NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Minnesota Vikings

39 feliratkozó

több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
hat ja...ne is buziskodjanak.
" Ne dobald a buzit! " YD
több mint 10 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Nem az , nem is volt amikor kirúgták se. Félreértés ne essen én nagyon bírom, de 2012-ben rossz volt, kb 2008-2010 között volt a csúcson akkor top10-es volt azóta folyamatosan romlott.Toca
Ha jól látom 2011 és 2012 volt puntolt yardok átlagában a TOP3 éve mind2, és NET puntolt yardokban pedig 2010 és 2012 az átlagánál jobb évek voltak.
Arról nem is beszélve, hogy a 2012-es statja nagyjából mindenben veri Jeff Locke 2013-as statját.
Bele lehet magyarázni, de nem volt rossz punter, főleg nem annyira, hogy egy 5. körös pick kellett a helyettesítésére, amikor még egy halom poszton van/volt need-ünk.
A csapatot is megértem amúgy, mert megspóroltunk a cserével kb 2 NFL minimálbért a sapkából, illetve hiába magán véleményként állt ki a melegek mellett, mindig az lett a vége, hogy a tolerancia jegyében még az NFL.com is rendszeresen le-le közölt a meleg-szimpatizáns aktivitásáról egy-egy cikket, és abban egyetérthetünk, hogy egy sport egyesület nem akar a társadalmat megosztó kérdésekben szerepet vállalni, hiszen az csökkenti a potenciális drukkereik számát.

M. Vikings
Always open!
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
a volt Vikings punter, Chris Kluwe írt egy érdekes cikket a deadspinre. bírálja benne Leslie Fraziert, Rick Spielmant, Mike Priefert. szerinte az aktivizmusa miatt lett kivágva.

deadspin.com/i-was-an-nfl-player-until-i-was-fired-by-two-cowards-an-1493208214

nem tudom, ti hogy vagyok vele, én bírom Kluwét. a tavalyi offseasonban versenyben volt nálunk egy másodéves, de kvázi rookie punterrel, Marquette Kinggel a roster helyért. Kingnek erősebb lába volt, de nem volt meg a megfelelő technikája. Kluwe meglepő módon segített neki elsajátítani a helyes technikákat, ezen még King is meglepődött, először azt hitte, át akarja verni. a segítségének köszönhetően végül King volt a befutó, és jó szezont produkált, rá nem lehetett panasz.deyell
Egyenes ember, ami mindenképpen értékelendő, de szerintem valahol Fraziert is meg lehet érteni, néha vannak olyan dolgok, amikről jobb nem beszélni, ő megtette, szíve joga. De (ha igaz amit mond a képességeiről) valószínűleg ezért nem talált munkát sehol, mert szerintem még mindig Top10 P. (+ emlékszem, hogy tavaly a GB ellen az utolsó héten vagy 2x is ő "fogta" meg a visszahordót 😀 , éppen akkor is toppon volt az ST.)spiczi
Nem az , nem is volt amikor kirúgták se. Félreértés ne essen én nagyon bírom, de 2012-ben rossz volt, kb 2008-2010 között volt a csúcson akkor top10-es volt azóta folyamatosan romlott.
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szerintetek tovabb mennek a sajtfejuek? Valahogy azt erzem,hogy otthon meg abban a pokoli hidegben is eleg jol fog dobalni Aron,Laci meg Starks ledig szetfutja a Friscot.ZoliZoltán
Ha már ebben a topikban szóba került. Szerintem egy szoros, relatíve kevés pontos meccsen Packers W.
több mint 10 éve
Szerintetek tovabb mennek a sajtfejuek? Valahogy azt erzem,hogy otthon meg abban a pokoli hidegben is eleg jol fog dobalni Aron,Laci meg Starks ledig szetfutja a Friscot.
több mint 10 éve
spiczi Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 326 — "Typical Vikings loss. Going to hang myself."
a volt Vikings punter, Chris Kluwe írt egy érdekes cikket a deadspinre. bírálja benne Leslie Fraziert, Rick Spielmant, Mike Priefert. szerinte az aktivizmusa miatt lett kivágva.

nem tudom, ti hogy vagyok vele, én bírom Kluwét. a tavalyi offseasonban versenyben volt nálunk egy másodéves, de kvázi rookie punterrel, Marquette Kinggel a roster helyért. Kingnek erősebb lába volt, de nem volt meg a megfelelő technikája. Kluwe meglepő módon segített neki elsajátítani a helyes technikákat, ezen még King is meglepődött, először azt hitte, át akarja verni. a segítségének köszönhetően végül King volt a befutó, és jó szezont produkált, rá nem lehetett panasz.deyell
Egyenes ember, ami mindenképpen értékelendő, de szerintem valahol Fraziert is meg lehet érteni, néha vannak olyan dolgok, amikről jobb nem beszélni, ő megtette, szíve joga. De (ha igaz amit mond a képességeiről) valószínűleg ezért nem talált munkát sehol, mert szerintem még mindig Top10 P. (+ emlékszem, hogy tavaly a GB ellen az utolsó héten vagy 2x is ő "fogta" meg a visszahordót 😀 , éppen akkor is toppon volt az ST.)
több mint 10 éve
Kar,hogy nincs magyarul... 😕
Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....ZoliZoltán
Meg WoWozik is 😀Toca
Igeeeen! 😀
több mint 10 éve
Érdekes lesz amúgy számunkra a WC kör, mert a kiesett csapatok koordinátoraival elkezdhetjük a tárgyalásokat 😊
több mint 10 éve
Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....ZoliZoltán
Meg WoWozik is 😀
több mint 10 éve
Egyebkent szerintem minden Viking birta a sracot!Jo ember!Zenel is...jotekonykodo....
több mint 10 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

nem tudom, ti hogy vagyok vele, én bírom Kluwét. a tavalyi offseasonban versenyben volt nálunk egy másodéves, de kvázi rookie punterrel, Marquette Kinggel a roster helyért. Kingnek erősebb lába volt, de nem volt meg a megfelelő technikája. Kluwe meglepő módon segített neki elsajátítani a helyes technikákat, ezen még King is meglepődött, először azt hitte, át akarja verni. a segítségének köszönhetően végül King volt a befutó, és jó szezont produkált, rá nem lehetett panasz.

choose life
több mint 10 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
Am Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?
Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.Tred
Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.somoskovig
Tenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕ZoliZoltán
Ő mondjuk 4. körös volt 10 éve 😊Tred
De azóta volt már 1+ körös is 😊
több mint 10 éve
Am Jared Allen távozása esetén nem kaphatunk egy 3-4. körös kompenzációs draft picket?
Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.Tred
Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.somoskovig
Tenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕ZoliZoltán
Ő mondjuk 4. körös volt 10 éve 😊

M. Vikings
Always open!
több mint 10 éve
Tenyleg basszus....ezt a hulyeseget...nagy kompenzalas. 😕
több mint 10 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 315 — 49ers GM
Az idei offseasonban távozó szabadügynökökért a következő drafton jár a kompenzáció, vagyis a 2015-ös évben.

több mint 10 éve
Úgy tudom azokat nem lehet trade-elni, viszont gondolom bátrabban lehetne cserélni, ha lenne biztosan pickünk akörül.

M. Vikings
Always open!
több mint 10 éve
vsanyi132 Minnesota Vikings Minnesota Golden Gophers 2 001 — Vikings fan
Mondok egy vicceset. Ponder-ért kapunk egy második kört, amit egy harmadik és negyedik körrel együtt odaadunk az 1/2-ért 😊 Aztán behúzzuk a csodaQB-t 😀

Vicc nélkül: a zseni barátunkért szerintetek mit kaphatunk?

több mint 10 éve
Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.Toca
S megérné felmenni 6 helyet? Ha csak azt vesszük alapul, hogy a Redskins mit adott a Ramsnek, pedig ők 1/6-ról mentek fel. Én biztos nem vállalnám be.tüsi91
Annyiért nyilván nem, nincs is olyan QB most szerintem mint akkor Luck-RG volt. Viszont elég jó kis draft tradeket kötöttünk mostanság, kétlem hogy a vezetőség hajlandó lenne hülye üzletet csinálni.
Viszont ha QB-t akarunk az 1.körben feljebb kell menni. Texans-Browns-Jaguars szerintem QB-t húz.
Tampa-Raiders talán nem, de a Rams vagy a helyére kerülő is nagy eséllyel QB-ra megy.
Ha mi egy adott QB-t akarunk majd ahol mi vagyunk már necces, mert túl sokan vihetik ki. De ez találgatás, az is lehet, hogy Allen elmegy hozzuk mondjuk Clowney-t ha még bent van aztán majd QB draft később jön.

S ha a Rams úgy gondolná, hoz valakit Bradford helyett őt meg elengedné?oleewear
Játszuk megint azt, hogy egy besült QB-t elhozunk? Eddig is bejött...
több mint 10 éve
oleewear Detroit Lions 226
Nem rossz év ez új QB-ra azért. Sztem 1. körös Bridgewater, Bortles (pláne a tegnapi bowl meccs után), Carr, Manziel, Hundley és talán Boyd is. Felmérők, egyéni és combine még árnyalhatja a képet, de számos lehetőség van. Igaz az is, hogy előttünk szinte mindenki QB-ra gyúr majd, 1/2-n piacra kirakott Rams pick kérdéses csak, meg ugye Falcons biztos nem hoz rá Ryan-re senkit. De még a Bucs-ból is kinézem, hogy Lovie behúz vkit.😊Go Vikings!
S ha a Rams úgy gondolná, hoz valakit Bradford helyett őt meg elengedné?
több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.Toca
S megérné felmenni 6 helyet? Ha csak azt vesszük alapul, hogy a Redskins mit adott a Ramsnek, pedig ők 1/6-ról mentek fel. Én biztos nem vállalnám be.
több mint 10 éve
Szerintem is rahajtunk arra az 1/2-re!(aztan elhozzuk a leheto legszarabb QB-t...es az uj HC-t anyazzuk majd egyutt) XD
De teny,hogy nagyon paras ez a szitu.... 😀
több mint 10 éve
Ilyen szempontból viszont kicsit rossz érzésem van, legutoljára Ponderben is belecsúsztunk a nagy QB rushba és ennek okán hoztuk el Pondert ott ahol azért nem kellett volna. Remélem idén nem nyaljuk be ugyanazt.
Mondjuk szerintem a Rams pickjére mi tuti fogunk ajánlatot tenni.
több mint 10 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 527 — Bowl Winner
Nem rossz év ez új QB-ra azért. Sztem 1. körös Bridgewater, Bortles (pláne a tegnapi bowl meccs után), Carr, Manziel, Hundley és talán Boyd is. Felmérők, egyéni és combine még árnyalhatja a képet, de számos lehetőség van. Igaz az is, hogy előttünk szinte mindenki QB-ra gyúr majd, 1/2-n piacra kirakott Rams pick kérdéses csak, meg ugye Falcons biztos nem hoz rá Ryan-re senkit. De még a Bucs-ból is kinézem, hogy Lovie behúz vkit.😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 10 éve
Paulus Minnesota Vikings Oklahoma Sooners 586 — Vikings fan
QB-t húzni nagyon nem egyszerű, és nem csak a játékoson múlik sokszor, hogy beválik-e. egyszerűen az is elég lehet ha rosszul akarják a képességeit használni, rossz rendszerbe kerül. Az első kör nem garancia semmire de az 1/1 sem, és a QB-ra ez hatványozottan igaz. Az biztos, hogy akárkit választunk az új Támadó iránnyal egyeztetni kell, mert különben bárki beéghet.
több mint 10 éve
köszi! 😉