hizlalni NT-re. Most kb. 140-142 kg a srác, még egy 10-es és jó lesz. Magassága mind DT-re, mind NT-re megfelelő.
Furcsaság: pont néztem a Wilson kiválasztását és egy ideig C-nek írták ki. Biztos már elfáradt az emberke. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Nem semmi. 😮Akkor Miamiban jó dolga lesz 😊Delonso_elég kemény sztori, érdemes elolvasni a cikket amit linkeltembriareos
Érdekes, hogy a fegyver sosem került elő.
több mint 13 éve
Uhh de kemény sztori...
több mint 13 éve
szaba
10 547
Nem kell beszélni, csak olvass és értsd meg.Honnan tudod hogy beszélek angolul ?😊Delonso_Akkor Miamiban jó dolga lesz 😊Delonso_elég kemény sztori, érdemes elolvasni a cikket amit linkeltembriareos
több mint 13 éve
Honnan tudod hogy beszélek angolul ?😊Akkor Miamiban jó dolga lesz 😊Delonso_elég kemény sztori, érdemes elolvasni a cikket amit linkeltembriareos
több mint 13 éve
Akkor Miamiban jó dolga lesz 😊Delonso_elég kemény sztori, érdemes elolvasni a cikket amit linkeltem
több mint 13 éve
Akkor Miamiban jó dolga lesz 😊
több mint 13 éve
http://www.nytimes.com/2011/01/05/sports/ncaafootball/05montana.html?_r=1és utolsónak még egy DB Jimmy Wilson, most már ventura is megnyugodhatfun fact: jimmy ült két évet ha minden igaz 😀briareos
idén bajnokok leszünkbriareos
több mint 13 éve
és utolsónak még egy DB Jimmy Wilson, most már ventura is megnyugodhatfun fact: jimmy ült két évet ha minden igaz 😀
idén bajnokok leszünkbriareos
több mint 13 éve
A Walteren hamar 😊
több mint 13 éve
még egy helyes-helyes...mindenesetre a draftolt játékosok sorrendje hagy szerintem némi kívánnivalót. na remélem lesz draft elemzés 😛 😀
több mint 13 éve
és utolsónak még egy DB Jimmy Wilson, most már ventura is megnyugodhatidén bajnokok leszünk
több mint 13 éve
hát nálunk nincs is DT poszt ugye, (alapesetben, most hagyjuk figyelmen kívűl azokat az eseteket amikor mégis 4 falemberrel állunk fel).Kearse nálunk NT lesz (jobban mondva csere NT, ha megéri), bár továbbra is mondom, szerintem magas, de egye fene, láttunk már 6-4es NT-t. kicsit még rakunk rá izmot és jó lesz.
több mint 13 éve
helyes-helyes, csak nem tudom jó e ilyen későn...na lássuk az utolsót 😊
több mint 13 éve
😊 Akkor lehet future HOF
több mint 13 éve
Tehát inkább NT mint DT Kearse?