NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
168
28
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Gyorsan összeállt a stáb és nem is akármilyen nevekkel! Idén is figyelgettem a csapatot, de jövőre azt hiszem még több meccset kell követnem.
több mint 10 éve
A védelmet Zimmer fogja rendbe tenni, nem aggódok. Az, hogy hozott egy jómunkásembert hogy a DC poszt is be legyen töltve, nem zavar. Nem egy őstehetség ez az Edwards, de Zimmer-nek ő kellett, ha vele lesz kerek a stáb, hát legyen, vmi pluszt biztos ő is hoz majd, régóta a szakmában van, csak ragadt rá is vmi.😊Itt 2 ember fog számítani, Zimmer és Turner, a többiek azért vannak, hogy az ő munkájukat megkönnyítsék és segítsék. Nyilván jöhetett volna nagyobb név is DC posztra, de egy nagyobb név több beleszólást és saját kezet is akarna, Edwards meg valszeg amolyan bólogató jános lesz, aki előjön saját ötletekkel is a gameplan-ek összeállításánál, de dönteni úgyis Zimmer fog.
több mint 10 éve
nem hát. ha a DL nem tudta ledönteni a futót, akkor nagy eséllyel az LB-ken is átment.Az nem túl jó hír, viszont a védelem playhívásában biztos nagy szerep jut majd Zimmernek.gyaluUtóbbinak utána kellett néznem, ahogy látom a LB poszt a fő szakterülete, ez pedig a D-nk legnagyobb hiánya, így jó húzásnak tűnik Zimmertől. Zimmer ugye ezer éve DB coach volt, így várhatóan e téren is javulunk majd.gyaluA Billsnél elég pocsék koordinátor volt, kb. elsőszámú közellenség lett a szurkolók között (pedig Chain Gailey volt a HC), ha jól emlékszem -- bár ebben közrejátszhatott, hogy Perry Fewelt meg mindenki szerette, így túl nagy, elviselhetetlen mértékű volt a kontraszt.DoM
több mint 10 éve
Azta miket latok!!!Na a stab adott!!! 😀 Amiert mar oktobertol fohaszkodunk!!! 😀)
Izgatott a Zoli! 😀))
Iszok is egy paleszt...faj a torkom.na jo egy sort is raguritok.csak,hogy ledugozzam.
több mint 10 éve
gyalu
314
Az nem túl jó hír, viszont a védelem playhívásában biztos nagy szerep jut majd Zimmernek.Utóbbinak utána kellett néznem, ahogy látom a LB poszt a fő szakterülete, ez pedig a D-nk legnagyobb hiánya, így jó húzásnak tűnik Zimmertől. Zimmer ugye ezer éve DB coach volt, így várhatóan e téren is javulunk majd.gyaluA Billsnél elég pocsék koordinátor volt, kb. elsőszámú közellenség lett a szurkolók között (pedig Chain Gailey volt a HC), ha jól emlékszem -- bár ebben közrejátszhatott, hogy Perry Fewelt meg mindenki szerette, így túl nagy, elviselhetetlen mértékű volt a kontraszt.DoM
több mint 10 éve
Utóbbinak utána kellett néznem, ahogy látom a LB poszt a fő szakterülete, ez pedig a D-nk legnagyobb hiánya, így jó húzásnak tűnik Zimmertől. Zimmer ugye ezer éve DB coach volt, így várhatóan e téren is javulunk majd.gyaluA Billsnél elég pocsék koordinátor volt, kb. elsőszámú közellenség lett a szurkolók között (pedig Chain Gailey volt a HC), ha jól emlékszem -- bár ebben közrejátszhatott, hogy Perry Fewelt meg mindenki szerette, így túl nagy, elviselhetetlen mértékű volt a kontraszt.
több mint 10 éve
Ha sikerül egy jó irányítót szerezni (draft, vétel, bárhogy...), akkor a Vikings nagy előrelépés előtt áll, azonnal playoff is lehet egy kis szerencsével, mert jó edzőket sikerült szerezni, rajtuk nem fog múlni...csak az a QB kérdés...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
gyalu
314
Utóbbinak utána kellett néznem, ahogy látom a LB poszt a fő szakterülete, ez pedig a D-nk legnagyobb hiánya, így jó húzásnak tűnik Zimmertől. Zimmer ugye ezer éve DB coach volt, így várhatóan e téren is javulunk majd.Turner kinevezésének én is örülök, maga is QB volt, így talán valamit konyít hozzá.
A legnagyobb needjeink - az OL-t leszámítva - kipipálva edző téren, már csak megfelelő játékosállomány kell a kezük alá. Spielman time!
több mint 10 éve
Norv Turner az új OC, George Edwards az új DC.
több mint 10 éve
Turner amilyen szar HC volt, annyira jó OC, és a mi offense állományunkból szerintem ő hozná ki a legtöbbet a felmerült jelöltekből. Ráadásul Zimmer-nek akkor egyáltalán nem kellene meccsek közben az #O-val foglalkozni, ami másik nagy plusz. Linehan se rossz OC, de neki tuti nem adnék szabad kezet az offense felett, míg Turner-nek szemrebbenés nélkül, bármikor. Meg Linehan-t én amúgyse csipázom, persze jobb, mint Musgrave, de azért inkább Turner-t hozzuk, ha lehet. Nyugodtabban aludnék, az TUTI.
több mint 10 éve
Multkor kerdeztem oket Romanrol.Egybol ez volt a valasz.Senkinek nem volt ellenvetese!Csak ennyi....LB coachunk Singletary is honap vegeig marad csak....
Zimmert meg majd meglatjuk! :-p
Optimista vagyok ,mint a Vikingekkel mindig!
több mint 10 éve
meme
2 102
Gratula Zimmerhez! Szerintem idén ez lesz a Ti nagy fogásotok! Sokan nem szeretik a stílusát, de mint szakember szerintem megkérdőjelezhetetlen. Csak legyen egy kis ideje, és gatyába rázza a csapatotokat! Kiváncsi vagyok, hogy 1-2 éven belül, hova fogtok fejlődni, mert fejlődés az lesz TUTI!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 10 éve
A Friscosok meg miert vannak ugy vele,hogy "Adná az ég,hogy elmenyjen Roman! " ???ZoliZoltánEzt honnan veszed? Szerintem egyáltalán nincs így. Pl. nézd meg a Panthers meccs 2. félidejét, hihetetlenül jól ültek a hívásai, sőt az 1.félidő utolsó dirvejától.
Amúgy esetleg ha mégse szeretnék Linehannél és Turnernél is jóval jobb választás, bár ha SB-be jutnak úgyse jön.
több mint 10 éve
A Friscosok meg miert vannak ugy vele,hogy "Adná az ég,hogy elmenyjen Roman! " ???
több mint 10 éve
AP amúgy nem lesz ott a PB-n a sérülése miatt, mégegy ok hogy ne nézzem max ismétlésben 😀Én továbbra is Romant akarom OC-nak 😀
több mint 10 éve
Örülök Zimmernek, lehet tudni hogy Turner/Linehan néven kívül került-e még név a kalapba (utóbbit én nem díjaznám, de esetleg Bazzani fel tud világosítani minket a tevékenységéről)?
több mint 10 éve
DB edzőnek pápá lesz, mert Zimmer családon belül megoldja azt is, nem is baj.
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi vagyok kik lesznek az edzők, OC és DC csere valószínű lesz, de a többiekkel mi történik. Teljesen új stáb épül?vsanyi132Általában igen, persze van, hogy egy - egy jó poziciós edző a helyén marad.
Ugye attól is függ Zimmer milyen embereket akar hozni magával, ileltve az OC - DC igények is felmerülhetnek.
Mike Preifer ST edzőt mondjuk én nem bántanám ST-nk elég erős volt. WR edzőnket sem biztos hogy zargatnám 7 éve itt van már, a WR-einkkel nincsn agy gond (25 éve a pályán mozog).
A többi edző alatt inoghat a pad, érdekes pl. hogy a DB edzőnk 8 éve itt van, aztán ott elég botrányosak vagyunk már jó ideje.
több mint 10 éve
Nagyon kíváncsi vagyok kik lesznek az edzők, OC és DC csere valószínű lesz, de a többiekkel mi történik. Teljesen új stáb épül?
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 35 percThe #Vikings have received permission for interview Browns OC Norv Turner to be on new coach Mike Zimmer’s staff, source confirms.
több mint 10 éve
De most tenyleg jol gatyaba razza a D-t!!!(azert gondolom a vedelem a fo nala)Hoz egy jo OC-t es megvagyunk!!! 😀
Johet az elso koros QB!
FA CB....aztan meg a tobbi kprben is vedok!!!Jovore PO!!! 😀
Bizom benne,hogy nem lesz nagy pofaraeses! :-/ 😀
több mint 10 éve
Nem is kell, mi beérjük Bortles-sel is. Elég jó irányítók vannak idén tudom, hogy sokan csak a Bridgewater és Manziel hypeon vannak, de őket nagy meglepetések érhetik.Nos, nem a pöcsből találtam ki, ha már így megkérdezted.....de emlékeim szerint az idén (tavaly) "használt" 3 irányítóból egyikkel sem vitte sokra a csapat, és nem voltak túl elégedettek a fanok sem. A drafttal meg arra céloztam, hogy nyilván se Bridgew. se Johnny nem marad nekik, de attól még találhatnak valakit, aki meglepetést okoz 😊Chargers LTEnnek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊Chargers LTÉs ezt te honnan a pöcsb találtad ki?
Fuu nagyon örülök amúgy nekem a kirúgás óta Zimmer a favoritom. Remélem jól választ stábot.
Én Turnerrel nem nagyon vagyok kibékülve, de Linehan ne jöjjön az fix 😀
Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊Toca
több mint 10 éve
Turner jöhet OC-nak, Linehan inkább ne.😊
több mint 10 éve
igen az O-ba egy megbízható QB hiányzik, hogy jól működjön a dolog, meg jó playhívások amik kihasználják a skill playerek képességeit. Egyik sincs most még meg, de meglehet, ha jól építkezik Zimmer. Az O töketlen playhívással, teljesen kiszámíthatatlan QB helyzettel sem volt olyan rossz.De a legnagyobb előrelépést a védelem rendberakásával lehet elérni. Azért egy brutális védelem kell.
több mint 10 éve
Nos, nem a pöcsből találtam ki, ha már így megkérdezted.....de emlékeim szerint az idén (tavaly) "használt" 3 irányítóból egyikkel sem vitte sokra a csapat, és nem voltak túl elégedettek a fanok sem. A drafttal meg arra céloztam, hogy nyilván se Bridgew. se Johnny nem marad nekik, de attól még találhatnak valakit, aki meglepetést okoz 😊Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊Chargers LTÉs ezt te honnan a pöcsb találtad ki?
Fuu nagyon örülök amúgy nekem a kirúgás óta Zimmer a favoritom. Remélem jól választ stábot.
Én Turnerrel nem nagyon vagyok kibékülve, de Linehan ne jöjjön az fix 😀
Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊Toca
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀