Minnesota Vikings
39 feliratkozó
több mint 11 éve
NFL TOP100 legjobb 6 játékosának a fele az NFC-Northban játszik. Nakiakirály? 😀
több mint 11 éve
Szegénynek tényleg elírtam a nevét, vissza németesítettem .S 😀 Remélem idén kap annyi lehetőséget, hogy ilyen hibát ne kövessek el. Szánom bánom így is, mert bírom a srácot nagyon.Attól azért kevésbé kell tartani, hogy elbillenne a mérleg a passz irányába. Ugyanúgy futás fog alapozni passzot De ha bemennek a dobások megfelelő időben és jó százalékkal, akkor nem teheti meg a védelem, hogy vészesen elöl maradjon. Ekkor pedig Peterson-nak és a blokkolóknak is könnyebb lesz a dolga a futásokkal, bár nem tudom a 6-os futó átlagon lehet-e javítani, de ha valaki képes rá akkor a mostani gárda képes.Ki az a Gerhard ? 😀
Amikor pedig stabilizáltuk a vezetést, akkor jönnek a futások pörgetni az időt. Bár én nem vagyok rekord mániás, jobban örülnék annak, ha AP mellett Gerhard-ot is többet futtatnánk, mert az esetleg meghosszabittaná azon évek számát amikor örülhetünk a 28-as futásainak.Paulus
ui.:kb 1-1,5 éve várok ,hogy elírj egy nevet 😀Toca
Valószínű ez lesz nálunk az utolsó éve, de teljesen érthető, ha máshol próbára teszi magát ahol több lehetőséget kaphat majd, mert simán lehetne egy kezdő tandem tagja sok helyen.
MVPeterson pedig TOP1 lett, az NFL.com-on. Bár nincs különösebb jelentősége, de megérdemli nagyon.
több mint 11 éve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Attól azért kevésbé kell tartani, hogy elbillenne a mérleg a passz irányába. Ugyanúgy futás fog alapozni passzot De ha bemennek a dobások megfelelő időben és jó százalékkal, akkor nem teheti meg a védelem, hogy vészesen elöl maradjon. Ekkor pedig Peterson-nak és a blokkolóknak is könnyebb lesz a dolga a futásokkal, bár nem tudom a 6-os futó átlagon lehet-e javítani, de ha valaki képes rá akkor a mostani gárda képes.Ki az a Gerhard ? 😀
Amikor pedig stabilizáltuk a vezetést, akkor jönnek a futások pörgetni az időt. Bár én nem vagyok rekord mániás, jobban örülnék annak, ha AP mellett Gerhard-ot is többet futtatnánk, mert az esetleg meghosszabittaná azon évek számát amikor örülhetünk a 28-as futásainak.Paulus
ui.:kb 1-1,5 éve várok ,hogy elírj egy nevet 😀
több mint 11 éve
Azért arra is kíváncsi leszek,hogy a védelem mennyi pontot fog szerezni!? 😊és Patterson milyen visszahordásokat fog produkálni!? 😊 😛
több mint 11 éve
Attól azért kevésbé kell tartani, hogy elbillenne a mérleg a passz irányába. Ugyanúgy futás fog alapozni passzot De ha bemennek a dobások megfelelő időben és jó százalékkal, akkor nem teheti meg a védelem, hogy vészesen elöl maradjon. Ekkor pedig Peterson-nak és a blokkolóknak is könnyebb lesz a dolga a futásokkal, bár nem tudom a 6-os futó átlagon lehet-e javítani, de ha valaki képes rá akkor a mostani gárda képes. Amikor pedig stabilizáltuk a vezetést, akkor jönnek a futások pörgetni az időt. Bár én nem vagyok rekord mániás, jobban örülnék annak, ha AP mellett Gerhard-ot is többet futtatnánk, mert az esetleg meghosszabittaná azon évek számát amikor örülhetünk a 28-as futásainak.
több mint 11 éve
A javuló passzjáték pedig csak növeli AD lehetőségeit ha nincs teletömve a box mert csak őt kell fogni...PaulusA motivációval biztosan nem lesz gond, a playcalling viszont kicsit aggaszt, nyilván a csapat számára a win az elsődleges, és ha megy passzokkal akkor kevesebb futásból kell megtenni a yardokat. Az hogy készülnek AP-re nem újdonság, amióta megismerte a liga azóta próbálják megfogni, ennek ellenére fut ilyen jól és eredményesen. Igazi álom lenne ha a passzjáték eredményeképpen az első félidőben elhúznánk, a második félidőben pedig AP-t futtatva a rekord is meglenne 😊 Szerintem lesznek ilyen meccseink és remélem a PO-ban 😀
több mint 11 éve
Kezdődjön már ez a nyomorult szezon... 😀
több mint 11 éve
A javuló passzjáték pedig csak növeli AD lehetőségeit ha nincs teletömve a box mert csak őt kell fogni...
több mint 11 éve
Ide kapcsolódik ez a mai roto bejegyzés:Tavaly 5-ször maradt AP 100 yard alatt, ebből 4-szer a South volt az ellenfél...PálcaMit gondoltok AP ha megfutja idén a rekordot - és miért ne futná meg, ő az egyetlen aki képes lehet rá - akkor lehetne ismét MVP? Persze a csapat is sokat tehet érte, a defense kezd kedvemre való lenni, egy komoly PO szereplés és 2100+ yard futás igazán elég kellene legyen 😊vsanyi132Idén az AFC North lesz az ellenfél, nem lesz oly egyszerű futkározni, mint a South ellen...Shilkor
Adrian Peterson said he "kind of sat out" the first five games of last season.
Peterson ended up with 2,097 yards and 12 touchdowns, but it's easy to forget that he was eased into the season somewhat slowly. Over the first five weeks, he averaged 19.2 carries for 84.0 yards per game and scored two touchdowns. After that, the shackles came off as he averaged 22.9 carries for 152.4 yards and found the end zone 10 times. If Peterson sustains that pace for a full season, he'd set an NFL record with 2,439 rushing yards.
A Jags, Colts és a Titans volt az 1., 2. és 5 meccs 😉
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Az komoly, mert az AFC Southból 3 D# is a bottom 10-ben volt futás ellen.Tavaly 5-ször maradt AP 100 yard alatt, ebből 4-szer a South volt az ellenfél...PálcaMit gondoltok AP ha megfutja idén a rekordot - és miért ne futná meg, ő az egyetlen aki képes lehet rá - akkor lehetne ismét MVP? Persze a csapat is sokat tehet érte, a defense kezd kedvemre való lenni, egy komoly PO szereplés és 2100+ yard futás igazán elég kellene legyen 😊vsanyi132Idén az AFC North lesz az ellenfél, nem lesz oly egyszerű futkározni, mint a South ellen...Shilkor
több mint 11 éve
Épp írni akartam, hogy AP még 320 yardot se ért el azon a 4 meccsen, és nagy összegben fogadnék rá, hogy ha egészséges lesz, az AFC North ellen ezt simán felülmúlja.Tavaly 5-ször maradt AP 100 yard alatt, ebből 4-szer a South volt az ellenfél...PálcaMit gondoltok AP ha megfutja idén a rekordot - és miért ne futná meg, ő az egyetlen aki képes lehet rá - akkor lehetne ismét MVP? Persze a csapat is sokat tehet érte, a defense kezd kedvemre való lenni, egy komoly PO szereplés és 2100+ yard futás igazán elég kellene legyen 😊vsanyi132Idén az AFC North lesz az ellenfél, nem lesz oly egyszerű futkározni, mint a South ellen...Shilkor
😊
több mint 11 éve
Tavaly 5-ször maradt AP 100 yard alatt, ebből 4-szer a South volt az ellenfél...Mit gondoltok AP ha megfutja idén a rekordot - és miért ne futná meg, ő az egyetlen aki képes lehet rá - akkor lehetne ismét MVP? Persze a csapat is sokat tehet érte, a defense kezd kedvemre való lenni, egy komoly PO szereplés és 2100+ yard futás igazán elég kellene legyen 😊vsanyi132Idén az AFC North lesz az ellenfél, nem lesz oly egyszerű futkározni, mint a South ellen...Shilkor
több mint 11 éve
Mit gondoltok AP ha megfutja idén a rekordot - és miért ne futná meg, ő az egyetlen aki képes lehet rá - akkor lehetne ismét MVP? Persze a csapat is sokat tehet érte, a defense kezd kedvemre való lenni, egy komoly PO szereplés és 2100+ yard futás igazán elég kellene legyen 😊vsanyi132Hát azért egy 2000es szezon után nem is sok ember volt közelébe akár 2000nek. Sokkal jobban fognak készülni ellene + jóval keményebb run D-k lesznek idén az ellenfelek. Passz játékra is kicsit többet terveznek szerintem építeni szóval egy 1500as szezon már jó lenne. Persze AP-től minden kitelik de ahhoz Pondernek jobban kell játszania.
több mint 11 éve
Mit gondoltok AP ha megfutja idén a rekordot - és miért ne futná meg, ő az egyetlen aki képes lehet rá - akkor lehetne ismét MVP? Persze a csapat is sokat tehet érte, a defense kezd kedvemre való lenni, egy komoly PO szereplés és 2100+ yard futás igazán elég kellene legyen 😊vsanyi132Idén az AFC North lesz az ellenfél, nem lesz oly egyszerű futkározni, mint a South ellen...
több mint 11 éve
Mit gondoltok AP ha megfutja idén a rekordot - és miért ne futná meg, ő az egyetlen aki képes lehet rá - akkor lehetne ismét MVP? Persze a csapat is sokat tehet érte, a defense kezd kedvemre való lenni, egy komoly PO szereplés és 2100+ yard futás igazán elég kellene legyen 😊
több mint 11 éve
A Bishop - Henderson - Greenway jó kis veteránsor.Bishop lesz középen, Henderson megy vissza a gyenge oldalra.
Mögöttük meg ott lehet a jövő a Hodges - Mauti - Cole trióval.
És még van mélységnek pár név (Mitchell, McKenzie, Dean).
Még a végén az LB-sor lesz a védelem erőssége!😊Go Vikings!
több mint 11 éve
A Bishop - Henderson - Greenway jó kis veteránsor.Mögöttük meg ott lehet a jövő a Hodges - Mauti - Cole trióval.
És még van mélységnek pár név (Mitchell, McKenzie, Dean).
Még a végén az LB-sor lesz a védelem erőssége!😊
több mint 11 éve
Desmond Bishop 1 éves szerződést kötött csapatunkkal!KmetyGNa ez azért kicsit megnyugtatóbb válasz az LB needre, mint egy 4. körös pick.
több mint 11 éve
Azt hiszem 1,5 milliót kap alapból, ami felmehet 2 millióra is bizonyos feltételekkel. Ennyit meg lehet rizikózni érte, és még a három első köröst kell megoldani amire kb 6 millió van a sapka alatt.
több mint 11 éve
Desmond Bishop 1 éves szerződést kötött csapatunkkal!
több mint 11 éve
Egy kis camp vidámság D-line módra: 😊www.vikings.com/media-vault/videos/BRob_Wins_The_Race_Dances_To_Celebrate/e95c362c-1604-40a5-a2d1-05f57603de7e
több mint 11 éve
Már Minnesotában van Schefter szerint, ha nincs megegyezés megy a Chiefshez csütörtökön és utána talán hozzánk.