Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
De nyugtassatok meg, hogy ti is láttatok sok okos embert akik ilyesmiket mondogatnak.Szerintem is... rossz volt nézni, h mennyire mellédobja a WR-eket . Valahogy nem érzik egymást vagy az időzitéssel van baja...DM13Támadófalat szerintem futás terén kéne erősíteni, Henne-t jól megvédik, bár ebben benne lehet az is, hogy a tökfej ellen nem blitzelnek, hanem lefedik az elkapókat, és várják az interception képében manifesztálódó sült galambot, ami nagy eséllyel a szájukba is repül.az az érdekes Henne játékában hogy pont a rövid passzokban fejlődött tavalyhoz képest.
Sokan írják, hogy Henne-t hagyni kéne játszani, ő nem Pennington, nem megy neki, hogy a 10yardos passzokat dobáljon. Állítólag neki kell egy csapat jó elkapó (ami adott...), meg egy olyan playcaling, hogy hajigálja fel rájuk a labdát, és lesz egy meccsen 10 hatalmas megoldása, és amellett majd eltörpül az az egy-két interception.
Nem tudom mondjuk hogy ezek az emberkék tisztában vannak-e vele, hogy Chad Henne nem= Bratt Favre...Geeri
a napokban olvastam erről egy kimutatást valahol, ha van igény megkeresem.
ami nagyon rossz volt (completion terén) az a +20 yardos passzokbriareos
Más: most konkrétan le tudok mondani erről a cikkről, the finsiders-en kívűl merre lehet a csapattal kapcsolatos cikkeket olvasgatni?
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Szerintem is... rossz volt nézni, h mennyire mellédobja a WR-eket . Valahogy nem érzik egymást vagy az időzitéssel van baja...az az érdekes Henne játékában hogy pont a rövid passzokban fejlődött tavalyhoz képest.Itt is igaz lesz az az elcsépelt szólás mondás, hogy : végy egy jó kapust, amerikai foci esetében pedig : végy egy jó irányítót?Támadófalat szerintem futás terén kéne erősíteni, Henne-t jól megvédik, bár ebben benne lehet az is, hogy a tökfej ellen nem blitzelnek, hanem lefedik az elkapókat, és várják az interception képében manifesztálódó sült galambot, ami nagy eséllyel a szájukba is repül.
Nagyon fontos egy jó, intelligens, kreatív, mobilis QB, de ezt érdemes v. kell-e a többi játékrész v. az egész csapat felé emelni?
Ez egy csapatjáték.
Inkább a mondást úgy alakítanám át, hogy : végy egy erős védelmet. És utána arra alapozz rá.
Én itt nem is a defense-re gondoltam, inkább a QB-t megvédő, RB segítő játékposztokra.danyly
Sokan írják, hogy Henne-t hagyni kéne játszani, ő nem Pennington, nem megy neki, hogy a 10yardos passzokat dobáljon. Állítólag neki kell egy csapat jó elkapó (ami adott...), meg egy olyan playcaling, hogy hajigálja fel rájuk a labdát, és lesz egy meccsen 10 hatalmas megoldása, és amellett majd eltörpül az az egy-két interception.
Nem tudom mondjuk hogy ezek az emberkék tisztában vannak-e vele, hogy Chad Henne nem= Bratt Favre...Geeri
ami nagyon rossz volt (completion terén) az a +20 yardos passzokbriareos
több mint 13 éve
az az érdekes Henne játékában hogy pont a rövid passzokban fejlődött tavalyhoz képest.Itt is igaz lesz az az elcsépelt szólás mondás, hogy : végy egy jó kapust, amerikai foci esetében pedig : végy egy jó irányítót?Támadófalat szerintem futás terén kéne erősíteni, Henne-t jól megvédik, bár ebben benne lehet az is, hogy a tökfej ellen nem blitzelnek, hanem lefedik az elkapókat, és várják az interception képében manifesztálódó sült galambot, ami nagy eséllyel a szájukba is repül.
Nagyon fontos egy jó, intelligens, kreatív, mobilis QB, de ezt érdemes v. kell-e a többi játékrész v. az egész csapat felé emelni?
Ez egy csapatjáték.
Inkább a mondást úgy alakítanám át, hogy : végy egy erős védelmet. És utána arra alapozz rá.
Én itt nem is a defense-re gondoltam, inkább a QB-t megvédő, RB segítő játékposztokra.danyly
ami nagyon rossz volt (completion terén) az a +20 yardos passzok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tökön is szúrnám magam ha érte tradelnénk fel (meg úgy bárkiért, inkább lefele kéne)sztem már bent se lesz mire mi jövünkkristoffeltrade nevű dolog? 😊Habi
több mint 13 éve
sztem már bent se lesz mire mi jövünkkristoffeltrade nevű dolog? 😊
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem már bent se lesz mire mi jövünk
több mint 13 éve
Cam Newton meg nálunk tölti a hétvégét 😀 Hát az egy "rendkívül" érdekes pick lenne 😀Csabee13Az amúgy se gyenge éjszakai élet még jobban felpezsdülne...Amúgy szvsz a legideálisabb hely lenne Oglinak - mondjuk nem az NFL miatt 😊
több mint 13 éve
Cam Newton meg nálunk tölti a hétvégét 😀 Hát az egy "rendkívül" érdekes pick lenne 😀
több mint 13 éve
Itt is igaz lesz az az elcsépelt szólás mondás, hogy : végy egy jó kapust, amerikai foci esetében pedig : végy egy jó irányítót?Támadófalat szerintem futás terén kéne erősíteni, Henne-t jól megvédik, bár ebben benne lehet az is, hogy a tökfej ellen nem blitzelnek, hanem lefedik az elkapókat, és várják az interception képében manifesztálódó sült galambot, ami nagy eséllyel a szájukba is repül.
Ez egy csapatjáték.
Nem tudom mondjuk hogy ezek az emberkék tisztában vannak-e vele, hogy Chad Henne nem= Bratt Favre...
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Itt is igaz lesz az az elcsépelt szólás mondás, hogy : végy egy jó kapust, amerikai foci esetében pedig : végy egy jó irányítót?Nagyon fontos egy jó, intelligens, kreatív, mobilis QB, de ezt érdemes v. kell-e a többi játékrész v. az egész csapat felé emelni?
Ez egy csapatjáték.
Én itt nem is a defense-re gondoltam, inkább a QB-t megvédő, RB segítő játékposztokra.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
penningtont próbálgatni semmi értelme, amíg henne a csapatban van.szegény hiába nagyon intelligens, már nincs válla. azt se feledjük, hogy amikor második évét tolta nálunk, bukdácsoltunk vele amíg meg nem sérült. Nyilván nem azt mondom h szar, de nem hosszútávú megoldás. Ha henne-t a csapatban tartják, akkor őt kell nyomatni.
több mint 13 éve
Sajnos ez valós.Hát nem felejtettem még el a cikket:
Olvastam már más forrásból is.Delonso_
Pennington nyilatkozta, hogy van még benne (érzése szerint ugye) kurázsi, és visszatérne játszani.
/Persze nem most nyilatkozta/
Természetesen ez az ő véleménye volt akkor - azóta nem tudom nyilatkozgatott e. És persze ott van a vezetőség gondolata is.
Na mindegy, Briarosnál a nagy igazság, hogy van bőven más need-ünk. Most megint bepróbálkozni... Megint adni picket... És még nem is igen 10 évre oldja meg a problémát (öregség)...
Én akkor is próbálgatnám még Pennington-t. Kedve van hozzá, az egészsége szólhat közbe. Jó lenne ha valami okos döntés láthatnánk a vezetőségtől.
több mint 13 éve
én nagyon remélem h senkiért sem adunk 1. kört (kivéve .... )
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lényegtelen , idén sb-t nyerünkkíváncsi vagyok h képbe került-e kolb, állítólag a seahawks az első körét ajánlotta érte.
(maddenben)
minek tradelni egy nem top qb-ért, azt a picket inkább áldozzuk más needrebriareos
több mint 13 éve
lényegtelen , idén sb-t nyerünk(maddenben)
minek tradelni egy nem top qb-ért, azt a picket inkább áldozzuk más needre
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az ideitől gyakorlatilag csak jobb lehet a class jövőre, luck meg ugye kiemelkedő (legalábbis most, sztem fog esni az 1/1ről)
több mint 13 éve
Hát ha elől akarunk Qb-t húzni jövőre akkor Henne, garantálni fogja. De amúgy jövőre gondolod hogy jobb eséllyel húzhatunk franchise Qb-t? Ha Henne, akkor kb ugyanitt fogunk húzni, vagy ennyire mély lenne a köv draft class qb-ból? Annyira nem vagyok otthon. Oké hogy 1 atom nagy név lesz, de ő szerintem 75% 1/1. Vagy több.Na még mindig inkább ő mint a tejbe tök, vagy egy szokásos draft bust Qb. Én így gondolom. Akit érdemes behúzni nem érjük el, meg van más egyéb needünk is bőven.Csabee13de ha jön palmer akkor még egy ideig (sztem legalább 4-5 évig) nem húzunk új qb-t szal inkább még egy év henne és utána tizeniksz egy új franchise qbvalkristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na még mindig inkább ő mint a tejbe tök, vagy egy szokásos draft bust Qb. Én így gondolom. Akit érdemes behúzni nem érjük el, meg van más egyéb needünk is bőven.Csabee13de ha jön palmer akkor még egy ideig (sztem legalább 4-5 évig) nem húzunk új qb-t szal inkább még egy év henne és utána tizeniksz egy új franchise qbval
több mint 13 éve
Na még mindig inkább ő mint a tejbe tök, vagy egy szokásos draft bust Qb. Én így gondolom. Akit érdemes behúzni nem érjük el, meg van más egyéb needünk is bőven.
több mint 13 éve
na vele aztán sokkal beljebb lennénk... ---> insert sarcasm
több mint 13 éve
Sajnos ez valós.Olvastam már más forrásból is.
több mint 13 éve
Armandi Salguero adta hírül, hogy a kívánságlistánkon Carson Palmer is szerepel...Mennyire lehet valós? Mit szóltok hozzá?
Ezek szerint csak nem vannak odáig Henne-ért.
több mint 13 éve
egyetmi találkozó lenne 😊Long-Henne-Mallett
😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eminem nem kell, ogli se, locker se, kaepernick se. mcelroy nem nfl szint, de daltonnak se örülnék. gabbert esetleg de ha rookie akkor ponder (nem elsőkörben, max ha letradelünk ~30 környékére) v stanzi a 4. round környékén