NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
191
31
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊Chargers LTÉs ezt te honnan a pöcsb találtad ki?
Fuu nagyon örülök amúgy nekem a kirúgás óta Zimmer a favoritom. Remélem jól választ stábot.
Én Turnerrel nem nagyon vagyok kibékülve, de Linehan ne jöjjön az fix 😀
Az álmom még mindig Roman elhozatala lenne valahogy Friscoból persze erre kicsi az esély 😊
több mint 10 éve
Ennek a csapatnak csak egy jó irányító hiányzik, ami idén sem lesz meg...bár ki tudja, 3., 7. körös QB-ból is azonnal sztár lett 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Remek hír, kezdődhet a munka 😊 Remélem jövő januárban is ennyire fogunk örülni ennek a hírnek 😊vsanyi132ez még ilyenkor megmondhatatlan, de most bizakodásra ad okot a választás. aztán majd meglátjuk a stábot, és az építkezést
több mint 10 éve
Remek hír, kezdődhet a munka 😊 Remélem jövő januárban is ennyire fogunk örülni ennek a hírnek 😊
több mint 10 éve
Gratulálok, komolyan.Itt legalább van esze a tulajnak/vezetőknek.
Norv Turner az OC jelölt, de bedobták Linehan nevét is.
több mint 10 éve
Szerintem ez jó döntés. Rendberakja a védelmet, stabilizálja, az O-hoz meg hívjon egy agilis tökös kordinátort.
több mint 10 éve
ha az előző Bengals DC nem is vált annyira be, ez majd befog!!a legjobb edzőt vittétek és Xavier Rhodes-ból meg geci nagy sztár lesz, most szólok.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Mike Zimmer az uj HC az ESPN szerint! Kabbe Zolika! 😀 15 mp-vel gyorsabb voltál! 😀
több mint 10 éve
Zimmer az új HC
http://insidehandoff.com/
több mint 10 éve
Nem tetszik,hogy meg mindig nincs megallapodas! :-/Spielmen ennyire ragaszkodik Musgrave-hez? :-/ YD
több mint 10 éve
Oh.koszi 😉
több mint 10 éve
Van mar olyan link ami elo kepet ad az uj stadion munkalatairol(webcam) ?ZoliZoltánnincsen, de elvileg lesz egy 24/7 -es élő képes és olyan is lesz ami 15 percenként frisst majd képet. Egyelőre csak a dec 30-i képet tudod nézni. (Január 18-án eresztik le a tetejét a stadionnak)
több mint 10 éve
Van mar olyan link ami elo kepet ad az uj stadion munkalatairol(webcam) ?
több mint 10 éve
Ma alair MZ/X évre! 😀
több mint 10 éve
Mike Zimmer lesz! :-pZoliZoltánVagy Greg Roman. Ahogy követem a híreket köztük vacilálunk.
Mondjuk jöhetne mindkettő mondjuk Zimmer HC-nak, Roman meg megkapná a teljes offenset tejhatalommal.
Persze OC posztért kétlem, hogy eljönne Friscoból, mondjuk ha nincs más lehetősége akár ezt is meglépheti, ha már unja Haribó árnyékát.
több mint 10 éve
Mike Zimmer lesz! :-p
több mint 10 éve
Ezert fogunk feltradelni.
több mint 10 éve
Azért ez kicsit erős kifejezés. 2 jobb mérlegű csapat jutott tovább, ráadásul GB annyi sebből vérzett, az Eagles meg 1.évében van Kellynek aért már a playoff is erős túltejesítés.Nem tudom, múlt heti 4 play off meccsből 3-at a vendégek nyertek, szóval tényleg, lehet amcsiknál már szarnak bele az emberek kimenni a stadionba, de Manziel nem rossz QB, és k*rva sok mezt meg jegyet eladnának vele. Hogy a Raiders vagy a Jax egy sztárt draftoljon, ki nem nézném belőlük, így is háromszoros túljelentkezés van arrafelé a jegyekért. Egy Heisman győztes irdatlanul népszerű QB sajna túl snassz arrafelé, szerintem Jax punter lesz 1/3-ra, Raiders meg vmi visszahordó gyereket visz. Mert hát zsenik draftolnak arrafelé is.Go Vikings!Én 1/8-ra elvinném Bortles-t.😊Go Vikings!Nem lesz bent akkor szerintem, perpill Bortles és Teddy a top2 QB.
Szerintem mi max Manziel vagy Carr marad bent.Toca
Chargers meg hát kapott kis segítséget Mr.Redhead-től.
Amúgy a Jagset ne nézd le azért ott már új rezsim van. Tavaly első 2 körben jót húztak.
Raiders meg majd kiderül. Maradjunk annyiba, hogy tök mindegy kit szeretnénk várhatóan 1/8on nem lesz túl sok választási lehetőségünk.
több mint 10 éve
Nem tudom, múlt heti 4 play off meccsből 3-at a vendégek nyertek, szóval tényleg, lehet amcsiknál már szarnak bele az emberek kimenni a stadionba, de Manziel nem rossz QB, és k*rva sok mezt meg jegyet eladnának vele. Hogy a Raiders vagy a Jax egy sztárt draftoljon, ki nem nézném belőlük, így is háromszoros túljelentkezés van arrafelé a jegyekért. Egy Heisman győztes irdatlanul népszerű QB sajna túl snassz arrafelé, szerintem Jax punter lesz 1/3-ra, Raiders meg vmi visszahordó gyereket visz. Mert hát zsenik draftolnak arrafelé is.Én 1/8-ra elvinném Bortles-t.😊Go Vikings!Nem lesz bent akkor szerintem, perpill Bortles és Teddy a top2 QB.
Szerintem mi max Manziel vagy Carr marad bent.Toca
több mint 10 éve
Szerintem 1/1 lesz! :-/
több mint 10 éve
Én 1/8-ra elvinném Bortles-t.😊Go Vikings!Nem lesz bent akkor szerintem, perpill Bortles és Teddy a top2 QB.
Szerintem mi max Manziel vagy Carr marad bent.
több mint 10 éve
Én 1/8-ra elvinném Bortles-t.😊
több mint 10 éve
Akkor végig olvasom 😀Van második oldala is, ahol a rendszertől való függőséget próbálja százalékosan kifejezni a szerző. A rajzok pedig azt mutatják, hogy merre milyen pontosan és milyen gyakran dobálnak a srácok.gyaluMádzsárszkájá? :-/ZoliZoltánTáblázatokat ha tudod értelmezni akkor le se kell fordítani.
Kis segítség:
1. Screen,1-5,5-10,10-19,20+ yardos passzok arányának összehasonlítás
2. Fentebb írt passzokat mennyire pontosan dobálják (zöld jó, sárga többi qb-he mérten átlagos, piros rossz)
3. Nyomás illetve nyomás nélkül, hogy dobnak, blitz ellen , vagy blitz nélkül hogy passzolnak.
A szövegben meg ezt hosszan elemzik.Toca
több mint 10 éve
köszi Toca!Az igazat megvallva meg se nyitottam...mert láttam,hogy angol nyelvű oldal!
De tényleg nem kell nagy nyelvtudás hozzá...
Bortles azért meggondolandó!
ZIMMER for President !!!