Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
A thephinsider.com összeszedte a különböző magazinok, stb draft mockjaitNem lesz nagy meglepetésben részetek...
http://www.thephinsider.com/2011/3/8/2036740/miami-dolphins-mock-drafts-around-the-net-3-8-edition
több mint 13 éve
Akkor ő a ti emberetek 😀Sajnos olyan képet nem találtam, ahol ütő van a kezében :/
több mint 13 éve
Továbbra sem látom értelmét hogy elkapó jöjjön hozzánk. Nagyszerű játékosaink vannak a poszton... Ne Cincó jöjjön hanem ütős irányító!!!
több mint 13 éve
Ocho ideális csapata a Miami Bengals, ahol Rex Ryan a HC.
több mint 13 éve
Newton, bah.... elég bustunk van már. 85 meg... kövezzetek meg de én bírom.Delonso_én is bírom, nevetek rajta, meg tényleg mókás.
de ne nálunk 😊
több mint 13 éve
Newton, bah.... elég bustunk van már. 85 meg... kövezzetek meg de én bírom.
több mint 13 éve
ha elhozzuk 85öt newtont meg a drafton akkor azért Marshallal lenne egy igen balhés triónk 😀kristofnem is néznék több dolphins meccset egy ideig
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha elhozzuk 85öt newtont meg a drafton akkor azért Marshallal lenne egy igen balhés triónk 😀
több mint 13 éve
hiába, helyi gyerek.az a baj hogy nálunk nem szeretik a szürke egyéniségeket, a szó nélkül sorba beálló játékosokat, így ő sem illik ide 😕
több mint 13 éve
Chad Ochocinco: 'Dolphins have always been my team'http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-chad-ochocinco-dolphins-030411,0,1805238.story?track=rss
Ez a faszi elképesztő. Jövő héten a Bills lesz a csapata?
több mint 13 éve
sokat mondott ő, legutóbb azt, hogy még van benne egy év.23 most szabadügynök, bár mondta h jönne visszam nem valószínű h megtörténik. Olvastam h olyan csapatban szeretne játszani, ahol elkapásokkal is segíthet (mint még nálunk pár éve), Pats, Colts, Saints, ezeket olvasom.Williams nem azt mondta idény előtt hogy ez lesz az utolsó éve?JayB
williams szintén szabadügynök, és nem úgy tűnik h visszajön, ő is megy valami esélyes teamhez.briareos
Ne feledjük most már Rosenhaus az ügynök, Ricky még nincs leharcolva, backupként még elkarcolhat egy ideig.
Kell a pénz na 😀
több mint 13 éve
JéBé
7 035
23 most szabadügynök, bár mondta h jönne visszam nem valószínű h megtörténik. Olvastam h olyan csapatban szeretne játszani, ahol elkapásokkal is segíthet (mint még nálunk pár éve), Pats, Colts, Saints, ezeket olvasom.Williams nem azt mondta idény előtt hogy ez lesz az utolsó éve?
williams szintén szabadügynök, és nem úgy tűnik h visszajön, ő is megy valami esélyes teamhez.briareos
több mint 13 éve
23 most szabadügynök, bár mondta h jönne visszam nem valószínű h megtörténik. Olvastam h olyan csapatban szeretne játszani, ahol elkapásokkal is segíthet (mint még nálunk pár éve), Pats, Colts, Saints, ezeket olvasom.williams szintén szabadügynök, és nem úgy tűnik h visszajön, ő is megy valami esélyes teamhez.
több mint 13 éve
Üdv néked is, Ha jól emlékszem 34 kiakadt szezon végére, hogy miért nem kapott elég lehetőséget és hogy itt többet nem játszik bla bla.. 23 meg kivételesen nem halt meg 6 meccs után, de produktum is arányosan csökkent. És ha jól tudom, bár így 2 óra felé lehet nem emlékszem jól, lejárt szerződés, tag-et, tendert nem kapott. Esélyes hogy költözik és még csak trade sem lesz. Én így emlékszem, de Bria biztos kijavít ha tévednék.Titkon én is Ingram-et várom. De meglepnének vele... sztem trade lesz lefele a hiányzó pick miatt.
több mint 13 éve
Sziasztok!Szióka neked is! 😛
Itt vagyok én is minden nap benézek.
De ne kezdjünk már széthúzni, így is kevesen vagyunk Phins szurkolók itt.
Lehet, hogy sokszor nézeteltérések vannak de ilyen alamuszi kedvenc fórumozósdiba ne kezdjünk bele.
Történésekről annyit.. Soliai túl lett fizetve, de kellett ahhoz hogy megtartsuk. Incognito háát örülök hogy marad C-ben vagy G-ben oly mind1 ha dolgozik rendesen. O-line pick :S nem örülnék.. kivéve ha piacról behalászunk egyéb needeket. Futójáték és passz játék is kérdéses jelenleg.. QB, RB, G, RT, akadnak bőven off needek.. és defensben is elfér még az erősítés.. Kérdés (ha lesz idény) Odrick bevállik e mint end, Soliai fejlődik e tovább.. Wake tartja e a szintet Dansby mellett Crowder marad e, ha igen mit produkál, Misi is egy kérdőjel nekem.. Secondary úgyszintén.. Az új offense "guru"nk bevállik e.. 1hónapot biztos várni kell még mik a tervek.. de kicsit úgy érzem kivárásra játszunk.
1. körben én sem tudom, hogy tudnék e örülni O-line picknek.. Nézzetek hülyének de kéne ide egy lelkesítő felrázó húzás vagy drafton vagy Fa piacon.. mint tavaly Dansby, vagy Marshall emlékeztek mennyire is voltunk optimisták a szezon előtt? 😊 és látszott is hogy van már potenciál a csapatban csak hát sérülések meg egy Henne(nem csak ő okolható a teljesítményéért) lehúzta a szezont.
Érdeklődve várom a jövőt..
off.: apokalipszis 4 lovasa?Csabee13
Valóban ahogy leírta briareos, a védelmet tartani elég szerintem. Idén az elsődleges célpont az offense javítása. Szerintem nem sokan kérdőjelezik meg ezt a dolgot. A hangsúly a poszton van. Kövezzetek meg vagy aki egyetért velem az ne, de én Mark Ingram-et várom. Lényegében nagy név és talán - ha ne adj isten, úgy hozza a sors - fal ''nélkül'' is el tud kavillázgatni. Meg ugye a futók nálunk most kérdésesek, hogy mi lesz. Bár ugye volt pedzegetve (azthiszem höri magyarázta), hogy későbbi körben húzott futó is lehet sikeres, sztár egy jó fal mögött - vagy ahogy isten akarná...
Állítólag volt olyan - vagy lehet csak álmodtam -, hogy Incognito viszonylag elég jó volt mint center.
Láttam olyan mock draftot is ahol Julio Jones-t rakták be hozzánk. Mondom mivan... Hát nem tudom mi baj lehet a WR sorral, szerintem egész pofás és jól teljesítő... Hát még ha lenne egy nagyszerű irányítónk.
Szóval én mindenképpen Ingram mellett vagyok. De ha más nem egy irányítót még elfogadok, de még akkor is mindenképp Ingram. Nem tudom kihúzzák e előttünk. Remélem nem.
Szereznünk kéne egy második kört is. Azon meg kiakadtam, hogy a Patriots-nak az első 3 körben négy választási lehetőségük van (-_(-_-)_-) Hát de tényleg más szegény csapatok alig tuják mire használják azt az egy nyamvadt jogukat, nekik meg... Jó lehet jogosan van, mert adtak el jó játékosokat, de akkor is [-_-]
És mivan, ha Brown-t a draft során akarják eltradelni jobb választási helyért?
U.i.: Most pontosan mi van Brown-al és Williams-el? Williams vissza akar vonulni, Brown-ra pedig sérülékenysége miatt nem nagyon tartanánk igényt? Vagy mi?
több mint 13 éve
nem lesz itt nagy gond, futást javítani kell, def teljesítményt tartani, és a többi már automatikus 😀
több mint 13 éve
korai körökben feltétlenül az offense-t kell erősíteni.Na majd ha az övüké lesz Phinses akkor lesz az igazi 😀
nem várok olyan nagy neveket mint tavaly (nyilván mivel ugye FA nem lesz olyan formában mint tavaly volt)
Henne szerint a támadó filozófiánk pats-es lesz egy csipet jestel.briareos
több mint 13 éve
korai körökben feltétlenül az offense-t kell erősíteni. nem várok olyan nagy neveket mint tavaly (nyilván mivel ugye FA nem lesz olyan formában mint tavaly volt)
Henne szerint a támadó filozófiánk pats-es lesz egy csipet jestel.
több mint 13 éve
Sziasztok!Itt vagyok én is minden nap benézek.
De ne kezdjünk már széthúzni, így is kevesen vagyunk Phins szurkolók itt.
Lehet, hogy sokszor nézeteltérések vannak de ilyen alamuszi kedvenc fórumozósdiba ne kezdjünk bele.
Történésekről annyit.. Soliai túl lett fizetve, de kellett ahhoz hogy megtartsuk. Incognito háát örülök hogy marad C-ben vagy G-ben oly mind1 ha dolgozik rendesen. O-line pick :S nem örülnék.. kivéve ha piacról behalászunk egyéb needeket. Futójáték és passz játék is kérdéses jelenleg.. QB, RB, G, RT, akadnak bőven off needek.. és defensben is elfér még az erősítés.. Kérdés (ha lesz idény) Odrick bevállik e mint end, Soliai fejlődik e tovább.. Wake tartja e a szintet Dansby mellett Crowder marad e, ha igen mit produkál, Misi is egy kérdőjel nekem.. Secondary úgyszintén.. Az új offense "guru"nk bevállik e.. 1hónapot biztos várni kell még mik a tervek.. de kicsit úgy érzem kivárásra játszunk.
1. körben én sem tudom, hogy tudnék e örülni O-line picknek.. Nézzetek hülyének de kéne ide egy lelkesítő felrázó húzás vagy drafton vagy Fa piacon.. mint tavaly Dansby, vagy Marshall emlékeztek mennyire is voltunk optimisták a szezon előtt? 😊 és látszott is hogy van már potenciál a csapatban csak hát sérülések meg egy Henne(nem csak ő okolható a teljesítményéért) lehúzta a szezont.
Érdeklődve várom a jövőt..
off.: apokalipszis 4 lovasa?
több mint 13 éve
igen erre akartam kilyukadni, ha azért nem sok célpontot látok
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mondjuk ki lenne akit első körben hoznak? RT carey helyére? LG?briareoshát elég bő a class idén O-Lineban bár én egyikben se bízom annyira h elsőkör közepén megérje behúzni
több mint 13 éve
mondjuk ki lenne akit első körben hoznak? RT carey helyére? LG?
több mint 13 éve
Az biztos... és elvileg ez lenne Sopranonk erőssége, de valahogy mégsem.
több mint 13 éve
pedig úgy öltük a pénzt a támadó falba hogy csak na.
több mint 13 éve
ViccesDolphins | Could look at OL in first round
Fri, 04 Mar 2011 15:10:16 -0800
The Miami Dolphins could look to use their first-round draft choice on an offensive lineman, according to Ben Volin, of the Palm Beach Post.