New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Ami azért szintén aggasztó, hogy a keretben lévő 5. v 6. v 7. TE mellé nem sikerült beszuszakolni egy vállalható 4. LB-t. Whiteot (tetszőlegesen behelyettesíthető: Rivera v. Koutuvides) néznem a D-ben fizikai fájdalmat okoz.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Boldog karácsonyt minden Hazafinak, meg az eltévelyedettnek is persze 😊
Herni is jó lesz, ha teljesen egészséges (tegnap volt egy olyan, amire egy Welker (Edelmant nem is mondom), ha nem is vetődéssel, de minimum egy oldalra dőléssel simán fogott volna), de Gronko nagyon kell nekünk, meg, hogy a pass prot működjön

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy jobb lenne kikapni a Finstől az utolsó fordulóban. Akkor Fogadnánk a Coltsot és utána mennénk a Texanshoz, a Bengals,Broncos kettős helyet. FViktor93
Tetszik az ötlet. 😊
Egyébként áthelyezték a meccsidőpontot.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden Pats szurkolónak!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Hörni sérülten játszik, örüljünk, hogy egyáltalán visszatért. A robbanékonysága, irányváltoztatási képessége gyakorlatilag nulla, pedig épp ezek miatt volt mismatch gyakorlatilag bárki ellen. Jó eséllyel egy egész offseason kell majd ahhoz, hogy megint a régi legyen.

Kicsit talán túlságosan is gyorsan hoztuk vissza, remélem ennek hosszabb távon nem lesznek ronda következményei.

Egészségesen Gronk nélkül is meghatározó, pro bowler TE...

FaFej valóban komoly meglepetés, a tavalyi alaszakaszt és az idei szezon elejét látva nem hittem volna, hogy 7 TD-t szorgoskodik össze. A futóátlaga még mindig csak 3.9, de kb. 2,5-ről küzdötte fel magát ideáig. Ja, s a legjobb pass blocker az RB-ink közül, ami a méreteit nézve nem akármilyen teljesítmény.
több mint 13 éve
Guggenheim 38
Hát, DoM, meg mindenki, szóval, már nagyon nem azért, de azért nagyon nem csak Hörnin múlott, hogy nem keltett elég feltűnést a számotokra.

Mint pl. Brady második INT-je előtt, hihetlenül üresen futott, ha Brady neki passzol, simán hozza first down-t.
https://static.www.nfl.com/league/apps/web/global/outlines/NE
New England Patriots at Jacksonville Jaguars 2012 REG 16 - Game Center | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

Még nem néztem újra a meccset, de pl. szerintem a Jags ellen nem is állt fel a backfieldre Hörni, szóval a playcalling-ban sem igyekeztünk kihasználni a változatosságát. Illetve, amennyire visszaemlékszem az egészre, valamelyik RZ-os drive-nál, ment egy passz feléje, de Brady nagyon túldobta, talán épp azért, mert akkor sérült meg a jobb keze egy kicsit... no szóval az sem Hörnin múlott, viszonylag tisztán volt ő, ahogy Gronk is hasonló játékhívás mellett, ha picit pontosabb Brady, akkor Hörni TD miatt erre az egész beszélgetésre sor sem került volna.

Ok, hogy volt az a büntetése, meg minden, de hát akkor is, szerintem ennek alapján pálcát törni egész pályafutása felett... Egy számomra rendkívül nem szimpatikus ember, Mourinho azt nyilatkozta, a football-nak nincs emlékezete, csak a ma számít, hogy mit tettél ma. Nem kedvelem őt, de ebben nagyon is van valami, és most ez nagyon is igaz Hörni helyzetére, ahogyan bántok itt és most vele.

DoM, másfelől pedig, Te tudod a legjobban, mennyire nem számít egy-két meccsen nyújtott gyengébb teljesítmény. Valamikor szeptemberben, a két egymást követő vereség után, egészen kiosztottad Fafejet (meg úgy akkortájt mindenkit), hogy "ő aztán semmiképp sem egy Kevin Faulk-féle 3rd down back, nem érdemes őt erőltetni, no meg egyébként is, már nem olyan nagy szám, amikor bekerült a ligába" erre meg tessék, most pedig ő lett a Te számodra az év kellemes meglepetése. Nagyon örülök ennek, mert képes vagy felülvizsgálni korábbi véleményed, remélem Hörniről is hasonló jó véleménnyel leszel.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Dehogy haragszom! Értetlenkedek. Btw most is, szerintem Gronk-nak is voltak idén homály meccsei, Hernandez jól tolta a Texans ellen, tegnap is voltak szép blokkjai (ebben sokat fejlődött). A Jags ellen JMD-n kívül TB volt gyenge, rengeteg rossz, pontatlan, csínybe dobott passza volt.
Szerintem ismét nem a védelmet kéne emlegetni. Ez a Jags elméletileg a labda mindkét oldalán gyenge, ehhez képest a védelem saját magához képest 100% felett dolgozott (két eladott labdából csak 6 pont, két - érdemi - INT, összesen 16 pont), a ligaelit támadóink hoztak cca 60-70%-ot (szerzett labdákból nulla pont, két eladott labda, az utolsó nyolc percben kétszer zavarta le őket a Jags D). Nagyjából a dupla labdabirtoklás 10 pontja volt rendben.
Szarul játszottunk, de legalább a védelem hozott egy meccset.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
tamssss 31
Bár elég negatív véleményem van a tegnapi meccsről, azért azt ne feledjétek, hogy kb a tavalyi sec játszott ezen a meccsen és ez meg is látszott.

McC, Arrington kezdő CB-k. Ezek után nem meglepő, hogy ez lett a vége. Henne tavaly is megszórt minket, még Miamiban. Persze ettől még nem jó a D-nk, csak ezeket a tényezőket is számba kéne venni.

Mi csak a mezeket küldtük ki, a Jags-szel meg vért itattak.zinedine5
A védelemről most nem szólnék, bár nagyon szomorú, hogy a számtalan draft pick ellenére, amit az utóbbi időben elszórtunk rá még mindig olyan, amilyen.

A nagyobb csalódás számomra az offense. Egy Jags ellen nem tudtuk lepörgetni az órát. És ez most már szoros meccsen tendencia. A PO-ban pedig szinte garantált a szoros meccs, és az erősebb defense. És ott hiába várjuk, hogy majd az utolsó támadást kivédekezi a védelmünk. Nekik - elvileg - nem ez lenne a feladatuk...
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Hernandez nagy szerződéshosszabbítása miatt meg kezdem csóválni a fejemet. Remélem rám cáfol a PO-ban clutch helyzetekben.DoM
Egy nagy +1 részemről. Nem bántva Hernandezt, de iszonyatosan látszik a játékán, h mennyivel könnyebb fickándozni Gronk mellett a pályán. Jövőre jöhet Jake Ballard, ami picit bonyolíthatja is a helyzetet.Boston
Én is pont erre gondoltam a meccs alatt. Tomi-tomi néha meg is haragszik, mikor megjegyzem, hogy Gronk és Hörni értéke fényév távolságban van. Most egyre inkább úgy tűnik, hogy még nagyobb a szakadék közöttük, mint azt korábban sejteni lehetett.

A tegnapi meccs tragikus volt, de győztünk. Pont annyit ért papíron, mint a Texans vagy a Colts elleni diadal. Szerintem amúgy a coaching kérdésénél volt valami nagyon elnézve, a támadófal rendre elváltotta magát, jókat hívott a Jags védelem koordinátora. A mi védelmünk hozta a szezon eleji közép gyatra formáját, de a két sittes visszatérése nagyon sokat jelenthet. A támadóknál meg egyszerűen egy jó gameplan (és Gronk). Aztán rendben is vagyunk. Ha bukik a Texans, akkor meg végképp.

Amúgy meg kellemes ünnepeket!
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Hernandez nagy szerződéshosszabbítása miatt meg kezdem csóválni a fejemet. Remélem rám cáfol a PO-ban clutch helyzetekben.DoM
Egy nagy +1 részemről. Nem bántva Hernandezt, de iszonyatosan látszik a játékán, h mennyivel könnyebb fickándozni Gronk mellett a pályán. Jövőre jöhet Jake Ballard, ami picit bonyolíthatja is a helyzetet.

Do your job
több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
Bár elég negatív véleményem van a tegnapi meccsről, azért azt ne feledjétek, hogy kb a tavalyi sec játszott ezen a meccsen és ez meg is látszott.

McC, Arrington kezdő CB-k. Ezek után nem meglepő, hogy ez lett a vége. Henne tavaly is megszórt minket, még Miamiban. Persze ettől még nem jó a D-nk, csak ezeket a tényezőket is számba kéne venni.

Mi csak a mezeket küldtük ki, a Jags-szel meg vért itattak.
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy jobb lenne kikapni a Finstől az utolsó fordulóban. Akkor Fogadnánk a Coltsot és utána mennénk a Texanshoz, a Bengals,Broncos kettős helyet. FViktor93
és mi van, ha nem? 😊
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gyulus!

Szerintem felesleges taktikázni, hogy kivel, hol mikor lenne jó játszani. Az idei Po kb. arról fog szólni, hogy sikerül-e négyszer (bye esetén háromszor) úgy kezdeni a meccset, hogy első két drive-ból min. 10 pont a támadóktól, miközben a védelem vhogy összeimádkozik két stopot (vagy turnovert).

Hátrányból ez a csapat senkit sem fog legyőzni. Mert a védelem túl konzervatív lesz, hogy ne jöjjön újabb pofon, a támadók elkezdenek sietni, idegeskedni és JMD elkezdi hívni a hosszú passzokat, hogy momentumot nyerjenek és adjon egy nagy lökést a no huddle-nek ami jó esetben incomplete, rossz esetben int és game over.

Ha valami tanulsága van az elmúlt meccseknek és igazából az egész év kellemes meglepetése Woodhead játéka, amire feltétlenül építeni kell a PO-ban.

Ami általában a passzjátékot illeti: nem kell magas kockázatú, kicsi valószínűséggel complete passzokat hívni. Welkert, Gronkot kell tömni labdával. Ritmusváltásnak meg ott van Woody, Hörni és Lloyd.

Hernandez nagy szerződéshosszabbítása miatt meg kezdem csóválni a fejemet. Remélem rám cáfol a PO-ban clutch helyzetekben.
több mint 13 éve
Ismét példát látok arra, hogy miért felesleges 5 sornál hosszabb hozzászólást írni ebben a fórumban😊
Az mondjuk nekem nem esett le, hogy a Colts csoportgyőztesként tutira nem játszhat ellenünk a WC körben...
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy jobb lenne kikapni a Finstől az utolsó fordulóban. Akkor Fogadnánk a Coltsot és utána mennénk a Texanshoz, a Bengals,Broncos kettős helyet.
több mint 13 éve
 www.cbssports.com/nfl/story/21446021/if-patriots-keep-this-up-they-will-be-one-and-done-in-playoffs

Prisconak sem tetszett a tegnapi teljesítmény.
több mint 13 éve
Pár megjegyzés a tegnapi meccshez...

Érthetetlen volt az O-playcalling. Az utolsó TD-drivenál sokat futottunk és működött is a dolog - ment a playaction, Ridley még a minuszyardos futásokat is 4-5 yardra hozta.

Mivel kezdjük a következő driveot? 5 elkapó/te, empty backfield... passz-happy drive, hamar le is mentünk a pályáról, az OL tegnap pass block terén egyszerűen szörnyű volt.

D-playcalling. Túlnyomórészt 3, 4 emberes rushhal próbálkoztunk, katasztrófális eredménnyel. A DL is csak a meccs végén lendült bele, Ninko szvsz még az irányító közelébe sem jutott. Az utolsó playnél hívott A-gap blitz azonban zseniális volt, ez nagyon megy Patricianak, lsd. késletetett Mayo-blitz a 'fins ellen.

Régen láttam Mayot ilyen súlytalannak, szürkének. Big Vince is kaphatna egy hét pihenőt, a tegnapi teljesítményéről nem csak a statok voltak beszédesek... azon meg nagyon durván röhögtem, amikor 4-3 LDE(!!!) posztról nyomta egyértelmű passz szituációban.

Hörni is pihenhetne jövő héten, hátha a PO-ban valami hasznát is vehetjük még. Tegnap többet ártott, mint használt. A 'fins ellen meg bontogassa csak szárnyait HO-Man és Fells, szvsz ezt ők is tudják hozni.

Szvsz egyébként is érdemes lenne megfontolni, hogy bukjuk a következő meccset, egy esetleges Ravens győzelemmel ők mennének PM-ékhez... a Ravenst idegenben el tudjuk kapni, Manningéket a Mile Hile-on szerintem nem. A Texans leszállóágban... az meg majd' mindegy, hogy a Bengals vagy az Indy jön hozzánk, nagyjából ugyanazt az erőt képviselik. OK, a cicák azért erősebbek.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Elolvastam amit írtál Sobri és megértettem, úgy hiszem. Nekem nem kerek mint peterknek, de ez nyilván azért van mert ezt másképpen látom.
Ha a példádnál maradva a Frisco (akit épp most vernek bucira) és a Broncos (akit mi vertünk el) pazar játékkal bejutna a SB döntőjébe, majd ott az egyik alulmarad, attól még számomra nem válik "szar" csapattá.
Én nem hiszem, hogy a Patriotsban szar játékosok játszanának, akikből csak szarhalmot lehet építeni.

Do your job
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 827 — The only discipline that lasts, is self discipline
Az ott, abban a szövegkörnyezetben a tavalyi Pats-re vonatkozott, és tavaly nekünk csak az sikeredett.Sobri Jóska
Értem. Akkor ezek szerint most nincs szar. Hát nem megnyugtatóbb helyzet a PO előtt? 😊peterk2005
Szerintem évek óta szar van, de mivel karácsony van, ennek tiszteletére nem fejtem ki. 😊Sobri Jóska
Akkor hogy vonatkozott a fejtegetésed csak tavalyra? Na mindegy, karácsony van én meg nem kötözködöm. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 864 — #NoStress
Az ott, abban a szövegkörnyezetben a tavalyi Pats-re vonatkozott, és tavaly nekünk csak az sikeredett.Sobri Jóska
Értem. Akkor ezek szerint most nincs szar. Hát nem megnyugtatóbb helyzet a PO előtt? 😊peterk2005
Szerintem évek óta szar van, de mivel karácsony van, ennek tiszteletére nem fejtem ki. 😊

több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 827 — The only discipline that lasts, is self discipline
Értem. Akkor ezek szerint most nincs szar. Hát nem megnyugtatóbb helyzet a PO előtt? 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Egyébként szerintem nem történik más, mint ami mindig is: ha kikaptok, akkor átmegy a topic világvégébe, ha nyertek, akkor meg elképzelhetetlen, hogy ne a goldenboy ujján csillogjon februárban a gyűrű. 😊

Megjegyzem, szerintem ez még mindig sokkal jobb, mint a bostoni hivatalos Pats fórum. 😊 Annál "cocky"-bb fanbase-t én még nem láttam. Talán még a panthers fórum lehet versenyben, de az is erősen vesztésre áll szerintem. 😊

több mint 13 éve
Most pl. némely csapat szar, és lehet belőlük várat építeni a PO-ra, pl. Giants vagy akár a mi védelmünk. Ha megvan a SB-győzelem akkor sikerült igazit, egyébként (ahogy az eredeti hsz. felvetette a tavalyi Pats PO-t,) szarvárat.
Aztán van pár csapat, mint pl. a Denver vagy a Frisco, amelyik most kurva jó, én pl. őket tippelném most a SB-ba, de persze ők is szarrá válhatnak a PO bármelyik meccsén, és lehet, hogy nem lesznek bajnokok.
Ergo attól, hogy a végén csak egy győztes van, nem biztos, hogy a PO kezdetén 11 szar és 1 jó csapat indul neki. Február 4-én 1 győztes lesz, és 31 vár ledőlt.
Ha így se érted máshogy nem tudom elmondani már. 😊
Sobri Jóska
Ez így teljesen kerek. Csak a szarvárazás úgy kezdődött, hogy az "ez szar volt" kijelentésre azzal válaszoltál, hogy szarból csak szarvárat lehet építeni. Nem volt abban semmi olyan "ha", mint ebben a magyarázatban. 😊peterk2005
Az ott, abban a szövegkörnyezetben a tavalyi Pats-re vonatkozott, és tavaly nekünk csak az sikeredett.

több mint 13 éve
Most pl. némely csapat szar, és lehet belőlük várat építeni a PO-ra, pl. Giants vagy akár a mi védelmünk. Ha megvan a SB-győzelem akkor sikerült igazit, egyébként (ahogy az eredeti hsz. felvetette a tavalyi Pats PO-t,) szarvárat.
Aztán van pár csapat, mint pl. a Denver vagy a Frisco, amelyik most kurva jó, én pl. őket tippelném most a SB-ba, de persze ők is szarrá válhatnak a PO bármelyik meccsén, és lehet, hogy nem lesznek bajnokok.
Ergo attól, hogy a végén csak egy győztes van, nem biztos, hogy a PO kezdetén 11 szar és 1 jó csapat indul neki. Február 4-én 1 győztes lesz, és 31 vár ledőlt.
Sobri Jóska
Ez így teljesen kerek. Csak a szarvárazás úgy kezdődött, hogy az "ez szar volt" kijelentésre azzal válaszoltál, hogy szarból csak szarvárat lehet építeni. Nem volt abban semmi olyan "ha", mint ebben a magyarázatban. 😊

több mint 13 éve
Van különbség, hogy valaki már most, az alapszakaszban az, vagy most még nem, csak a végére lesz azzá.
A logikám szerint.Sobri Jóska
Nem látom a különbséget, főleg a Te koordináta rendszeredben, ahol csak az SB számít. De mind1, nem érthetek meg mindenkit.Boston
Most pl. némely csapat szar, és lehet belőlük várat építeni a PO-ra, pl. Giants vagy akár a mi védelmünk.
Ha megvan a SB-győzelem akkor sikerült igazit, egyébként (ahogy az eredeti hsz. felvetette a tavalyi Pats PO-t,) szarvárat.