Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
egyrészt, ha úgy alakul akár ronnie-val akár rickyvel hosszabbíthatunk (valszeg csak egyikkel)aztán van még pár kör a draftból, meg hát ugye FA.
szóval nem kell elkeseredni, kellett ez a falnak, csak legyen jó a srác.
Ha a fal jó lesz, minden más is helyre kerül
több mint 13 éve
Engem csak az érdekel ki fogja szerezni a pontokat? 😀 Henne meg Lex? vagy egy késői körös futó? Ingramak jobban örültem volna. Jó pick ez de nagyon remélem lesz valami az fa piacon... mert még 1 szezon hennevel nem megy le nekem... főleg igazán jó futó nélkül. 😕
több mint 13 éve
Hungarian Bill
1 539
briareosNagyon jól mutat így a kis Punci a másik kettő mellett 😊
több mint 13 éve
Majd Marcell gyorsan sérült listára teszi 😊Gratu jó, húzás volt 😊
több mint 13 éve
A picsa verje meg......
több mint 13 éve
Lesz még itt zúgolódás 😀 Holnap mire 13óraára hazaérek... 😀 Sőt inkább felkelek 5:30-tól hamarabb... Bár lehet rosszul teljesítenék angolból ha meglátnám kit húzunk 😀
több mint 13 éve
Mai olvasgatásom eredményeképpen elmondhatom, hogy 10ből 10 mockdraftban Pouncey-t húzunk.Pesszimizmusom eredményeképpen elmondhatom, hogy tuti hogy valami hülyeséget csinálunk :cool:
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Ez rossz hír. Nyugodjon Békében. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Jim Mandich, a member of the undefeated 1972 Miami Dolphins and a beloved broadcaster for the club, from complications of a long battle with bile-duct cancer. He was 62.R.I.P.
"When you think about Jim Mandich," said teammate Kim Bokamper, "you think Miami Dolphins."
The Dolphins confirmed Mandich's death Tuesday night but didn't have immediate details. He was diagnosed with cancer in early 2010. Chemotherapy had left him gaunt, but he continued to be the unwavering voice of the Dolphins.
nincs több aaaaaaaaaaaw right Miami.
😕briareos
több mint 13 éve
Jim Mandich, a member of the undefeated 1972 Miami Dolphins and a beloved broadcaster for the club, from complications of a long battle with bile-duct cancer. He was 62. "When you think about Jim Mandich," said teammate Kim Bokamper, "you think Miami Dolphins."
The Dolphins confirmed Mandich's death Tuesday night but didn't have immediate details. He was diagnosed with cancer in early 2010. Chemotherapy had left him gaunt, but he continued to be the unwavering voice of the Dolphins.
nincs több aaaaaaaaaaaw right Miami.
😕
több mint 13 éve
Erről jut ezsembe... anno még vagy 2 éve (vagy nem tudom), volt olyanról szó, hogy mez vagy logo újítás. Mi van ezzel? Vagy már megtörtént és én nem tudok, vettem észre???
több mint 13 éve
Nagyon helyes. 😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Fehér mániás vagyok, nálam az a favorit, de a Miami mezek összes szín összeállítású meze bejövős
több mint 13 éve
Akkor örülök neki. 😀 De persze van ilyen narancs-piros alternatív mezünk is. Nekem az is tetszik. 😊
több mint 13 éve
második számú kedvenc csapatom a Phins, szóval felvenném azért 😊
több mint 13 éve
Gondolom nem vennéd fel. Messze áll a pirostól. 😀 Köszi a tippet.
több mint 13 éve
felveszek egy Phins mezt ha gondolod 😀elméletileg nfl.com-on lehet majd nézni
több mint 13 éve
De én nem csak hang alapján akarom figyelni az eseményeket. Vizuális típus vagyok. 😀
több mint 13 éve
28-án kezdődik a draft, erre az ESPN America csak felvételről nyomja 29-én az első napot 17:30-tól 22:30-ig?nem lehet, biztosan. tudom ajánlani a bowl.hu stream-et 😉 Az ESPN Amerca az NHL konferencia döntő miatt adja ismétlésben a draftot és ez csak az első nap lesz, amit írtál. (szombaton és vasárnap is ismétlésben adják a másik két napot)
Persze lehet ebben a 2. nap is benne van.
Lehet más csatornát kell figyelni.danyly
több mint 13 éve
28-án kezdődik a draft, erre az ESPN America csak felvételről nyomja 29-én az első napot 17:30-tól 22:30-ig?Persze lehet ebben a 2. nap is benne van.
Lehet más csatornát kell figyelni.
Olvasgattam megint draft-al kapcsolatosan : nagyon arra hajaznak sokan, hogy itt 1. körben bizony OL (valószínűleg OT) választás lesz. Én nem bánnám, legalább akkor falembereket tudnánk választani, nem úgy mint QB-et. 😀 Mármint úgy értem normálisakat.
Jövőre (ha lesz idény ; bár most van egy kis reménysugár) kinyomjuk minden LB szemét. 😀
Szerintem 3. v. 4. körben van esély D.J. Williams draftolására. Jó elgondolás lenne a személye.
több mint 13 éve
Ja meg a tradek is kifelejtődtek....Bőven elhúzódik majd.
több mint 13 éve
ülj le,egyes 😛Alexei szavaival élve "Útálom matek"
150 perc=2 óra 30 perc 😀Newman
javítom hibám 😊