Minnesota Vikings
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Will Carroll @injuryexpertTibiofemoral dislocation ... basically, Bridgewater's femur (upper leg) went off the tibia (shin, lower leg.) Yeah.
Pfejj, bakker, nem csodálom h mindenki kiakadt.
több mint 9 éve
Nagyon brutális sérülés lehetett az elmondottak szerint is. Nem lehet mást tenni csak mielőbbi és teljes felépülést kiváni, mert Teddy egy kiváló szellemiségű tehetséges játékos. Mi imádjuk.De ettől függetlenül a csapatnak fontos megoldást találni a pótlására. Remélhetőleg csak idén kell ezen gondolkodni.
Én Hillben nem érzem, hogy egy szezont le tudna nyomni, még manager szerepben sem.
több mint 9 éve
Az igaz hogy többen is elhányták magukat? Mi látvány lehetett akkor basszus...
több mint 9 éve
ÖÖÖ igen látom az ellentmondást a megfogalmazásban, majd igyekszem jobban megfogalmazni mit is akarok mondani, de lehet jobb ha csendben maradok 😉Nem nagyon értem ezt a nem látok semmi különlegeset benne kategóriát meg ilyen védelemmel más is elmenedzseli a csapatot. Stb... Azért látjuk bőven, hogy ez sem egyszerű ráadásul a csapat úgy lett felépítve hogy Teddy a QB s kész. S az kell bele amit ő tud. Ezért fájó a veszteség. Viszont ha idehoznak egy Mccaront s ő esélyesen beválva jó szezont fut, megint kit tartsak meg? Jön egy újabb A. Smith, Kaep szitu? Ha úgy nézzük utolsó éveben nagyjából Manning sem csinált mást mint menedzselt s lám hová jutottak.önmagaddal is ellentmondásba kerültél a végére. Osweilerrel hétből ötöt nyert a Broncos. Pont elég volt arra ő is, amit Peyton lightosan be tudott mutatni.
Mégegyszer gyógyulást!
dande
Teddy maximum Diggs-szel alakított ki átlag feletti összhangot, nincs magasan a léc, amit felrakott.
Höri
több mint 9 éve
A nagy irányító keresés közepette most olvastam, hogy örülhetünk annak, hogy nem kellett amputálni Teddy lábát, amit csak a trénerek gyors közbelépésének köszönhet.
több mint 9 éve
Én a legfontosabb tényezőnek azt tartom,a fiatalok elhiggyék, hogy olyan irányító van hátul aki vezére a csapatnak. Egy olyan Qb kellene akiért hajlandóak csatába menni.Kaepernick pont ezért nem lenne jó ide, ő nem egy vezér alkat és már soha nem is lesz az, főleg most, hogy eléggé megosztja az embereket a himnuszos akciója
Paulus
több mint 9 éve
2015-ben Teddy a ligán belülpasszolt yardokban 22.
pontosságban 9.
sikeres passzban 21.
passz kísérletben 21.
passzolt TD-ben 26.
QB-ratingben 22.
Chrisponderi számok.
Amiben a jobbak között volt még, hogy kevés INT-et dobott. Annyi volt a dolga, hogy ne kúrja el a meccset, és ezt hozta is, többet nem kértek tőle. Lehet, hogy az előző fél évben orbitálisat fejlődött, de a fenti számsort nem nehéz meccselni, majdnem minden a liga alsó harmadába való adat.
Szerkesztette: Höri
több mint 9 éve
Én a legfontosabb tényezőnek azt tartom,a fiatalok elhiggyék, hogy olyan irányító van hátul aki vezére a csapatnak. Egy olyan Qb kellene akiért hajlandóak csatába menni.Teddy egy okos megfontolt Qb, akit szerettek a srácok. Most próbált volna többe tis lerakni mint a sima managelés. Szerintem jól volt felépítve eddig a pályafutása. Reméljük tudja folytatni.
Olyat kellene hozni aki egy éves megoldás lehet, nem drága sem pickekben sem pénzben.
A védelem erős, most több billen rájuk mint amit eddig számoltunk. nem öröm ellenük játszani, ez nem változott.
több mint 9 éve
Lassan eljutunk oda, hogy igazából jobb is nekünk, hogy lesérült Teddy, mert senkivle nemvolt összhangban, semmit nem csinált és csak kerékkötője volt a csapatnak.Ez hülyeség! ne engedj a rosszindulatnak. Szar dolog ez de tovább kell lépni
Norv rendszerébe szerintem nem illik bele Kaep, Sanchezt meg hagyjuk...
Geno-t én érdekes ötletnek találom.
Toca
Szerkesztette: Pyrrus
több mint 9 éve
ez a helyzet egyszerüen jellemezhető: The footballgods are cruel!" én is egyike vagyok aki a legfájóbban éli meg ezt a veszteséget, DE a csapatunk erős és nagyon jó emberekből áll és itt nem csak a játékosokra gondolok hanem a mögöttük lévő stábra is. Túl kell lépnünk ezen a veszteségen és kihoznia továbbiakban a legjobbat. Itt talán nem is a pótlás a legnehezebb hanem hogy a playeket Teddyre építették, a játékostársak elfogadták,tisztelték és most be kell rakni valaki mást.. Nagyon nem egyszerű a dolog de előttünk van 16 meccs. Én bízom a csaptban és a vezetőségben. És ha máskor nem is de most meg KELL mutatni hogy értenek a munkájukhoz. Küzdeni kell!!!
több mint 9 éve
Lassan eljutunk oda, hogy igazából jobb is nekünk, hogy lesérült Teddy, mert senkivle nemvolt összhangban, semmit nem csinált és csak kerékkötője volt a csapatnak.Norv rendszerébe szerintem nem illik bele Kaep, Sanchezt meg hagyjuk...
Geno-t én érdekes ötletnek találom.
több mint 9 éve
PO esélyes csapatba? Akkor már inkább Sanchez.Ebben a szituációban egy rutinos, a megbízható game managementet hozó QB-ra lenne szükségetek.Geno Smith szerintem tökéletes pótlék lenne ide, viccen kívül. Amúgy meg csak bejött a scoutok legnagyobb red flagje, amit Teddynél jeleztek: "skinny knees"...
Sanchez, Geno Smith, EJ Manuel..... ááááááááááh
Gyulus
baggio
több mint 9 éve
Nem nagyon értem ezt a nem látok semmi különlegeset benne kategóriát meg ilyen védelemmel más is elmenedzseli a csapatot. Stb... Azért látjuk bőven, hogy ez sem egyszerű ráadásul a csapat úgy lett felépítve hogy Teddy a QB s kész. S az kell bele amit ő tud. Ezért fájó a veszteség. Viszont ha idehoznak egy Mccaront s ő esélyesen beválva jó szezont fut, megint kit tartsak meg? Jön egy újabb A. Smith, Kaep szitu? Ha úgy nézzük utolsó éveben nagyjából Manning sem csinált mást mint menedzselt s lám hová jutottak.önmagaddal is ellentmondásba kerültél a végére. Osweilerrel hétből ötöt nyert a Broncos. Pont elég volt arra ő is, amit Peyton lightosan be tudott mutatni.
Mégegyszer gyógyulást!
dande
Teddy maximum Diggs-szel alakított ki átlag feletti összhangot, nincs magasan a léc, amit felrakott.
több mint 9 éve
Nem nagyon értem ezt a nem látok semmi különlegeset benne kategóriát meg ilyen védelemmel más is elmenedzseli a csapatot. Stb... Azért látjuk bőven, hogy ez sem egyszerű ráadásul a csapat úgy lett felépítve hogy Teddy a QB s kész. S az kell bele amit ő tud. Ezért fájó a veszteség. Viszont ha idehoznak egy Mccaront s ő esélyesen beválva jó szezont fut, megint kit tartsak meg? Jön egy újabb A. Smith, Kaep szitu? Ha úgy nézzük utolsó éveben nagyjából Manning sem csinált mást mint menedzselt s lám hová jutottak.Mégegyszer gyógyulást!
több mint 9 éve
Kaepet akarom!!!
több mint 9 éve
Ezt egyszerűen nem tudom felfogni....még mindig.....
több mint 9 éve
Én el tudnám itt képzelni Kaepernick-et, stílusra eléggé hasonlít Teddy-re.de ő ész nélkül játszik, pont fordítva mint Teddy, aki mindig kalkulál
Bazzani
több mint 9 éve
Geno pont nem az a game manager, csak a hibát kerüljük el, majd AP megoldja, és csak 3.downoknál passzol egy okosat QB. Ő akarja megnyerni a meccseket, meg akarja mutatni h egy király QB. Vikingsba nem ez kell.Ebben a szituációban egy rutinos, a megbízható game managementet hozó QB-ra lenne szükségetek.Geno Smith szerintem tökéletes pótlék lenne ide, viccen kívül. Amúgy meg csak bejött a scoutok legnagyobb red flagje, amit Teddynél jeleztek: "skinny knees"...
Gyulus
baggio
több mint 9 éve
Teddy Bridgewater has a 64.9 percent career completion percentage -- the highest of any QB in NFL history under the age of 25, per Elias.
több mint 9 éve
Ebben a szituációban egy rutinos, a megbízható game managementet hozó QB-ra lenne szükségetek.Geno Smith szerintem tökéletes pótlék lenne ide, viccen kívül. Amúgy meg csak bejött a scoutok legnagyobb red flagje, amit Teddynél jeleztek: "skinny knees"...
Gyulus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki nagyon túlértékeltnek tartja Teddy-t? Láttam jópárszor játszani, de szinte soha nem éreztem nála, hogy ez a gyerek nagyon jó.Én is így gondolom.
Bazzani
több mint 9 éve
Lehet, hogy én vagyok az egyetlen aki nagyon túlértékeltnek tartja Teddy-t? Láttam jópárszor játszani, de szinte soha nem éreztem nála, hogy ez a gyerek nagyon jó.Ez a csapat nem azért nyert mert ő volt az irányító hanem annak ellenére is nyert. Ezzel a védelemmel simán benne van így is 8-10 győzelem.
Én el tudnám itt képzelni Kaepernick-et, stílusra eléggé hasonlít Teddy-re. Lábon ő is veszélyes, az egyszerű passzokat meg tudja dobni.
Természetesen teljes gyógyulást kívánok neki.
több mint 9 éve
Ezt ki****l nem hiszem el. Szerencsére teljes felgyőgyulást, jósolnak, remélem 110%osan térhet majd vissza jövőre.Zimmer is megmondta, ettől a szezonnak még nincs vége.
Szerencsére a védelem és AP még így is erőssé tesz minket, ha az Ofal összeáll, akkor így is sokra lehetünk képesek.
Hill managelni tud, többet nem kell várni tőle, első pár meccsen ő az opció.
Hogy ki jöhetne mellé / mögé, hogy később több esélyünk legyen jó kérdés. Norv és Zimmer remélem kitalálnak valamit.
több mint 9 éve
Annó kicsit sajnálkoztam, hogy nem TB-t vittük a drafton Bortles helyett, mert nagyon szimpatikus a srác (a fizikuma miatt volt csak ellenérzésem).Mielőbbi felépülést neki! Nektek pedig sok sikert a csere QB megtalálásához!
több mint 9 éve
Ez kulonben is egyenektol fugg. Kinek mennyire erosek a csontjai oroklodes alapjan, mennyi strapat bir, mennyire tudnak megnyulni a szalagok, es ha baj van mennyi ido alatt gyogyul be.De mi az szentet csinált amitől így szétment mindene? Főleg kontakt nélkül. Mert ehhez azért kellett erő nem csak nem szedte be a vitamin tablettáit.Ne viccelj már, ez simán megesik, egy rossz mozdulat, egy rossz fordulás, aminél a térd leragad, aztán kifordul, szakad minden, főleg műfüvön, ráadásul ha vadiúj, az még rásegíthet, jobban ragad, nincs bejáratva. A TC-ben pedig már nem csak lazsálva mozognak, valószínűleg Teddy sem így tett. Ha pedig rendesen, lendülettel mozogsz, akkor bármikor, bárkinél benne van egy ilyen.
Matthew99
Nekem egyszer simán leragadt a lábam, bal térdemben szakadt minden, majd pár évvel később műfüvön kicsit megcsúsztam egy irányváltásnál, a lábam magam alatt maradt, visszacsuklott, éreztem, hogy a jobb térdemben szakadt minden. Egy pillanat volt, egy tök szerencsétlen mozdulat, amiről nem is tehettem. Észre sem vettem, és már meg is történt a szar.
Pedig én valószínűleg nem is játszottam akkora elánnal, mint az NFL-esek.
Stez
En szerencses vagyok ilyen szempontbol estem mar le 5 meterrol a karomra semmi bajom nem lett vagy a minap futottam a busz utan es a jo kis katyus talajon ugy alafordult a bokam h mar a jarokelok hivtak volna a mentot, en meg csak felalltam es elertem a buszt.
Ugyanez focira forditva:
Van aki karrierje soran sose szenved nagy serulest es van aki porcelanbol van es hiaba tehetseges ha a genetika kozbeszol. Sajnos :/