NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 10 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
 walterfootball.com/draft2014.php

ez de durva lenne ha lecsúszna nekünk! 😊

ZoliZoltán
ez elég elmeroggyant

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
 walterfootball.com/draft2014.php

ez de durva lenne ha lecsúszna nekünk! 😊

www.arrowheadpride.com/2014/3/13/5504010/the-2014-star-wars-nfl-mock-draft

esetleg Vader ??? 😀
több mint 10 éve
Draftok mostanaban eleg jol sulnek el,szoval valoban jok leszunk!
Mar iden nyerjuk a csoportot! 😀 :-P
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
QB: Cassel, ???
OL: Kalil, C. Johnson (Baca), Sullivan (Berger), ??? (Fusco), Loadholt
FB: Felton, Zach Line?
RB: AP, ???, Asiata
TE: Rudi, Ellison
WR: Jennings, Patterson, J. Wright, Simpson, Joe Webb

offense oldalon sok elem megvan, kell egy ifjonc QB, egy backup RB, egy jó guard meg egy csere tackle

DL: Robison, Joseph (Fred Evans), Floyd, Griffen
LB: ??? (Hodges), ??? (Brinkley, Mauti), Greenway (Audie Cole)
CB: Rhodes (Prater), Cox (Robinson), Munnerlyn (Sherels)
FS: Harrison Smith (Raymond, Blanton)
SS: Sanford (Sendejo)

defense oldalon kell 2 kezdő LB, és a DL-be pár csere

Egy jó draft kell, és nem leszünk ám olyan rosszak.

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Majd meglátjuk! :p

Egyébként mennnyi pénzünk van még a capben?ZoliZoltán
Reggel néztem, de elfelejtettem és lusta vagyok visszakeresni, szóval kb 14-16 asszem 😀
Charlie maradt G-ben aminek nagyon örülök.
Már csak a a QB és a belső LB poszt megoldatlan, szerintem meg is van mit húzunk a első két körben.
több mint 10 éve
Majd meglátjuk! :p

Egyébként mennnyi pénzünk van még a capben?
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Cook 1 evre a 9erse! XD😀ZoliZoltán
Simán lehet, hogy ott játékost faragnak belőle.
Az utóbbi évek gyengébben teljesítő játékosai számomra is nagy kérdések Bishop / Cook / Robinson de még Sherels / Sanfordot is ide tenném. Bár az OC és az Offense gyengesége volt magával ragadóbb, szerintem idén látszani fog amit mondtam, hogy Alan Williams ki****t szar DC volt 😀Toca
Nem fogom hiányolni, de én is megnézem majd a statjait egy év múlva. Csak jobb lehet mint a tavalyi, hacsak ki nem vágják szezon előtt vagy közben mert nála benne van a fegyelmezetlenség bőven.

több mint 10 éve
Cook 1 evre a 9erse! XD😀ZoliZoltán
Simán lehet, hogy ott játékost faragnak belőle.
Az utóbbi évek gyengébben teljesítő játékosai számomra is nagy kérdések Bishop / Cook / Robinson de még Sherels / Sanfordot is ide tenném. Bár az OC és az Offense gyengesége volt magával ragadóbb, szerintem idén látszani fog amit mondtam, hogy Alan Williams ki****t szar DC volt 😀
több mint 10 éve
Cook 1 evre a 9erse! XD😀
több mint 10 éve
Eddig egyértelműen a defense erősítése történt, nem is csoda, mindhárom csoportellenfél kifejezetten passz orientált támadójátékkal bír, ha akarunk ellenük valamit kezdeni kell a jó secondary. Nem bánom ha idén a draft-ot is beáldozzuk erre a célra, ha az O-line kap egy kis erősítést és pottyan még egy elfogadható QB az offense hozhat egy közepes évet, hogy aztán őket erősítsük meg.

Kicsit türelmetlen voltam eddig, de nem bánom hogy a nagy nevek távol maradtak, és a távozók miatt is kezdek megbékélni. Tényleg új alapokon épülget az új csapat, idő kell és türelem. Jó lesz ez már a következő szezonban is, izgalmas meccsek jönnek. Csak jönnének már 😊 Skol!vsanyi132
Nálunk a liga legjobb RB-je akit végre egy olyan OC kezel aki alatt elég király RB számok születtek. Van két igen erős WRunk (Patterson es Jeenings), egy kiraly TE-nk. Emellett meg jo szamokat hozo perc embereink. Ide a QB-n es esetleg Fusco helyen kivul nem nagyon kell erosites max fejben.Toca
Szerintetek mennyi az esélye egy feltradenek a drafton QB-ért? Mennyire örülnétek neki? És melyik QB-nak a leginkább?Foldesi26
Ha felmegyünk tuti QBért, de az eddigi FA-ból nem úgy tűnik hogy megtesszük. Ahol vagyunk még lesz bent olyan játékos aki kell nekünk QB/LB. Zimmer előző csapatánál is hátsóbb körös QB volt.
Szerintem inkább bízunk abba, hogy valaki lecsúszik, ha meg nem akkor elviszük valamelyik LB-t
több mint 10 éve
Foldesi26 New England Patriots 317
Eddig egyértelműen a defense erősítése történt, nem is csoda, mindhárom csoportellenfél kifejezetten passz orientált támadójátékkal bír, ha akarunk ellenük valamit kezdeni kell a jó secondary. Nem bánom ha idén a draft-ot is beáldozzuk erre a célra, ha az O-line kap egy kis erősítést és pottyan még egy elfogadható QB az offense hozhat egy közepes évet, hogy aztán őket erősítsük meg.

Kicsit türelmetlen voltam eddig, de nem bánom hogy a nagy nevek távol maradtak, és a távozók miatt is kezdek megbékélni. Tényleg új alapokon épülget az új csapat, idő kell és türelem. Jó lesz ez már a következő szezonban is, izgalmas meccsek jönnek. Csak jönnének már 😊 Skol!vsanyi132
Nálunk a liga legjobb RB-je akit végre egy olyan OC kezel aki alatt elég király RB számok születtek. Van két igen erős WRunk (Patterson es Jeenings), egy kiraly TE-nk. Emellett meg jo szamokat hozo perc embereink. Ide a QB-n es esetleg Fusco helyen kivul nem nagyon kell erosites max fejben.Toca
Szerintetek mennyi az esélye egy feltradenek a drafton QB-ért? Mennyire örülnétek neki? És melyik QB-nak a leginkább?
több mint 10 éve

Nálunk a liga legjobb RB-je akit végre egy olyan OC kezel aki alatt elég király RB számok születtek. Van két igen erős WRunk (Patterson es Jeenings), egy kiraly TE-nk. Emellett meg jo szamokat hozo perc embereink. Ide a QB-n es esetleg Fusco helyen kivul nem nagyon kell erosites max fejben.
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan

Kicsit türelmetlen voltam eddig, de nem bánom hogy a nagy nevek távol maradtak, és a távozók miatt is kezdek megbékélni. Tényleg új alapokon épülget az új csapat, idő kell és türelem. Jó lesz ez már a következő szezonban is, izgalmas meccsek jönnek. Csak jönnének már 😊 Skol!

több mint 10 éve
Közben el is felejtettük,hogy Sprolesünk már nem lesz! :p
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Derek Cox is 1 evre!O sem olyan rossz am....

ZoliZoltán
A Jacksonvilleben jó volt, de a Chargersben... Mondjuk vélhetően olcsón jött, max nem jön be, veszteni való nincs.tüsi91
Derek nem lenne rossz, de van 2 nagy probléma vele:
1. Sérülékeny.
2. Ha hibázik (ami azért előfordul vele), hajlamos túl gondolni a dolgot, és akkor bizonytalanná válhat/lefagy.
Azért drukkolok neki, hogy Zimmerék felélesszék a pályafutását.
több mint 10 éve
Munnerlyn az új Winfield.😊 Nagyon kellett, ahogy már írva volt, nickel CB nagyon nagy gáz volt nálunk, és a Kapitány ott brutál jó. Cox is jól jön. Rhodes-Cox-Munnerlyn trió már elfogadható, és cseréknek ott van Prater, Robinson és Sherels. Nem elit, de alakul. Még draftrolt egy ifjonc, és a secondary kész is van.

Jöhet az LB sor upgrade!!😊

több mint 10 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Szerintem Captain kurva nagy upgrade, tekintve, hogy Josh Robinson/Sherels volt eddig a nickel. Nagyon örülök, hogy idejött, de még közel sem kész a védelem, front7-t kell még bőven építeni, na meg kell egy nagybarab CB (draftról) még és a sec egész jó lesz.

sz: hüölye vagyok, Cox ki is ment a fejemből. Ő azért elég nagy, ha visszatér a régi formája, nagyot nyerhetünk vele is

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

ZoliZoltán
A Jacksonvilleben jó volt, de a Chargersben... Mondjuk vélhetően olcsón jött, max nem jön be, veszteni való nincs.
több mint 10 éve
Jo hat! 😀 Oromkodes! 😀
(mondjuk a panthers topikban annyit lattam,hogy nem annyira jo ,mint amilyen szerzodest kapott tolunk...annyit nem ert volna nekik...)

Egyebkent meg Cookrol tobb szo esett,mint Josephrol...O milyen DT???
Azt tudom ,hogy kedvenc NT-je Pat Williams! 8-) 😀
több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
Captain Munnerlyn (ex-Panthers) CB 3 évre aláírt hozzánk. Örülök neki, eddig szerintem jó emberek jöttek.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Fred Evans egy évre vissza.
több mint 10 éve
Azt azért hozzá kell tenni, hogy Cook sosem volt egy rendes fickó, verte az asszonyt, kezdetben gyakran csinált hülyeségeket is, más csapatnál könnyen lehetett volna még balhésabb is... Nálunk úgy voltak vele, hogy inkább nem ragaszkodnak hozzá. Szarnak azért nem volt szar, azért egy csere cseréjénél jobb kategória, de egészében véve nem az a játékos, akivel egy hosszútávú szerződést köt az ember.

több mint 10 éve
KmetyG Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 3 758 — hungarianvikings.com
Cook-ról írnátok pár szót?😊Montana
4 év alatt semmi maradandót nem tudott alkotni. Összességében a passzok 80%-a sikeres volt ellen, ezt az irányítók hamar levették és állandóan rá dobálták. Tavaly 9 TD született róla. Rendszerint pontatlan az emberfogásban és csak kíséri az ellenfelet. Olyan, mintha nem merne ütközni. 4 év alatt 0 interception, mondjuk volt 13 elütött labdája. Úgy vélem a csere cseréjének jó lesz majd valahova. Ma nálatok van viziten szóval lehet megmarad a roster mélyítésére. Az biztos, hogy Zimmer nyíltan megmondta neki, hogy nem számít rá. Cook ezt kirakta twitterre, majd lett egy kis összeszólalkozás is belőle, mert Zimmer nem igazán díjazta ezt.
több mint 10 éve
Nem arra ment,na.
Ot nem erdeklik a statisztikak.
több mint 10 éve
Cook, 4 év alatt 0 interception... amúgy átlagos CB.