NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
458
54
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Rengeteg variáció van, én a draft-tal csak akkor fogok foglalkozni ha már túl vagyunk rajta 😊 Inkább az érdekelne hogy a nálunk FA játékosokkal van-e valamilyen tárgyalás, tervezzük-e hogy megtartunk valakit, itt elsősorban Jared Allen-re és Kevin Williams-re gondolok, de a többiek is érdekelnek. Valamikor kb 2 hete olvastam valahol hogy Jared Allen ügynöke egyeztetett valamit valakivel (írták de nem emlékszem kivel), érdekelne mi történhetett.
több mint 10 éve
Uj nfl.com Mock szerint Teddyhenger lecsuszik Nekunk! 😀)) :-P Na az durva lenne...
több mint 10 éve
Nekem is tetszett !! 😊 Jó volna...
több mint 10 éve
Ez a Mock nálam nagyom ül. Mosley-t az 1.körben, QB a 2.ban, 3.ban meg egy jó CB. Remélem Spiel is így gondolja 😊
több mint 10 éve
Titokban Viking vagy? 😛
több mint 10 éve
Ravens, 14. hét. Az Eagles-Lions a leghírhedtebb, de a KC-Redskins meccsen is havazott.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 10 éve
Szervusztok! Idén ki ellen játszották a vikingek a havas meccset és hányadik héten? Ha tudtok más havasat mondani azt is megköszönném.
több mint 10 éve
Bojd miert nem tetszik? YD 😀
több mint 10 éve
Engem kiráz a hideg mindkettőtől. Boyd nem tetszik, McCarron meg egy Alabamaba jó volt, de kérdés, hogy máshol is megállná-e a helyét? Szerintem nem
több mint 10 éve
Esetleg Bojd vagy McCarron???
több mint 10 éve
Ez lesz biza!Ha 1/8-ra lesz jo kube akkor behuzzuk ha nem akkor D!Es szetintem akkor jon be Spielman fele 10 pick....1/8-at eltradeeljuk...
több mint 10 éve
Ha idén D-t építünk akkor azt is meg lehet kockáztatni hogy Ponder mellé visszajön Cassel és csak valahol 3. 4. körben húzunk QB-t, aki ha nem válik be később jó lehet backupnak. Akárhogy is reménykedünk, a jövő szezon lehet hogy még nyögvenyelősebb lesz mint az idei, lehet hogy a következő drafton még jobb pozícióból húzhatunk QB-t.... Nyilván nem erre játszunk, de idén csak akkor használjuk el az első körök egyikét ha bent van egy nagyon jó QB. Szerintem.
több mint 10 éve
Igen!Mindig erre jutunk a végén! 😊
több mint 10 éve
Messze van még a draft, értem én, hogy mindenki QB-t visz előttünk, de még azért sok víz le fog folyni a dunán.Tavaly hány QB-t mondtak első körben aztán mi lett...
Combine-on is sok minden kiderül majd, és attól hogy hátsó körös még nem kell előre leponderezni főleg, hogy őt az 1.ben hoztuk 😊
több mint 10 éve
Ez a bajom nekem is...ilyen Ponder szintu kubevel semmi uj nem lesz....most akkor tenyleg elit D#...aztan meglatjuk!
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000325921/article/vikings-gm-christian-ponder-will-be-here-next-seasonCasselt a Houstonnal, Freemant meg az Oaklanddel boronálták össze. Utóbbi tűnik nekem esélyesebbnek, lehet hogy Cassel végül itt köt ki, kezdő helyre szerintem sehol sem számíthat.
Ponder marad, de jön még 2 QB, legalábbis a cikk szerint. Ha ez igaz akkor Cassel nem hiszem hogy visszajön, és Freeman is megy... egyre érdekesebb ez, így nem hiszem hogy 8. helynél hamarabb választunk, és akkor sem QB-t csak ha nagyon bent marad valamelyik kihagyhatatlan ász 😊 Ebből betonvédelem lesz, az offense amíg AP egészséges elmuzsikál valahogy 😊vsanyi132
A draftra kíváncsi leszek, nem hiszem hogy feltradelünk, Spielman aszondta hogy az eddigi 8 pickhez még szeretne hozzácsapni. Vagy lehet hogy pont azért akar szerezni, hogy utána előremozogjunk? Inkább hagyom is mielőtt belebonyolódok... 😀 Az a baj, hogy ha nem a "jobb" QB-k közül hozunk el egyet, hanem mondjuk 2.-3. körből egy Jimmy (Gerappaaa) Garoppolo-t vagy akárkit, akinek megint nem lesz tanulóideje, akkor ugyanott leszünk, ahol a part szakad.
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000325921/article/vikings-gm-christian-ponder-will-be-here-next-seasonÉs a 2 QB-t akkor honnan hozzuk ? 😀
Ponder marad, de jön még 2 QB, legalábbis a cikk szerint. Ha ez igaz akkor Cassel nem hiszem hogy visszajön, és Freeman is megy... egyre érdekesebb ez, így nem hiszem hogy 8. helynél hamarabb választunk, és akkor sem QB-t csak ha nagyon bent marad valamelyik kihagyhatatlan ász 😊 Ebből betonvédelem lesz, az offense amíg AP egészséges elmuzsikál valahogy 😊vsanyi132
több mint 10 éve
Ponder marad, de jön még 2 QB, legalábbis a cikk szerint. Ha ez igaz akkor Cassel nem hiszem hogy visszajön, és Freeman is megy... egyre érdekesebb ez, így nem hiszem hogy 8. helynél hamarabb választunk, és akkor sem QB-t csak ha nagyon bent marad valamelyik kihagyhatatlan ász 😊 Ebből betonvédelem lesz, az offense amíg AP egészséges elmuzsikál valahogy 😊
több mint 10 éve
Jó a főoldali Vikings cikk!!!QB,DE,ILB,OLB,CB,SS....ez nagyon sok!
Remélem megtaláljuk a franchise irányítónkat...valahogy valami csoda folytán....fel kell tradelnünk...Spielmanban bízom nagyon,megint! 😊
és akkor D# !!! plusz egy késői backup RB!
2 év múlva azért elég erős kis team lehetünk!!!
Zimmer is be fog válni!Be kell,hogy váljon !!! 😊
több mint 10 éve
Mauti pedig egy allat lesz! :+)
több mint 10 éve
Johnson újraigazolása nálam alap és Everson Griffené is. Allen - Williams duót mindenki azt írja elengedjünk, én közel sem vagyok benne biztos.Mautiról nem lehet tudni valamit, hogy hogyan fejlődik? Cole tavaly az utolsó pár meccsen ahogy emlékszem nem mozgott rosszul, de Mautit anno mikor behúztuk az emberek nagy része hatalmas stealnek gondolta, sokkal többre tartották mint pl. Hodgest, a sérülései nélkül akár 1. körös is lehetett volna (de legalább 2. napos), de én még csak ST-ben láttam.Mit gondoltok?TredBaca - Trattou - Guion nem lesz kezdő ez fix. Greenway komoly underrated. Josh Robison over. Sherels - Robison duótól én nagyon félnék, bár mindenkettőben van potenciál hátha Zimmer kihozza.
Cole jónak tűnik, de Hodges még nagyon kérdéses.Toca
Másrészt, az alapján amit írtál, terveben van Johnson újraigazolása, vagy FA? Baca talán 6. körös volt, gondolom még nem NFL kezdő szint, ha egyáltalán az lesz valaha.spiczi
Mautit és Hodgest nem nagyon lehetett látni, bizakodóak, de még nem NFL ready-k. Majd nyáron reméljük őket is sikerül beépíteni.
több mint 10 éve
Mautiról nem lehet tudni valamit, hogy hogyan fejlődik? Cole tavaly az utolsó pár meccsen ahogy emlékszem nem mozgott rosszul, de Mautit anno mikor behúztuk az emberek nagy része hatalmas stealnek gondolta, sokkal többre tartották mint pl. Hodgest, a sérülései nélkül akár 1. körös is lehetett volna (de legalább 2. napos), de én még csak ST-ben láttam.Mit gondoltok?TredBaca - Trattou - Guion nem lesz kezdő ez fix. Greenway komoly underrated. Josh Robison over. Sherels - Robison duótól én nagyon félnék, bár mindenkettőben van potenciál hátha Zimmer kihozza.
Cole jónak tűnik, de Hodges még nagyon kérdéses.Toca
Másrészt, az alapján amit írtál, terveben van Johnson újraigazolása, vagy FA? Baca talán 6. körös volt, gondolom még nem NFL kezdő szint, ha egyáltalán az lesz valaha.
több mint 10 éve
Baca - Trattou - Guion nem lesz kezdő ez fix. Greenway komoly underrated. Josh Robison over. Sherels - Robison duótól én nagyon félnék, bár mindenkettőben van potenciál hátha Zimmer kihozza.
Mit gondoltok?Tred
Cole jónak tűnik, de Hodges még nagyon kérdéses.
több mint 10 éve
Nekem az ilyen és hasonló elemzések nem nagyon számítanak, az évnek ebben a szakaszában csak a múltbeli teljesítmények alapján lehet megítélni a játékosokat, a keret teljesen át fog alakulni és az igazi teszt és értékmérő most az edzők kezében van. Mi annyit tehetünk hogy szorítunk egy jó FA tevékenységért és draft-ért, és belenézünk egy-két régi meccsbe hogy gyógyítsuk kicsit a focihiányunkat. Azért izgatottan várom hogy mi lesz, például a stadion bontása is érdekes, szépen haladnak a rombolással 😊
több mint 10 éve
Mit gondoltok?TredHááát, egyfelől, némelyik értékelés azért szerintem fura, én legalábbis Greenwayt és Rudolphot többre tartom annál, mint amit kaptak.
Viszont ha úgy nézem, hogy mit szólnék ahhoz, ha ez lenne a kezdőfelállás jövőre, akkor sok múlik a fiatal LB-ken, hogy megmutassák mit is tudnak (Cole/Hodges/Mauti), Sherels helyett is jöhetne egy rendes CB, Trattou neve meg ciki vagy sem, de nem is nagyon ismerős... Van lyuk bőven, de szerintem nem reménytelen a helyzet. Okosan kell igazolgatni/draftolni, Spielman az eddigiek alapján nem tűnik rossznak, én bízom benne. Meg nem is értek annyira az egészhez, hogy FA/Draft nevekkel dobálózzak, csak bízom benne hogy megoldják.