Minnesota Vikings

40 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 064
Ian Rapoport ‏@RapSheet
The #Vikings traded a 1st round pick and more to the #Eagles for QB Sam Bradford, source said.

Beki
hahahahhahahahhahhaha
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 148
Az elképzelés egyébként jó lenne, de az ellenérték túl magas.

Vikings láthatóan nem akarja kukába dobni a szezont, Bradford pedig talán a legjobb mozdítható irányító volt, idáig okés a történet. Viszont úgy adni egy első kört, hogy az Eagles nyíltan le akarja cserélni őt, amint csak lehet, elég meredek. Draftcetlikben lehúzta az Eagles a Vikingst, playoffba viszont alighanem a Vikesnak lesz több esélye bejutni, ami valamit kompenzálhat.

Mindenesetre, én szurkolok Bradfordnak, hogy bebizonyítsa nem volt levegőbe beszélés, amikor kiakadt a draft után.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 940 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
1. Gyurueselyesek vagytok egy top 10-15 iranyitoval

2. Az az elso kor velhetoen elso kor utolso harmada

3. Eleg eros a roster, hogy kibirjon egy elso koros cetlihianyt

Kb ezek az ervek lehettek. Ezzel egyutt most nem tunik jo befektetesnek. Az nfc iden is eleg eros. Cards es a Panthers is csak fejlodott.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 290 — Axel Foley
Sikerült egy első és egy negyedik körös picket adni egy sérülésre hajlamos, hektikus teljesítményű QB-ért. Nabazmeg.
spiczi
Ha a hektikus szart jelent akkor értem.

több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Sikerült egy első és egy negyedik körös picket adni egy sérülésre hajlamos, hektikus teljesítményű QB-ért. Nabazmeg.

Szerkesztette: spiczi
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 851 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ne haragudjatok srácok nem bírok leállni a röhögéstől (s nem titeket nevetlek ne vegyétek rossz néven hanem a szitun) ez a Kolb tradet is übereli. Azért sok sikert vele!
több mint 10 éve
Vito Minnesota Vikings LSU Tigers 619 — Purple People Eaters
Hát ez rosszabb, mint a Teddys hír. Most komolyan egy évért, vagyis Bradfordot ismerve kb. 4 meccsért ennyit. Bazdmeg Spielman.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Minnesota Vikings are trading for Eagles' QB Sam Bradford, league sources tell ESPN.
Beki
állítólag a 2017-es első körös és egy 2018-as valamilyen körös picket adtunk érte. Most indulok neki a Dunának.
KmetyG
Ian Rapoport ‏@RapSheet
Final terms: A #Vikings 1st rounder n 2017 and a 4th rounder for #Eagles QB Sam Bradford.
több mint 10 éve
Minnesota Vikings are trading for Eagles' QB Sam Bradford, league sources tell ESPN.
Beki
állítólag a 2017-es első körös és egy 2018-as valamilyen körös picket adtunk érte. Most indulok neki a Dunának.
KmetyG
Még ne. Majd amikor megsérül az első/második meccsen.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport ‏@RapSheet
The #Vikings traded a 1st round pick and more to the #Eagles for QB Sam Bradford, source said.

Hát pasztmek ez nem igaz...ennyit adni érte...
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 292 — no es importante
csak kellett az a QB, lehet, hogy 1. körös pick a kompenzáció...

2006-os Oklahoma Sooners reunion!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
Igazad van...de nagyon elkeserített a dolog.
annyira vártam a szezont...most meg a végét...
ZoliZoltán
Hát te tök hülye vagy akkor. Ez a csapat nem egy emberről szól mégha ő éppen a QB akkor se.
Ennek a csapatnak a védelem a lelke, AP a motorja és robogni fogunk. Én még mindig azt várom hogy a GB-vel küzdünk a div elsőségért.
Toca
Bezzeg amikor azt írtuk, hogy Teddy sokkal kevésbé fog hiányozni, mint elsőre gondolná az ember és a Vikings így is jó lesz az nem tetszett. 😊
Béke.

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 975 — Vikings fan
ZoliZoltán
Hát te tök hülye vagy akkor. Ez a csapat nem egy emberről szól mégha ő éppen a QB akkor se.
Ennek a csapatnak a védelem a lelke, AP a motorja és robogni fogunk. Én még mindig azt várom hogy a GB-vel küzdünk a div elsőségért.
több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Most Aaron Murray-t kitette a Chiefs, el lehet kezdeni spekulálni. Spielman egyébként azt mondta hétfőn szeretne megoldást találni a QB problémára. Közben mi a keretszűkítésnél ismét megváltunk Brad Sorensen-től (QB).
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 034 — Vikings fan
Pedig milyen jól alakult a csapatunk.... 😕
ZoliZoltán
A csapatunk még most is jól alakul, "csak" QB kellene.... Így a sokkból kicsit visszarázódva azt mondom hogy nehéz szezonunk lesz, de sokkal jobb helyzetben vagyunk mint annak idején amikor Ponder szenvedését kellett nézni. Akárki fog irányítani a csapat minden tagjától és a stábtól megkap minden segítséget és ez nagyon sokat jelenthet. Nehéz lesz, de Vikingnek lenni sosem volt könnyű 😊 Fel a fejjel 😀 Skol

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 369 — E/1
Pedig milyen jól alakult a csapatunk.... 😕
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Manziel, Tebow... Viccesek akartok lenni, de valahogy nem sikerül

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 064
Ricky Stanzi még mindig FA. Just sayin'
iktriad
Tebow is
több mint 10 éve
mirdal Kansas City Chiefs 654 — Chiefs fan
iktriad
Stanzi volt nálunk is, sokan szurkoltunk neki a bentmaradásért.
több mint 10 éve
Pyrrus Minnesota Vikings 772
valami hasonlót olvastam én is: "levállt a sípcsont a szárkapocs-csontrol, és az első keresztinszallag kettévállt"
ez nem hangzik túl jól.
De tovább kell lépni. Nagyon kíváncsi vagyok most a manageri és scout stáb képes-e valami csodára...
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 625 — Invisible man
Ha nem avatkoztak volna be gyorsan és szakszerűen az edzők akkor a lábát is elveszíthette volna Teddy. Olyan ficama volt aminél a lábszárcsontja leugrott a sípcsontjáról. Nem csoda hogy páran rosszul lettek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 20 975 — Vikings fan
iktriad
Akkor már értem Höri mért ekézi Teddyt 😀