New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy jobb lenne kikapni a Finstől az utolsó fordulóban. Akkor Fogadnánk a Coltsot és utána mennénk a Texanshoz, a Bengals,Broncos kettős helyet.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
 www.cbssports.com/nfl/story/21446021/if-patriots-keep-this-up-they-will-be-one-and-done-in-playoffs

Prisconak sem tetszett a tegnapi teljesítmény.
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Pár megjegyzés a tegnapi meccshez...

Érthetetlen volt az O-playcalling. Az utolsó TD-drivenál sokat futottunk és működött is a dolog - ment a playaction, Ridley még a minuszyardos futásokat is 4-5 yardra hozta.

Mivel kezdjük a következő driveot? 5 elkapó/te, empty backfield... passz-happy drive, hamar le is mentünk a pályáról, az OL tegnap pass block terén egyszerűen szörnyű volt.

D-playcalling. Túlnyomórészt 3, 4 emberes rushhal próbálkoztunk, katasztrófális eredménnyel. A DL is csak a meccs végén lendült bele, Ninko szvsz még az irányító közelébe sem jutott. Az utolsó playnél hívott A-gap blitz azonban zseniális volt, ez nagyon megy Patricianak, lsd. késletetett Mayo-blitz a 'fins ellen.

Régen láttam Mayot ilyen súlytalannak, szürkének. Big Vince is kaphatna egy hét pihenőt, a tegnapi teljesítményéről nem csak a statok voltak beszédesek... azon meg nagyon durván röhögtem, amikor 4-3 LDE(!!!) posztról nyomta egyértelmű passz szituációban.

Hörni is pihenhetne jövő héten, hátha a PO-ban valami hasznát is vehetjük még. Tegnap többet ártott, mint használt. A 'fins ellen meg bontogassa csak szárnyait HO-Man és Fells, szvsz ezt ők is tudják hozni.

Szvsz egyébként is érdemes lenne megfontolni, hogy bukjuk a következő meccset, egy esetleges Ravens győzelemmel ők mennének PM-ékhez... a Ravenst idegenben el tudjuk kapni, Manningéket a Mile Hile-on szerintem nem. A Texans leszállóágban... az meg majd' mindegy, hogy a Bengals vagy az Indy jön hozzánk, nagyjából ugyanazt az erőt képviselik. OK, a cicák azért erősebbek.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Elolvastam amit írtál Sobri és megértettem, úgy hiszem. Nekem nem kerek mint peterknek, de ez nyilván azért van mert ezt másképpen látom.
Ha a példádnál maradva a Frisco (akit épp most vernek bucira) és a Broncos (akit mi vertünk el) pazar játékkal bejutna a SB döntőjébe, majd ott az egyik alulmarad, attól még számomra nem válik "szar" csapattá.
Én nem hiszem, hogy a Patriotsban szar játékosok játszanának, akikből csak szarhalmot lehet építeni.

Do your job
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az ott, abban a szövegkörnyezetben a tavalyi Pats-re vonatkozott, és tavaly nekünk csak az sikeredett.Sobri Jóska
Értem. Akkor ezek szerint most nincs szar. Hát nem megnyugtatóbb helyzet a PO előtt? 😊peterk2005
Szerintem évek óta szar van, de mivel karácsony van, ennek tiszteletére nem fejtem ki. 😊Sobri Jóska
Akkor hogy vonatkozott a fejtegetésed csak tavalyra? Na mindegy, karácsony van én meg nem kötözködöm. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 247 — #NoStress
Az ott, abban a szövegkörnyezetben a tavalyi Pats-re vonatkozott, és tavaly nekünk csak az sikeredett.Sobri Jóska
Értem. Akkor ezek szerint most nincs szar. Hát nem megnyugtatóbb helyzet a PO előtt? 😊peterk2005
Szerintem évek óta szar van, de mivel karácsony van, ennek tiszteletére nem fejtem ki. 😊

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 572 — The only discipline that lasts, is self discipline
Értem. Akkor ezek szerint most nincs szar. Hát nem megnyugtatóbb helyzet a PO előtt? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Egyébként szerintem nem történik más, mint ami mindig is: ha kikaptok, akkor átmegy a topic világvégébe, ha nyertek, akkor meg elképzelhetetlen, hogy ne a goldenboy ujján csillogjon februárban a gyűrű. 😊

Megjegyzem, szerintem ez még mindig sokkal jobb, mint a bostoni hivatalos Pats fórum. 😊 Annál "cocky"-bb fanbase-t én még nem láttam. Talán még a panthers fórum lehet versenyben, de az is erősen vesztésre áll szerintem. 😊

több mint 13 éve
Most pl. némely csapat szar, és lehet belőlük várat építeni a PO-ra, pl. Giants vagy akár a mi védelmünk. Ha megvan a SB-győzelem akkor sikerült igazit, egyébként (ahogy az eredeti hsz. felvetette a tavalyi Pats PO-t,) szarvárat.
Aztán van pár csapat, mint pl. a Denver vagy a Frisco, amelyik most kurva jó, én pl. őket tippelném most a SB-ba, de persze ők is szarrá válhatnak a PO bármelyik meccsén, és lehet, hogy nem lesznek bajnokok.
Ergo attól, hogy a végén csak egy győztes van, nem biztos, hogy a PO kezdetén 11 szar és 1 jó csapat indul neki. Február 4-én 1 győztes lesz, és 31 vár ledőlt.
Ha így se érted máshogy nem tudom elmondani már. 😊
Sobri Jóska
Ez így teljesen kerek. Csak a szarvárazás úgy kezdődött, hogy az "ez szar volt" kijelentésre azzal válaszoltál, hogy szarból csak szarvárat lehet építeni. Nem volt abban semmi olyan "ha", mint ebben a magyarázatban. 😊peterk2005
Az ott, abban a szövegkörnyezetben a tavalyi Pats-re vonatkozott, és tavaly nekünk csak az sikeredett.

több mint 13 éve
Most pl. némely csapat szar, és lehet belőlük várat építeni a PO-ra, pl. Giants vagy akár a mi védelmünk. Ha megvan a SB-győzelem akkor sikerült igazit, egyébként (ahogy az eredeti hsz. felvetette a tavalyi Pats PO-t,) szarvárat.
Aztán van pár csapat, mint pl. a Denver vagy a Frisco, amelyik most kurva jó, én pl. őket tippelném most a SB-ba, de persze ők is szarrá válhatnak a PO bármelyik meccsén, és lehet, hogy nem lesznek bajnokok.
Ergo attól, hogy a végén csak egy győztes van, nem biztos, hogy a PO kezdetén 11 szar és 1 jó csapat indul neki. Február 4-én 1 győztes lesz, és 31 vár ledőlt.
Sobri Jóska
Ez így teljesen kerek. Csak a szarvárazás úgy kezdődött, hogy az "ez szar volt" kijelentésre azzal válaszoltál, hogy szarból csak szarvárat lehet építeni. Nem volt abban semmi olyan "ha", mint ebben a magyarázatban. 😊

több mint 13 éve
Van különbség, hogy valaki már most, az alapszakaszban az, vagy most még nem, csak a végére lesz azzá.
A logikám szerint.Sobri Jóska
Nem látom a különbséget, főleg a Te koordináta rendszeredben, ahol csak az SB számít. De mind1, nem érthetek meg mindenkit.Boston
Most pl. némely csapat szar, és lehet belőlük várat építeni a PO-ra, pl. Giants vagy akár a mi védelmünk.
Ha megvan a SB-győzelem akkor sikerült igazit, egyébként (ahogy az eredeti hsz. felvetette a tavalyi Pats PO-t,) szarvárat.

több mint 13 éve
Van különbség, hogy valaki már most, az alapszakaszban az, vagy most még nem, csak a végére lesz azzá.
A logikám szerint.Sobri Jóska
Nem látom a különbséget, főleg a Te koordináta rendszeredben, ahol csak az SB számít. De mind1, nem érthetek meg mindenkit.

Do your job
több mint 13 éve
én mindig optimista voltam, most is remélem, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is tudunk majd a PO-ra szarból várat építeni...triangle
...és ahogy a tavalyi PO-ban is bebizonyosodott: szarból max. szarvárat lehet építeni.Sobri Jóska
Évente 11 csapat teszi ezt, 20 csapat még azt se.tomi-tomi
Na ja, de abból melyik vár összeomlása az, ami érdekel is?Sobri Jóska
Akkor mondom másképp. Az utóbbi években melyik 12 szarhalomból tudtad megmondani a 16. játékhét után, hogy melyik egy fog arannyá válni?tomi-tomi
Nem volt mind szarhalom.
Csak ugye a végén csak 1 nyerhet.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, minden alapszakasz végén meg tudom mondani, hogy ki fogja nyerni a SB-t.
Csak ritkán találom el.Sobri Jóska
De. Egy kivételével mind szarhalom volt a logikád szerint.Boston
Nem.
Szarhalom lett.
A logikám szerint.

több mint 13 éve
én mindig optimista voltam, most is remélem, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is tudunk majd a PO-ra szarból várat építeni...triangle
...és ahogy a tavalyi PO-ban is bebizonyosodott: szarból max. szarvárat lehet építeni.Sobri Jóska
Akkor mondom másképp. Az utóbbi években melyik 12 szarhalomból tudtad megmondani a 16. játékhét után, hogy melyik egy fog arannyá válni?tomi-tomi
Nem volt mind szarhalom.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, minden alapszakasz végén meg tudom mondani, hogy ki fogja nyerni a SB-t.
Csak ritkán találom el.Sobri Jóska
De. Egy kivételével mind szarhalom volt a logikád szerint.

Do your job
több mint 13 éve
Nem volt mind szarhalom.
Csak ritkán találom el.

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Akkor mondom másképp. Az utóbbi években melyik 12 szarhalomból tudtad megmondani a 16. játékhét után, hogy melyik egy fog arannyá válni?

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Na ja, de abból melyik vár összeomlása az, ami érdekel is?

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Évente 11 csapat teszi ezt, 20 csapat még azt se.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
...és ahogy a tavalyi PO-ban is bebizonyosodott: szarból max. szarvárat lehet építeni.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
az eredménykövetős kérdés margójára: Mularkey said #jaguars would have gone for two if they scored TD at end instead of force OT.😊
triangle
Akkor tuti lett volna, hogy kikapunk 😊
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Gyerekek nyugalom. Ha a Denver,Houston kettős valamelyike bukik megvan a bye, ha mindkettő akkor a first seed is 😊
több mint 13 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Ez mennyire szar volt!zinedine5
Egyetlen pozitívum, hátha a PO-ban varázsütésre magára talál a csapat...DoM
Ez inkább a remény kategória. Az a baj, hogy offense esett össze igazán.
több mint 13 éve
triangle 1 283
az eredménykövetős kérdés margójára: Mularkey said #jaguars would have gone for two if they scored TD at end instead of force OT.😊

én mindig optimista voltam, most is remélem, hogy tavalyhoz hasonlóan idén is tudunk majd a PO-ra szarból várat építeni...
több mint 13 éve
Ez a mérkőzés volt az idei szezon alja nekem. Beleértve az eddigi zacsikat is.
Arra azért jó volt, hogy most már az OL teljesítménye miatt is lehet aggódni pass protection terén.
TB jó eséllyel kihúzta magát az idei alapszakasz MVP várományosok közül, bár tudom, h most ez sokadrangú kérdés.
Remélem Gronk visszatérte adha még 1 lökést ennek a csapatnak, mert ez így nagyon kevéskének tűnik.

Do your job
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 608 — Patriots fan
izzadtunk mint a kurva az éjféli misénThundersNFL
Pontos, precíz leírás. 😀tomi-tomi
inkább most bénázzunk ezen a három meccsen (beleértve SF ellenit is) mint a PO-ban, de azért akad itt soksok kérdőjel ami megoldásra vár.