Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
amúgy tippek, hogy milyen számban fog Bush játszani? 😊briareosszerintem gátfutás, padkoptarás 😊
Az alsó házról azt gondolom, hogy, egy picit most mi vagyunk előrébb.
Ez lehet, hogy idén még számszerűen nem jön ki, de...
Sajnos nálatok az nem változott, aminek igazán kellett volna, ez padig Bors örmester, és a szakembergárda. Nálunk ezen a téren szembeötlő a javulás.
Nálatok ugyanaz az OP rendszer fut évek óta és a drafton játékosbörzén próbáltok jobb és erősebb komponenseket beszerezni ugyanazon logika mögé. Mi kidobtuk a saját OP rendszerünket és már tavaly teszteltük az újat. Sajnos hiába ígéretes az op rendszer, az architektúra körülötte gyenge (sokkal gyengébb, mint nálatok). Mi elindultunk az úton, már csak egy tényezőt kéne kikapcsolnunk, de érte megszakadna a szívünk, mert RWjr. mégiscsak szeretett kisöregünk. Sajnos ő a látványos ugrás utolsó kerékkötője. ?(
Valójában az első meccsünkön tavaly nagyon rosszak voltunk mind a ketten... 😊
több mint 13 éve
😊Ortonban mindig van egy üveg bourbon.
De Bria megoldása sem rossz.
Mondjuk Brady is copfos....Merlingnek tuti folyik rá a nyála.
több mint 13 éve
francokat. Marshall és Merling együtt felpofoznak 16 ribancot és egész meccsen pörögnek majd a sok endorfintólRossz is lenne a szám íze erősen....majd inkább Orton 8 whiskeyt 😊Newman
Most megszakad a sorozat.
Henne megiszik nyolc redbullt.Delonso_
több mint 13 éve
Rossz is lenne a szám íze erősen....majd inkább Orton 8 whiskeyt 😊
Most megszakad a sorozat.
Henne megiszik nyolc redbullt.Delonso_
több mint 13 éve
Rossz is lenne a szám íze erősen....Most megszakad a sorozat.
Henne megiszik nyolc redbullt.
több mint 13 éve
Az első se lesz pite...Delonso_sima L
nem azért mert Pats, hanem mert nem emlékszem mikor nyertünk utoljára első héten
több mint 13 éve
Az első se lesz pite...
több mint 13 éve
amúgy tippek, hogy milyen számban fog Bush játszani? 😊
több mint 13 éve
idei év utolsó meccse kemény lesz. remélem olyan eredménnyel zárul mint a nagy fordulat évében 😊
több mint 13 éve
Abból az O ból ki lehet fogni a szelet....Egy Sanchezzel?Valójában Sanchez alatt egy rendkívül érdekes MKIII westc-spread séma alakult ki. Mert a szemlélet ugyan WC, de a célpontnak így is úgy is be kell futni a területre dobott labdát akárhova is dob ez a géniusz... 😊 😊 😊
LE tudják venni annyira a terhet róla? vagy belejön annyira?
Ok tudom a védelem nyeri a bajnokságot.Delonso_
Amúgy a gúnyt félretéve, ha nagyon megszorulnak, akkor annyit futnak, amennyit nem szégyellnek!Helmut Zimmer
A D jük brutális....
Kemény meccsek lesznek idén is.
több mint 13 éve
gyűrűt a JETSEL fog nyerni, nem a Texanssal. Jets can shake the moneymakerezek a meccsek mindig jók, én arról beszélek h hamarosan remélhetőleg nem arról fognak dönteni ki lesz az utolsó a csoportban 😉
Bria!
Mi nem tudunk velük versenyezni, mert Buffaloba senki sem jön szívesen játszani, ráadásul csóró kis csapat vagyunk, szóval az alsóház alja! Nekem az lesz a karácsony,, ha Dareus sackeli Bradyt 1x (remélem kárt nem tesz benne).
Eddig is jók voltak a Bills-Fins,, Fins Bills meccsek.Helmut Zimmer
több mint 13 éve
Egy Sanchezzel?Valójában Sanchez alatt egy rendkívül érdekes MKIII westc-spread séma alakult ki. Mert a szemlélet ugyan WC, de a célpontnak így is úgy is be kell futni a területre dobott labdát akárhova is dob ez a géniusz... 😊 😊 😊
LE tudják venni annyira a terhet róla? vagy belejön annyira?
Ok tudom a védelem nyeri a bajnokságot.Delonso_
Amúgy a gúnyt félretéve, ha nagyon megszorulnak, akkor annyit futnak, amennyit nem szégyellnek!
több mint 13 éve
Egy Sanchezzel?LE tudják venni annyira a terhet róla? vagy belejön annyira?
Ok tudom a védelem nyeri a bajnokságot.
több mint 13 éve
Time will tell, pár év múlva okosabbak leszünk
több mint 13 éve
Jest és gyűrű?Nem!
Az lesz velük mint a chargerssel volt mindig. always next yearbriareos
Rex azt tesz, amit akar, Norvot bilincsbe veri AJ, és AJ-t Norv. Hiába AJ a főnök, sajnos annyira elkötelezte magát Norv ufonauta szemlélete mellett, hogy neki már nincs visszaút.
Rex azt épít be a csapatba, akit akar. Ő is sztárokat vesz, mint a Pats, csak ő nem túl a csúcson, hanem a csúcs után picivel. Be fog jönni, mert be kell jönnie. Gyűrűt fognak nyerni pár éven belül...
Jelenleg sokkal jobb csapat, mint a Pats.
több mint 13 éve
Aham.. ez volt a kérdés gyűrű vagy pénz ?ÉS eddig úgy tűnik a pénz motiválta jobban.
több mint 13 éve
Jest és gyűrű? Az lesz velük mint a chargerssel volt mindig. always next year
több mint 13 éve
gyűrűt a JETSEL fog nyerni, nem a Texanssal. Jets can shake the moneymakerBria!
Mi nem tudunk velük versenyezni, mert Buffaloba senki sem jön szívesen játszani, ráadásul csóró kis csapat vagyunk, szóval az alsóház alja! Nekem az lesz a karácsony,, ha Dareus sackeli Bradyt 1x (remélem kárt nem tesz benne).
Eddig is jók voltak a Bills-Fins,, Fins Bills meccsek.
több mint 13 éve
Pfff...... Mondjuk Aso jelen állás szerint inkább Texans.
több mint 13 éve
Ok bocsi! Jó a Fins stabil 3. hely 7-9-el ! 😀Helmut Zimmerstabil 7-9 felétek is megszokott, nem? 😊
nemsokára visszatérnek a nagy Miami-Buffalo rangadók
több mint 13 éve
Ok bocsi! Jó a Fins stabil 3. hely 7-9-el ! 😀
több mint 13 éve
Helmet, tévedésben vagy, ebben a topikban a Miami-t kell dicsérni nem Jest-et meg bostoniakat 😀
több mint 13 éve
Ennek ellenére szerintem trend lesz, hogy a Jets ellen a Pats PO ban háború esetén túsz. Ha Asot is begravitálják (amúgy nem hiszem, akkor annyi)
több mint 13 éve
Belegondolni is rossz.Igen, vállalom, 85 egy remek elkapó.