NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
24
8
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Patterson pedig Patterson nimcs miért hasonlitgatni. Legyen ilyen eredeti és a fejlődése folytatódjon töretlenül sérüléamentesenNem szeretnék 1/1-be belegondolni mert az sokba kerülne nekünk nagyon.
több mint 10 éve
Kár hogy Cutler szerződését meghosszabbítottátok, mert mi köztudottan szeretünk közepes képeségű vagy karrier végén járó irányítókat leszerződtetni, így viszont kénytelenek leszünk értelmes lehetőségek közül választani 😊Tegyük fel hogy első helyen választunk... Ti kit húznátok? Tudom hogy erre nincs sok esély - minimális azért van - de kíváncsi vagyok ki lenne a legkívánatosabb.vsanyi132Giga bustot 😀.tüsi91
több mint 10 éve
Köszi tüsi a te kivánalmad amúgy is sejtettük volna... 😀
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Tegyük fel hogy első helyen választunk... Ti kit húznátok? Tudom hogy erre nincs sok esély - minimális azért van - de kíváncsi vagyok ki lenne a legkívánatosabb.vsanyi132Giga bustot 😀.
több mint 10 éve
Moss papa azért a nagypofája ellenére simán örökös TOP3 elkapó, szóval még Patterson előtt hosszú út áll, hogy azért egy lapon lehessen említeni vele.Viszont stílusilag WR+RB+KR nem is tudom, hogy egyáltalán ki volt ilyen sokoldalú sok évet megért játékos.
Most így hirtelen csak a ROY-t kívánnám neki, meg hogy maradjon még 10-15 évig makk egészséges. 😊
több mint 10 éve
Tegyük fel hogy első helyen választunk... Ti kit húznátok? Tudom hogy erre nincs sok esély - minimális azért van - de kíváncsi vagyok ki lenne a legkívánatosabb.
több mint 10 éve
Persze.Nem sokan szeretik ha mashoz hasonlktjak...mondjzk en buszke lennek ra ha Randyhez hasonlitananak.YDBizzunk benne ,hogy rendben lesz a srac palyaja folyaman.
A kov. mezem Patterson lesz.😀
Pedig Allent akartam
. 😀
több mint 10 éve
Csak az uj Elit,Klasdzis WR-re gondoltam...nem osszehasonlitasnak.(eg es fold....)ZoliZoltángondolom nem statokra gondoltál de Patterson is többször elmondta, hogy imádta Mosst de ő Patterson szeretne lenni az NFL-ben és meg is érdemli hogy őt önmagához hasonlitsuk. Ha fejben az erő jó oldalaán marad klasszissá válhat ő is.
több mint 10 éve
Csak az uj Elit,Klasdzis WR-re gondoltam...nem osszehasonlitasnak.(eg es fold....)
több mint 10 éve
mondjuk futni nem ők tanitották meg. csak elfelejtették használni. arról meg kit mennyire tudott Musgrave használni kiváló példa Rudolph. Sehogy. elég volt elmenni a Pro Bowlra és több irányitó is eltalálta több útvonalon. 5 palyből amiből 3 futás egy fake utáni bootleg TE passz nehéz nagyot alkotni. Természetesen biztos van mit csiszolni Pattersonon kin nincs. De van ami a vérében van és ezt is csak spec teamben használtuk.
több mint 10 éve
Tekintve, hogy Pattersont alig rakták fel a szezon első felében a pályára ez nem semmi. Sajnos Musgrave nem csak az ő képességeit nem tudta kiaaknázni. Allen lehet az OROY de Flash a ROY ez egyértelmű. Önmagában hogy pályán volt 40 yardra tolta az indulási lehetőségeinket spec teamben. O-ban pedig ahogy elkezdték használni elkapásban és futásban is villantott.PaulusAzért ne felejtsétek el, hogy csak egy év NCAA tapasztalattal jött az NFL-be, úgyhogy valószínűleg nagyon sok téren nyers volt a technikája, és Percy Harvin után az év végére a legjobb mindenes skill player-ré nőtte ki magát NFL szinten.
Nem feltétlenül jó az ha mindenkit egyből bedobnak a mély vízbe, és el tudom képzelni, hogy elkapóként nem tett volna jót a karrierjének. Biztos vagyok benne, hogy sokat segített neki az is, hogy Greg Jennings mellett kezdhette az első évét.
Szóval sok hibája volt az edzői karnak, de úgy vélem, hogy őt jól kezelték.
több mint 10 éve
Nem. Ő Patterson. Nem hasonlítható Mosshoz, leginkább csak a számában. Van amiben Moss jobb volt első évében. De Patterson sokoldalúbb és emberileg is többnek tűnik szerencsére. Reméljük megkapják AP-vel együtt azt ami ahhoz kell, hogy a többiekkel együtt a csúcsra jussanak egyszer és a Vikingek közt 😀
több mint 10 éve
Mert O az uj Moss! 😀
több mint 10 éve
Tekintve, hogy Pattersont alig rakták fel a szezon első felében a pályára ez nem semmi. Sajnos Musgrave nem csak az ő képességeit nem tudta kiaaknázni. Allen lehet az OROY de Flash a ROY ez egyértelmű. Önmagában hogy pályán volt 40 yardra tolta az indulási lehetőségeinket spec teamben. O-ban pedig ahogy elkezdték használni elkapásban és futásban is villantott.
több mint 10 éve
Lehet szavazni Patterson-ra az év újonca címért: www.nfl.com/voting/rookies/2013/Year/0?module=HP11_content_stream_voting_pepsi#playerId:0ap2000000271009Ja és végül beelőzte 1 TD-vel Keenan Allen-t.
"Fűzővel Kifelé!" vs Patterson 0:1 😉
több mint 10 éve
Frazier végül Tampában landolt, gyorsan elkelt. Jó lenne már látni hogy a többi edző sorsa mi lesz, ami a HC-től függ ugyan, de azt hogy kit rúgunk ki már most meg lehetne mondani. Nyugodtabb lennék ha Musgrave már csomagolna....
több mint 10 éve
Csak ne szórjunk el két évnyi Draftot Qb-ért aki be is sülhet ráadásul. Ebben talán lehet bízni a vezetőségben mert ebben mutattak már ügyes dolgokat. Az biztos a leendő HC irányvonala is mérvadónak kell lennie. Ha nem akkor megette a fene.Qb kérdésben már olvastam elég sok találgatást variációt amiben lehet igazság is de mivel nem lehet még a mi helyzetünket sem ismerni ezért inkább spekulációk.
több mint 10 éve
Nyilván minden picknél szóbafogunk kerülni mert tudják hogy QB kell, ezért minden hírben beleraknak valakit.Még HC-nk sincs...
több mint 10 éve
A #Texans tulajdonosa, Bob McNair nyitott az első draft cetli elcserélésére, ha megfelelő ajánlat érkezik. Houstonban ma mutatták be hivatalosan a főedzőt, Bill O'Briant, aki elmondta, hogy most kezdődik az edzői stáb és a játékosok kiértékelése és csak utána kezdhetnek el arról beszélni, hogy milyen irányba mozogjanak a Drafton. Szóba kerültünk mi is.
több mint 10 éve
Cordarelle Patterson Pro Bowler 2014 !!!!
több mint 10 éve
jaa!?oke.koszonom. 😉
több mint 10 éve
Amúgy mi a nettó?ZoliZoltánHa jól vágom, ha nem akkor majd kijavítanak:
Punt távja - return/TB/(penalty??)
Tehát példával, ha elrúgja félpályáról touchback-re az 50 yardos punt, de csak 30 yard net-ben mert a 20-asról jönnek.
több mint 10 éve
Amúgy mi a nettó?
több mint 10 éve
Én nem tudom mit néztél.Nem az , nem is volt amikor kirúgták se. Félreértés ne essen én nagyon bírom, de 2012-ben rossz volt, kb 2008-2010 között volt a csúcson akkor top10-es volt azóta folyamatosan romlott.TocaHa jól látom 2011 és 2012 volt puntolt yardok átlagában a TOP3 éve mind2, és NET puntolt yardokban pedig 2010 és 2012 az átlagánál jobb évek voltak.
Arról nem is beszélve, hogy a 2012-es statja nagyjából mindenben veri Jeff Locke 2013-as statját.
Bele lehet magyarázni, de nem volt rossz punter, főleg nem annyira, hogy egy 5. körös pick kellett a helyettesítésére, amikor még egy halom poszton van/volt need-ünk.
A csapatot is megértem amúgy, mert megspóroltunk a cserével kb 2 NFL minimálbért a sapkából, illetve hiába magán véleményként állt ki a melegek mellett, mindig az lett a vége, hogy a tolerancia jegyében még az NFL.com is rendszeresen le-le közölt a meleg-szimpatizáns aktivitásáról egy-egy cikket, és abban egyetérthetünk, hogy egy sport egyesület nem akar a társadalmat megosztó kérdésekben szerepet vállalni, hiszen az csökkenti a potenciális drukkereik számát.Tred
Akkor egy kis statisztika neked, 2008ban mikor megkapta az akkor kb top10es contractját
4. volt átlag puntban, 21.netben, 2009 15. átlagban, netben 19, 2010 21.átlagban 10. net-ben, (ekkor viszont legalább a IN20as puntjai elég jól ültek,),2011 13.átlagban, netben 22, 2012 22.átlagban, 17.net-ben.
Szép és jó punter volt én is szerettem de a top10től is sokszor nagyon messze volt 1-2 évben ütötte meg azt a mércét.
Kluwe 2012ben 45.0 átlaggal rúgott 39.7 net emellett volt egy punterek közt elég magas fizuja
Locke 2013ban 44.2 átlaggal rúgott 39.2 net emellett rookie fizetés.
Azt meg még hozzátenném, hogy Locke jóval nagyobb hangtimemal rúg, ráadásul elég pontos eddig 20-on belül nem nagyon rúgja be TB-re. Mindezt az első évében (tudod hogy rúgott Kluwe akkor? Átlagban kb így, csak picit rosszabbul százalékosan illetve net-ben)
Szóval röviden Locke semmivel nem rosszabb perpill mint 2012-es Kluwe csak sokkal olcsóbb. Persze ettől még simán benne van, hogy ez a téma is benne volt amiről ő beszél, de ettől függetlenül is érhető döntés volt, ráadásul Walsh hihetetlen rookie szezonja után nem is volt meglepő, hogy szívesebben nyúlnak olcsó rookie rugóhoz.
több mint 10 éve
Arról van szó hogy Kluwe haragszik az ST edzőre, aki akár esélyes is lehet HC-nak, amit ő semmiképp sem szeretne. Ezért a beszólás, stb. A célját szerintem el is éri vele. Hogy kinek van igaza mindegy, látjuk hogy Meskó elég jó punter és talált is magának év közben többször is csapatot - hál'istennek - ha Kluwe is ilyen fasza punter lenne talán szerződtetik. Mindegy, Locke nem volt rossz, és reméljük még fejlődik.