Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
micsoda videóösszevágás: kiráz tőle a hideg de megnézem 100szor tuti 😀Nagyon hidegrázós ,tényleg. 😊
www.vikings.com/media-vault/videos/Sounds_of_the_Game_Vikings_Take_The_Division/48672d8a-cc3d-4bbd-adaf-0b0790e59a6e
Pyrrus
SKOOOOL !!!
több mint 8 éve
Pyrrus
717
Ámen! Legyen egy nagyon kemény meccs! és legyen fair! és győzzőn a jobbik! SKOL 😀Én pont mindenhol azt olvasom,hogy ha gyozunk sem lesz sima.Mindenki leír minket a Seahawks ellen, szóval az esélytelenek nyugalmával játszhatunk, de érzem, hogy lesz ebben a csapatban tűz vasárnap, én szikrázó, kemény és szoros összecsapást várok, nem lesz ez olyan sima meccs, mint sokan gondolják.Én nem bánom ha leírnak,hiszen annál nagyobbat fognak nézni ha nem jönnek be a "jóslatok" 😀
Go Vikings!
Pyrrus
undisputedly
több mint 8 éve
Én pont mindenhol azt olvasom,hogy ha gyozunk sem lesz sima.Mindenki leír minket a Seahawks ellen, szóval az esélytelenek nyugalmával játszhatunk, de érzem, hogy lesz ebben a csapatban tűz vasárnap, én szikrázó, kemény és szoros összecsapást várok, nem lesz ez olyan sima meccs, mint sokan gondolják.Én nem bánom ha leírnak,hiszen annál nagyobbat fognak nézni ha nem jönnek be a "jóslatok" 😀
Go Vikings!
Pyrrus
több mint 8 éve
Én alapból Iowa fan vagyok egyetemi foci terén, de azért szoktam Gophers meccseket is nézni. Azt tudni kell, hogy sok stadiont úgy építenek, hogy vmennyire védve legyen a széltől meg ilyesmi, na a TCF Bank Stadium pont nem erről híres.😊 Ez a Gophers esetében nem gáz, hiszen ők már nem nagyon játszanak a pályán decemberben, mi meg most pont beleesünk bakker, -20 fok, és csontig hatoló jeges szél, hát csak ez hiányzott... Reménykedjünk, hogy legalább egy kis napfény legyen, mert a hazai kispad a TCF-ben pont a napos oldalra esik. XD
több mint 8 éve
Mindenki leír minket a Seahawks ellen, szóval az esélytelenek nyugalmával játszhatunk, de érzem, hogy lesz ebben a csapatban tűz vasárnap, én szikrázó, kemény és szoros összecsapást várok, nem lesz ez olyan sima meccs, mint sokan gondolják.Ne is! Három csapatnak drukkolok idén a rájátszásban első körben. Sajnos a GB ha netán tovább is jut WC-on messzebbre biztos nem jut, a Chiefs remek szériában van, de pont a remek széria miatt féltem is kicsit őket, hogy nehogy a PO-ban jöjjön elő hamar az egy meccsen minden balul sül el hatás.
Go Vikings!
Aztán maradt a Vikings, akiknek a WC-on a legnehezebb a dolga, de igazán okozhatnátok egy meglepetést. A fenének sincs kedve végignézni újra egy Hawks runt a SBig.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Pyrrus
717
Mindenki leír minket a Seahawks ellen, szóval az esélytelenek nyugalmával játszhatunk, de érzem, hogy lesz ebben a csapatban tűz vasárnap, én szikrázó, kemény és szoros összecsapást várok, nem lesz ez olyan sima meccs, mint sokan gondolják.Én nem bánom ha leírnak,hiszen annál nagyobbat fognak nézni ha nem jönnek be a "jóslatok" 😀
Go Vikings!
több mint 8 éve
Mindenki leír minket a Seahawks ellen, szóval az esélytelenek nyugalmával játszhatunk, de érzem, hogy lesz ebben a csapatban tűz vasárnap, én szikrázó, kemény és szoros összecsapást várok, nem lesz ez olyan sima meccs, mint sokan gondolják.
több mint 8 éve
Pyrrus
717
micsoda videóösszevágás: kiráz tőle a hideg de megnézem 100szor tuti 😀www.vikings.com/media-vault/videos/Sounds_of_the_Game_Vikings_Take_The_Division/48672d8a-cc3d-4bbd-adaf-0b0790e59a6e
több mint 8 éve
Ha lehozzuk komoly sérülés nélkül a Seahawks elleni PO meccset az csoda lesz, a hideg és az agresszív védők miatt nagyon kemény lesz 😊 Azt mondom addig nem vesznek minket komolyan amíg nem nyerünk ellenük, az alapszakaszhoz képest sokkal komplettebb csapattal állunk ki és biztos hogy még egyszer nem játszhatunk annyira gyengén mint akkor. Tetszik a kezdési időpont, izgalmas lesz 😊 A védelem fogja meg Wilsonékat, a spec team hozzon egy td-t és mutassuk meg hogy kell futtatni a labdát van 3 jó RB-nk köztük a legjobb AP-vel. Skol!Mióta Banyard elment csak 2, de elég lesz 😀
vsanyi132
több mint 8 éve
Ha lehozzuk komoly sérülés nélkül a Seahawks elleni PO meccset az csoda lesz, a hideg és az agresszív védők miatt nagyon kemény lesz 😊 Azt mondom addig nem vesznek minket komolyan amíg nem nyerünk ellenük, az alapszakaszhoz képest sokkal komplettebb csapattal állunk ki és biztos hogy még egyszer nem játszhatunk annyira gyengén mint akkor. Tetszik a kezdési időpont, izgalmas lesz 😊 A védelem fogja meg Wilsonékat, a spec team hozzon egy td-t és mutassuk meg hogy kell futtatni a labdát van 3 jó RB-nk köztük a legjobb AP-vel. Skol!
több mint 8 éve
Elmúlt hetekben 2x otthon 1x a Lambeau-n toltuk, és bár hideg volt, de ami vasárnap lesz..... mínusz 20-23 fok, az kemény. Mák, hogy hazai meccs, mert a héten lehet hozzászokni, bár mint írtam, hetek óta hidegben toljuk, de a -20 az még szerencsét is hozhat....
több mint 8 éve
Kis lépésekben kell gondolkodni. Zimmer idekerülése óta azért vmi tervszerűség körvonalazódik. Első évben a ligaucsó védelemből kellett faragni egy tűrhető egységet, és sikerült, olyannyira, hogy ma már elmondhatjuk, hogy ez a #D top 10-es alakulat. Nem mellesleg egy franchise kaliber QB-ra is sikerült szert tenni, mert attól, hogy Teddy (még) nem elite vagy probowler szint, azért elég jól elkaristol, és van jövője ebben a ligában. Zimmer második évére már 11-5-ös mérleg, és NFC NORTH királyság, ezzel azt hiszem bőven teljesítettük a tervet, innen már minden győzelem csak hab a tortán. Pár kirakósdarabra vagyunk attól, hogy igazi SB-esélyesek legyünk, az út java már mögöttünk van. Reményteljes a jövő, én most így látom.Egyetértek, viszont most vagyunk playoffban, most nincs jelentősebb sérültünk, most kell megragadni a lehetőséget.
Go Vikings!
Én azt remélem, hogy tökös játékkal bukunk el, Teddy hibázni fog benne van, fumble elejtett int benne van. Csak tegyük ki a lelkünket ne beszari módon álljunk az egészhez.
Rams bizonyította meg lehet verni a Hawks-t, itthon vagyunk merjünk vállalni és ha elbukunk bukjunk el úgy, hogy legalább az esélyt megadtuk.
Turner most mutathatja meg, hogy tényleg jó OC.
több mint 8 éve
: D A trónt viszont megmondtam,na. : PNa nem megmondtam? : PNem, azt mondtad sima lesz, nem volt az. Te hazug! 😀
ZoliZoltán
Toca
több mint 8 éve
Kis lépésekben kell gondolkodni. Zimmer idekerülése óta azért vmi tervszerűség körvonalazódik. Első évben a ligaucsó védelemből kellett faragni egy tűrhető egységet, és sikerült, olyannyira, hogy ma már elmondhatjuk, hogy ez a #D top 10-es alakulat. Nem mellesleg egy franchise kaliber QB-ra is sikerült szert tenni, mert attól, hogy Teddy (még) nem elite vagy probowler szint, azért elég jól elkaristol, és van jövője ebben a ligában. Zimmer második évére már 11-5-ös mérleg, és NFC NORTH királyság, ezzel azt hiszem bőven teljesítettük a tervet, innen már minden győzelem csak hab a tortán. Pár kirakósdarabra vagyunk attól, hogy igazi SB-esélyesek legyünk, az út java már mögöttünk van. Reményteljes a jövő, én most így látom.
több mint 8 éve
Na nem megmondtam? : PNem, azt mondtad sima lesz, nem volt az. Te hazug! 😀
ZoliZoltán
több mint 8 éve
Persze ezt tudom, ettől még nyomás alá kell helyezni. Mert ha nincs akkor még inkább szétdobál. Lockett-el és Baldwinnal is elég jó az összhangja.Hát azért remélem a Hawks ellen komolyabb gameplannel jövünk ki mert ilyen játékkal szétkapnak minket.Blicc ellen Wilson az egyik ha nem legjobb QB idén
Mondjuk Zimmert nem féltem bár Wilson eléggé ihletett formában van, de egy erős D-Line játékkal és blitz csomagokkal zavarba lehet majd hozni!
Amitől félek az az offense. Az alaptaktikánkkal kevesek leszünk, nem csak Teddytől de Norvtól is kell a tökösség.
11-5 - NFC North trón innen minden már csak plussz!
Skol
Toca
Nagy meccs lesz, kíváncsi vagyok mit talal ki Zimmer az előző meccsünkhöz képest
braxa88
Az előző meccsen voltka hiányzók most mindenki úgy ahogy egészséges. Mondjuk a Linval Joseph bevethető lenne akkor lenne tuti a D.
Igazából ez az O-n fog múlni akármennyire pörög a D, ha nem fogjuk tudni hosszú driveokkal pihentetni a őket akkor esélyünk se lesz.
Persze ha Teddy végre egy fontos meccsen kapna ihletet az még jobb lenne.
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Hát azért remélem a Hawks ellen komolyabb gameplannel jövünk ki mert ilyen játékkal szétkapnak minket.Blicc ellen Wilson az egyik ha nem legjobb QB idén
Mondjuk Zimmert nem féltem bár Wilson eléggé ihletett formában van, de egy erős D-Line játékkal és blitz csomagokkal zavarba lehet majd hozni!
Amitől félek az az offense. Az alaptaktikánkkal kevesek leszünk, nem csak Teddytől de Norvtól is kell a tökösség.
Skol
Toca
Nagy meccs lesz, kíváncsi vagyok mit talal ki Zimmer az előző meccsünkhöz képest
több mint 8 éve
Hát azért remélem a Hawks ellen komolyabb gameplannel jövünk ki mert ilyen játékkal szétkapnak minket.Mondjuk Zimmert nem féltem bár Wilson eléggé ihletett formában van, de egy erős D-Line játékkal és blitz csomagokkal zavarba lehet majd hozni!
Skol
több mint 8 éve
Meg is van a meccs:A Vikings magyar idő szerint vasárnap 19:05 -kor fogadja hazai pályán a Seahawks együttesét.
több mint 8 éve
a győzelem az szép volt, de a meccs nem feltétlenül. Lényeg, hogy mi vagyunk a bajnokok és hazai pályán játszunk a jövő héten.
több mint 8 éve
Végre letaszítottuk a romlott sajtot, és mi lettünk az NFC NORTH bajnokai!Szar meccs volt, de megérdemeltük a trónt!!
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 880
Gratula a megérdemelt csoportgyőzelemhez!
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!