Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Zimmer sémájában WLB lesz Greenway, SLB pedig Barr. Egyedül a Mike (középső) LB kérdéses, én bízom benne, hogy a Mauti / Cole páros megoldja.
több mint 10 éve
Eddig nem Greenway wolt a SLB???^ ^ ._.ZoliZoltánPont most erről chat-elek egy ismerősömmel. Az egész arra épül, hogy az író szerint Greenway túlértékelt és kifejezetten rossz ahhoz képest hogy hány snap-pet tölt a pályán. És gondolom emiatt azt gondolja a szerző, hogy idén már limitálni fogják a szerepét.
Itt bővebben is kifejti gif-ekkel... stb
vikingsterritory.com/2014/analysis/minnesota-vikings-chad-greenway-has-been-bad-at-football-for-three-years
Nem mondom, hogy nincs benne igazság, sőt. De azért meglepne, ha idén Greenway nem lenne ismét a védelem alappillére.
több mint 10 éve
Jöhetnek szépen lassan a játékos kategorizálások:Eddig nem Greenway wolt a SLB???^ ^ ._.
vikingsterritory.com/2014/general-news/2014-minnesota-vikings-color-coded-projected-depth-chart
Tred
több mint 10 éve
Halljátok Emberek ! 😊Ott is szuper!
Valamelyikőtök már volt kint meccsen ???
Egyik ismerősömet rávettem, hogy New Yorkban menjen el nyáron az előszezonban a Giants - Jets meccsre. A kérdésem: a legfelső szektorból milyen lehet a kilátás (fent a magasban) a Met Life Stadium-ban ???Zoli
Én 2x voltam igaz rendes meccsen.
hihetetlen volt
több mint 10 éve
Tomcsik
8 014
Én a Jags 49ers meccsen voltam. Sokkal több vokt a 49 rrs fan. Jags most nagyon ráfeküdt, hogy megnyerje a londoni közönséget. Folysmatos eventek stb. Hangsúlyozzák hogu London a 2. otthonuk mert 2016-ig minden évben van itt hazai meccsük... A végén már én is nekik szorítottam hogy legyen TD -nekik is 😀... Amúgy a Jags playak nagyon rendesek. Múltkor a draft eventen vagy 10 percet dumáltam velük. Széles vigyorral közös képek. Autogram stb.... 😀Halljátok Emberek ! 😊Én tavaly és tavalyelőtt is voltam kint a Wembleyben, felejthetetlen élmény volt mind2. Ha gondolkozol egy londoni mecsen és hangulatot is szeretnél, akkor érdemes elkerülni a mainstream csapatokat (Patriots, Green Bay...), mert hiába van arányaiban sok drukkerük, mégtöbb az elendrukker a neutrális helyszín miatt, így kb végig csak fújolás van a meccsen (ez a Rams - Pats-en így volt). Ezzel a Pittsburg - Minnesota-n szerencsére nem volt gond, és elénekelni minden TD után a tömeggel a "Skol Vikings"-t felejthetetlen.
Egyik ismerősömet rávettem, hogy New Yorkban menjen el nyáron az előszezonban a Giants - Jets meccsre. A kérdésem: a legfelső szektorból milyen lehet a kilátás (fent a magasban) a Met Life Stadium-ban ???Zoli
A hangulattól eltekintve pedig nyílván összehasonlíthatatlan a TV-n adott mérkőzésekkel, hogy bármelyik játékost végigkövetheted bármelyik play során, és nem csak a labdásra zoomolt képet látod, ami miatt te is megállapíthatod, hogy kik játszották üresre magukat akiknek mehet a passz, milyen blokkokat olvas egy futó.... stb
Szóval ha van ilyen lehetősége bárkinek az ajánlom mindenkép éljen vele.Tred
több mint 10 éve
Aztán Las Vegasba, Los Angeles és San Francisco, de ott már nincsenek meccsek augusztus végén. Amúgy nekem sincs kint ismerősöm ... 😊Zolihogyne lennének, augusztus 30-án pl. USC Trojans vs Fresno State Bulldogs a Los Angeles Memorial Coliseumban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Pyrrus
717
Ez nagyon tetszett nekem 😀 !!!Énis! Én is! 😀
www.facebook.com/photo.php?v=10152397478322836&set=vb.64444137835&type=2&theaterZoli
több mint 10 éve
Sajnos nem jott ossze a szeptemberi Vikes meccs...hajszalon mulott...Egyszer ugy is ott leszunk! 😀
több mint 10 éve
Halljátok Emberek ! 😊Én tavaly és tavalyelőtt is voltam kint a Wembleyben, felejthetetlen élmény volt mind2. Ha gondolkozol egy londoni mecsen és hangulatot is szeretnél, akkor érdemes elkerülni a mainstream csapatokat (Patriots, Green Bay...), mert hiába van arányaiban sok drukkerük, mégtöbb az elendrukker a neutrális helyszín miatt, így kb végig csak fújolás van a meccsen (ez a Rams - Pats-en így volt). Ezzel a Pittsburg - Minnesota-n szerencsére nem volt gond, és elénekelni minden TD után a tömeggel a "Skol Vikings"-t felejthetetlen.
A hangulattól eltekintve pedig nyílván összehasonlíthatatlan a TV-n adott mérkőzésekkel, hogy bármelyik játékost végigkövetheted bármelyik play során, és nem csak a labdásra zoomolt képet látod, ami miatt te is megállapíthatod, hogy kik játszották üresre magukat akiknek mehet a passz, milyen blokkokat olvas egy futó.... stb
Szóval ha van ilyen lehetősége bárkinek az ajánlom mindenkép éljen vele.
több mint 10 éve
Ez nagyon tetszett nekem 😀 !!!Ma reggel neztem meg en is...lol
www.facebook.com/photo.php?v=10152397478322836&set=vb.64444137835&type=2&theaterZoli
tenyleg jo video!Jo otlet.Tetszett! 😀
Na jol van am...hagyjal beken.😀 😉Volt szerencsém ezt élőben 1 méter távolságból látnom tavaly a Wembley mellett.... hatalmas feelingje van. 😀silent7939Még az osztódást is meg kell tanulnom! 😊ZoliZoltán😀 Esküszöm jó! 😊tanuld meg 😀Carmeloman
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Volt szerencsém ezt élőben 1 méter távolságból látnom tavaly a Wembley mellett.... hatalmas feelingje van. 😀Még az osztódást is meg kell tanulnom! 😊ZoliZoltán😀 Esküszöm jó! 😊tanuld meg 😀Carmeloman
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Ez nagyon tetszett nekem 😀 !!!www.facebook.com/photo.php?v=10152397478322836&set=vb.64444137835&type=2&theater
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 10 éve
....hat a facom eldobalom....mindenkinek van kint ismerose???Csak az unokatesom megy ki dolgozni nyárra. S pont augusztus 22-én ér be New Yorkba - mondtam neki hogy menjen - 50 dollár még nem olyan vészes (talán). Aztán Las Vegasba, Los Angeles és San Francisco, de ott már nincsenek meccsek augusztus végén. Amúgy nekem sincs kint ismerősöm ... 😊
(csak nekem nincs...)ZoliZoltán
több mint 10 éve
....hat a facom eldobalom....mindenkinek van kint ismerose???(csak nekem nincs...)
több mint 10 éve
Halljátok Emberek ! 😊aviewfrommyseat.com/venue/MetLife+Stadium/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Tomcsik
8 014
Halljátok Emberek ! 😊Azt nem tudom, de a Wembley-ben fasza
több mint 10 éve
Halljátok Emberek ! 😊Valamelyikőtök már volt kint meccsen ???
Egyik ismerősömet rávettem, hogy New Yorkban menjen el nyáron az előszezonban a Giants - Jets meccsre. A kérdésem: a legfelső szektorból milyen lehet a kilátás (fent a magasban) a Met Life Stadium-ban ???
több mint 10 éve
Még az osztódást is meg kell tanulnom! 😊😀 Esküszöm jó! 😊tanuld meg 😀Carmeloman
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Nem is tudtam, hogy vannak Rams szurkolók is Magyarországon ! 😀 😛 😀 Üdv itt, pici világunkban ! Skol Vikings ! Skol Minnesota ! 😀
több mint 10 éve
😀 Esküszöm jó! 😊Basszus !!! Én is pont ezt nézem !!! 😀 Vicces ... Jó tényleg ...
ZoliZoltán
több mint 10 éve
Küldök Neked egy kis dalocskát ! 😊 Remélem a Bears ott lesz rögtön alattunk a 2. helyen 😉 😀 😛 ...Cutler ilyen Rex Grossman meg Kyle Ortonok után isten király...😀 Ennyi lét mondjuk én sem adtam volna neki de hát na nem én vagyok a GM...Amúgy amikor én megszerettem a Bearst még sehol nem vokt Cutler. Nem fogok csak azért másnak szurkolni, mert a csapatom kötött egy rossz vagy jó szerződést...A védelmek híve vagyok. Ezért Bears és Ravens...Mikor odalettem a Bearsért Tommy Harrisek meg fénykorába lévő Urlacherek tapostak a Vikingek nyakán 😀 ....Azt majd meglátjuk ki honnan támasztja az NFC northot. Jó csapatotok van csak egy QB kelett, meglátjik Teddy lesz -e az igazi...Minden esetre még 1x nem lesz olyan gyenge a D Chicago-ban mint volt ebben a szezonban....TomcsikSzép maci, pici maci, finom maci. 😊 Inkább reagálj arra a Cutler-szerződésre - ott mondtam azt, hogy nem leszek brummogó maci. Szörnyű. Mit vártok a következő évektől? A NFC North-ot fogjátok alulról támasztani? Azért többre vagytok hívatottak ... Cutler-nél többet érdemeltek ...ZoliJól van csak trollkodtam 😀TomcsikFace-en több,mint 200 Like-oló van! 😊 8-)ZoliZoltánEzt jó látni, hogy egyre többen vagyunk. 😀 SKOL !Hát kb annyi, mint amennyit itt összeszámolsz 😀 😀 😀Tomcsik
Mennyire becsülitek a magyarországi vikingeket? Hányan lehetünk? Mit gondoltok ha saccolni kellene - körülbelül?
😊 Valahol összejöttök meccset nézni?Zoli
www.youtube.com/watch?v=IQTCgVo81j0
Skol Vikings, let's win this game,
Skol Vikings, honor your name,
Go get that first down,
Then get a touchdown.
Rock 'em . . . Sock 'em
Fight! Fight! Fight! Fight!
Go Vikings, run up the score,
You'll hear us yell for more. . .
V-I-K-I-N-G-S
Skol, Vikings, let's go!
Minden jót! 😊
több mint 10 éve
Tomcsik
8 014
Cutler ilyen Rex Grossman meg Kyle Ortonok után isten király...😀 Ennyi lét mondjuk én sem adtam volna neki de hát na nem én vagyok a GM...Amúgy amikor én megszerettem a Bearst még sehol nem vokt Cutler. Nem fogok csak azért másnak szurkolni, mert a csapatom kötött egy rossz vagy jó szerződést...A védelmek híve vagyok. Ezért Bears és Ravens...Mikor odalettem a Bearsért Tommy Harrisek meg fénykorába lévő Urlacherek tapostak a Vikingek nyakán 😀 ....Azt majd meglátjuk ki honnan támasztja az NFC northot. Jó csapatotok van csak egy QB kelett, meglátjik Teddy lesz -e az igazi...Minden esetre még 1x nem lesz olyan gyenge a D Chicago-ban mint volt ebben a szezonban....Szép maci, pici maci, finom maci. 😊 Inkább reagálj arra a Cutler-szerződésre - ott mondtam azt, hogy nem leszek brummogó maci. Szörnyű. Mit vártok a következő évektől? A NFC North-ot fogjátok alulról támasztani? Azért többre vagytok hívatottak ... Cutler-nél többet érdemeltek ...ZoliJól van csak trollkodtam 😀TomcsikFace-en több,mint 200 Like-oló van! 😊 8-)ZoliZoltánEzt jó látni, hogy egyre többen vagyunk. 😀 SKOL !Hát kb annyi, mint amennyit itt összeszámolsz 😀 😀 😀Tomcsik
Mennyire becsülitek a magyarországi vikingeket? Hányan lehetünk? Mit gondoltok ha saccolni kellene - körülbelül?
😊 Valahol összejöttök meccset nézni?Zoli