Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheethahahahhahahahhahhaha
The #Vikings traded a 1st round pick and more to the #Eagles for QB Sam Bradford, source said.
Beki
több mint 10 éve
Az elképzelés egyébként jó lenne, de az ellenérték túl magas.Vikings láthatóan nem akarja kukába dobni a szezont, Bradford pedig talán a legjobb mozdítható irányító volt, idáig okés a történet. Viszont úgy adni egy első kört, hogy az Eagles nyíltan le akarja cserélni őt, amint csak lehet, elég meredek. Draftcetlikben lehúzta az Eagles a Vikingst, playoffba viszont alighanem a Vikesnak lesz több esélye bejutni, ami valamit kompenzálhat.
Mindenesetre, én szurkolok Bradfordnak, hogy bebizonyítsa nem volt levegőbe beszélés, amikor kiakadt a draft után.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
1. Gyurueselyesek vagytok egy top 10-15 iranyitoval2. Az az elso kor velhetoen elso kor utolso harmada
3. Eleg eros a roster, hogy kibirjon egy elso koros cetlihianyt
Kb ezek az ervek lehettek. Ezzel egyutt most nem tunik jo befektetesnek. Az nfc iden is eleg eros. Cards es a Panthers is csak fejlodott.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Sikerült egy első és egy negyedik körös picket adni egy sérülésre hajlamos, hektikus teljesítményű QB-ért. Nabazmeg.Ha a hektikus szart jelent akkor értem.
spiczi
több mint 10 éve
Ne haragudjatok srácok nem bírok leállni a röhögéstől (s nem titeket nevetlek ne vegyétek rossz néven hanem a szitun) ez a Kolb tradet is übereli. Azért sok sikert vele!
több mint 10 éve
Hát ez rosszabb, mint a Teddys hír. Most komolyan egy évért, vagyis Bradfordot ismerve kb. 4 meccsért ennyit. Bazdmeg Spielman.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheetAdam Schefter @AdamSchefterállítólag a 2017-es első körös és egy 2018-as valamilyen körös picket adtunk érte. Most indulok neki a Dunának.
Minnesota Vikings are trading for Eagles' QB Sam Bradford, league sources tell ESPN.
Beki
KmetyG
Final terms: A #Vikings 1st rounder n 2017 and a 4th rounder for #Eagles QB Sam Bradford.
több mint 10 éve
Még ne. Majd amikor megsérül az első/második meccsen.Adam Schefter @AdamSchefterállítólag a 2017-es első körös és egy 2018-as valamilyen körös picket adtunk érte. Most indulok neki a Dunának.
Minnesota Vikings are trading for Eagles' QB Sam Bradford, league sources tell ESPN.
Beki
KmetyG
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet The #Vikings traded a 1st round pick and more to the #Eagles for QB Sam Bradford, source said.
Hát pasztmek ez nem igaz...ennyit adni érte...
több mint 10 éve
csak kellett az a QB, lehet, hogy 1. körös pick a kompenzáció...2006-os Oklahoma Sooners reunion!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Adam Schefter @AdamSchefterállítólag a 2017-es első körös és egy 2018-as valamilyen körös picket adtunk érte. Most indulok neki a Dunának.
Beki
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter Minnesota Vikings are trading for Eagles' QB Sam Bradford, league sources tell ESPN.
több mint 10 éve
Bezzeg amikor azt írtuk, hogy Teddy sokkal kevésbé fog hiányozni, mint elsőre gondolná az ember és a Vikings így is jó lesz az nem tetszett. 😊Igazad van...de nagyon elkeserített a dolog.Hát te tök hülye vagy akkor. Ez a csapat nem egy emberről szól mégha ő éppen a QB akkor se.
annyira vártam a szezont...most meg a végét...
ZoliZoltán
Ennek a csapatnak a védelem a lelke, AP a motorja és robogni fogunk. Én még mindig azt várom hogy a GB-vel küzdünk a div elsőségért.
Toca
Béke.
több mint 10 éve
Igazad van...de nagyon elkeserített a dolog.Hát te tök hülye vagy akkor. Ez a csapat nem egy emberről szól mégha ő éppen a QB akkor se.
annyira vártam a szezont...most meg a végét...
ZoliZoltán
Ennek a csapatnak a védelem a lelke, AP a motorja és robogni fogunk. Én még mindig azt várom hogy a GB-vel küzdünk a div elsőségért.
több mint 10 éve
Most Aaron Murray-t kitette a Chiefs, el lehet kezdeni spekulálni. Spielman egyébként azt mondta hétfőn szeretne megoldást találni a QB problémára. Közben mi a keretszűkítésnél ismét megváltunk Brad Sorensen-től (QB).
több mint 10 éve
Igazad van...de nagyon elkeserített a dolog.annyira vártam a szezont...most meg a végét...
több mint 10 éve
Pedig milyen jól alakult a csapatunk.... 😕A csapatunk még most is jól alakul, "csak" QB kellene.... Így a sokkból kicsit visszarázódva azt mondom hogy nehéz szezonunk lesz, de sokkal jobb helyzetben vagyunk mint annak idején amikor Ponder szenvedését kellett nézni. Akárki fog irányítani a csapat minden tagjától és a stábtól megkap minden segítséget és ez nagyon sokat jelenthet. Nehéz lesz, de Vikingnek lenni sosem volt könnyű 😊 Fel a fejjel 😀 Skol
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Pedig milyen jól alakult a csapatunk.... 😕
több mint 10 éve
Manziel, Tebow... Viccesek akartok lenni, de valahogy nem sikerül
több mint 10 éve
Ricky Stanzi még mindig FA. Just sayin'Tebow is
iktriad
több mint 10 éve
Ricky Stanzi még mindig FA. Just sayin'Stanzi volt nálunk is, sokan szurkoltunk neki a bentmaradásért.
iktriad
több mint 10 éve
valami hasonlót olvastam én is: "levállt a sípcsont a szárkapocs-csontrol, és az első keresztinszallag kettévállt"ez nem hangzik túl jól.
De tovább kell lépni. Nagyon kíváncsi vagyok most a manageri és scout stáb képes-e valami csodára...
több mint 10 éve
Ha nem avatkoztak volna be gyorsan és szakszerűen az edzők akkor a lábát is elveszíthette volna Teddy. Olyan ficama volt aminél a lábszárcsontja leugrott a sípcsontjáról. Nem csoda hogy páran rosszul lettek.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Ricky Stanzi még mindig FA. Just sayin'Akkor már értem Höri mért ekézi Teddyt 😀
iktriad