Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 10 éve
Szarból nem lehet várat építeni.És láttuk is az eredményét 😀undisputedlyDennis Allen dettó ugyanígy került a Raiders élére.empty taxiJason La Canfora @JasonLaCanforaBevellnek ugye ugrott a NY, viszont azon komolyan meg vagyok lepődve,hogy DQ ennyi érdeklődést von maga után.
The Vikings are double dipping on Seattle coordinators - have asked for interviews with both Darrell Bevell and Dan Quinnempty taxi
Előző idényben még pozíciós edző, most először DC, jövőre már HC?undisputedly
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
És láttuk is az eredményét 😀Dennis Allen dettó ugyanígy került a Raiders élére.empty taxiJason La Canfora @JasonLaCanforaBevellnek ugye ugrott a NY, viszont azon komolyan meg vagyok lepődve,hogy DQ ennyi érdeklődést von maga után.
The Vikings are double dipping on Seattle coordinators - have asked for interviews with both Darrell Bevell and Dan Quinnempty taxi
több mint 10 éve
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MAGYAR VIKINGEK !!!Képek Frazier mai sajtó tájèkoztatójáról ;
több mint 10 éve
Össze lehet vágni persze,akárkiről...de be vagyok sózva,na! 😊
több mint 10 éve
Dennis Allen dettó ugyanígy került a Raiders élére.Jason La Canfora @JasonLaCanforaBevellnek ugye ugrott a NY, viszont azon komolyan meg vagyok lepődve,hogy DQ ennyi érdeklődést von maga után.
Madden hates me.
több mint 10 éve
Jo ez a lista!Tetszetős! 😀Nekem akkor is Mark Zimmer a kedvencem 😊
Az elso 2 főleg!Aztan Jay Gruden ! :-p vannak jo nevek utanuk is!(nem csak nevek.)ZoliZoltán
Whisenhum,Gruden,Bowles,Roman,Shaw 5ösből is bárki jöhet.
Az se kutya....Ez a videó olyan dolog amit nagyjából a legtöbb QB-ről össze lehet vágni, majd nézzük meg a felmérőkön aztán meglátjuk.
--------
ZoliZoltán
Mondjuk nagyon gyorsan hoz döntést és elég jókat, ami nálunk rohadt fontos. Nem lepődnék meg ha elhoznánk, de azon se ha már nem lenne bent mire mi jövünk.
Ugye Bevell nálunk volt OC előtte, mi rohadtul anyáztuk anno, mondjuk Musgravehez képest egy csoda volt.Jason La Canfora @JasonLaCanforaBevellnek ugye ugrott a NY, viszont azon komolyan meg vagyok lepődve,hogy DQ ennyi érdeklődést von maga után.
Azóta a Seahwaksban elég jó munkát végez, a vezetőség meg szereti a valamilyen szinten Vikings kötődésű edzőt akit ismernek, szóval nem lenne meglepő.
Ráadásul annak ellenére, hogy nem igazán kedvelték a szurkolók mégis csak NFC chmap gamet is toltunk és utólag inkább Chilly volt a hibás a sok fasz döntés miatt nem Bevell. (Kb 2 éve olvastam erről egy cikket, majd belinkelem ha megtalálom)
több mint 10 éve
Carr-t nem féltem, korrekt kis QB lesz ő a nagyok között is. Gyakorlatilag minden dobást képes kivitelezni, a gyors, rövid passzai pl. nekem nagyon tetszenek. A baj csak az, hogy 1/8.-ra már nem lesz elérhető.😊
több mint 10 éve
www.nfl.com/voting/rookies/2013/REG/17?campaign=Facebook_rotw
több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaBevellnek ugye ugrott a NY, viszont azon komolyan meg vagyok lepődve,hogy DQ ennyi érdeklődést von maga után.
Előző idényben még pozíciós edző, most először DC, jövőre már HC?
több mint 10 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanforaThe Vikings are double dipping on Seattle coordinators - have asked for interviews with both Darrell Bevell and Dan Quinn
Madden hates me.
több mint 10 éve
Na most volt a sajtótájékoztató. Spielman elmondta, hogy a Senior Bowl-ig (január 25.) szeretne új vezetőedzőt a csapatnak és meg fog tenni mindent.
több mint 10 éve
Jo ez a lista!Tetszetős! 😀Az elso 2 főleg!Aztan Jay Gruden ! :-p vannak jo nevek utanuk is!(nem csak nevek.)
több mint 10 éve
www.startribune.com/sports/vikings/237987381.htmlÍme 10 lehetséges jelölt a HC posztra.... ezek közül talán Love Smith-t nem szeretném, nekem ő beégett mint medve 😊
több mint 10 éve
Musgrave az uj HC!ZoliZoltánbakker ne igyál többet 😊 😊 (vizet) 😀
több mint 10 éve
Musgrave az uj HC!
több mint 10 éve
gyalu
314
Szerintem pedig pont hogy passzközpontú HC, de legalábbis OC kéne, aki a frissen kiválasztott QB-nkat jó irányba terelgeti. AP egy passzorientált edző rendszerében is kurva nagy fegyver lesz, még 2-3 évig. Chudzinskinek, mint OC én személy szerint örülnék, de ő nem egy nagy QB mágus, viszont Newton rookie évében igen jó volt a rendszer, amit kreált.A defense is ergya, meg a passzjáték is, nagyon nem tudunk mellényúlni
több mint 10 éve
Akkor ennyi jutott Fraziernek, csomagolhat Musgrave is minél előbb. Szegény Frazier nagyon nem tűnt HC-nak valónak, az irányítókérdéssel nem tudott mit kezdeni, határozatlan volt. Sok sikert neki máshol, jó D szakember.Én egy O központú, kreatív HC-t hoznék, rossz a D is, de ez részben köszönhető annak is, hogy az O impotens játéka miatt, nagyon sokat vannak pályán. Az alapanyag megvan egy változatos, akár látványos O felépítésére: Pattersonra szabott (futó)játékokkal érdemes foglalkozni és folytatódjon a beépítése, 2. számú WR-nek már teljesen jó.
QB kérdést rendezni kell, olyan edző kell aki képes is rá. Nagyon okosan kell húzni a drafton és az első naptól be kell illeszteni az offensbe. Cassel marad cserének, Freeman kuka, Pondert meg talán valahova elsózzuk két zacskó szotyiért.
Kíváncsi vagyok hogy gondolkozik a vezetőség. Az biztos, hogy most egy ideig még nem unatkozunk így meccs hiányában sem.
több mint 10 éve
Nekem is ez az erzesem Frazierrel kapcsolatban.
több mint 10 éve
Sajnálom Fraziert, belebukott abba hogy Ponder nem jött be mint elsőkörös QB, és valóban nem választott jól maga köré kordinátorokat. Világos hogy a csapat nem várhatott vele tovább, kell valaki aki jó szakember és tud csapatot építeni. Kíváncsian várom ki lesz az, én nem írnék neveket hogy kit szeretnék mert az mindegy, a fontos hogy kit választ a vezetőség. Bízom benne hogy Frazier-el nem találkozunk ellenfélként egy darabig, túl jó DC lesz valahol szerintem 😊
több mint 10 éve
Így ismeretlenül , egy O felfogású edzőt választanék!Mivel leginkább a pass orientált csapat nálam a tuti! 😊Én nagyon nem szeretném ha ilyen irányba mennénk el. Alapjába véve a fal és minden AP köré van építve, erős futójáték egy megbízható passz játékra az kell nekünk. Meg hogy az OC-nak legyen kis affinitása mikor kell keverni a kártyákat.
De D nélkül az is kevés...meglátjuk!😛
Mindenesetre annak örülök,hogy tényleg Boldog lesz az új évünk!Új HC...kell még az új OC meg az új QB!
Jó lesz az!
SKOL !!!ZoliZoltán
több mint 10 éve
Így ismeretlenül , egy O felfogású edzőt választanék!Mivel leginkább a pass orientált csapat nálam a tuti! 😊De D nélkül az is kevés...meglátjuk!😛
Mindenesetre annak örülök,hogy tényleg Boldog lesz az új évünk!Új HC...kell még az új OC meg az új QB!
Jó lesz az!
SKOL !!!
több mint 10 éve
Állítólag DelRio vagy Gase (Broncos D és O cordinatora). Nem is tudom ,hogy melyiknek örülnék.
több mint 10 éve
És igen, végre megtörtént wuhuuuuuuuuu!!!! 😀Mindemellett, hogy borzasztóan örülök, azért el kell ismerni a munkáját. Elég jó draftokkal segítette a csapatot, voltunk vele playoffba is tavaly. Nem rossz edző ő csak nagyon bután választott embereket maga köré. DC-ként mindenképpen egy jó döntés bárkinek. Sok sikert neki a továbbiakba.
több mint 10 éve
Hat akkor Szooooooooooljon hangosan az enek!!! XDSok sikert neki valahol mashol,akar DC-kent akar Collegeben. 😉