NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
esélyes. jó kis többéves nt projectmondjuk 6-4el kicsit magasnak tűnik
több mint 13 éve
Szerintem pont előlünk vittétek ki, mi nagyon nézegettük NTnek.
több mint 13 éve
Vettem észre, a tippjeim is szarok lettek.Az idő megold mindent...
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Igazából a draft-al kapcsolatban fogalmazódott meg bennem ez a gondolat. Szinte semmi tippem nem jött be a választásokkal kapcsolatosan, meg sok szakmai szöveggel sajnos nem tudom alátámasztani a dolgokat. De csak fejlődök majd. 😀 Na még egy óra és kiderül a következő baba. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
ne írjál marhaságot, hogy lenne marhaság minden amit beírsz? 😊
több mint 13 éve
A WR választás szerintem is hülyeség volt, de a többi rendben volt.De én már nem is merek semmit beírni, úgy is marhaság.
több mint 13 éve
ja igaz, eléggé túlreagálom :/ nem csak mi választunk úgy ahogy...
több mint 13 éve
Azigen, hazajövök és egy WR fogad... Mondja meg valaki mi a gicinek kellett nekünk WR? Mi a giciért pazaroltunk ilyenekre picket? Hát ez vicc gyerekek vicc. Mi az istenért nem az istenverte OL-be húzunk volna egy szép C-t? Annyira nem vagyok TE-endes, de jóvan - legyen akkor hibrid... Egyébként ez a Gates ez valami speed WR? Nekem Marlon Moore és Roberto Wallace tökéletesen megfelelt, sőt Moore-ban még jövőt is látok.
Ehelyett a pick helyett behúzunk volna inkább egy OL-t vagy egy NT-t... buzuljuk iylenekre a picket [-_-] Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen okosságokat húznak még be :o
Jah az éves TE pickünk megint megvan.Delonso_Úgy mint John Nalbone... Arra is elszórtunk egy 5. kört és már Philadelphiában keresi kenyerét
több mint 13 éve
Jah az éves TE pickünk megint megvan.
több mint 13 éve
Na csak lett egy TE 6. körre, feljöttünk 9-re érte.Szerintem Clay egy jó választás volt, ügyes kezű, gyors, erőszakos.
több mint 13 éve
Igen akire én gondoltam persze, hogy kiment. Boling (G) tippemnek is annyi. 😊 Nem is én lennék.Most már csak várom a meglepetéseket.
több mint 13 éve
Na a D.J. Williams-es tippem se jött be. Nekem érzékem van arra, hogy mindent mellé tippeljek. Most már inkább csak figyelek többet érek vele.De az jó kérdés, hogy a Packers-nek minek?
Na mindegy ők tudják.
több mint 13 éve
Thomas-al kapcsolatosan csak úgy értettem a nem ideálist, hogy én személy szerint jobban szeretem a robosztus, törtető RB-et. De ez csak egyéni vélemény. Ha visszatérne mondjuk Ricky jó kis alternatívák lennének.Ha már WR, én Ronald Johnson-ra gondoltam volna. De persze 4. körben nem erre számítottam. Érdekes.
több mint 13 éve
Marinoval ha shotgun úgysem érnek hozzá.Na annak több értelme is lenne mint ennek ami van.
több mint 13 éve
Na WR kellett mint egy falat kenyér.Csak 1000 volt belőle.
több mint 13 éve
thomas sztem 3rd downoknál meg goal line szitukban jó lesz többre nem számítok tőleErre itt van már Polite. Ha másra nem lesz jó, akkor szokásunk szerint bealakítottunk a drafton. :/
kristof
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
hát ebben nem értünk egyet braxa, franklin teljesen más.fox lehet jobb passzblokban, de futás blokkolásban franklin más kategória.
Na majd kiderül idén, h mi a helyzet
több mint 13 éve
braxa88
12 534
lol.ha már U. Franklin sztem nem jobb mint Jason Fox volt
feltrédelni egy olyan futóért, aki ok, h erős, de megint csak egysebességés, csak darálóba passzoló futó.
más: mennyit estek a U prospectekbriareos
több mint 13 éve
Daniel Thomas 6-0 és 230 font, ebben mi a nem RB alkat? jó nem az a kirobbanó sebességű, de akkor is. Ahogy Bria is írta egydimenziós, de legalább lesz RB ha nem jön vissza Ricky és RonnieMcElroy lesz ebből 😛 😀
több mint 13 éve
Akkor válaszolok magamnak : úgy látom maradt 4., 6. és két 7. kör. De persze ismerve a draftot ez változhat még.OT pozícióra akit én gondoltam Rackley, őt 3/12-ben elvitte a Jacksonville. Esetleg G-re Boling jól jöhet, ha marad 6. körre. 4. körben szerintem D.J. Williams lesz. Egy CB sem ártana, ott S. Wright-ra gondoltam de ő is kiment 3/25-ben.