Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Nem értem. Majdan FA-ról vagy a későbbi körből nem lehet találni minőségi játékost? Egy harmadik körös is lehet minőségi, ő is tud nyitni lyukat, tud védeni pár másodpercet. Biztos vagyok benne. Ha más nem akkor FA... Elvégre nem én mondtam, hogy ''ha kell akkor sok pénzt ölünk bele a csapatba'' - vagy valami hasonló. Sok az 1/15 egy OL játékosért.
több mint 13 éve
Berger ennyire gyenge centerként? én csak a Baltimore elleni meccset láttam, ott nem vallott szégyent, de nagyon sok helyen azt olvasom hogy a legrosszabb kezdő jelenleg a posztján...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szóval mielőtt meggyújtjátok a máglyát azért gondoljátok át mit írtam, nem a panthersről beszélünk.. 😊Csabee13A Panthers falából egyedül egy RG hiányzik, a többi kezdő poszton minőségi játékossal rendelkeznek. A depth hiány csinálta ki őket idén Otah sérülése miatt, nem a tehetség deficit a tényszerűség kedvéért.
Carey-nak meg a legutóbbi hírek szerint kérdéses, hogy a térde 100%-os lesz a TC kezdetére, ezért én nem lennék annyira nyugodt, különösen az alternatívák ismeretében.
több mint 13 éve
Ki mondta, hogy nem? De könyörgöm, azért ne hasonlítsuk a mi falunkat a Pantherséhez... Senki nem mondta, hogy lényegtelen.. Jelenleg kell egy kis erősítés de ha nincs senki aki tudna yardot is hozni, akkor nehogy már OT, OG, C, jöjjön első körben. Mit tart tovább kinevelni, egy guardot vagy egy Qb-t? Ennyi.. Érdekes, hogy abból amit írtam ezt hámoztátok ki.. mert nem erre gondoltam.. Van egy elit LT-nk. egy elfogadható RT-nk egy jó G vagy C majd eldől mire használjuk, ott van még Jerry is 3. körös volt. Kell erősítés ide igen.. na de 1/15 mikor nincs Qb, Rb ?Szóval félreértések végett nem a fal szerepét bagatellizálom el, De annyira nem rossz a falunk, hogy Újra kéne alapozni egy 1. körös pickel.. főleg, hogy olyan hű de nagy név sincs a radaron.
Szóval mielőtt meggyújtjátok a máglyát azért gondoljátok át mit írtam, nem a panthersről beszélünk.. 😊
több mint 13 éve
Hát.... pl az hogy ez nem így működik. Nézd meg Traktort. A remek Browns fal mögött mit csinált és a Denver fala mögött mit csinált. Avagy Clausen. Amikor shotgunban két másodperce sem volt eldobni a labdát. A jó fal igenis fontos. Nagyon nagyon fontos. Lukak nélkül nem lehet futni. Idő nélkül nem lehet dobni. Kivéve ha olyan playmakered van mint Bigben vagy a kutyanyúzó. De ők sem lesznek mindig egészségesek.Mostanában egyre jobban azon vagyok, hogy tradeljünk le. Nem tudommiért, de nagy az űr az első és a harmadik kör között. Kimaradunk a lényegből. Most húzunk valakit az első körben aki szintén sosem biztos attól, hogy első körös. Lenne inkább két darab második kör, vagy egy második és két darab harmadik körünk.VenturaPont az általad felvázolt probléma miatt, nem is olyan értékes ez a pick. Ha valaki feltradelne idáig nem áldozna rá olyan nagy számú picket. Feljebb írták is..
Arra a felvetésre, mivel ha húzunk is qb-t roszabb lenne mint Henne, azt tudom mondani, teszek rá ha pozitív irányú fejlődést látok és nem ezt amit Henne-nél. Hiába mondják, hogy de mennyit fejlődött... a számok azok számok... TD
Ingram picket el tudom fogadni, OL-t nem. Előbb valaki kerüljön a fal mögé, vagy egy elit futó, vagy egy érdemes Qb... Szép dolog hogy a protection jó persze.. de az egész hajigálóbotot nem ér ha nincs mögötte semmi ami hozná a yardokat. Inkább egy középszintű fal jó támadókkal, mint egy liga első fal életképtelen támadókkal. Úgyhogy amíg Ingram, vagy később egy Mallett ott van addig hagyjanak engem az OL-el békén.
Ez is egy szempont szerintem, ellenérvek? 😊Csabee13
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ingram picket el tudom fogadni, OL-t nem. Előbb valaki kerüljön a fal mögé, vagy egy elit futó, vagy egy érdemes Qb... Szép dolog hogy a protection jó persze.. de az egész hajigálóbotot nem ér ha nincs mögötte semmi ami hozná a yardokat. Inkább egy középszintű fal jó támadókkal, mint egy liga első fal életképtelen támadókkal. Úgyhogy amíg Ingram, vagy később egy Mallett ott van addig hagyjanak engem az OL-el békén.háát... ez a hozzáállás szokott QB, RB, WR temetővé tenni egy csapatot, van rá bőven példa az NFL-ben 😊
Ez is egy szempont szerintem, ellenérvek? 😊Csabee13
Persze, ha mindenáron bustot akar csinálni az ember bármelyik jobb sorsra érdemes QB-ból, akkor hajrá, csak aztán nem szabad meglepődni, hogy az irányító nem igazán fejezi be az éveket egészségesen (nem mindenkinek jut egy Big Ben szerű qb, aki minél többet tölt a rakás alján, annál jobban él 😊).
több mint 13 éve
Én még ennek ellenére QB ellenes vagyok, de ha jőni akar, hát jöjjön. De ha bebukunk vele.. úúú 😀 😀 Egyébként azért, mert ha jövőre több lenne a minőségibb QB, akkor miért húznánk most? Feltétel persze kik lesznek jövőre és, hogy milyen helyen végzünk (ha adná isten, hogy super bowlba lennénk, nem lesz korai húzás 😀 )
Egyébként valami ilyesmiért vagyok én is az OL húzásnak ellen. Bár most újabban van, hogy Ingramnek csökken az értéke az állítólagos térd pletyka miatt. Már írják, hogy nem ő lesz az első kiválasztott futó, meg, hogy lehet, hogy első körben nem kel el - ezt azért én erősen kétlem. OL-t FA-kból és későbbi körből.
Már csak két hét gyerekek, két hét :cool:
több mint 13 éve
Mostanában egyre jobban azon vagyok, hogy tradeljünk le. Nem tudommiért, de nagy az űr az első és a harmadik kör között. Kimaradunk a lényegből. Most húzunk valakit az első körben aki szintén sosem biztos attól, hogy első körös. Lenne inkább két darab második kör, vagy egy második és két darab harmadik körünk.VenturaPont az általad felvázolt probléma miatt, nem is olyan értékes ez a pick. Ha valaki feltradelne idáig nem áldozna rá olyan nagy számú picket. Feljebb írták is..
Arra a felvetésre, mivel ha húzunk is qb-t roszabb lenne mint Henne, azt tudom mondani, teszek rá ha pozitív irányú fejlődést látok és nem ezt amit Henne-nél. Hiába mondják, hogy de mennyit fejlődött... a számok azok számok... TD
Ingram picket el tudom fogadni, OL-t nem. Előbb valaki kerüljön a fal mögé, vagy egy elit futó, vagy egy érdemes Qb... Szép dolog hogy a protection jó persze.. de az egész hajigálóbotot nem ér ha nincs mögötte semmi ami hozná a yardokat. Inkább egy középszintű fal jó támadókkal, mint egy liga első fal életképtelen támadókkal. Úgyhogy amíg Ingram, vagy később egy Mallett ott van addig hagyjanak engem az OL-el békén.
Ez is egy szempont szerintem, ellenérvek? 😊
több mint 13 éve
Mostanában egyre jobban azon vagyok, hogy tradeljünk le. Nem tudommiért, de nagy az űr az első és a harmadik kör között. Kimaradunk a lényegből. Most húzunk valakit az első körben aki szintén sosem biztos attól, hogy első körös. Lenne inkább két darab második kör, vagy egy második és két darab harmadik körünk.
több mint 13 éve
Én nem tudom ki mit értett, de félreértette mindenki. Szerintem nálam látszik ki a sztár és ki a kedvenc, ezért természetesen mellé nem ér fel senki.Nem hasonlítottam csupán arra akartam rávilágítani, hogy egy viszonylag jó falember kellene-kellhetne.
Úgy látszik ide ki kell vesézni mindent mert egyesek nem értik.
Akkor én kérek elnézést a félreértések végett.
Kell egy OG és kell egy OT. Jerry szerintem viszonylag jó volt, de sokan szarnak tekintik, tehát ő is másodszámúnak tekintendő. Meg persze egy normális C sem ártana.
Jó lenne nekünk M. Pouncey és Carimi. De ha rá is megyünk valamelyikre akkor abból csak egy fog sikerülni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Bazzaninál a pont, az idei OT-k közül Big Jake vállvédőjét sem cipelhetné egy sem
több mint 13 éve
Sokan azt hangoztatják, hogy OL hülyeség választani olyan elől és mi van ha mégsem. Long-ot nagyon elcsíptük és tudjátok mi a véleményem róla. Miért ne lehetne még egy ilyen kaliberű játékost elcsípni. Összedől a világ ha mondjuk Tyron Smith-t v. Anthony Castonzo-t választjuk 1. körben?danylyCastonzoval biztosan összedől, és lehet csomagolni, meg a BUST táblákat előkeresni.
Viszont az OL pick egyáltalán nem lenne hülyeség, ha nem sikerül a tradedown. Carimivel lenne elit RT, Carey-t meg beljebb lehetne rúgdosni eggyel, úgyis sérülésből lábadozik, ki tudja meddig lehet rá 100%-ban OT-ként számítani, és megoldott lenne az RG poszt. Incognito centerben, és már csak egy hely kiadó (Jerry?). Kész a stabil, átlag feletti fal, amelyik mögött bárki tudna futni.
több mint 13 éve
Danyly itt válaszolnék.Tehát te azt mondod az RB dolog v. kérdés inkább harmadlagos kérdés. Mivel kell a falba ember az 1., és kell egy irányító 2., és majd utána jöhet egy RB?
Tegnap csajoztam. Nos, amiért nem örülnék Ingramnek az a következő.
Nincs rendben a falunk és nincs rendben az irányítónk személye sem. Így AP sem lenne sikeres nálunk, mert egyszerűen a körülmények rosszak. Vezetőink lazán elszórták a pickeket sokszor a semmibe, a támadás alapjának tartott "mi futócsapat vagyunk" feltételei meg nem adottak már, hisz lejárt a futótandem szerződése és ideje is, megújulás nem történt a poszton, ahogy a falban is Carey motiválatlan lett és eléggé elhízott, a megtartása pedig sokba kerülne, míg belső posztokon egyszerűen nem találjuk meg akire szükségünk lenne. QB poszton pedig te is tudod hogy állunk.
A dream scenario az lenne ha le tudnánk tradelni szereznénk vele legalább egy harmadik kört még. És behúznánk leső választásra valamelyik normális QB prospectet (hiába mondják hogy nincs sok csapat vígan szemezget belőle) illetve legalább egy falembert és a 3-4 körben egy kellemes futót. Ez talán előbbre vinne minket.
Nem biztos hogy beválik a QB igen. De jobb mint ülni egy olyannal, aki viszont tuti nem válik be. És a légitüzérséghez az elkapónk megvannak és jók is. Ideje a falat az irányítót és a futót is rendberakni. FA n meg elhozni a legjobb lehetőséget, DeWillt a 3. körös újonc elé.Delonso_
Én ezekkel teljesen tisztában vagyok és át is látom a dolgot, de kitudja, hogy a Miami-nál, hogy gondolkoznak. Ez itt a kérdés.
Ha magukba néznek és látják, hogy a tavalyi és a tavalyelőtti QB választás is kritikán aluli volt, akkor idén azért első körbe nem teszik meg azt, hogy mégis QB-t draftolnak 1. körben. Vagy kockáztatnak és mégis. 50-50 %.
Sokan azt hangoztatják, hogy OL hülyeség választani olyan elől és mi van ha mégsem. Long-ot nagyon elcsíptük és tudjátok mi a véleményem róla. Miért ne lehetne még egy ilyen kaliberű játékost elcsípni. Összedől a világ ha mondjuk Tyron Smith-t v. Anthony Castonzo-t választjuk 1. körben?
Attól függ milyen sorrendben akarják megvalósítani a csapatfelépítést, milyen lesz a taktika, ki alkalmas a megvalósításukra, mennyire fér bele a csapatstruktúrába stb.
Ugye új OC van, ő is mit akar, mert teljesen más lesz v. legalábbis szeretne mint eddig volt. Lehet erős TE-es játékot akar (pl.: SINGLE BACK DOUBLE TIGHT, TE PASS), lehet még egy TE-t is viszünk drafton (D.J. Williams). Fasano Parcells nagy haverja volt, a támogatója oda. Nem tudom. Rengeteg variáció van.
Én már eldönteni nem tudom mi lenne jó 1. körben, 3. körben stb. ezt bízzuk az "okosokra". Csak sajnos lehet megint marhák lesznek és szörnyűt választanak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Van ott probléma rendesen.Nekem a White pick az egyik legfájóbb (henike is persze)
több mint 13 éve
A legtöbb játékos már nincs a csapatnál.közben tuna lenyilatkozta h annak idején talán mégis ryant kellett volna draftolnunk.Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez az ember akit tisztelek a tudása miatt ilyet bír mondani.
vélemények?briareos
Megszereztük az akkori draft legértékesebb játékosát. Nem az ő hibája, hogy nem vagyunk képesek draftolni/ szerezni egy normális irányítót.
Az én véleményem az hogy itt a scoutoknak és az FO nak kéne erősen elgondolkodni azon mit művelnek. Long pedig egy remek ember és remek játékos.Delonso_
2008 - Összesen 9 választás
QB Chad Henne - 2/57...2008-
G Shawn Murphy - 4/110...2008-2009
RB Jalen Parmale - 6/176...2008 december
G Donald Thomas - 6/195...2008-2010
2009 - Összesen 9 választás
QB Pat White - 2/44...2009-2010 szeptember 4
WR Patrick Turner - 3/84...2009-2010 preseason
TE John Nalbone - 5/161...2009-2010 szeptember 21
G Andrew Gardner - 6/181...2009-2010
LB J.D. Folsom - 7/214...2010 december 8
2010 - Összesen 8 választás. Ide azokat írom akik nincsenek a csapatnál, akiket megkérdőjeleznek, vagy csak spontán 1 évet ki kellett hagyniuk.
DE Jared Odrick - 1/28...2010- /2010 októberében lesérült és nem is játszott már - őt megkérdőjelezik/
LB A.J. Edds - 4/119...2010- /Egész szezont kihagyta sérülés nélkül/
LB Chris McCoy - 7/212...2010 szeptember 4 után
több mint 13 éve
közben tuna lenyilatkozta h annak idején talán mégis ryant kellett volna draftolnunk.Egyszerűen nem hiszem el, hogy ez az ember akit tisztelek a tudása miatt ilyet bír mondani.
vélemények?briareos
Megszereztük az akkori draft legértékesebb játékosát. Nem az ő hibája, hogy nem vagyunk képesek draftolni/ szerezni egy normális irányítót.
Az én véleményem az hogy itt a scoutoknak és az FO nak kéne erősen elgondolkodni azon mit művelnek. Long pedig egy remek ember és remek játékos.
több mint 13 éve
Danyly itt válaszolnék.Tegnap csajoztam. Nos, amiért nem örülnék Ingramnek az a következő.
Nincs rendben a falunk és nincs rendben az irányítónk személye sem. Így AP sem lenne sikeres nálunk, mert egyszerűen a körülmények rosszak. Vezetőink lazán elszórták a pickeket sokszor a semmibe, a támadás alapjának tartott "mi futócsapat vagyunk" feltételei meg nem adottak már, hisz lejárt a futótandem szerződése és ideje is, megújulás nem történt a poszton, ahogy a falban is Carey motiválatlan lett és eléggé elhízott, a megtartása pedig sokba kerülne, míg belső posztokon egyszerűen nem találjuk meg akire szükségünk lenne. QB poszton pedig te is tudod hogy állunk.
A dream scenario az lenne ha le tudnánk tradelni szereznénk vele legalább egy harmadik kört még. És behúznánk leső választásra valamelyik normális QB prospectet (hiába mondják hogy nincs sok csapat vígan szemezget belőle) illetve legalább egy falembert és a 3-4 körben egy kellemes futót. Ez talán előbbre vinne minket.
Nem biztos hogy beválik a QB igen. De jobb mint ülni egy olyannal, aki viszont tuti nem válik be. És a légitüzérséghez az elkapónk megvannak és jók is. Ideje a falat az irányítót és a futót is rendberakni. FA n meg elhozni a legjobb lehetőséget, DeWillt a 3. körös újonc elé.
több mint 13 éve
Long megszerzése kellett, logikus volt és slussz-passz. JL téma lezárva. Ő a mi ikonunk.Amit elb....unk azon már késő bánkódni és nincs is értelme.
Tuna is fogja be a száját, ha csak ilyenek tud mondani.
Long mellé egy-két brutál ember és bárki lehet mögöttük. 😊
több mint 13 éve
Erős de sok igazság van benne. Hová tűnt a 2008-as 11-5-ös forma? Elvitte a cica? 😊Volt olyan amikor azthittük, hogy az offense jó. Lásd 2008. Mi volt a hajtókar? Pennington. Valahol csak itt kéne a kutyának eltemetve lennie.
Jó poénos, de a kedvenc csapatom szarakodik. Így már szomorú a helyzet.
Ezeken a problémákon lehet a mostani draft sem segít.
Bár én látok esélyt, mert a védelem már jó, következik az offense és azért mondjuk meg őszintén a ST sem ártana gatyába rázni.
Idén (ha lesz idény) már pozitív mutatóval kell zárni. Jövőre pedig mindenképpen playoff. Sajnos a Patriots és a Jets is előttünk jár. De várom, hogy elhasaljanak. 😊 Elég egy pár banánhéj. De lehet nem.danyly
Parcells témához.
A nyilatkozat rosszul érint szerintem sok embert, mert sosem jó a negatív hozzáállás, nyilatkozás. Ugye erről bezsélünk mindig draft előtt...: Hogy csak évek múlva derül ki, hogy mi volt a helyes, mi nem. Mi vált be és mi nem. Most is ugyanez a helyzet. Ugye általános elmélet, hogy minden a falnál kezdődik. 2007-es gyönyörűség után meg lehetett volna kockáztatni egy irányítót, de egy nagyszerű falember valószínű jobban hangzott. Főképp Jake Long egyetemen mutatott tudása, játéka csavarhatta el a vezetőség fejét. Lehet ha nem lett volna Jake, akkor valamilyen irányítót meg lehetett volna próbálni (most nem tudom kik voltak akkor a rosteren nálunk [tán lemon és beck] - ugye pennington csak preseason közeledtével érkezett). Ekkor is szokták mondani, hogy utólag okosabbak vagyunk, viszont meg kell állapítani, hogy jake LOGIKUS választásnak tűnt. Utólag nézve: jake csak a vakoldalt fedezi, addig matthew a csapat hajtókarja. Valószínűleg az LT posztot egy második, harmadik körös is meg tudta volna oldani. Lásd: philip merling, chad henne és kendall langford.
Én jelenleg azon vagyok, hogy ne siessük el. Állítólag ugye idén nem olyan jó játékosok vannak. Én azt mondanám, hogy ne húzzunk idén semmiképpen sem QB-t hanem ha kell akkor jövőre (bár mint írtam nem tudom milyen QB felhozatal lesz, de táncsak jobb, több lehetőség lesz). Henne már 3. évét kapná bizonyításra, de azért semiképpen se legyen egy alex smith 2.0
Na kíváncsi vagyok a tiétekre is.
több mint 13 éve
én egyáltalán nem bánom.Long HoF tag lesz, idővel csak találunk valakit aki érdemes a védelemre.
ryan meghalt volt a falunk mögött
több mint 13 éve
közben tuna lenyilatkozta h annak idején talán mégis ryant kellett volna draftolnunk.Longot talán mégsem kéne bukásként megélni. Valakinek meg kellett védenie szegény porcelánembert!
vélemények?briareos
Akkor ott ez egy jó döntés volt. 2009 től jöttek a rossz döntések. Ryan amúgy tényleg nagyon jó kis QB.
több mint 13 éve
közben tuna lenyilatkozta h annak idején talán mégis ryant kellett volna draftolnunk.vélemények?
több mint 13 éve
Erős de sok igazság van benne. Hová tűnt a 2008-as 11-5-ös forma? Elvitte a cica? 😊Jó poénos, de a kedvenc csapatom szarakodik. Így már szomorú a helyzet.
Ezeken a problémákon lehet a mostani draft sem segít.
Bár én látok esélyt, mert a védelem már jó, következik az offense és azért mondjuk meg őszintén a ST sem ártana gatyába rázni.
Idén (ha lesz idény) már pozitív mutatóval kell zárni. Jövőre pedig mindenképpen playoff. Sajnos a Patriots és a Jets is előttünk jár. De várom, hogy elhasaljanak. 😊 Elég egy pár banánhéj. De lehet nem.
több mint 13 éve
az a baj, hogy nekem fogalmam sincs mit tesz hozzá a csapathoz. Nyilván tisztában vagyok egy HC feladataival, de hogy tavaly pl mi volt Henning, mi volt Sparano, nem mindig világos számomra.Hát ez van.
lehet hogy neked 1000 x inkább Chan mint Tony, nekem viszont 1000x inkább Tony mint Rex, Satan, vagy Wannstache (CAMERONT NEM IS EMLÍTVE)