Miami Dolphins
29 feliratkozó
több mint 13 éve
Henne beszél épp, csak nekem tűnik így, vagy kevésbé lufi a feje? 😮briareosValóban mintha leeresztették volna. Reméljük a java bennmaradt 😊
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
Miami
964
Melyik csomagba van az espn fox cbs? Mert iden tobb miami meccset akarok nezni mint tavaly.pats. 45-14 bears 16-0 eleg kinos volt.melyik szolgaltatot keressem? Ha jol tudom lesz 3 MNF meg egy csutortok.
több mint 13 éve
mi a különbség moore és orton között?
több mint 13 éve
Miami
964
Ki ez a moore gyerek? Panhters kezdo qb je?ha igen akkor. Mi is 2-14 végzunk?.és henne ele vagy mögê akarjak? Kolbal mi a szitu? Szerintem jobb egyszerre mind a kettonel.
több mint 13 éve
Wake micsoda úriember, nagyon elegáns így félmeztelenül nyilatkozni 😀kristoferre nem emlékszel? 😀 http://twitpic.com/39whfr
több mint 13 éve
Henne beszél épp, csak nekem tűnik így, vagy kevésbé lufi a feje? 😮
több mint 13 éve
Miami would like to see Moore duplicate his performance at the end of the 2009 season when he led the team to victories in four of its final five games and finished the season with a 98.5 passer rating. Moore threw for 1,053 yards and eight touchdowns with two interceptions.Hát igen, én is ezt szeretném látni, meg a lottó ötöst. Csak egyiket se fogom 😛 😂
Mindig jövőre!
több mint 13 éve
ilyen felsőtestem lenne én is csak félmeztelenül nyilatkoznék 😀inkább örülj h nem soliai beszél épp, ő is félmeztelenül mászkál
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Wake micsoda úriember, nagyon elegáns így félmeztelenül nyilatkozni 😀
több mint 13 éve
hivatalos oldalon most megy élőben Bushal sajtótájékoztatóez mindig így van :S
szerk. mondjuk kérdésekből semmit nem hallani csak Reggie válaszait :\kristof
1-2 darab hiányzik ahhoz h prémium offensünk legyen 😀
QB, C 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hivatalos oldalon most megy élőben Bushal sajtótájékoztatószerk. mondjuk kérdésekből semmit nem hallani csak Reggie válaszait :\
több mint 13 éve
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-miami-dolphins-traning-camp-report-072911,0,6510918.storyAmit én is mondtam 😊
folyamatosan frissülő edzésbeszámoló.
elején két mondat Rosstól Ireland és Sparano társakról... kemény 😊briareos
Ross nem himihuizenga
több mint 13 éve
ne izguljatok gyerekek, full pro bowler nevek... chad henne, matt moore, pat devlin, tom brandstarter. olyan teljesítmény nyújtanak amitől még a plafon is szaros lesz.egyébként hirtelen összekevertem moort, de már inkább hajlok a pozitivum felé. kell valami csere is, meg lehetőség ha nem jön be valaki. ráadásul rendelkezik valamiféle rutinnal. szurkolok neki.
itt van egy kis videó a giants-carolina elleni meccsről:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d820fe3c6/article/moore-ready-to-move-on-says-panthers-wont-resign-him
több mint 13 éve
Sources: The Dolphins have come to a contract agreement with RB Daniel Thomas, the team's second-round draft pick. He'll sign shortly.
több mint 13 éve
http://www.sun-sentinel.com/sports/miami-dolphins/sfl-miami-dolphins-traning-camp-report-072911,0,6510918.storyfolyamatosan frissülő edzésbeszámoló.
elején két mondat Rosstól Ireland és Sparano társakról... kemény 😊
több mint 13 éve
😊 cutoljátok hamarosan.Leigazoltuk Mooret.Delonso_Ortonnal mi lesz?! :mad: 😛xrace77
több mint 13 éve
Leigazoltuk Mooret.
több mint 13 éve
Jaja.Mindenesetre ez win oe loose year. Még jól is kijöhetünk belőle.
Tudja az FO mivel játszik.
több mint 13 éve
Omar KellyMy partner Andrew Carter just saw a Chad Henne throw during 7-on-7s and said "that throw sucks." He's learning fast.
😂
több mint 13 éve
hát meglátjuk hisz ma már TC!nem tud véletlenül valaki arról h menne valami stream show ugye?
több mint 13 éve
Hát in Henne we trust lesz ebből.Én azt olvastam Clemons helyére jön majd.
Del: a sec helyzettel nem értek egyet
FS: Clemons nem playmaker még, de nem is hibázik látványosan. Jó lesz ő még.
SS:Amíg bell hozza amit most nincs gond, ha ő elszáll jön a helyére a Georgiai tacklegyárbriareos
Mert látványosan szétdobáltak minket sokszor amiben komoly szerepe volt Clemonsnak.
Nem képes playmaker teljesítményre és Bellnek nagyon sokat kell besegítenie.
több mint 13 éve
Hát in Henne we trust lesz ebből.Del: a sec helyzettel nem értek egyet
FS: Clemons nem playmaker még, de nem is hibázik látványosan. Jó lesz ő még.
SS:Amíg bell hozza amit most nincs gond, ha ő elszáll jön a helyére a Georgiai tacklegyár
több mint 13 éve
Moore aláír egy kétévest ma.Delonso_Anyám ...
Vagy ott hülye mindenki, vagy én nem vagyok normális ?????