NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Ööö lehet hogy nem gondoltam komolyan? Nem lehet, hanem biztos. Lazíts egy kicsit 😀Két módon lehetséges hogy nekünk legyen a csoportban a legjobb QB-nk. Első, és nem túl valószínű, hogy szerzünk egy elit QB-t, bárhogyan, bárhonnan. A másik, hogy megtartjuk Cassel-t, draftolunk egy tehetséges újoncot, és felbérelünk valakit hogy szedje össze Green Bay-ből, Detroit-ból és Chicago-ból az összes épkézláb QB-t és szeptembertől februárig szervezzen nekik az ausztrál sivatagban egy túlélőtúrát. Na megoldottam? 😀 Skol!vsanyi132Hagyjuk már ezt az elit QB-t. Kell egy jó QB és kell egy Zimmer által felépített D és kész.
Stabil D nélkül nem érünk semmit, egy közepes QB-t meg jól belehet rakni egy rendszerben amiben él mint hal a vízben.Toca
több mint 10 éve
Két módon lehetséges hogy nekünk legyen a csoportban a legjobb QB-nk. Első, és nem túl valószínű, hogy szerzünk egy elit QB-t, bárhogyan, bárhonnan. A másik, hogy megtartjuk Cassel-t, draftolunk egy tehetséges újoncot, és felbérelünk valakit hogy szedje össze Green Bay-ből, Detroit-ból és Chicago-ból az összes épkézláb QB-t és szeptembertől februárig szervezzen nekik az ausztrál sivatagban egy túlélőtúrát. Na megoldottam? 😀 Skol!vsanyi132Hagyjuk már ezt az elit QB-t. Kell egy jó QB és kell egy Zimmer által felépített D és kész.
Stabil D nélkül nem érünk semmit, egy közepes QB-t meg jól belehet rakni egy rendszerben amiben él mint hal a vízben.
több mint 10 éve
Két módon lehetséges hogy nekünk legyen a csoportban a legjobb QB-nk. Első, és nem túl valószínű, hogy szerzünk egy elit QB-t, bárhogyan, bárhonnan. A másik, hogy megtartjuk Cassel-t, draftolunk egy tehetséges újoncot, és felbérelünk valakit hogy szedje össze Green Bay-ből, Detroit-ból és Chicago-ból az összes épkézláb QB-t és szeptembertől februárig szervezzen nekik az ausztrál sivatagban egy túlélőtúrát. Na megoldottam? 😀 Skol!
több mint 10 éve
Nem tudom...majd lesz valami.Az a kijelentes enyhen szolva rejtely... 😀
több mint 10 éve
Ezt n em gondoltam volna...így lenullázni őket....pfffLehet csak nekem van rózsaszín szemüvegem, de nem vagyunk mi olyan messze attól, hogy erős csapatunk legyen, mint amennyire az 5-10-1 mutatja, pár helyre ráfér a foltozás persze. Viszont a QB kérdésre szánt választ tényleg tűkön ülve várom, azért azt kijelenteni, hogy a csoportban nekünk lesz a legjobb QB-nk elég meredek volt, nem sejtem, hogy mire készülnek.
Azért,hogy nekünk mikor lesz egy ennyire ütős ,állat csapatunk?! Jó kérdés.... :/ZoliZoltán
több mint 10 éve
Ezt n em gondoltam volna...így lenullázni őket....pfffAzért,hogy nekünk mikor lesz egy ennyire ütős ,állat csapatunk?! Jó kérdés.... :/
több mint 10 éve
Super Bowl utolsó 2 percében a győztes csapat irányítója T-Jack, Harvin a kegyelemdöfést jelentő Td-t hordja vissza, Bevell az OC... S. Rice a pálya szélén ünnepel.... és egy eddig nyeretlen csapaté a Lombardi Trophy....Funfact: Targaris Jackson pályára lépett egy Super Bowl-on. Mindig van lejjebb 😀TocaNekem is ez ugrott be egyből amikor pályára küldték, baszki Tarvaris Jackson gyűrűt nyer...spiczi
Ha ez pár évvel ezelőtt történik most mi ünnepelünk, így elég fura érzés, eléggé frusztráló. Gyorsan fel kell építeni a stadiont és az abban SB-t játszó csapatot, valóban egy brutál védelemmel 😊 Skol!
több mint 10 éve
Viszont ez a meccs azt mutatja, hogy ha keresni akarunk NFCben valamit akkor kell egy bitang D-t építeni mert a Hawks/Frisco/Panthers ellen máshogy esélyünk nem lesz.Ezért is volt jó vasztás Zimmer már várom hogy pörögjenek a dolgok 😀
több mint 10 éve
Funfact: Targaris Jackson pályára lépett egy Super Bowl-on. Mindig van lejjebb 😀TocaNekem is ez ugrott be egyből amikor pályára küldték, baszki Tarvaris Jackson gyűrűt nyer...
több mint 10 éve
Bár ő fogja a legtöbb kritikát kapni, de abban a Denverben ez ellen a Seahawks ellen bárki lehetett volna QB.Tebow-val meglett volna nekik!😊Nah ki kinek szurkol ma?Sokkal több kötődése van a Seahawks-nak hozzánk, már ami a nálunk megfordult játékosokat és edzőket illeti, így én is inkább nekik szorítok. A mások oldal Decker mint Gophers játékos miatt nem bánom ha nyer. Tulajdonképpen mindegy, legyen jó meccs, korrekt játékvezetés mellett. Skol! 😊vsanyi132
Mivel Bevellel és Carrollal is játszottunk NFC döntőt + Harvin akármennyire is rinyagép nagy kedvenc én amondó vagyok go SeattleToca
Ahogy néztem a meccset, egyértelmű volt, Manning felett eljárt az idő.Go Vikings!
WReket ahogy szamitottam megfogtak Demarius es Welker tudott 1-1 jo playt osszehozni de annyi.
A fal folyamatosan osszeomlott mindkét intnél arcában voltak hozzáért Avril. Fumblenál is vicc volt a pass prot.
Futás gyenge volt a rövid yardos szituk meg demoralizáló ütközésekbe, stopokba végzőttek.
Harvin pedig adott egy kegyelemdöfést szünetből kijőve.
Az ilyen szinten pörgő Seahawks ellen 1 csapatnak lett volna esélye. Őket megverték 2 hete.
Funfact: Targaris Jackson pályára lépett egy Super Bowl-on. Mindig van lejjebb 😀
több mint 10 éve
Tebow-val meglett volna nekik!😊Nah ki kinek szurkol ma?Sokkal több kötődése van a Seahawks-nak hozzánk, már ami a nálunk megfordult játékosokat és edzőket illeti, így én is inkább nekik szorítok. A mások oldal Decker mint Gophers játékos miatt nem bánom ha nyer. Tulajdonképpen mindegy, legyen jó meccs, korrekt játékvezetés mellett. Skol! 😊vsanyi132
Mivel Bevellel és Carrollal is játszottunk NFC döntőt + Harvin akármennyire is rinyagép nagy kedvenc én amondó vagyok go SeattleToca
Ahogy néztem a meccset, egyértelmű volt, Manning felett eljárt az idő.
több mint 10 éve
Nah ki kinek szurkol ma?Sokkal több kötődése van a Seahawks-nak hozzánk, már ami a nálunk megfordult játékosokat és edzőket illeti, így én is inkább nekik szorítok. A mások oldal Decker mint Gophers játékos miatt nem bánom ha nyer. Tulajdonképpen mindegy, legyen jó meccs, korrekt játékvezetés mellett. Skol! 😊
több mint 10 éve
Nah ki kinek szurkol ma?Mivel Bevellel és Carrollal is játszottunk NFC döntőt + Harvin akármennyire is rinyagép nagy kedvenc én amondó vagyok go Seattle
több mint 10 éve
Hogy egy ilyen,hogy jon letre!?Előtte a Titansnál volt RB edző, illetve korábban a Rutgersnél is látott el hasonló feladatot.
Mibol gondoljak,hogy RB edzonek jo lesz?ZoliZoltán
Mondjuk nekem nem fog hiányozni!
több mint 10 éve
gyalu
314
Hát, QB edzőnek nem volt nagy szám, Ponderrel egyszerre került ide és láttuk milyen jó munkát végzett 😀
több mint 10 éve
Hogy egy ilyen,hogy jon letre!?Mibol gondoljak,hogy RB edzonek jo lesz?
több mint 10 éve
Craigh Johnson (Vikings QB coach) > Giants RB coach
több mint 10 éve
A Browns allitolag nagyon akarja Menzielt....fel akarnak trade-elni St.Louise 1/2-re!
több mint 10 éve
Ááááh!Imádom ezt az ürgét!!! :-P 😀.....és ha lesz egy QB-nk is! 😀
több mint 10 éve
Patterson highlightstöbb mint 10 éve
Igazából attól hogy valaki megbukott OCként még lehet jó poziciós edző. Ponderből mondjuk nem úgy tűnik, hogy nagy szám lehet mondjuk.Én örülök neki, a Phili nagy rivális lehet ha felnövünk a playoff szintre, aztán legalább már nem minket húz vissza 😀
több mint 10 éve
Ne vigyorogjatok nagyon ám, mert ha jövőre mondjuk Foles miatta sül be, az itt lévő jó néhány Eagles fan összes átka a maroknyi Viking fan csapatra zúdul (talán Korod...t, meg EgMc-t kivéve 😛), annyira, hogy azt se tudjátok majd kinyögni, hogy SKOL 😉 😛 Eddig se lila volt a kedvenc színünk... 😀
több mint 10 éve
Meg nálunk "csak" QB-coach lesz.BébéEgy szóban? PONDER.
Remek QB coach lesz amúgy, ajánlom figyelmedbe a Packers elleni PO meccsünket tavaly januárból, ahol Joe Webb volt a QB... Vagy a Giants elleni ideit, ahol Freeman. Ámokfutás, az a legjobb szó arra, amit művelt, gameplan ürügyén.