NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
448
54
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem tudom,hogy Derek Carral mennyire lennenk kisegitve...tenyleg kb Pondernek tunik....
több mint 10 éve
nfl.si.com/2014/02/10/nfc-north-free-agency/ZoliZoltánHát ez a cikk kb nem mondott semmit.
több mint 10 éve
Nem rosszak a számok, de aki látta játszani azt nem vágja földhöz. Sőt plussz mozgásteret is ad szóval én örülök neki. Ennek a gyenge LB sornak központi alakja volt, anno a tesóját sokkal jobban sajnálom, ő egy jó csere LB semmi több.Vikings announce they've released linebacker Erin Henderson.BaltimoreDefenseMeglepő, hogy ennyire nem kavart vizet ez a kijelentés... azért Henderonson számai 2011 óta nem rosszak... és a szezononként 14-15 meccs sem rossz...Collapo
több mint 10 éve
Vikings announce they've released linebacker Erin Henderson.BaltimoreDefenseMeglepő, hogy ennyire nem kavart vizet ez a kijelentés... azért Henderonson számai 2011 óta nem rosszak... és a szezononként 14-15 meccs sem rossz...
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
Megint egy " csoda " igazolas....
több mint 10 éve
Szerintem Cassel meghallotta Sobri 😉 mantráját és most már ő is úgy látja, hogy Brady kiégett, eljött az ő ideje vissza Bostonba 😛 😀dandeMeghát PM is elég szar döntőt játszott, annyi lehetősége van hova menjen hogy csak na 😀 😛
több mint 10 éve
Naneeee!o_o 😀Akkor vajon kik jönnek?? :-pZoliZoltánQB-k 😛Toca
Cousins dologhoz mit szólunk ??? 😕
Hagyjad már a Sobrit... (ő már valami fórum isten lett vagy mi a pipa??)
több mint 10 éve
Szerintem Cassel meghallotta Sobri 😉 mantráját és most már ő is úgy látja, hogy Brady kiégett, eljött az ő ideje vissza Bostonba 😛 😀
több mint 10 éve
Vikings announce they've released linebacker Erin Henderson.
több mint 10 éve
Norv szeretné AP-t többet használni elkapóként. Zseniális, úgy tűnik ilyenek csak 20-30 éve pályán lévő OC-knak jut eszébe...
több mint 10 éve
Akkor vajon kik jönnek?? :-p
több mint 10 éve
Lehet nem számolnak se Ponderrel, se Cassellel. Egyik se az a világmegváltó klasszis.
több mint 10 éve
Na ez most nagyon meglepett!Azt hittem nem is kerdes neki,hogy marad-e!? :-o
több mint 10 éve
Szerintem Cassel visszafog jönni olcsóbban.
több mint 10 éve
Ha elmegy akkor mégis marad Ponder? Freeman távozását biztosra vettem, és Ponder is kérte a trade-et, így csak Webb maradna aki játszott már QB-t 😊 Itt bizony fel kell tölteni a keretet QB-kból ha ez így alakulgat....
több mint 10 éve
Megnézve a QB kínálatot FA piacon, gondolom még versenyképesnek érzi magát, de nem hinném, hogy ennél jobb pénzt kap, mint ami nálunk volt ütemezve. Végén az lesz, hogy visszajön hozzánk, már csak a létszám miatt is...vagy elviszi a Browns.
több mint 10 éve
Tőlünk nem fog kapni.Cassel kilépett a piacra nem irta alá az opcios évet.PaulusKezdődik a tánc... nyilván jobb szerződést akar, vagy hosszabb időtartamot vagy több pénzt. Nyilván ő valamit már sejthet a tervekből, vagy csak előre akar menekülni. Kíváncsian várom.vsanyi132
több mint 10 éve
Cassel kilépett a piacra nem irta alá az opcios évet.PaulusKezdődik a tánc... nyilván jobb szerződést akar, vagy hosszabb időtartamot vagy több pénzt. Nyilván ő valamit már sejthet a tervekből, vagy csak előre akar menekülni. Kíváncsian várom.
több mint 10 éve
Cassel kilépett a piacra nem irta alá az opcios évet.
több mint 10 éve
Montana
635
több mint 10 éve
Epitsunk egy " Időh ghépet! " es akkor nem kell tovabb tűkön ülni...
több mint 10 éve
Tudom én azt csak próbálok távolodni ettől a QB témától mert már körüljártuk. Nézzük a védelmet inkább 😊Ööö lehet hogy nem gondoltam komolyan? Nem lehet, hanem biztos. Lazíts egy kicsit 😀vsanyi132Két módon lehetséges hogy nekünk legyen a csoportban a legjobb QB-nk. Első, és nem túl valószínű, hogy szerzünk egy elit QB-t, bárhogyan, bárhonnan. A másik, hogy megtartjuk Cassel-t, draftolunk egy tehetséges újoncot, és felbérelünk valakit hogy szedje össze Green Bay-ből, Detroit-ból és Chicago-ból az összes épkézláb QB-t és szeptembertől februárig szervezzen nekik az ausztrál sivatagban egy túlélőtúrát. Na megoldottam? 😀 Skol!vsanyi132Hagyjuk már ezt az elit QB-t. Kell egy jó QB és kell egy Zimmer által felépített D és kész.
Stabil D nélkül nem érünk semmit, egy közepes QB-t meg jól belehet rakni egy rendszerben amiben él mint hal a vízben.Toca