NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
450
54
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Sherels újraigazolva, a PR-ünk megmarad.
több mint 10 éve
SS minek, Sanford elkaristol simán, cseréje meg Sendejo kifejezetten a minőségi csere kategória, egy normális LB sor mögött ez a két srác simán masszív egy Harrsion Smith-szel párban... szerintem.😊
több mint 10 éve
Basszus....kollegam nagyon beletalal ezekbe...pont Guiont mondta tegnap delelott!LLovejat meg teljesitmenyet....en ezt akkor sem gondoltam volna!Szegeny Childset meg csak nem latjuk jatszani....😕:-/ Sajnalom....
41 millio...
FArol LB,CB,SS.:-P
több mint 10 éve
D'Qwellünk már nem lesz....4 év,Colts....D'Qwell ok-ok, de én vmi fiatal srácot látnék szivesen MLB poszton.😊
AllDay meg Vicket akarja.ZoliZoltán
Vick meg nem lesz, Norv Turner rendszerébe nagyon nem illik bele. És KUTYAÜTŐ ne jöjjön ide!!😊
több mint 10 éve
Letroy Guion (DT) és Greg Childs (WR) elküldve. 41 millió van a fizetési sapkában.
több mint 10 éve
Pár nap múlva nyit a FA piac, nekünk meg van egy rakat lóvénk, amit lehet költeni (cirka 37 millió, ami cutokkal még növekedhet is). Játsszunk egy kicsit! 😊 Kíváncsi vagyok, ki hogyan költene a piacon, milyen pozíciókat oldana meg szabadügynökökkel és kik lennének azok?Illik nekem kezdeni:
Két pozícióban gondolkodtam elsősorban: DE és CB
DE, Michael Johnson: korábban már írtam, hogy őt várom a csapathoz. Allen távozásával szükség lesz egy domináns DE-re. Tovább dolgozhatna együtt Zimmerrel ami azt hiszem garantálná a további fejlődését. Abszolút fit, rengeteg helyről hallani, hogy viking lesz. Mellé még megtartjuk Griffent, plusz Robisonnal kiegészülve egy kőkemény egységünk lesz.
CB: egész komoly a felhozatal a piacon CB poszton, hozzánk pedig kevés játékost lehet találni aki nem jelentene instant upgrade-t. Ha azonnali megoldást akarok, akkor a sokat emlegetett Alterraun Verner-t választanám. Nagyon jó coverben, vadássza a labdákat. Egyedül a fizikai képességek miatt féltem a Megatron, Jeffery, Marshall fémjelezte csoportban, de attól még nagyon szívesen látnám itt.
A többi need-et a kezdőben már a draftról oldanám meg. FA piacról az én igazolásaimmal már maximum csak a keret mélyítésére költhetnénk.
Várom Spielman elképzeléseit, meg persze mindenkiét itt a fórumon.
több mint 10 éve
D'Qwellünk már nem lesz....4 év,Colts....AllDay meg Vicket akarja.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
A Májkel Dzsekszön...áááááááá pennsztét-vírus 😀 Michaéla
D'Qwell.Bar DeSeant is szivesen elneznem nalunk!!! 😀 :-PZoliZoltán
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
A Májkel Dzsekszön...D'Qwell.Bar DeSeant is szivesen elneznem nalunk!!! 😀 :-P
több mint 10 éve
Ez egy várható cut volt tavaly még lehetett fizut csökkenteni továbbra se csinált túl sok mindent can egy Rudink ennyi pénzért megtartani baromság lett volna. Kinézem, hogy visszajön még ha máshol nem kap nagy pénzt.Allennel állítólag nem ks nagyon tárgyalunk.
Mondjuk ha meg marad akkor Clowney tök felesleges, olyan Lionsos draft lenne. Nálunk meg azért egy fokkal okosabbak remélem 😛
Melyik Jacksonért vagy úgy oda?😀
több mint 10 éve
Basszus.....Carlson cut!Ez rendesen lesokkolt....nagyon meglepo!Pedig azt hittem idem jon majd a 2 TE-s jatek is....
Kit akarunk ennyire FA-rol!?
Durva lenne ha maradna Allen....elhoznank Jacksont...draftrol meg Clowneyt!:-P8-)😀
több mint 10 éve
Na az komoly!!! 😮😀
több mint 10 éve
Soccer csapat van egyaltalan? o_OZoliZoltánigen van. Minnesota United FC.
A csapatot 2010. február 5-én alapították, akkor még Minnesota Stars FC volt. 2011-ben megnyerte a NASL-t is (másodosztály) és ha kész lesz a stadion, akkor az MLS-ben fognak indulni, így lesz egy elsőosztályú soccer csapat is Minneapolis-ban.
több mint 10 éve
Soccer csapat van egyaltalan? o_O
több mint 10 éve
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Sorry az offért, ZoliZoltán, ment PM.
több mint 10 éve
Igen!De addig minden erdekel ami Vikings! 😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Most meg az van,hogy trade 1/2-re!Draftig még ennek ellenkezőjét is olvashatod majd. 😊
Clowney!!!
Zimmer elit D-t akar!!!ZoliZoltán
több mint 10 éve
És esetleg Kevin Williams-t is jó lenne megtartani 2-3 milláért a tavalyi 5 helyett.Most meg az van,hogy trade 1/2-re!Én meg pont azon gondolkozom, hogy hogyha kimegy Clowney és a 3 Top Prospect QB, akkor lehet megérné lejjebb tradelni on the fly draft közben egy +2. körös pickért és akkor mondjuk 1 első (DE) és 2 második körös(CB+LB) pickkel, már a D-t fullban rendbe lehetne rakniTred
Clowney!!!
több mint 10 éve
Most meg az van,hogy trade 1/2-re!Én meg pont azon gondolkozom, hogy hogyha kimegy Clowney és a 3 Top Prospect QB, akkor lehet megérné lejjebb tradelni on the fly draft közben egy +2. körös pickért és akkor mondjuk 1 első (DE) és 2 második körös(CB+LB) pickkel, már a D-t fullban rendbe lehetne rakni
Clowney!!!
több mint 10 éve
Most meg az van,hogy trade 1/2-re!Várható volt, hogy felröppennek ilyen pletykák is. Esélytelennek tartom, hogy Spielman egy ilyenbe belemenjen, az eddigi ténykedéseit tekintve. Túl drága lenne ez a lépés az RGIII trade adatait ismerve.
Clowney!!!
Maradunk a helyünkön és ha nem lesz bent favorizált QB, akkor húzunk a védelembe. Szívem szerint LB-t hoznék, nagyobb need, mint a DE (amit FA piacról is hozhatunk, mondjuk Michael Johnson Cincyből)
több mint 10 éve
Most meg az van,hogy trade 1/2-re!Clowney!!!
Zimmer elit D-t akar!!!
több mint 10 éve
Allen tuti elmegy....(állítólag)Semmi olyan nincs,hogy meg akarnánk tartani....mondjuk ha most 10 millát felugrik a cap....hát megtartanám!Végül is ugyan ott lennénk....Willy helyére is olvastam már oylat,hogy a Gophers(ebben most nem vagyok biztos) DT-t kéne behúzni....és akkor Floyddal elég bitang volna a DL!
Még 2 hónap....