NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 10 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Ezen be fogtok szarni,

A Philadelphia Eagles kinevezte az új QB edzőjüket, aki nem más, mint a Vikings korábbi nagyszerű támadó koordinátora, Bill Musgrave.

Sok sikert! 😀😀😀😀KmetyG
Te jó ég! o_o o_o o_o xD xD xD YDYDYDZoliZoltán
Miért vagytok ilyen rossz véleménnyel róla?
Voltak a kezei alatt tehetséges támadójátékosok? (Tényleg kérdezem, nem kötözködöm, mert csak egy Vikings meccset láttam egész szezonban, azon meg nagyon csúnyán lealáztatok minket a B csapattal 😀 )
Meg nálunk "csak" QB-coach lesz.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Ezen be fogtok szarni,

A Philadelphia Eagles kinevezte az új QB edzőjüket, aki nem más, mint a Vikings korábbi nagyszerű támadó koordinátora, Bill Musgrave.

Sok sikert! 😀😀😀😀KmetyG
Te jó ég! o_o o_o o_o xD xD xD YDYDYD

Lett igen! 😀)

George Edwards korabbi Dolphins LB coachZoliZoltán
Köszönöm!
Mondjuk elég Zimmer ott már sok gond nem lehet a D oldalon.
Pár LB elférne mondjuk bár annyira nem követem a csapatotJanek
Nincs mit! 😉
Mindneki osztja ezt a véleményt!Valószínűleg Zimmeré lesz az érdemi rész!
MLB kell az tény!! 😊
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Lett igen! 😀)

George Edwards korabbi Dolphins LB coachZoliZoltán
Köszönöm!
Mondjuk elég Zimmer ott már sok gond nem lehet a D oldalon.
Pár LB elférne mondjuk bár annyira nem követem a csapatot

több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Ezen be fogtok szarni,

Sok sikert! 😀😀😀😀
több mint 10 éve
Lett igen! 😀)

George Edwards korabbi Dolphins LB coach
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 986 — Apu ökölbeszorított keze
Picit lemaradtam lett új DC itt?

több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Nem tudom, lehet, le kellene tölteni pár Panthers meccset és jobban szemügyre venni, vagy keríteni vkit, aki a fórumról az Eastern Illinois-nak drukkol.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
Akkor meg is ertettem....kinek kell szepfiu?
Teljesitmeny koooo 😀
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Nem hiszem hogy lesz idő sokat rookie formát hozni az új QB-nak, türelmetlen már a szurkolótábor nagyon. Nem ismerem a srácot, de nem szépfiú kell ide hanem egy jó játékos.....

több mint 10 éve
Jo az idei FA piac lista is....DE-k is....CB-k is...ki tudja meg mi lesz itt!? 😀
A bandwagon dolgot nem ertem.... :-/
több mint 10 éve
Olvasgatom, hogy emelkedik Jimmy Garoppolo helyezése a draft boardokon... még akár az is lehet, hogy ha 1. körben nem QB-t húzunk, akkor 2. körben megkockáztatjuk... Lehet, idő kellene amíg beérik, viszont sok hölgyrajongó ráugrana arra a bizonyos "bandwagon"-ra😊

több mint 10 éve
Nem tudom....azért olyan simára nem számítanék....Payton csak pass....semmi futás.
Hawksnál meg a futás védelem is atom.A Sec is....olyan nyomás lesz Manningen...
meglátjuk! 😛
több mint 10 éve
Nem biztos,hogy annyira buszke lennek arra a gyurure HA.....
remelem nem a hawks nyeri.😀Irritalo egy csapat...ZoliZoltán
Még szerencse hogy neked nem kell büszkének lenned 😛 😀
NFC pártiként legyen csak a HawkséToca
Inkább már Manning, ha anno Favre-nak sajna nem jött össze a dicsőséges végjáték, legalább Peytonnak sikerüljön. 20+ pontos Denver győzelemre számítok amúgy, lehet szorosabb, de már eddig is annyi mákja volt a Seahawks-nak, egyszer elfogy az is..

több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
remelem nem a hawks nyeri.😀Irritalo egy csapat...ZoliZoltán
Még szerencse hogy neked nem kell büszkének lenned 😛 😀
NFC pártiként legyen csak a Hawksé
több mint 10 éve
remelem nem a hawks nyeri.😀Irritalo egy csapat...
több mint 10 éve
Az igazi nagy meglepetés az lenne ha Pondert itt tartanánk 3. számú, esetleg 2. QB-nak. Tudom hogy kérte a trade-et, és el is akarjuk trade-elni, de most, hogy nem rajta lesz a teher még lenne ideje újra összekapni magát. Ha nem kapunk érte normális árat 3.-nak szerintem megtartjuk. Kíváncsi lennék mire képes az új stábbal, de egy új csapatnál a környezetváltozás valószínűleg jó hatással lenne rá.vsanyi132
Ha draftolunk 1 qb-t és Cassel és Ponder is maradna akkor 7 milláért van 2. és 3. QBnk az kicsit sok.
Személyileg örülnék ha maradna Ponder de ennyi pénzért inkább menjen.Toca
Ez valóban nagyon sok, így tényleg nem fogjuk megtartani.

Harvin SuperBowl-t játszhat.... mondjuk mást nem is nagyon játszott eddig, vagyis nem sokat 😊

több mint 10 éve
Szerintem csak Cassel fog maradni!
több mint 10 éve
Az igazi nagy meglepetés az lenne ha Pondert itt tartanánk 3. számú, esetleg 2. QB-nak. Tudom hogy kérte a trade-et, és el is akarjuk trade-elni, de most, hogy nem rajta lesz a teher még lenne ideje újra összekapni magát. Ha nem kapunk érte normális árat 3.-nak szerintem megtartjuk. Kíváncsi lennék mire képes az új stábbal, de egy új csapatnál a környezetváltozás valószínűleg jó hatással lenne rá.vsanyi132
Ha draftolunk 1 qb-t és Cassel és Ponder is maradna akkor 7 milláért van 2. és 3. QBnk az kicsit sok.
Személyileg örülnék ha maradna Ponder de ennyi pénzért inkább menjen.
több mint 10 éve
Ne maradjon...
több mint 10 éve
Az igazi nagy meglepetés az lenne ha Pondert itt tartanánk 3. számú, esetleg 2. QB-nak. Tudom hogy kérte a trade-et, és el is akarjuk trade-elni, de most, hogy nem rajta lesz a teher még lenne ideje újra összekapni magát. Ha nem kapunk érte normális árat 3.-nak szerintem megtartjuk. Kíváncsi lennék mire képes az új stábbal, de egy új csapatnál a környezetváltozás valószínűleg jó hatással lenne rá.

több mint 10 éve
Sajnos Ponder nem jött össze. Én még mindig azt mondom nem lett felépítve, aztán idén a védelem is szétesett, így olyan meccseket is buktunk amit szorosan hozni lehetett volna, mert a game winning drive-okat beszoptuk.
Aztán 2-3 meccs után már kijövetelkor kifütyülték otthon a csapata szurkolói. Ez nem egy adrenalin bomba valljuk be.
A többit már ismerjük. Most nem arról beszélek, hogy nem lett egy csúcs irányító, de teljesen elhasalt. Nem százalékoznám ki mennyire az ő hibája ez, de nem hiszem, hogy ez nagyobb részben miatta lett így.
Remélem aki jön újonc ennél sokkal okosabban lesz felépítve, playbook rá alakítva, és a közönség is türelmesebb lesz.Paulus
Hát most jóval okosabb és talpraesettebb edzői kar van. Spielman meg nem szokta 2x ugyanazt a hibát elkövetni.
De én várok meglepő húzásokat idén. Hogy ez feltrade/letrade/LB draft/QB draft lesz-e arra még várni kell 😀

Addig meg go Niners mégis csak jobb érzés úgy befejezni az évet, hogy az NFC bajnok 7 éve nem tud minket elverni 😀
több mint 10 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Sajnos Ponder nem jött össze. Én még mindig azt mondom nem lett felépítve, aztán idén a védelem is szétesett, így olyan meccseket is buktunk amit szorosan hozni lehetett volna, mert a game winning drive-okat beszoptuk.
Aztán 2-3 meccs után már kijövetelkor kifütyülték otthon a csapata szurkolói. Ez nem egy adrenalin bomba valljuk be.
A többit már ismerjük. Most nem arról beszélek, hogy nem lett egy csúcs irányító, de teljesen elhasalt. Nem százalékoznám ki mennyire az ő hibája ez, de nem hiszem, hogy ez nagyobb részben miatta lett így.
Remélem aki jön újonc ennél sokkal okosabban lesz felépítve, playbook rá alakítva, és a közönség is türelmesebb lesz.
több mint 10 éve
Azert ez suerintem nem csak Musgrave hibaja volt...ZoliZoltán
Ponder bukása? Övé és a QB edzőé. Gyakorlatilag majdnem minden eszközük meg volt. És látszott mikor nagy volt az önbizalmas ment is Pondernek amennyire kellett ( tavaly év vége ).
Viszont olyan szerepbe lett kényszerítve amit nem bírt még.Toca
Bocsi, hogy belevakkantok, de 2-3 meccsről beszélgetünk most. Nem lehet az, hogy az a két-három meccs egy kiszaladt teljesítmény volt POndertől (50% környékén passzolt azokon a meccseken....), de alapban egy mentálisan gyenge, közepes képességű irányító?tüsi91
Ez most megint egy QB felépítés kérdésű dolog. Én úgy vélem, hogy ha valaki mentálisan gyenge akkor nem képes döntő helyzetben ilyen prduktumot. Lehet 2-3 meccs volt viszont mind a 3 a playoffról döntött.
Ponder nem egy elit QB és fejben sem elit ebben egyetértünk. Viszont képességileg több van benne mégha ezt nem is tudta megmutatni.
Szerintem egyszerűen ő nem volt még NFL ready, pláne nem volt képes arra, hogy egy egysíkú gyökér meghatározhatatlan gameplanjét megvalósítsa. Alex Smith pl. tökéletes példa, Pondernek is egy olyan QB edző és HC-OC kéne mint Smith kapott és azt a szintet közel tudná hozni minimum.
Nem azt mondom, hogy egy hihetetlen jó QB lehetett volna ha jobbak a körülmények, de azért ebben az egész szituba amibe került nem feltétlen ő volt a legnagyobb ludas.
több mint 10 éve
Megfelelo stabbal talan lehet belole egy Alex Smith! 😀
több mint 10 éve
Azert ez suerintem nem csak Musgrave hibaja volt...ZoliZoltán
Ponder bukása? Övé és a QB edzőé. Gyakorlatilag majdnem minden eszközük meg volt. És látszott mikor nagy volt az önbizalmas ment is Pondernek amennyire kellett ( tavaly év vége ).
Viszont olyan szerepbe lett kényszerítve amit nem bírt még.Toca
Bocsi, hogy belevakkantok, de 2-3 meccsről beszélgetünk most. Nem lehet az, hogy az a két-három meccs egy kiszaladt teljesítmény volt POndertől (50% környékén passzolt azokon a meccseken....), de alapban egy mentálisan gyenge, közepes képességű irányító?tüsi91
De, az eddigi teljesítménye alapján szerintem hiba is lenne másként megítélni, valóban közepes teljesítményű, és mentálisan gyenge. Érdekes hogy hol szavaznak neki bizalmat, kíváncsian várom hogy pályára lép-e valamikor más csapatnál és mit fog akkor mutatni. Kiderülhet hogy valójában milyen, nálunk nem működött.