Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Tényleg két MNF, az első mindjárt a miénk. Mindkettő csoport rangadó. + thanksgiving day meccs a Cowboys ellen. Ráadásként egy újévi meccs.Mi leszünk az NFL arca. 😀
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
két MNF nem rossz.És még van TNF is. Elég primetime, pedig szarul szerepeltünk, egye fene legyen szezon.
több mint 13 éve
Szerintem meg otthon, Monday night meccsen megmutathatja a csapat, hogy igenis számolni kell velünk. Együk meg őket mint anno a vadmacska 😉
több mint 13 éve
Igen én is néztem. Ne a vereséget helyezzük előtérbe. Szerintem jó sorsolásunk van. Ha hozzuk újra az idegenbeli meccseinket + otthon sem leszünk loser-ek, a 10-6 simán összejöhet. De egy kis szerencsével akár a 11-5 is.Csak persze legyen idény.
De ez a végleges sorsolás? Nem csütörtökre ígérték?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Fajintos lesz a szokásos vereséggel nyitni. Emelett karácsonyra is kapunk egy kis meglepi csomagot a patriotstól, újévkor meg egy jets lesz. http://www.nfl.com/schedules/interactive?module=HP_cp3#/team=MIA
több mint 13 éve
Köszi. Javítottam.
több mint 13 éve
Olt gondoltál ugye ?
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Hát nem biztos, hogy gőznénk, de hogy egy-két-három INT-et szereznénk az biztos 😛VenturaNeki problémái vannak a Phins játékosok megtalálásával nem? 😀
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Végigböngésztem a 2011 draft visits and workouts tracker listát a mi oldalunkról.Nagy meglepetés nem ért.
A 03.10. és 04.18. közötti időben 10 QB, 8 RB és 6 LB lett megnézve, már ami a kiemelt számokat illeti.
G/C poszton 2 ember, C poszton 2, OT-G/T-G poszton pedig 1-1 ember lett tesztelve.
Tehát összességében 7 ember a OL vonalon, főleg C poszton nézelődnek. Hát mit mondjak megértem. Nagyon fontos poszt. Sokan lesajnálják ezeket a pozíciókat, pedig igenis nagyon fontosak.
Szerintem főleg olyan embert keresnek aki megfelel ill. bevethető két poszton is a falban.
több mint 13 éve
Hát nem biztos, hogy gőznénk, de hogy egy-két-három INT-et szereznénk az biztos 😛
több mint 13 éve
Végigolvasgattam a beírásokat, de továbbra sem értem egyeseknél, hogy mit látnak Henne-ben?! :mad: Kapott nem egy esélyt és mindig eljátszotta a bizalmat amit neki szavaztak.
Remélem most már belátták a vezetők és edzők is. Ha nem fafejűek. Ha igen akkor tovább gurul lefelé a lejtőn a kedvenc csapatom.
Tehát irányító kérdés van és lesz is min. a draftig, de lehet tovább. Valamelyik előző beírásomban írtam, hogy a QB draft-jaink elég siralmasan alakultak (Henne, White), lehet ez kicsit elrettenti a vezetőket a QB választástól és más alternatívát keresnek, egy másik NFL-es csapat által kiebrudált QB személyében. Persze ha lesz olyan aki idejön és megfelel a csapatnak.
Adjuk oda a Bills-nek Henne-t, és ellenük játszassák a regular season-ban, és biztos 2 sima győzelmünk lesz a csoportban. 😊
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Nem tudom továbbra is mit látnak annyira Kolb-ban, talán Leinarttal lehet jobban járnátok, és még pick sem kell érte mert FA lesz ha jól tudom :rolleyes: .
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
...Nagyon nagy fikázást fogok kapni most, de ha elindul az Fa azért akadnak csere padra szorult emberek akiket szívesebben látnék itt. És inkább velük tennék próbát. pl.: Kolb, Leinart, vagy Palmer, ha úgy alakul.. vagy bárkit aki vezető lehet a csapatban...Csabee13Tegnap olvastam, hogy állítólag a Miami akár az elsőkörösét is adná Kolb-ért (egyik oldal), vagy lemenne Eagles helyére, az 1/23-ra Kolbért, plusz adna még pár későbbi draftjogot várhatóan (másik oldal).
több mint 13 éve
Látom te inkább statisztikai ember vagy. Nincs ezzel semmi baj, de világos példa vagy jelen esetben rá, hogy mi a különbség a statisztikák által mutatott teljesítmény és a látottak alapján mutatott teljesítmény között.Harmadik kisérletre passz esetén egyből jön a negyedik.Amikor tavaly a Miami 3rd downon passzolt, 36.6%-ban szerzett 1st downt. Ez a 14. legjobb mutató volt a ligában, és 9. legjobb az AFC-ben. Megelőzve pl. a Houstont.
Geeri
Mindegy. Nem rontom tovább itt a levegőt.DoM
Egyértelműen leszögezhető, hogy mi, a 7 győzelemnél többet is meg tudtunk volna nyerni. Aki látta a meccseket tudja.
Sokszor kulcspillanatokban adta el a labdát. Sokszor csak úgy bedobta a közösbe (lol, ez jó hangozik 😀 ). Az a baj, hogy ezt szerintem nem is lehet megmagyarázni. Ezt látni kell egy 5 literes popcorn és egy 3D-s szemüveg mellet. Nézegettem youtube.on inte-eket de csak a 8. 9. valamint a 10. intjét rakták fel.
Meg még azért nem is tetszik, mert Henne zsebibaba. Simán kimozoghatna a zsebből szerezve plusz tized másodperceket, másodperceket. Emellett az is baj, hogy nem elég gyors és agilis, teljesen lomha volt mikor futott.
Na jövőre azért kövess minket is 😉
több mint 13 éve
Szerintem mindenki örül itt egy hozzáértő véleményének DoM ne érts félre minket.. de már csak a megrázkódtatások miatt is amit Henne szerzett nekünk ez alatt az 1 és 3/4 szezon alatt a legtöbb szurker elkívánja a pokolba... És az lehet, hogy a statisztikái nem olyan rosszak 3rd down-nál de éppen mindig amikor égető szükség volt rá akkor rontott.. Az meg külön bosszantó volt, amikor 1,5 percet kellett volna kibekkelni ~4pont előnnyel és ez a maki hozzávágja egy db-hez a lasztit... persze td-t hoztak belőle.. köv. drive utolsó esély és nem megy.. és én bíztam tavaly ilyenkor benne, hogy jó lesz.. elhittem. Most nem megy.. kb olyan érzésem van mint havernak (aki Chicago szurkoló) mikor megemlítem neki Rex Grossmant.
Ez is lehet az ellenszenvünk oka nem tagadom.. biztos benne van hogy nincs már bizalom. Fősulis focit nem követem nem tudom mennyire pocsék vagy sem ez a class csak azt írtam, hogy én pl örülnék ha hoznánk valakit. Nem feltétlen drafton kell. Nagyon nagy fikázást fogok kapni most, de ha elindul az Fa azért akadnak csere padra szorult emberek akiket szívesebben látnék itt. És inkább velük tennék próbát. pl.: Kolb, Leinart, vagy Palmer, ha úgy alakul.. vagy bárkit aki vezető lehet a csapatban.. mert henikének legalább Marino magaslatba kell emelkedni ezután hogy a csapat elfogadja mint vezetőt szerintem. Csak szurkoló vagyok így is nézzétek a véleményem, de szerintem akkor is sokat számít lélektanilag, hogy kit kell védeni, vagy milyen offense után kell pályára lépni..és nálunk ez nem hiszem hogy pozitív jelenleg.
több mint 13 éve
Harmadik kisérletre passz esetén egyből jön a negyedik.Amikor tavaly a Miami 3rd downon passzolt, 36.6%-ban szerzett 1st downt. Ez a 14. legjobb mutató volt a ligában, és 9. legjobb az AFC-ben. Megelőzve pl. a Houstont.
Geeri
Mindegy. Nem rontom tovább itt a levegőt.
több mint 13 éve
Tehátvagyisakkor:A másik három sem éppen a lufifej erőssége...
20%nyi (na jó, ez saccolt érték, ízlésmódosítót elfogadok, főleg mert offense system-e válogatja) a 3rd down efficiency. Vagyis a 3&4-5 fölött a PASSZ játékok sikerességének hatékonysága.
Még 20%nyi a Red Zone hatékonyság, szintén passzban kostál.
Végső 20% a 2 min. warning hatékonyság. Ez furának tűnhet, mert elvileg ez 2*2 perc, és a meccs hosszú. De ebbe én beleszámolom a game w drive (clutch, hívjuk akárhogy) képességet is. Vagyis nem szigorúan 2 min w, hanem döntő uccsó drive képességet.
És csak a maradékhoz 40%hoz számítana az össz yard+TD/IT mutató+yardátlag+QB rating+complete efficiency.
Vagyis önmagában ezek fontosabbak a többinél, de lehet egy irányító használhatatlan, hiába javítod ezt az egekig, ha a másik 3 nem javul.
Ez magánvéleményem.
ulpianus
Harmadik kisérletre passz esetén egyből jön a negyedik.
A RedZone hatékonyságot Fieldgoal-ok magas száma mutatja.
Az meg, hogy Henne-nek Clutch-momentje legyen... na az egy szezonban párszor, de akkor az szerencsére többnyire egész meccses.
Ehez jön a pocsék TD/INT mutató.
Igen ezt lehetne hová fejleszteni, ha egy rookie-ról beszélnénk, de így, hogy három éve csak szenved kár rá az időt pazarolni.
Tulajdonképpen én minden évben reménykedek, hogy azt az egy-két meccses formáját tudja hozni mondjuk csak 8-9 meccsen és már teljesen boldog lennék. Ehelyett semmi sem változik évek óta, és jönnek az ilyen terkó dumák, hogy nincs elég jó elkapó, nincs futás, és mindenki a passzra figyel, meg a kedvencem, hogy őfensége kobakjára szoros a sisak...
De a legcsúnyább, hogy minden meccs után az ellenfél Secondary-je a mi kis Chadünk tökéletes játékalkalmatlanságán röhög, és viccelődik a médiában.
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Herm pedig egy zseni.De ezt már le sem írtam hosz az eredmények is mutatják ő nem tud nyerni, vezetésről is nehezen ha erős az ellenfél, nem kezdő szintű QB.
A másik dolog ami sántított a Free- Heni párhuzamnál, hogy Free egy rookie volt, heni meg csak úgy néz ki minden szezonjában.
több mint 13 éve
Egy kicsit belepofáznék, ha lehet (ha nem, akkor is):Oh jajj.... Henne mint teljesen rendben lévő kicsit javítandó QB.6.7-es passzátlaga van 60%-os pontossággal, ami gyakorlatilag ligaátlag. Előbbi a TD/INT aránynál a legfontosabb mutatója a passzjáték sikerességének, amiről senki sem beszél (ligaátlag 6.9-7.0). A hiányposztos cikkben írtam, hogy a Henne által elszórt labdák megengedhetetlennek egy futásra és védelemre alapozó csapatnál, de pusztán elméletben egy jó QB edzőnek ha sikerülne lefaragni az INT-k magas számát, akkor no problemo... Az nem vitás, hogy pocsék a döntőhozó képessége, de ennek javíthatónak kellene lennie.
Általában egyetértek azokkal a dolgokkal amit írsz de eeez?Delonso_
Ez meg biztos ismerős: http://weblogs.sun-sentinel.com/sports/columnists/hyde/blog/2011/02/hyde_a_defense_for_chad_henne.html
Ha ebből a classból QB-t húztok az első körben, évekre írjátok ki magatokat a rájátszásból.
Olvasnivaló: http://www.coldhardfootballfacts.com/Articles/11_2740_Pigskin_Prophet_commands_sports_media_to_act.html
A blogon meg a Sanchez példa nagyon jó, mert nincs túlértékeltebb fiatal irányító jelenleg a ligában nála.
Nem mondom, hogy minden a legnagyobb rendben, de közel sem érzem halottnak a Henne projectet.DoM
Egy QB értékét nem csak a TD/IT arány valamint a yardátlag és a passzolt yard/szezon határozza meg SZERINTEM (már írtam sokszor, van aki unja remélem).
Szóval nálam ez a QB értékének a 40%a. Tudom elsőre ez érdekes, mert ez sok adat, mid fontosnak tűnik, de mindjárt elmogyorózom.
Ez nálam mind egy kalap alá tartozik. Herm Edwards után szabadon kicsit továbblépve fejlesztettem ki a csudálatos értékmérő szisztémát, röviden CSÉSZ-t. 😀
Tehátvagyisakkor:
20%nyi (na jó, ez saccolt érték, ízlésmódosítót elfogadok, főleg mert offense system-e válogatja) a 3rd down efficiency. Vagyis a 3&4-5 fölött a PASSZ játékok sikerességének hatékonysága.
Még 20%nyi a Red Zone hatékonyság, szintén passzban kostál.
Végső 20% a 2 min. warning hatékonyság. Ez furának tűnhet, mert elvileg ez 2*2 perc, és a meccs hosszú. De ebbe én beleszámolom a game w drive (clutch, hívjuk akárhogy) képességet is. Vagyis nem szigorúan 2 min w, hanem döntő uccsó drive képességet.
És csak a maradékhoz 40%hoz számítana az össz yard+TD/IT mutató+yardátlag+QB rating+complete efficiency.
Vagyis önmagában ezek fontosabbak a többinél, de lehet egy irányító használhatatlan, hiába javítod ezt az egekig, ha a másik 3 nem javul.
Ez magánvéleményem.
SINGLE BACK DOUBLE TIGHTdanylySzolgálati közlemény! Kéretik nem személyes támadásnak venni.
Szerintem ez a Single Big, vagy Single back Big. Így is elég hosszú a playek neve, valamint edző függő, de ez elfogadott, hogy minden két TE-es felállást többnyire így hívnak. (például I esetén ez a BIG I. Tehát itt is két TE jön fel (mindig Big formációban WRnek kell lejönni, vagy nem u.a. a felállás ugye (ha HB-FB jönne le)).
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Persze, ez make or break Henikének és Tonyéknak is.Ha nem sikerül, borul az egész FO.
több mint 13 éve
Ha lesz szezon, egy év múlva okosabbak leszünk. 😉
több mint 13 éve
Sajnos Henne egy olyan tipus aki képes remekül játszani majd olyan bambának lenni amivel teljesen tönkrezúz mindent.Nem egyszer láttam azt hogy áll az egész O mint a cövek és nézi mit csinált Henne... elképesztő dolgokat műve.
Hány meccsen volt olyan, hogy a védelem harapott mint a veszett kutya majd két pick múlva már ők is tompán mozogtak, minek hajtsanak. Ez a megengedhetetlen, mindkét részről.
Az első cikket ismerem, nem értek vele egyet,
Jobb elkapók neki? Hehh Kinél? Marshall Bess Hartline elég jók. Az utóbbi kissé dropos de harmadiknak tökéletes. O lineman? Sokszor fél perce volt dobni.
Jó uprgradelünk mert C nincs, de Jake két ember helyett védi.
A statok meg mindig csalókák sem a rendszert sem a playcallt nem nézik.
több mint 13 éve
Oh jajj.... Henne mint teljesen rendben lévő kicsit javítandó QB.6.7-es passzátlaga van 60%-os pontossággal, ami gyakorlatilag ligaátlag. Előbbi a TD/INT aránynál a legfontosabb mutatója a passzjáték sikerességének, amiről senki sem beszél (ligaátlag 6.9-7.0). A hiányposztos cikkben írtam, hogy a Henne által elszórt labdák megengedhetetlennek egy futásra és védelemre alapozó csapatnál, de pusztán elméletben egy jó QB edzőnek ha sikerülne lefaragni az INT-k magas számát, akkor no problemo... Az nem vitás, hogy pocsék a döntőhozó képessége, de ennek javíthatónak kellene lennie.
Általában egyetértek azokkal a dolgokkal amit írsz de eeez?Delonso_
Ez meg biztos ismerős: http://weblogs.sun-sentinel.com/sports/columnists/hyde/blog/2011/02/hyde_a_defense_for_chad_henne.html
Ha ebből a classból QB-t húztok az első körben, évekre írjátok ki magatokat a rájátszásból.
Olvasnivaló: http://www.coldhardfootballfacts.com/Articles/11_2740_Pigskin_Prophet_commands_sports_media_to_act.html
A blogon meg a Sanchez példa nagyon jó, mert nincs túlértékeltebb fiatal irányító jelenleg a ligában nála.
Nem mondom, hogy minden a legnagyobb rendben, de közel sem érzem halottnak a Henne projectet.
több mint 13 éve
Oh jajj.... Henne mint teljesen rendben lévő kicsit javítandó QB.Általában egyetértek azokkal a dolgokkal amit írsz de eeez?
Hány Miami meccset láttál?
Az az ember nem döntéshozásban javítandó aki folyamatosan beledobálja az ellenfél db ibe a labdát úgy, hogy a környéken nincs saját játékosa, teljesen nyugodt körülmények között. Nem nyomva, nem kergetve semmi. A statokat meg... sok meccsen pick után dedós playhívásokat kapott hogy befejezze 5 pick alatt. Időnként megtáltosodik és gyorsan levezet egy TD driveot majd legtöbbször nem is érti mi történik a pályán, hogy lett megint egy pickje vagy hol van a WR az előbb még ott volt. Nem kezdő képességű irányító és nem is Freemen. Az NCAA ben is az egyik legkevésbé mobilis bamba irányítóról beszélünk.
több mint 13 éve
Nem értem. Majdan FA-ról vagy a későbbi körből nem lehet találni minőségi játékost? Egy harmadik körös is lehet minőségi, ő is tud nyitni lyukat, tud védeni pár másodpercet. Biztos vagyok benne. Ha más nem akkor FA... Elvégre nem én mondtam, hogy ''ha kell akkor sok pénzt ölünk bele a csapatba'' - vagy valami hasonló. Sok az 1/15 egy OL játékosért.VenturaÚgy látom, hogy a legfőbb gondokat, hogy egyszerűen nincs olyan ordító hiányposzt, amire ebből a classból el lehetne lőni az 1/15-öt. Innentől felesleges a vita, hogy a ez túl magas xyz-nek, mert mindenkire igaz. Ha nincs letrade, akkor marad a puszta luxus pick, vagy ezen lehet a pozíciós értékkel kicsit finomítani.
QB fronton meg nem értek kifejezetten az edzésmódszerekhez, de Henne játéka és számai alapján ha a döntéshozó képessége feljavulna, akkor semmi gond nem lenne vele (már pedig ez munkával javítható, elég Freemant megnézni - 10/18-ből lett 25/6 TD/INT egy offseason alatt), mert a többi statja teljesen rendben van (pontosság, y/att). Főleg, ha van "alatta" egy futójáték, plusz a már most is ütős védelem, akkor elirányítgathatja a 'fins hajóját.