Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
gondoltam letisztázom a dolgot, mielőtt Ventura szívinfarktust kap ijedtébengratulalok megnyerted a szarosbracsat. tudsz olvasni.http://www.finheaven.com/headlines/44-headlines/354-odrick-to-retireáprilis bolondjaJJ
kemeny. lehet dl lesz az elso kor ?Fake
Fake
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gratulalok megnyerted a szarosbracsat. tudsz olvasni.http://www.finheaven.com/headlines/44-headlines/354-odrick-to-retireáprilis bolondjaJJ
több mint 13 éve
http://www.finheaven.com/headlines/44-headlines/354-odrick-to-retireáprilis bolondja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 547
És akkor annak idején nem kellett Brees, mert hétszentség, hogy sose lesz már válla... A fene egye meg :/GeeriNem teljesen így volt, ha jól tudom.
több mint 13 éve
És akkor annak idején nem kellett Brees, mert hétszentség, hogy sose lesz már válla... A fene egye meg :/
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
pfff... verjem, szegény :/ 😕
több mint 13 éve
Szegény embert az ág is húzza... 😕 Most kapott volna még egy esélyt, de azt hiszem ez is elszállt...Free agent Chad Pennington will require surgery to repair a torn ACL after suffering the injury in a basketball game.Robilluma
It wasn't for bad luck, he'd have no luck at all. Pennington was just getting close to full health after a fourth shoulder surgery. He won't be ready for the start of the 2011 season, which makes it unlikely that he'll sign by the end of the summer. This could be the end of the line for the hard-luck 34-year-old.
több mint 13 éve
Free agent Chad Pennington will require surgery to repair a torn ACL after suffering the injury in a basketball game.
It wasn't for bad luck, he'd have no luck at all. Pennington was just getting close to full health after a fourth shoulder surgery. He won't be ready for the start of the 2011 season, which makes it unlikely that he'll sign by the end of the summer. This could be the end of the line for the hard-luck 34-year-old.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
Hát lehet az agyonreklámozottság szól belőllem, de még mindig ingram.ingram, mallett, egy 2. kör... én belőllem ezek szólnak - habár ugye nem lesz itt mallett-ingram. vagy az egyik vagy a másik De ingram még mindig).
Aztán meg is lenne a kezdő rb-nk, azután meg majd szerzünk valahonnan egy másik futót is...
Későbbi körben lehet falembereket húzni, vagy majd szintén szerválni valahonnan...
több mint 13 éve
A Dolphins élénken érdeklődik a TE D.J Williams (Arkansas) után.Elsősorban a QB Ryan Mallett-et (Arkansas) figyelték, de ligaforrások szerint Williams is képbe került.
Azt nézték nagyon, hogy működik a passz játék a két játékos között.
Az új OC Daboll, előnyben részesíti illetve többet szeretné alkalmazni a single-back play-et és a TE/H-back formációkat. Gondolom ezért is néznek még +1 TE-t. De erre miért nem alkalmas Fasano?
Henne korlátozott képességei között ez talán még alaklamazható, persze ha ő lesz a kezdő QB.
De Ingram-en továbbra is erős figyelem van. Bár a Giants és Patriots is erősen figyeli.
Előzetes tippek szerint (pár helyen) most már nem is Ingram-et szánják a Dolphins első körös választottjának hanem Mallett-et. Azért is van ez az elképzelés mert később is tudnak egy megfelelő RB-t szerezni.
De ha Mallett nem jönne össze akkor a második megoldás Colin Kaepernick QB poszton. Sokan nem értenek egyet ha ez így is történne. Én bevallom őszintén nem nagyon ismerem a srácot. A draft után okosabbak leszünk.
A héten Kaepernick edzésmunkáját figyeli a Dolphins, többek között a Titans, a Broncos és a Chiefs-el egyetemben.
A múlt héten a Browns, a 49ers és az Eagles figyelte. Nagyon kapós lett ez a gyerek.
Amerikai újságok és az NFL személyzeti osztályának elmondása szerint jól muzsikált az NFL Combine-on. Kiemelték hatalmas karját, a sebességét, a munkamorálját és éleslátását.
Bár a mutatói nem olyan rosszak az egyetemről : 4000 y feletti futás, ebből 59 TD. Ez azért szép teljesítmény. De az mondjuk az egyetem. Tehát mobilis irányítónak nyugodtan lehet nevezni.
Kérdezték is tőle : miért ez a sok futás?
Két kombinációt lehet erre felvázolni :
1. nem méri fel eléggé az ellenfél védelemét és könnyebnek v. egyszerűbbnek találja a QB futást.
2. az egyetemen a játékhívás ezt írta elő, hogy sokszor fusson.
Bár egy segédedző (nem ismert a neve) elmondása szerint olyan mint J. Webb (Minnesota, QB). Hát ez így van sok jóra ne számítson az NFL-ben.
Míg más meg azt mondta, nagyobb ígéret mint Gabbert v. Newton. Ízlések és pofonok. Mondhatnánk.
Nyilatkozatai alapján elég nagy szájúnak tűnik Kaepernick : ő No. 1. irányító akar lenni, nem érdekli ki akarja elvinni és hányadik helyen stb.
Valaki azt mondja ezekkel a szövegekkel csak el akarja adni magát ezért ezek az erős szavak.
Visszatérve kicsit a draftra bonyodalmat fog okozni a második kör hiánya. Tehát nagyon meg kell gondolni kit, mikor.
Remélem befognak válni a választottak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
14-10titeket úgyis elverünk, vele-nélküle 😛briareosMajd jövőre visszatérünk erre (akkor találkozik -legkésőbb- a 2 csapat legközelebb tétmeccsen) 😊iktriad
több mint 13 éve
titeket úgyis elverünk, vele-nélküle 😛briareosMajd jövőre visszatérünk erre (akkor találkozik -legkésőbb- a 2 csapat legközelebb tétmeccsen) 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://www.cheerleadermadness.com/ nem mondom h jobb mint a march madness, de azért na 😀
több mint 13 éve
Mike Sims Walker nagyon hozzánk kívánkozik, kár h nincs rá szükségünkbriareosPersze hogy ide akar jönni. Floridában maradna, plusz a hét minden napján együtt lógatna nagy spanjával, Marshallal. De én is remélem hogy inkább valamelyik NFC csapatban köt majd ki.
több mint 13 éve
Áh mondok olyan hírt, ami ha igaz lenne biztos jobb lenne ennél. Mondjuk Ralph Wilson el akarja adni a csapatot 😀ja és Tunának most már hivatalosan sincs köze a csapathozbriareosA legjobb hír, amit egy Bills szurkoló kaphat 😊Helmut Zimmer
több mint 13 éve
ja és Tunának most már hivatalosan sincs köze a csapathozbriareosA legjobb hír, amit egy Bills szurkoló kaphat 😊
több mint 13 éve
Mike Sims Walker nagyon hozzánk kívánkozik, kár h nincs rá szükségünkja és Tunának most már hivatalosan sincs köze a csapathoz
több mint 13 éve
Jah... elég ez a pár hónap punnyadás - ezt is nehezen lehet elviselni, nem még, hogy egy lockout-ot [-_-]Én azon vagyok, hogy szerezzünk egy 2. kört... ez nagyon durván kevés, hogy csak egy első körünk van aztán meg egy harmadik... Így nem annyira fogunk haladni az 5-ről a 6-ra.
több mint 13 éve
Biztos nem Polite-ra mondták, szerintem te Lex Hilliardra gondolsz
több mint 13 éve
Háát Polite-ról mondták hogy 1000 yardos futó lenne, ha több lehetőséget kapna? Szerintem nem feltétlen Ingram lesz a befutó. Látok benne opciót, hogy nem egy all down-os futónk lesz, hanem két középszerű futóval egy tandem. 3rd down futónk az már van. Szóval nem lepődnék meg, ha hoznánk 3. körül egy agilisebb csata lovat mellé. De remélem, hogy csak a kávé mellé járattam túl az agyam és Ingram-ra célzott. 😊
Henne meg megküzdhet a kezdőposztért... azt reméltem a roster helyért fog küzdeni, de hát karácsony már elmúlt... és akkor sem kaptam meg az irányítót amit kértem 😀 Ez a lockouttól döglött off season elég kemény lesz. Kíváncsi lettem volna milyen mozgás lett volna egy free agencyvel.. mondjuk lassan annak is örülni kell ha időben elkezdődik a szezon.
több mint 13 éve
Na hát ezek szerint nagy lenne az esély a futó választásra, de, hogy melyik körben...''Sparano szeretne találni egy olyan futót a drafton, akinek megvan az a sebessége, hogy könnyedén leszakadhasson az üldözőiről, és egy screen passból is nagy játékokat tudjon bemutatni.''
Melyik játékost tudjátok elképzelni a leírás alapján? Bár lehet, hogy ez a leírás sok játékosra ráillik, mert nem éppen tömör fogalmazás.
több mint 13 éve
JA, olyan nagyot fejlődött hogy ki is került a csapatból....Eret vágok ha nem szerzünk valami csak félhülye félbamba félfakezű irányítót.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
comp pick osztásnál kaptunk egy 7/34et, azt hiszem ezzel elkezdhetünk építeni egy új franchiset