Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 8 éve
Loadholt masszív paycutot vállalt: www.profootballweekly.com/2016/03/07/minnesota-vikings-rt-phil-loadholt-agrees-to-restucture-contract/avpcun/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Mondjuk úgy, hogy Zimmer rászolgált arra, hogy bízzak benne. Ha neki Sendejo kell ilyen áron, oké. A nagy gond, hogy ezzel magunk alatt vágtuk a fát, csak Smith szerződése lesz drágább.
Blantonnak meg akkor megköszöntük.
több mint 8 éve
Mindenki kapaszkodjon meg a karosszékében. A Vikings 4 éves szerződéshosszabbítást kötött Andrew Sendejo-val, mindezt 16 millió dollárért.
több mint 8 éve
Mautival nem nagyon lettünk előrébb,sajnos : (
több mint 8 éve
helmet
247
Nyugi, LB-nek majd behúzzák Jaylon Smith-t, ha a sérülése miatt lecsúszik a 4. körre, vagy annál is tovább, az ilyeneket úgyis szereti Spielman, lást Clemmings tavaly, vagy pár éve Mauti; a Notre Dame is csak előnyt jelent.
több mint 8 éve
No QB faced more pressure than Teddy Bridgewater, 46.9% of dropbacks.PFFElőkelő...
És ennek ellenére csoport győzelem, sima PO és csak nüanszokon múlott a PO win is.
Mi lesz itt, ha csak egy közepes szintre tudjátok feljavítani a falat PassProtban...
Liverpool Fc
több mint 8 éve
nyugi, meg lehet oldani www.uclabruins.com/ViewArticle.dbml?ATCLID=207914058 😀Myles Jack jöhetne DRAFT-on és akkor a teljes LB sorunk a UCLA-ről való lenne, ráadásul mind fiatal, mind kiváló. Barr és Kendricks is örülnének neki.Sajnos képtelenségnek látom, hogy lecsússzon hozzánk.
KmetyG
Toca
több mint 8 éve
Tényleg poén lenne.De szerintem nem lesz meg.
több mint 8 éve
Mondjuk én szívesebben látnék egy WR-t.Mondjuk a legutóbbi WR álmom is jól sikerült...
több mint 8 éve
Legalább egy fű+DUI kéne hozzá, de tényleg poén lenne egy full UCLA sor 😀Egyébként örömmel tölt el, hogy végre nem needként beszélünk az LB sorról.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Feltradelhettek érte a top5- be 😀Myles Jack jöhetne DRAFT-on és akkor a teljes LB sorunk a UCLA-ről való lenne, ráadásul mind fiatal, mind kiváló. Barr és Kendricks is örülnének neki.Sajnos képtelenségnek látom, hogy lecsússzon hozzánk.
KmetyG
Toca
több mint 8 éve
Myles Jack jöhetne DRAFT-on és akkor a teljes LB sorunk a UCLA-ről való lenne, ráadásul mind fiatal, mind kiváló. Barr és Kendricks is örülnének neki.Sajnos képtelenségnek látom, hogy lecsússzon hozzánk.
KmetyG
több mint 8 éve
Myles Jack jöhetne DRAFT-on és akkor a teljes LB sorunk a UCLA-ről való lenne, ráadásul mind fiatal, mind kiváló. Barr és Kendricks is örülnének neki.
több mint 8 éve
Megvan az új erőnléti edző is, Brent Salazar személyében. Kansasből jön, ott assistant strength coach volt, nálunk lehetőséget kapott. Remélem jó választás, sok sikert neki (nekünk 😊 )
több mint 8 éve
xrace77
4 515
Épül az ékszerdoboz. Rohadt jó lesz! 😊fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/t31.0-8/10683511_10153662046811263_6728589926200448159_o.jpg
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t31.0-8/12697403_10153662041706263_6679272730250353427_o.jpg
több mint 8 éve
Erről van itt nagyba szó! : )
több mint 8 éve
Marvin Jones - Wallace csere sztem jobb volna mind a klubnak mind wallacenak. Így mike jöhetne óccsóért atlantába. Ami meg neki meg nekünk volna jó. 😊 sztem is cutolni kéne...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Akkor CB tuti jön,D-t mindig rotálja Mike bácsi! 😛Csiszolatlan gyémántokhoz ért az emberke!
több mint 8 éve
Ügyesek "odafönt".Nincs értelmes WR a piacon akiért értelme lenne. Ráadásul közepes WR-ünk van elég. Én még bízok benne, Zimmer is kedveli max akkor fogunk megválni tőle ha szükség lesz a pénzére valamelyik másik poszton való erősítéshez.
Én Wallacet már most kibasznám,ennyi pénzből hozhatnánk 2 ugyan ennyire közepes WR-t...
ZoliZoltán
Igazából LB vagy CB poszton tudnánk talán erősíteni FA-ról.
több mint 8 éve
Ügyesek "odafönt".Én Wallacet már most kibasznám,ennyi pénzből hozhatnánk 2 ugyan ennyire közepes WR-t...
több mint 8 éve
Lassan kiheverem a szezon végén jelentkező bénultságot, és elkezdtem foglalkozni a jövővel. Látva az edzők mozgását, az O fal érdekességeket hozhat, azt hiszem valamire készülnek amit csak az igazolások, a draft és talán a pre-season meccsek alatt fogunk megtudni. Mit gondoltok igazolunk nagy nevet FA-ről? Remélem a tőlünk felszabaduló játékosok közül csak az marad aki valóban érték. Az elmúlt években rendre átgondolt stratégia jellemezte a játékospolitikát, remélem idén sem lesz ez másként. Okos draft, és célirányos FA. Mert jövőre már egyértelműen az NFC North bajnoki cím megvédése a cél, és irány az SB 😊 Skol!Én nem hiszem, hogy nagyon piszkálni fogják a falat.
vsanyi132
Ha azt nézzük ,hogy AP 2000 yardos szezonjához képest 1 ember különbség van (amit Berger akár be is tölthet) én nem látom értelmét újrahúzni az egészet.
Ráadásul Kalilnak Loadholtnak és Bergernek contract year jön, szóval extrán motiváltak lesznek.
Nagy FA-t kétlem, hogy hoznánk Zimmer a jövő csapatát építi inkább említettek mellett Captain, HS és Rhodes (na meg Patterson de belőle már kétlem hogy lesz bármi is 😕 😕 ) új szerződésért játszanak jövőre.
Szóval most max 1 éves vagy könnyen bontható szerződéseket fogunk kötni ha FA-n jön valaki.
Mondjuk jövőre Kalil szerződése lejár és ha pénz szükében leszünk Wallace is simán ki lesz baszva (bazzeg ketten a cap 15 % -át elviszik...) szóval azért valamennyi mozgásterünk van.
Spillmanben bízok, nem fogja elbaszni amit eddig felépített.
több mint 8 éve
Lassan kiheverem a szezon végén jelentkező bénultságot, és elkezdtem foglalkozni a jövővel. Látva az edzők mozgását, az O fal érdekességeket hozhat, azt hiszem valamire készülnek amit csak az igazolások, a draft és talán a pre-season meccsek alatt fogunk megtudni. Mit gondoltok igazolunk nagy nevet FA-ről? Remélem a tőlünk felszabaduló játékosok közül csak az marad aki valóban érték. Az elmúlt években rendre átgondolt stratégia jellemezte a játékospolitikát, remélem idén sem lesz ez másként. Okos draft, és célirányos FA. Mert jövőre már egyértelműen az NFC North bajnoki cím megvédése a cél, és irány az SB 😊 Skol!
több mint 8 éve
Úgy-úgy! : D
több mint 8 éve
Kéne egy SB ring a franchisenak!Nyerünk simán 😉
ZoliZoltán