NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Nem az , nem is volt amikor kirúgták se. Félreértés ne essen én nagyon bírom, de 2012-ben rossz volt, kb 2008-2010 között volt a csúcson akkor top10-es volt azóta folyamatosan romlott.TocaHa jól látom 2011 és 2012 volt puntolt yardok átlagában a TOP3 éve mind2, és NET puntolt yardokban pedig 2010 és 2012 az átlagánál jobb évek voltak.
Arról nem is beszélve, hogy a 2012-es statja nagyjából mindenben veri Jeff Locke 2013-as statját.
Bele lehet magyarázni, de nem volt rossz punter, főleg nem annyira, hogy egy 5. körös pick kellett a helyettesítésére, amikor még egy halom poszton van/volt need-ünk.
A csapatot is megértem amúgy, mert megspóroltunk a cserével kb 2 NFL minimálbért a sapkából, illetve hiába magán véleményként állt ki a melegek mellett, mindig az lett a vége, hogy a tolerancia jegyében még az NFL.com is rendszeresen le-le közölt a meleg-szimpatizáns aktivitásáról egy-egy cikket, és abban egyetérthetünk, hogy egy sport egyesület nem akar a társadalmat megosztó kérdésekben szerepet vállalni, hiszen az csökkenti a potenciális drukkereik számát.
több mint 10 éve
Nem az , nem is volt amikor kirúgták se. Félreértés ne essen én nagyon bírom, de 2012-ben rossz volt, kb 2008-2010 között volt a csúcson akkor top10-es volt azóta folyamatosan romlott.a volt Vikings punter, Chris Kluwe írt egy érdekes cikket a deadspinre. bírálja benne Leslie Fraziert, Rick Spielmant, Mike Priefert. szerinte az aktivizmusa miatt lett kivágva.Egyenes ember, ami mindenképpen értékelendő, de szerintem valahol Fraziert is meg lehet érteni, néha vannak olyan dolgok, amikről jobb nem beszélni, ő megtette, szíve joga. De (ha igaz amit mond a képességeiről) valószínűleg ezért nem talált munkát sehol, mert szerintem még mindig Top10 P. (+ emlékszem, hogy tavaly a GB ellen az utolsó héten vagy 2x is ő "fogta" meg a visszahordót 😀 , éppen akkor is toppon volt az ST.)spiczi
deadspin.com/i-was-an-nfl-player-until-i-was-fired-by-two-cowards-an-1493208214
nem tudom, ti hogy vagyok vele, én bírom Kluwét. a tavalyi offseasonban versenyben volt nálunk egy másodéves, de kvázi rookie punterrel, Marquette Kinggel a roster helyért. Kingnek erősebb lába volt, de nem volt meg a megfelelő technikája. Kluwe meglepő módon segített neki elsajátítani a helyes technikákat, ezen még King is meglepődött, először azt hitte, át akarja verni. a segítségének köszönhetően végül King volt a befutó, és jó szezont produkált, rá nem lehetett panasz.deyell
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Szerintetek tovabb mennek a sajtfejuek? Valahogy azt erzem,hogy otthon meg abban a pokoli hidegben is eleg jol fog dobalni Aron,Laci meg Starks ledig szetfutja a Friscot.ZoliZoltánHa már ebben a topikban szóba került. Szerintem egy szoros, relatíve kevés pontos meccsen Packers W.
több mint 10 éve
Szerintetek tovabb mennek a sajtfejuek? Valahogy azt erzem,hogy otthon meg abban a pokoli hidegben is eleg jol fog dobalni Aron,Laci meg Starks ledig szetfutja a Friscot.
több mint 10 éve
a volt Vikings punter, Chris Kluwe írt egy érdekes cikket a deadspinre. bírálja benne Leslie Fraziert, Rick Spielmant, Mike Priefert. szerinte az aktivizmusa miatt lett kivágva.Egyenes ember, ami mindenképpen értékelendő, de szerintem valahol Fraziert is meg lehet érteni, néha vannak olyan dolgok, amikről jobb nem beszélni, ő megtette, szíve joga. De (ha igaz amit mond a képességeiről) valószínűleg ezért nem talált munkát sehol, mert szerintem még mindig Top10 P. (+ emlékszem, hogy tavaly a GB ellen az utolsó héten vagy 2x is ő "fogta" meg a visszahordót 😀 , éppen akkor is toppon volt az ST.)
deadspin.com/i-was-an-nfl-player-until-i-was-fired-by-two-cowards-an-1493208214
nem tudom, ti hogy vagyok vele, én bírom Kluwét. a tavalyi offseasonban versenyben volt nálunk egy másodéves, de kvázi rookie punterrel, Marquette Kinggel a roster helyért. Kingnek erősebb lába volt, de nem volt meg a megfelelő technikája. Kluwe meglepő módon segített neki elsajátítani a helyes technikákat, ezen még King is meglepődött, először azt hitte, át akarja verni. a segítségének köszönhetően végül King volt a befutó, és jó szezont produkált, rá nem lehetett panasz.deyell
több mint 10 éve
Igeeeen! 😀Kar,hogy nincs magyarul... 😕Meg WoWozik is 😀Toca
Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....ZoliZoltán
több mint 10 éve
Érdekes lesz amúgy számunkra a WC kör, mert a kiesett csapatok koordinátoraival elkezdhetjük a tárgyalásokat 😊
több mint 10 éve
Kar,hogy nincs magyarul... 😕Meg WoWozik is 😀
Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....ZoliZoltán
több mint 10 éve
Kar,hogy nincs magyarul... 😕Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....
több mint 10 éve
deyell
11 702
a volt Vikings punter, Chris Kluwe írt egy érdekes cikket a deadspinre. bírálja benne Leslie Fraziert, Rick Spielmant, Mike Priefert. szerinte az aktivizmusa miatt lett kivágva.deadspin.com/i-was-an-nfl-player-until-i-was-fired-by-two-cowards-an-1493208214
nem tudom, ti hogy vagyok vele, én bírom Kluwét. a tavalyi offseasonban versenyben volt nálunk egy másodéves, de kvázi rookie punterrel, Marquette Kinggel a roster helyért. Kingnek erősebb lába volt, de nem volt meg a megfelelő technikája. Kluwe meglepő módon segített neki elsajátítani a helyes technikákat, ezen még King is meglepődött, először azt hitte, át akarja verni. a segítségének köszönhetően végül King volt a befutó, és jó szezont produkált, rá nem lehetett panasz.
choose life
több mint 10 éve
De azóta volt már 1+ körös is 😊Ő mondjuk 4. körös volt 10 éve 😊TredTenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕ZoliZoltánAm Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.somoskovig
Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.Tred
több mint 10 éve
Ő mondjuk 4. körös volt 10 éve 😊Tenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕ZoliZoltánAm Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.somoskovig
Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.Tred
több mint 10 éve
Tenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕Am Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.somoskovig
több mint 10 éve
Am Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.
több mint 10 éve
Am Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.
több mint 10 éve
Mondok egy vicceset. Ponder-ért kapunk egy második kört, amit egy harmadik és negyedik körrel együtt odaadunk az 1/2-ért 😊 Aztán behúzzuk a csodaQB-t 😀Vicc nélkül: a zseni barátunkért szerintetek mit kaphatunk?
több mint 10 éve
Annyiért nyilván nem, nincs is olyan QB most szerintem mint akkor Luck-RG volt. Viszont elég jó kis draft tradeket kötöttünk mostanság, kétlem hogy a vezetőség hajlandó lenne hülye üzletet csinálni.Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.TocaS megérné felmenni 6 helyet? Ha csak azt vesszük alapul, hogy a Redskins mit adott a Ramsnek, pedig ők 1/6-ról mentek fel. Én biztos nem vállalnám be.tüsi91
Viszont ha QB-t akarunk az 1.körben feljebb kell menni. Texans-Browns-Jaguars szerintem QB-t húz.
Tampa-Raiders talán nem, de a Rams vagy a helyére kerülő is nagy eséllyel QB-ra megy.
Ha mi egy adott QB-t akarunk majd ahol mi vagyunk már necces, mert túl sokan vihetik ki. De ez találgatás, az is lehet, hogy Allen elmegy hozzuk mondjuk Clowney-t ha még bent van aztán majd QB draft később jön.
S ha a Rams úgy gondolná, hoz valakit Bradford helyett őt meg elengedné?oleewearJátszuk megint azt, hogy egy besült QB-t elhozunk? Eddig is bejött...
több mint 10 éve
oleewear
226
Nem rossz év ez új QB-ra azért. Sztem 1. körös Bridgewater, Bortles (pláne a tegnapi bowl meccs után), Carr, Manziel, Hundley és talán Boyd is. Felmérők, egyéni és combine még árnyalhatja a képet, de számos lehetőség van. Igaz az is, hogy előttünk szinte mindenki QB-ra gyúr majd, 1/2-n piacra kirakott Rams pick kérdéses csak, meg ugye Falcons biztos nem hoz rá Ryan-re senkit. De még a Bucs-ból is kinézem, hogy Lovie behúz vkit.😊Go Vikings!S ha a Rams úgy gondolná, hoz valakit Bradford helyett őt meg elengedné?
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.TocaS megérné felmenni 6 helyet? Ha csak azt vesszük alapul, hogy a Redskins mit adott a Ramsnek, pedig ők 1/6-ról mentek fel. Én biztos nem vállalnám be.
több mint 10 éve
Szerintem is rahajtunk arra az 1/2-re!(aztan elhozzuk a leheto legszarabb QB-t...es az uj HC-t anyazzuk majd egyutt) XDDe teny,hogy nagyon paras ez a szitu.... 😀
több mint 10 éve
Ilyen szempontból viszont kicsit rossz érzésem van, legutoljára Ponderben is belecsúsztunk a nagy QB rushba és ennek okán hoztuk el Pondert ott ahol azért nem kellett volna. Remélem idén nem nyaljuk be ugyanazt.Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.
több mint 10 éve
Nem rossz év ez új QB-ra azért. Sztem 1. körös Bridgewater, Bortles (pláne a tegnapi bowl meccs után), Carr, Manziel, Hundley és talán Boyd is. Felmérők, egyéni és combine még árnyalhatja a képet, de számos lehetőség van. Igaz az is, hogy előttünk szinte mindenki QB-ra gyúr majd, 1/2-n piacra kirakott Rams pick kérdéses csak, meg ugye Falcons biztos nem hoz rá Ryan-re senkit. De még a Bucs-ból is kinézem, hogy Lovie behúz vkit.😊
több mint 10 éve
QB-t húzni nagyon nem egyszerű, és nem csak a játékoson múlik sokszor, hogy beválik-e. egyszerűen az is elég lehet ha rosszul akarják a képességeit használni, rossz rendszerbe kerül. Az első kör nem garancia semmire de az 1/1 sem, és a QB-ra ez hatványozottan igaz. Az biztos, hogy akárkit választunk az új Támadó iránnyal egyeztetni kell, mert különben bárki beéghet.
több mint 10 éve
köszi! 😉